moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Lady iz Novog Sada

Ići dole 
+33
Anja..
DP
LuSho
mknaumoski
filip
jok.mi
leo-kosutnjak
Boky&Tanja
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Aćim
Luna
LADY 2
Zvoncica
Marli
Shiloh
Joker_Poker
luce
Ivana
Dolly
Mirka
Niva
Dika
tatjana
Janchee
Meda
Lilu The Great
Medena
Lino
Lea2006
Ksenija
Bunny's Nightmare
Andrijana
Lady
37 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Sledeći
AutorPoruka
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

Broj poruka : 171
Godina : 39
Datum upisa : 07.10.2008

Lady iz Novog Sada - Page 12 Empty
PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptyČet Apr 16, 2009 12:38 pm

Sterilizacija je dobro prosla. Sve je ok. Lady je dan posle operacije pocela normalno da se ponasa, a juce je bila ko da nije uopste ni operisna. Jedino sto je izgleda lizala ranu nocu, dok smo spavali, pa nismo mogli da je sprecimo u tome, pa je dans dobila kragnu Sad al inace je ok.
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptyČet Apr 16, 2009 2:44 pm

Dobro je, ajde stavi neku sliku, može i sa "kragnom"!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptySre Okt 07, 2009 12:03 pm

Evo i nas ponovo Very Happy Evo nekih Ladycinih slika od pre nedelju dana. Ne vidi se najbolje, al cisto da nas vidite i kao veliku kucu:

Lady iz Novog Sada - Page 12 110

Lady iz Novog Sada - Page 12 210

I evo kako zenska sedi u restoranu i ceka klopu Very Happy

Lady iz Novog Sada - Page 12 310
Nazad na vrh Ići dole
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptySre Okt 07, 2009 12:05 pm

I imamo jos novosti. Poslusali smo Vesnin savet od pre nekih pola godine i sad ocekujemo bebu krajem janura. Zanima me da li neko ima iskustva sa odaslim biglom i bebom. Kako reaguju u pocetku? Bojim se da ce biti ljubomorna. Takodje me plase te silne dlake po kuci Sad
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptySre Okt 07, 2009 12:20 pm

Duuugo je nismo videli! Mnogo je lepa, bila i ostala! fff
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptySre Okt 07, 2009 1:20 pm

Pa zdravo Lady! Ti si bas porasla! Izgleda mi na slikama da licis na mamicu Leu. aa
Cestitam i na novostima! tr
Izgleda cemo moci otvoriti klub na forumu. Wink
Preporucujem da pogledate topic "bigl i beba" gdje smo se malo raspisali na tu temu, a po svemu sudeci tek cemo se raspitati sljedece godine. Very Happy
https://bigl-srbija.editboard.com/pitanja-f5/bigl-i-beba-t448.htm
Nazad na vrh Ići dole
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptySre Okt 07, 2009 2:31 pm

Hvala Medena. A inace, ove gore slike su slikane na Mokroj gori u hotelu Mecavnik, gde primaju i pse, pa mi odemo tamo s vremena na vreme. Jedino jos nismo probali da je vodimo na bazen tamo, a kao sto vidite i u restoran moze da udje top gun
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptySre Okt 07, 2009 3:19 pm

Ne brinite za dlake. Neka malo manje ulazi u deciju sobu i to je to. Ja Diki ne branim sasvim da ulazi u kuhinju i spavacu sobu, ali tu retko boravi. Samim tim i dlaka je neuporedivo manje nego u dnevnoj sobi
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptyPon Okt 12, 2009 10:47 am

Baš lepe vesti!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptyČet Okt 15, 2009 5:59 pm

Zaboravila sam da vam kazem da je Lady dobila onu ogrlicu na struju pre neka 2 meseca. Do tad aje slusala (skoro uvek Smile ), medjutim onda je pocela da "bezi". To se desilo neka dva puta. Taj drugi put je pretrcala i par ulica i krenula prema bulevaru Shocked A bas tada je blizu nas jednog malog bigla udario auto (ona je sad ok, skroz se oporavila) i stalno smo slusali o tome.

Ta ogrlica je bas super. Ima neku komandu na zvuk i to najcesce koristimo. Struju smo koristili mozda 10 puta do sad (i to na jacini 2/10). Stvarno sad super slusa. Uopste joj ne pada na pamet da se odaljava puno. Bas je prava poslusna kuca Smile
Nazad na vrh Ići dole
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

Broj poruka : 246
Datum upisa : 11.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptySub Okt 17, 2009 12:14 pm

vec mi se javlja da cemo naruciti nesto slicno, a jos nismo ni krenuli napolje Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://piratekowalski.tumblr.com/
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptySub Okt 17, 2009 4:10 pm

Stratus ::
vec mi se javlja da cemo naruciti nesto slicno, a jos nismo ni krenuli napolje Very Happy
aaa
Nazad na vrh Ići dole
Aćim
bigl-manijak
bigl-manijak
Aćim

Broj poruka : 246
Datum upisa : 11.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptySub Okt 17, 2009 5:27 pm

s obzirom na sadasnji stepen ludosti Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://piratekowalski.tumblr.com/
Teodor-Tedi iz S.Palanke
bigl-manijak
bigl-manijak
Teodor-Tedi iz S.Palanke

Broj poruka : 285
Datum upisa : 24.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptyNed Okt 18, 2009 8:09 pm

Gde ste nabavili tu ogrlicu i koliko kosta?Da li se ona koristi samo kada se pas seta ili moze da sluzi u dresuri tj.da se pas nauci da ne sme da izlazi iz dvorista tj da preskace ogradu? scratch Meni se to ne svidja niti mi se svidja da se pas tuce ali nemam mnogo opcija.Ili da bude zatvoren u boksu iako ima dvoriste koje mu je ocigledno dosadlio pa bi gospodin da svrcka.Moracemo da preduzmemo ostrije mere ma koliko meni bilo tesko ili moze da se desi najgore da ostanemo bez lude. pale
Nazad na vrh Ići dole
Boky&Tanja
bigl-manijak
bigl-manijak

Broj poruka : 337
Datum upisa : 07.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptyPon Okt 19, 2009 2:11 am

Evo ovde mozes naci sve sto te zanima :

https://bigl-srbija.editboard.com/oglasi-f4/francuske-erlektronske-ogrlice-za-dresuru-t257.htm

http://www.kasiv.com/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=46

U principu nama se to NE SVIDJA ! pale No Sad
Ako vec mora nesto tako i mi smi vise za OGRLICE ZA PRACENJE ! top gun
Nazad na vrh Ići dole
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptyPon Okt 19, 2009 12:29 pm

Svako ima pravona svoje misljene. Ni ja to ne volim. Ja sam je pecnula samo jednom kad je krenula da jede neku crkotinu i ignorisla "fuj to". Ogrlice za pracenje su bolje u nekim slucajevima, al sta cemo sa tim kada krenu da trce ka prometnoj ulici gdeima automobila?! Mi ogrlicu korstimo uvek kad je Lady van kuce. U kolima npr. Posto se sad vozi u gepeku, ako nece bas da slusa i krene da preskace zadnje sediste... Platili smo je, cini mi se, 205E u nekom manjem mestu kod NSa. Muz je isao, ja nemam pojma, pa ako vas interesuje cimnite me na pp za prave informacije.
Nazad na vrh Ići dole
Teodor-Tedi iz S.Palanke
bigl-manijak
bigl-manijak
Teodor-Tedi iz S.Palanke

Broj poruka : 285
Datum upisa : 24.12.2008

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptyPon Okt 19, 2009 2:21 pm

Sada tek ne znam sta cu da radim.Videcemo jos.Hvala.Pozdrav za lepoticu. cmok
Nazad na vrh Ići dole
leo-kosutnjak
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
leo-kosutnjak

Broj poruka : 174
Datum upisa : 19.10.2009

PočaljiNaslov: pozdrav sestrici   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptyUto Okt 20, 2009 11:18 am

E,Lady sestrice,ovde tvoj brat Leo!!nije nas bilo dugo,celo leto smo nesto skitali i evo nas ponovo!!malo smo zabrljali sa sifrom i ne mozemo sa naseg kompa da saljemo poruke na postojeci avatar,pa sam se regisrovala sa drugog maila i promenila user name.kako da mu prikljucim stari avatar i da povucem sve poruke na novi user name?help!!!! hehe
Nazad na vrh Ići dole
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptyUto Okt 20, 2009 11:36 am

Poruke mislim da ne moze nikako... kao ni nick. Nick mora da bude jedinstven u bazi podataka. A avatar mozete postaviti isti kao sto ste imali, ponovnim uploadom slike (za ovaj nick koji koristite). Mozda administrator foruma moze da kopira poruke ili da obrise vas start nick, pa da ga ponovo otvorite, ali mislim da to nece zeleti da urade. Ukoliko ste smao zaboravili sifru, mozete ukucati svoj stari nick negde is igurno postoji link "password forgotten" koji ce vam poslati password na mail koji ste uneli prilikom registracije... ili vam postaviti sigurnosno pitanje.
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptyUto Okt 20, 2009 12:15 pm

Pomoći će vam administrator, npr. Andrijana.
Nazad na vrh Ići dole
leo-kosutnjak
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
leo-kosutnjak

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptyUto Okt 20, 2009 1:50 pm

E,hvala vam puno,uspela sam bar sliku da prenesem uz novi nick,a poruke cemo sakupljati od početka.bitna je bila slika da znate da je to Leo-Košutnjak(nekada Leo-lepotan).sada smo tu,pa....pišiteee.
p.s.ima li nade da sa drugog maila(od kuće) uspem da se ukljucim sa ovim novim imenom, i da se normalno dopisujemo?ništa mi nije jasno oko ove tehnologije,hahaha...krečana...
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptyUto Okt 20, 2009 4:48 pm

Ja bih vrlo rado pomogla, ali ne znam da nešto ne zabrljam, pa ćemo sačekati da Andrijana priskoči u pomoć!
Nazad na vrh Ići dole
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

Broj poruka : 2058
Godina : 37
Datum upisa : 02.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptyUto Okt 20, 2009 6:09 pm

Lea2006 ::
Ja bih vrlo rado pomogla, ali ne znam da nešto ne zabrljam, pa ćemo sačekati da Andrijana priskoči u pomoć!

Mislim da mi moderatori to ne možemo da uradimo, već administrator. A administrator ko zna gde nam je. Smile
Ali videću ja kad tata bude tu da probamo da regulišemo.
Nazad na vrh Ići dole
https://	http://www.facebook.com/andrijana.miletic
leo-kosutnjak
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
leo-kosutnjak

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptySre Okt 21, 2009 8:56 am

E,bas ste srcići,ja bih se do kasno nekada dopisivala-kad ne mogu da spavam...ali ne mogu sa kućne mašine,pa se nerviram sto mogu sa posla samo do kraja radnog vremena...
Svakako,će mi značiti bilo kakva pomoć!!!!
THANKS!!!! sunny sunny sunny
Nazad na vrh Ići dole
leo-kosutnjak
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
leo-kosutnjak

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 EmptySre Okt 28, 2009 5:42 pm

sestrice,nesto gledam ove sličice kad si bila beba...ma ista si tvoj bratić leo.Čitam kakve je stvari pravila-isti karakter!!meni je poje po kući sve živo i neživo,ni batine nisu pomagale...samo se skloni na stepenište(omiljeno skrovište),pusti me da iskuliram i....hajde nanovo.Sta nam radi lepotica?pišiteeee cmok
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 12 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Lady iz Novog Sada
Nazad na vrh 
Strana 12 od 17Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Sledeći
 Similar topics
-
» Ema iz Novog Sada
» Shapa iy Novog Sada
» Fluk iz Novog Sada
» Boss iz Novog Sada
» ~Klea iz Novog Sada~

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: