moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Neke druge kuce (i mace)

Ići dole 
+46
Konan
BojanaD
BiGi-bigl
.Marija.
Kaan
Natali
Snoopy Gang
Žaklina
snoopy
dusan
lucija
Boss
Anja..
Capo UE
tedibi
Tabasko the Dika
Emanuela
Monika
Srba bgd
Gogili
Vasica T
Ddans Dream Tim
jok.mi
Boky&Tanja
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Shiloh
Bugi
Ksenija
mknaumoski
LuSho
Aćim
Sara <3 Bigl
Niva
Lea2006
Lino
Dani
Luna
Bigl Bole
Dolly
Zvoncica
Bunny's Nightmare
Lady
Dika
Medena
luce
Andrijana
50 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Sledeći
AutorPoruka
Anja..
i'm bigl
i'm bigl
Anja..

Broj poruka : 979
Godina : 27
Datum upisa : 11.02.2011

Neke druge kuce (i mace) - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptyPon Mar 07, 2011 12:22 am

Andrijana ::

Neke druge kuce (i mace) - Page 7 Kangal10

Prosto ne verujem da ovaj pas ucestvuje u borbama pasa Sad Sad Sad
Ima tako milu facu No No
Nazad na vrh Ići dole
Emanuela
i'm bigl
i'm bigl
Emanuela

Broj poruka : 1346
Godina : 48
Datum upisa : 08.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptyČet Mar 10, 2011 12:30 pm

jucer navecer bili s feretkom u setnji krajem i na upoznavanju moje najdraze lokalne macke.. imam osjecaj da je mene bilo najvise strah, da ce ili maca ili feretka dobiti po njuskici.. malo su se ponjusile, pa je feretka krenula za macom se igrati, a maca u frci bjezala od feretke, ali samo par koraka unazad (nisu siktale, pokazivale zubice ni lupale se sapicama ff ) .. mislim da maci nikako nije bilo jasno sto je to sto ide za njom confused .. ali kad smo krenuli kuci, maca je jaaako dugo pratila feretku Smile .. veceras idemo ponovo do mace top gun
Nazad na vrh Ići dole
Shiloh
i'm bigl
i'm bigl
Shiloh

Broj poruka : 579
Datum upisa : 21.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptyPet Mar 11, 2011 1:01 am

Kada smo već kod drugih kuca imaca...
BEBA
Neke druge kuce (i mace) - Page 7 Dsc_0610

CICA maca

Neke druge kuce (i mace) - Page 7 Dsc_0110

Meni su ove dve slike fantastične pa sam ih morala staviti Smile
Nazad na vrh Ići dole
Tabasko the Dika
i'm bigl
i'm bigl
Tabasko the Dika

Broj poruka : 2926
Datum upisa : 02.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptyPet Mar 11, 2011 12:33 pm

Ko je ovo snimio? Fenomenalno je!
Nazad na vrh Ići dole
Shiloh
i'm bigl
i'm bigl
Shiloh

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptySre Mar 16, 2011 1:58 am

Tabasko the Dika ::

Hvala Vera. Moj dragi. Zainteresovao se za fotografiju, kupio je aparat i pravi zaista odlične fotografije- izvinjavam se na nesromnosti. A ima oko za iste.
Hvala još jednom Very Happy Meni su fantastične
Nazad na vrh Ići dole
Tabasko the Dika
i'm bigl
i'm bigl
Tabasko the Dika

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptySre Mar 16, 2011 12:10 pm

Ja sam vec mislila da je skinuto sa nekog profi sajta...
Nazad na vrh Ići dole
lucija
bigl-njuskalo
bigl-njuskalo
lucija

Broj poruka : 82

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptySre Mar 16, 2011 2:34 pm

Beba izgleda kao polarno mece Smile
sirota Cica Maca zaglavila kupanje zarad umetnosti... divne slike!
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptyČet Mar 17, 2011 6:28 pm

Ne znam da li je vec bilo na sajtu, ako jeste izvinjavam se:

Clanak u Blicu i link za video o tome kako je u Japanu epanjel breton doveo televizijsku ekipu do svog ranjenog drugara. Upozorenje: mozda neki osjetljiviji gledaoci i zaplacu. Sad

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/241970/Japan-Pas-doveo-pomoc-do-drugog-ranjenog-psa
Nazad na vrh Ići dole
Anja..
i'm bigl
i'm bigl
Anja..

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptyPet Mar 18, 2011 3:39 am

Nazad na vrh Ići dole
Shiloh
i'm bigl
i'm bigl
Shiloh

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptySub Mar 19, 2011 12:09 am

Ja sam vec mislila da je skinuto sa nekog profi sajta...

Hvala Vera

lucija ::
Beba izgleda kao polarno mece Smile
sirota Cica Maca zaglavila kupanje zarad umetnosti... divne slike!

Cica je tu prskana ampulicom protiv buva, srećica Smile Baš joj je teško palo Embarassed ali bilo je za njeno dobro, baš se češkala i grickala
Nazad na vrh Ići dole
Shiloh
i'm bigl
i'm bigl
Shiloh

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptySub Mar 19, 2011 12:16 am

Medena ::
Ne znam da li je vec bilo na sajtu, ako jeste izvinjavam se:

Clanak u Blicu i link za video o tome kako je u Japanu epanjel breton doveo televizijsku ekipu do svog ranjenog drugara. Upozorenje: mozda neki osjetljiviji gledaoci i zaplacu. Sad

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/241970/Japan-Pas-doveo-pomoc-do-drugog-ranjenog-psa

... divno... šta reći... spasio je druga ... rastužila sam se ali me teši što su oba kucova dobro i fascinira ponašanje psa- da se nije odvojio od druga dok nije doveo pomoć i spasio ga. Ljubice malene aa aa aa
Nazad na vrh Ići dole
dusan
i'm bigl
i'm bigl
dusan

Broj poruka : 715
Godina : 43
Datum upisa : 05.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptyUto Mar 22, 2011 2:03 am

Neke druge kuce (i mace) - Page 7 2a9z91d
Neke druge kuce (i mace) - Page 7 22ni8m

Potrebna je pomoc za udomljavanje Kikija. Ljudi su se lepo izigrali samnom dok sam bio mali i sad me vratili , ja sam totalno zbunjen i hitno trazim nove vlasnike. Imam oko 6 meseci i naucen sam na zivot u stanu.
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptyUto Mar 22, 2011 7:21 pm

Shiloh ::

Hvala Vera. Moj dragi. Zainteresovao se za fotografiju, kupio je aparat i pravi zaista odlične fotografije- izvinjavam se na nesromnosti. A ima oko za iste.
Hvala još jednom Very Happy Meni su fantastične
Odlicne fotke!
Nazad na vrh Ići dole
LuSho
bigl-manijak
bigl-manijak
LuSho

Broj poruka : 362
Godina : 28
Datum upisa : 14.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptyUto Mar 22, 2011 9:09 pm

Ne znam da li je ovo pravi topik, ali... https://www.facebook.com/album.php?aid=368287&id=558285084#!/album.php?id=558285084&aid=368287 Evil or Very Mad

Ja sam užasnuta, ovo je prestrašno. Sad
Nazad na vrh Ići dole
http://julesrules.weebly.com/
Anja..
i'm bigl
i'm bigl
Anja..

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptyUto Mar 22, 2011 9:26 pm

Gospode.....šta su im jadni psi zgresili Sad
Nazad na vrh Ići dole
Ddans Dream Tim
i'm bigl
i'm bigl
Ddans Dream Tim

Broj poruka : 1666
Datum upisa : 04.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptyUto Mar 22, 2011 10:14 pm

Nisam uspeo da vidim sve slike do kraja pa ovo je uzas........ovo je nemam reci ostao sam bez teksta nemam rec u svom recniku kako bih mogao da nazovem ovo
Nazad na vrh Ići dole
http://biglddans.weebly.com
Boss
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Boss

Broj poruka : 200
Godina : 33
Datum upisa : 11.11.2010

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptyUto Mar 22, 2011 10:57 pm

Njima to visi na pijacama ko kod nas prasence i jagnjence...Al nema te sile i da gladujem 5 dana da bih ispecenog psa probala pale Al to je kod njih sasvim normalno pas,macka,pacovi,crvi na izvolte affraid
Nazad na vrh Ići dole
snoopy
i'm bigl
i'm bigl
snoopy

Broj poruka : 1445
Godina : 51
Datum upisa : 25.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptyUto Mar 22, 2011 11:56 pm

Užas Evil or Very Mad

Da bog da se otrovali svih nekoliko milijardi koliko ih ima!

Gledao sam pre neki dan emisiju u kojoj se ovi zlotvori prikazuju kao najnaprednija i istorijski najstarija civilizacija scratch

Daleko im lepa kuća!
Nazad na vrh Ići dole
Tabasko the Dika
i'm bigl
i'm bigl
Tabasko the Dika

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptySre Mar 23, 2011 12:50 am

Sram ih bilo
Nazad na vrh Ići dole
Ddans Dream Tim
i'm bigl
i'm bigl
Ddans Dream Tim

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptySre Mar 23, 2011 1:11 am

Boss ::
Njima to visi na pijacama ko kod nas prasence i jagnjence...Al nema te sile i da gladujem 5 dana da bih ispecenog psa probala pale Al to je kod njih sasvim normalno pas,macka,pacovi,crvi na izvolte affraid

Ma ni dosada ih bas nesto nisam podnosio a tek sada posle ovih nekoliko slika koliko sam mogao da vidim.....MRZIM IH NAJVISE NA SVETU.....meni bi bilo normalnije da oni vise po pijacama nego ti jadni psi
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptySre Mar 23, 2011 4:01 pm

Ko zna da li i ovde ne kasape jadne lutalice i služe ih kao "ko zna šta" u svojim specijalizovanim restoranima?! Grozno, zaista!
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Anja..
i'm bigl
i'm bigl
Anja..

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptySre Mar 30, 2011 5:24 pm

https://www.youtube.com/watch?v=pBNC-qtmvfw&feature=player_embedded#at=28

Kako mi je zao ovih pasa Sad Steta sto se koriste za borbe,tako su slatki..
Nazad na vrh Ići dole
Ddans Dream Tim
i'm bigl
i'm bigl
Ddans Dream Tim

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptySre Mar 30, 2011 9:29 pm

nemora da znaci da ako neko ima i drzi pit bula da ga drzi zbog borbi znam iks ljudi koji pit bulove drze najnormalnije kao kucne ljubimce i ne pomisljaju ni na kakve borbe a kamoli da ga na takva mesta vode,ali nazalost ima i takvih nemogu da ih nazovem ljudima koji ih drze samo zbog toga i koji se time bave u normalnim zemljama to je zakonom regulisano,nadam se da ce nekada i kod nas
Nazad na vrh Ići dole
Anja..
i'm bigl
i'm bigl
Anja..

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptySre Mar 30, 2011 9:43 pm

Na te ljude sam i mislila..Strasno.. Sad Ne mogu da shvate da pare NISU najbitnije u zivotu,pa bitnije je imati pored sebe prijatelja koji te iskreno voli nego da ga koristis za borbe..Psi sve pamte,i neka se ti ljudi zapitaju kada ih pas ujede. i ja se iskreno nadam da ce i kod nas biti kao i u tim zemljama..
Nazad na vrh Ići dole
Vasica T
i'm bigl
i'm bigl
Vasica T

Broj poruka : 1527
Datum upisa : 07.08.2010

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 EmptySre Mar 30, 2011 11:16 pm

Deki i kod nas je to odavno regulisano zakonom -Borbe su ilegalne i trebalo bi da se odgovara za to .Drugi je problem što u ovoj zamlji niko ne poštuje i ne primenjuje zakone.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Neke druge kuce (i mace)   Neke druge kuce (i mace) - Page 7 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Neke druge kuce (i mace)
Nazad na vrh 
Strana 7 od 14Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14  Sledeći
 Similar topics
-
» Leksikon za kuce
» Poslastica za kuce - recepti!
» Kada Bigl ostane sam kod kuce

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: opšte :: opšta priča-
Skoči na: