| Lady iz Novog Sada | |
|
+33Anja.. DP LuSho mknaumoski filip jok.mi leo-kosutnjak Boky&Tanja Teodor-Tedi iz S.Palanke Aćim Luna LADY 2 Zvoncica Marli Shiloh Joker_Poker luce Ivana Dolly Mirka Niva Dika tatjana Janchee Meda Lilu The Great Medena Lino Lea2006 Ksenija Bunny's Nightmare Andrijana Lady 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Lady bigl-pronalazac
Broj poruka : 171 Godina : 39 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 07.10.2008
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Čet Apr 16, 2009 12:38 pm | |
| Sterilizacija je dobro prosla. Sve je ok. Lady je dan posle operacije pocela normalno da se ponasa, a juce je bila ko da nije uopste ni operisna. Jedino sto je izgleda lizala ranu nocu, dok smo spavali, pa nismo mogli da je sprecimo u tome, pa je dans dobila kragnu al inace je ok. | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Čet Apr 16, 2009 2:44 pm | |
| Dobro je, ajde stavi neku sliku, može i sa "kragnom"!!!!! | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Okt 07, 2009 12:03 pm | |
| | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Okt 07, 2009 12:05 pm | |
| I imamo jos novosti. Poslusali smo Vesnin savet od pre nekih pola godine i sad ocekujemo bebu krajem janura. Zanima me da li neko ima iskustva sa odaslim biglom i bebom. Kako reaguju u pocetku? Bojim se da ce biti ljubomorna. Takodje me plase te silne dlake po kuci | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Okt 07, 2009 12:20 pm | |
| Duuugo je nismo videli! Mnogo je lepa, bila i ostala! | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Okt 07, 2009 1:20 pm | |
| Pa zdravo Lady! Ti si bas porasla! Izgleda mi na slikama da licis na mamicu Leu. Cestitam i na novostima! Izgleda cemo moci otvoriti klub na forumu. Preporucujem da pogledate topic "bigl i beba" gdje smo se malo raspisali na tu temu, a po svemu sudeci tek cemo se raspitati sljedece godine. https://bigl-srbija.editboard.com/pitanja-f5/bigl-i-beba-t448.htm | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Okt 07, 2009 2:31 pm | |
| Hvala Medena. A inace, ove gore slike su slikane na Mokroj gori u hotelu Mecavnik, gde primaju i pse, pa mi odemo tamo s vremena na vreme. Jedino jos nismo probali da je vodimo na bazen tamo, a kao sto vidite i u restoran moze da udje | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Okt 07, 2009 3:19 pm | |
| Ne brinite za dlake. Neka malo manje ulazi u deciju sobu i to je to. Ja Diki ne branim sasvim da ulazi u kuhinju i spavacu sobu, ali tu retko boravi. Samim tim i dlaka je neuporedivo manje nego u dnevnoj sobi | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pon Okt 12, 2009 10:47 am | |
| | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Čet Okt 15, 2009 5:59 pm | |
| Zaboravila sam da vam kazem da je Lady dobila onu ogrlicu na struju pre neka 2 meseca. Do tad aje slusala (skoro uvek ), medjutim onda je pocela da "bezi". To se desilo neka dva puta. Taj drugi put je pretrcala i par ulica i krenula prema bulevaru A bas tada je blizu nas jednog malog bigla udario auto (ona je sad ok, skroz se oporavila) i stalno smo slusali o tome. Ta ogrlica je bas super. Ima neku komandu na zvuk i to najcesce koristimo. Struju smo koristili mozda 10 puta do sad (i to na jacini 2/10). Stvarno sad super slusa. Uopste joj ne pada na pamet da se odaljava puno. Bas je prava poslusna kuca | |
|
| |
Aćim bigl-manijak
Broj poruka : 246 Localisation : Tatooine Datum upisa : 11.10.2009
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sub Okt 17, 2009 12:14 pm | |
| vec mi se javlja da cemo naruciti nesto slicno, a jos nismo ni krenuli napolje | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| |
| |
Aćim bigl-manijak
Broj poruka : 246 Localisation : Tatooine Datum upisa : 11.10.2009
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sub Okt 17, 2009 5:27 pm | |
| s obzirom na sadasnji stepen ludosti | |
|
| |
Teodor-Tedi iz S.Palanke bigl-manijak
Broj poruka : 285 Datum upisa : 24.12.2008
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Ned Okt 18, 2009 8:09 pm | |
| Gde ste nabavili tu ogrlicu i koliko kosta?Da li se ona koristi samo kada se pas seta ili moze da sluzi u dresuri tj.da se pas nauci da ne sme da izlazi iz dvorista tj da preskace ogradu? Meni se to ne svidja niti mi se svidja da se pas tuce ali nemam mnogo opcija.Ili da bude zatvoren u boksu iako ima dvoriste koje mu je ocigledno dosadlio pa bi gospodin da svrcka.Moracemo da preduzmemo ostrije mere ma koliko meni bilo tesko ili moze da se desi najgore da ostanemo bez lude. | |
|
| |
Boky&Tanja bigl-manijak
Broj poruka : 337 Localisation : Ruma Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pon Okt 19, 2009 2:11 am | |
| | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pon Okt 19, 2009 12:29 pm | |
| Svako ima pravona svoje misljene. Ni ja to ne volim. Ja sam je pecnula samo jednom kad je krenula da jede neku crkotinu i ignorisla "fuj to". Ogrlice za pracenje su bolje u nekim slucajevima, al sta cemo sa tim kada krenu da trce ka prometnoj ulici gdeima automobila?! Mi ogrlicu korstimo uvek kad je Lady van kuce. U kolima npr. Posto se sad vozi u gepeku, ako nece bas da slusa i krene da preskace zadnje sediste... Platili smo je, cini mi se, 205E u nekom manjem mestu kod NSa. Muz je isao, ja nemam pojma, pa ako vas interesuje cimnite me na pp za prave informacije. | |
|
| |
Teodor-Tedi iz S.Palanke bigl-manijak
Broj poruka : 285 Datum upisa : 24.12.2008
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pon Okt 19, 2009 2:21 pm | |
| Sada tek ne znam sta cu da radim.Videcemo jos.Hvala.Pozdrav za lepoticu. | |
|
| |
leo-kosutnjak bigl-pronalazac
Broj poruka : 174 Localisation : kosutnjak Datum upisa : 19.10.2009
| Naslov: pozdrav sestrici Uto Okt 20, 2009 11:18 am | |
| E,Lady sestrice,ovde tvoj brat Leo!!nije nas bilo dugo,celo leto smo nesto skitali i evo nas ponovo!!malo smo zabrljali sa sifrom i ne mozemo sa naseg kompa da saljemo poruke na postojeci avatar,pa sam se regisrovala sa drugog maila i promenila user name.kako da mu prikljucim stari avatar i da povucem sve poruke na novi user name?help!!!! | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Okt 20, 2009 11:36 am | |
| Poruke mislim da ne moze nikako... kao ni nick. Nick mora da bude jedinstven u bazi podataka. A avatar mozete postaviti isti kao sto ste imali, ponovnim uploadom slike (za ovaj nick koji koristite). Mozda administrator foruma moze da kopira poruke ili da obrise vas start nick, pa da ga ponovo otvorite, ali mislim da to nece zeleti da urade. Ukoliko ste smao zaboravili sifru, mozete ukucati svoj stari nick negde is igurno postoji link "password forgotten" koji ce vam poslati password na mail koji ste uneli prilikom registracije... ili vam postaviti sigurnosno pitanje. | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Okt 20, 2009 12:15 pm | |
| Pomoći će vam administrator, npr. Andrijana. | |
|
| |
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Okt 20, 2009 1:50 pm | |
| E,hvala vam puno,uspela sam bar sliku da prenesem uz novi nick,a poruke cemo sakupljati od početka.bitna je bila slika da znate da je to Leo-Košutnjak(nekada Leo-lepotan).sada smo tu,pa....pišiteee. p.s.ima li nade da sa drugog maila(od kuće) uspem da se ukljucim sa ovim novim imenom, i da se normalno dopisujemo?ništa mi nije jasno oko ove tehnologije,hahaha...krečana... | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Okt 20, 2009 4:48 pm | |
| Ja bih vrlo rado pomogla, ali ne znam da nešto ne zabrljam, pa ćemo sačekati da Andrijana priskoči u pomoć! | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Okt 20, 2009 6:09 pm | |
| - Lea2006 ::
- Ja bih vrlo rado pomogla, ali ne znam da nešto ne zabrljam, pa ćemo sačekati da Andrijana priskoči u pomoć!
Mislim da mi moderatori to ne možemo da uradimo, već administrator. A administrator ko zna gde nam je. Ali videću ja kad tata bude tu da probamo da regulišemo. | |
|
| |
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Okt 21, 2009 8:56 am | |
| E,bas ste srcići,ja bih se do kasno nekada dopisivala-kad ne mogu da spavam...ali ne mogu sa kućne mašine,pa se nerviram sto mogu sa posla samo do kraja radnog vremena... Svakako,će mi značiti bilo kakva pomoć!!!! THANKS!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Okt 28, 2009 5:42 pm | |
| sestrice,nesto gledam ove sličice kad si bila beba...ma ista si tvoj bratić leo.Čitam kakve je stvari pravila-isti karakter!!meni je poje po kući sve živo i neživo,ni batine nisu pomagale...samo se skloni na stepenište(omiljeno skrovište),pusti me da iskuliram i....hajde nanovo.Sta nam radi lepotica?pišiteeee | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada | |
| |
|
| |
| Lady iz Novog Sada | |
|