| Lady iz Novog Sada | |
|
+33Anja.. DP LuSho mknaumoski filip jok.mi leo-kosutnjak Boky&Tanja Teodor-Tedi iz S.Palanke Aćim Luna LADY 2 Zvoncica Marli Shiloh Joker_Poker luce Ivana Dolly Mirka Niva Dika tatjana Janchee Meda Lilu The Great Medena Lino Lea2006 Ksenija Bunny's Nightmare Andrijana Lady 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
leo-kosutnjak bigl-pronalazac
Broj poruka : 174 Localisation : kosutnjak Datum upisa : 19.10.2009
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Feb 23, 2010 5:19 pm | |
| | |
|
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Feb 23, 2010 5:44 pm | |
| cestitke! | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Feb 23, 2010 7:35 pm | |
| Miro, svaka čast, uspela si da se izboriš sa familijarnim predrasudama-PRESLATKI su oboje, drago mi je što je i Lady dobrica! Sada ih imaš dvoje na slovo L.... | |
|
| |
LuSho bigl-manijak
Broj poruka : 362 Godina : 28 Localisation : Zagreb Datum upisa : 14.10.2009
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Feb 23, 2010 8:29 pm | |
| ČESTITKE! ...preslatki su zajedno | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Feb 23, 2010 8:45 pm | |
| Cestitke i od nas predivne slike | |
|
| |
Shiloh i'm bigl
Broj poruka : 579 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Feb 24, 2010 6:37 am | |
| | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| |
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Feb 24, 2010 12:29 pm | |
| - Lady ::
- I ja sam u 8. mesecu morala da mirujem i stvarno je bilo tesko animirati Lady dok ne dodje muz da je izvede. Izdrzie jos samo malo i eto njoj nove zanimacije.
Hvala na utjesi, to mi daje nadu. | |
|
| |
DP bigl-manijak
Broj poruka : 309 Godina : 36 Datum upisa : 24.03.2008
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Feb 24, 2010 1:25 pm | |
| Čestike od srca, yaista sama vest kao i slike su mi ulepšale dan... ovo mi je jedna od životnih želja uživajte... | |
|
| |
filip bigl-njuskalo
Broj poruka : 103 Godina : 28 Localisation : Subotica Datum upisa : 20.04.2009
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Feb 24, 2010 1:48 pm | |
| mnogo puta sam vec pregledo slike i uve sam osetio radost u srcu | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Feb 24, 2010 5:36 pm | |
| Prelepo je, čovek oseti neku toplinu i nežnost! Čestitam i želim da uvek bude takva harmonija! | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
Broj poruka : 171 Godina : 39 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 07.10.2008
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pet Feb 26, 2010 1:09 pm | |
| Hvala svima Ponekad se zbunim koje ime da izgovorim posto su oba na L, pa mi se prvo desavalo u porodilistu da Luki tepam sa "Ladyce", a sad njoj kad pretura po smecu viknem: "Luka fuj to" | |
|
| |
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pet Feb 26, 2010 1:32 pm | |
| Tako se ja mom Nikoli obraćam sa Leo i obratno,hahahaha... Ma super je da se sve lepo završilo i da lutkica nije promenila adresu dolaskom novog člana.Bravoooo! Big kissssssssss za sve,ali posebno za Luku,našu vodolijicu | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pet Feb 26, 2010 4:35 pm | |
| - leo-kosutnjak ::
- Tako se ja mom Nikoli obraćam sa Leo i obratno,hahahaha...
Ma super je da se sve lepo završilo i da lutkica nije promenila adresu dolaskom novog člana.Bravoooo! Big kissssssssss za sve,ali posebno za Luku,našu vodolijicu Pozdravljamo i mi vas. Bas divno sto su nam deca rodjena istog dana Koliko Nikola ima godina? A sto se Lady tice, prvo nismo hteli da je pustamo u spavacu sobu, pa smo videli da je to nemoguce, zatim je spavala par noci pored naseg kreveta, da bi na kraju opet usla u nas krevet. Lakse mi je da svaki cas tresem posteljinu od dlaka, nego da se "raspravljam" sa njom. Uff.. nikako da kuimo onaj furminator... sve kao sutra cemo pozvati coveka, i tako vec 2 meseca | |
|
| |
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pet Feb 26, 2010 4:49 pm | |
| Nidža ima 15 godinica,drma ga pubertet,kao i Lea,hahaha,ali je sasvim dobar-kao sve vodolije.. Borba oko kreveta je nemoguća misija!Ovaj moj me prati u stopu,gde god da spava...pravac kod mene u krevet. Furmi je super stvar,kupi ga od Milorada,on je iz NS,ostavila sam broj na nasem sajtu pod,mislim RAZNO.ako i ne nađeš-zovi me ,daću ti br.dečko je super i original je! Bubi nam ekipicu | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pon Mar 15, 2010 6:27 pm | |
| Uzesmo i mi furminator. Juce je palo cetkanje i to na keju. Ljudi su nas gledali ko poludele. Sokirala sam se kolio dlaka ostaje na cetki, narocito sa repa | |
|
| |
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Mar 16, 2010 11:15 am | |
| Sta sam ti rekla???ma,to je vrh izum,ne žalim ni pare,pogotovo sada kad je krenulo "redovno" linjanje.treba ih četkati u ovom periodu dva puta nedeljno.ne znam za Lady,ali meni se Leo naročito linja oko vrata,tamo gde je ogrlica protiv krpelja i redovna ogrlica..ne znam da li to ima veze,to isto nosi od rođenja... Šta radi bebac,ko te bolje sluša? | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Čet Mar 18, 2010 9:20 pm | |
| - leo-kosutnjak ::
- Sta sam ti rekla???ma,to je vrh izum,ne žalim ni pare,pogotovo sada kad je krenulo "redovno" linjanje.treba ih četkati u ovom periodu dva puta nedeljno.ne znam za Lady,ali meni se Leo naročito linja oko vrata,tamo gde je ogrlica protiv krpelja i redovna ogrlica..ne znam da li to ima veze,to isto nosi od rođenja...
Šta radi bebac,ko te bolje sluša? Mislim da se Lady linja svuda. 2 puna nedeljno ga cetkate?! Zar ne treba na 2 nedelje, ne cesce? Bebac je super. Za sada Luka vise slusa Krenula sam da ih izvodim zajedno u setnje pre podne, pa to je haos. Mislim da mi ceo komsiluk umire od smeha kad pokusavam da se izborim sa bebom u onom sedistu za auto u jednoj ruci, a sa Lady i jos nekom hranom iz prodavnice u drugoj. Pa onda Lady krene da mi jede pilece batake iz te kese, pa mi cimne torbu sa ramena koja krene da mi spada i onda se zapletem u povodac i gledam da ne ispustam bebu, koja sa sve tom nosiljkom ima jedno 10kg sigurno. Haos opsti Ako nastavim ovim tempom sa njima dvoma ima da se vratim na prvobitnu kilazu ocas posla Svaki put se vratim kuci kao gola voda mokra | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Čet Mar 18, 2010 10:23 pm | |
| Nije to tako loše, ne moraš na rekreaciju dodatno | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Čet Mar 18, 2010 10:57 pm | |
| A ja jedva cekam da krenemo u setnje bebac, Meda i ja - no izgleda da to i nije bas kako ja zamisljam! PS: moj muz ima ludu ideju da Medu upregnemo da vuce kolica, mozda bi pomoglo.
Poslednji izmenio Medena dana Čet Mar 18, 2010 11:22 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Čet Mar 18, 2010 11:12 pm | |
| Što se prolećnog linjanja tiče, u punom je jeku! Ne pomaže ni furminiranje dva puta nedeljno, sve je puno dlaka! | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Čet Mar 18, 2010 11:58 pm | |
| Linjanje , dlake na sve strane, pa moramo da zamenimo garderobu | |
|
| |
Teodor-Tedi iz S.Palanke bigl-manijak
Broj poruka : 285 Datum upisa : 24.12.2008
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pet Mar 19, 2010 2:19 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pet Mar 19, 2010 10:41 am | |
| hahahaha,baš sam se slatko ismejala.. te akcije..kad se samo setim kako sam tako vukla Nikolu,a bez Lea..mogu misliti...meni se to dešava kad krenem u kupovinu sa Leom..komšiluk se ludo zabavlja sreća te je dobrica i svi ga vole...a linjanje,šta da ti kažem,ahahahhaaaaa...dlake lete na sve strane,ja po ceo dan sa usisivačem,a onda sednem i kažem-e, ne mogu više-puče kičma Leo beži čim vidi furminator,jurcam ga po kući ko luda žena,on laje,pravi skokove po dva metra ko u cirkusu,dođe mi da ga vežem za luster,pa da ga natenane oderem ...hahahahaha Ljubi nam Luku,najlepšeg dečka našeg | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pon Mar 22, 2010 4:32 pm | |
| Mi smo svakog dana na keju (nas troje) i svi se cude. Ja sam jedina mama sa kolicima i sa psom koji jurca na sve strane A Lady je hit.. Sad je pocela stalno da pokusava da legne Luki na nogice, kad ga stavim u nas krevet Samo odjednom on pocne da se buni posto ne moze da se pomeri, kad ono /ladycina glava na njegovim nogama | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada | |
| |
|
| |
| Lady iz Novog Sada | |
|