| Lady iz Novog Sada | |
|
+33Anja.. DP LuSho mknaumoski filip jok.mi leo-kosutnjak Boky&Tanja Teodor-Tedi iz S.Palanke Aćim Luna LADY 2 Zvoncica Marli Shiloh Joker_Poker luce Ivana Dolly Mirka Niva Dika tatjana Janchee Meda Lilu The Great Medena Lino Lea2006 Ksenija Bunny's Nightmare Andrijana Lady 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Lady bigl-pronalazac
Broj poruka : 171 Godina : 39 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 07.10.2008
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pet Dec 12, 2008 12:48 pm | |
| Evo konacno i nekih novih slika. Doduse, slikane su mobilnim telefonom, pa se ne vidi lepo. Al bolje i tako nego nikako Ovako se igramo zmurke: A ove dve su da vidite kako smo porasli za ovo kratko vreme: | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pet Dec 12, 2008 12:57 pm | |
| | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pet Dec 12, 2008 12:58 pm | |
| Bas je slatka! | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pet Dec 12, 2008 1:08 pm | |
| Zamislite sta nam se desilo pre 2 dana. Imamo komsije totalne debile!!!! Bili smo negde sa Lady i ulazimo u zgradu i posto je napolju bas bilo hladno, pa nije isla da trci, pustimo je malo da trckara po hodniku, kad nailazi neka zena (30ak godina - znaci nije baba), i Lady naravno se zaleti i krene da skakuce po njoj, sva vesela, a ova krenula nesto da se sklanja i zazire, kao da ju je pit bul napao. Meni bile pune ruke nekih silnih kesa i nisam mogla odmah da je sklonim i gospodja onda sasu paljbu na nas: "Em sto vam kuce cvili i laje celo prepodne, jos i skace na ljude - strasno!!! Ne mozemo da zivimo od vas i vaseg kera... ". E sad da je Lady isla po blatu pa ajde, nego joj sapice bile ciste. I mi se tu iznerviramo sto je tako reagovala i svasta joj kazemo (znate kako to biva u afektu). Nije proslo ni 5 min - zvoni neko na vrata. Kad ono njen muz i brat, krenuli da prete nesto, spominju neke nozeve - ja se sasekla od straha. Pricaju kako neki ljudi ne vole zivotinje i slicno...
Tako da se sad plasimo da mogu da ostave neku hranu u hodniku i da pokusaju da otruju Lady, pa sad moram da je nosim kroz celu zgradu da ne pokupi nesto. Strasno kakvih sve debila ima. Kao isterace nas iz zgrade, zbog kera. A i ranije je bilo prituzbi na njeno lajanje. A ona stvarno skoro uopste ne laje. Tako da smo sad u ratu sa komsijama!!! | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pet Dec 12, 2008 1:26 pm | |
| To je grozno kad se naleti na takve baksuze, a još kad su prve komšije, treba se čuvati! Nisu svi ljudi koji vole životinje dobri, ali, oni koji ih ne vole, to sigurno nisu!!! | |
|
| |
Joker_Poker i'm bigl
Broj poruka : 732 Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pet Dec 12, 2008 1:29 pm | |
| Sve smo mi to prošli samo većina stanara ipak voli pse pa smo imali podršku od njih,a ta stara žena koja je uvijek zanovjetala je odselila (neznam da li je Portos bio razlog). Portos je stvarno jako miran pas i nema ga čuti nikad ali eto kad je sam zna ga uhvatiti želja za "pjevanjem". Drugi psi koji žive u dvorištima laju po cijele dane pa im nitko ništa ne govori. S takvim ljudima se najbolje ni ne upuštat u konflikte jer nema smisla. Počmite vi njima prigovarati za neke njihove stvari jer nitko nije savršen. Lady i sretno | |
|
| |
Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pet Dec 12, 2008 1:48 pm | |
| Sve što pričaš mi je jako jako poznato. Mi smo se doseili u našu zgradu kad je Ziggy imao skoro godinu dana i bilo je velikih problema sa pojedinim stanarkama i stanarima iz zgrade. U prvo vreme bili smo glavna tema skupštine stanara, itd, iako on nikakve probleme nije pravio, niti je lajao, niti je piškio po zgradi, ništa, baš ništa. Ja sam se dobro izinformisala u to vreme, iščitala sve zakone, odluke i amandmane koji se tiču držanja životinja i isterala svoje. Posle 2 godine života u ovoj zgradi, Ziggy je postao najomiljeniji pas, čak i osobama koje su pravile probleme. Jako vole da se sretnu sa mnom i pročavrljaju, kao i da vide njega, a veruj mi bilo je teških reči i siktanja sa obe strane A što se tiče prve komšinice, ona je malko psihički poremećena, pa se neverovatno vezala za Zigija i počela da nam pravi probleme kada uveče izađemo i ostavimo ga samog u stanu. On malkice zavija u tim trenucima, ali se smiri i prođe ga "separaciona anksioznost". Međutim, ona ima običaj da nas zove ne bi li nam probudila osećaj griže savesti. Ima varijante tipa: "Mislim da se Zigi povredio jer plače već neko vreme?" ili "Gde ste vi, pas vam plače?" Pravo da ti kažem ne znam ša mi je gore? Poslednji put kd je to uradila ja sam joj rekla da ne želim više nikad da nas zove čak i ako misli da nam stan gori i da mislim da je jako ružno što pokušava da od nas napravi neke nemarne vlasnike i da nam izazove osećanje krivice. Bila se izbezumila i dva dana me je zvala da mi se izvinjava | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pet Dec 12, 2008 3:00 pm | |
| hvala bogu, nasa zgrada je malo drugacija. nas koker je bio prvi pas u zgradi, stigao 1996. a danas u 11 stanova imamo 5 pasa, jednu macku i papagaja ))samo prvi sprat nema ljubimca, u manjini su, pa nam ne mogu nista | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pet Dec 12, 2008 3:30 pm | |
| Gledajte po svaku cenu da izgladite te odnose jer će najdeblji kraj izvući Lady, baciće neki otrov ili slično i gledati da joj napakoste na neki način! To što smo mi ljubitelji pasa ne daje nam za pravo da isto očekujemo od svih ljudi na žalost, a mnogi se užasavaju kad pas počne da skače /od radosti/ na njih i ja se uvek izvinim ljubazno, mada bi ih pljunula i svašta im rekla .....ali time bih postigla samo kontra efekat! Posebno u zgradi gde ste hteli ne hteli upućeni na takav komšiluk treba biti diplomata, u interesu psa! | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pet Dec 12, 2008 3:34 pm | |
| Ja se skroz slazem sa vama, al sta da radim, kad nam je Lady kao dete, pa ne damo na nju | |
|
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pet Dec 12, 2008 9:30 pm | |
| strasno. mi nemamo takvih problema u zgradi, ali imamo u parku. Isto su nam prijetili i to zato sto prolazimo kroz park i jos je Lino bio na lajni. ...nadam se da ce te brzo izgladiti odnose sa susjedima | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Dec 16, 2008 1:46 pm | |
| Izgleda da sam urekla Ladicu, kad sam rekla da je dobra i da ne unistava stvari Ona je u stvari dobra pre podne kad je sama, na to je navikla. A zato ako uvece jos malo ostane sama,onda nastaje haos Sinoc smo je ostavili samu na 2 sata i vracamo se, kad ne mozemo vrata da otvorimo... A ona je, kako uvek ostaje u hodniku (posto smo mi bili ubedjeni da ne moze nista da unisti, posto samo cipelarnik stoji tu - onaj na kant) nekako zakljucila kako da otvori to i izvukla patike i nasla jos neke "zalutale" carape i izgrizla ih skroz. Opsti haos kad smo dosli. A tako je nekako zaglavila patiku da nismo mogli da udjemo. Ajd to, nego je pojela i ceo jedan cosak od te fioke, pa sad lepo imamo "ventilacioni otvor" u cipelarniku | |
|
| |
Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Dec 16, 2008 1:55 pm | |
| Mica mala,bila je bas vredna | |
|
| |
luce i'm bigl
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Dec 16, 2008 2:14 pm | |
| nije joj bilo lako, ali uspela je | |
|
| |
Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Dec 16, 2008 4:37 pm | |
| Znam da vam nije neka uteha, ali nas cipelarnik je potpuno unisten, tako da moramo da kupimo novi... Ziggy je ovaj "upokojio" | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Dec 16, 2008 5:12 pm | |
| Šta će kad je tako dosadno biti sam, a ne spava ti se! Šta zna mala Lady šta je cipelarnik! Baš je bilo ukusno i češka zubiće! | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Dec 17, 2008 1:37 pm | |
| Počela je promena enterijera-čisto da vam ne bude monotono | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Dec 17, 2008 1:54 pm | |
| Srdjan je juce, setajuci Lady, video jos jednu malu biglicu u NSu. Ona je jos mladja od Lady (ima izmedju 2 i 3 meseca) al je mnogo mala u poredjenju sa Lady od pre nekih mesec dana. Inace Lady sad ima skoro 7 kg Bas smo velika kuca!!! Jedva je nosim uz stepenice do 2 sprata Vise nam ni novine ne pomazu puno. Cim se ispiski, to odmah probije ili se slije na plocice (misim da u cugu ispiski po pola litre ), a do pre samo nedelju-dve, je piskila kao malo kuca. Za vikend se cistimo, pa vakcinisemo. Drzite nam palceve da nemamo onih dosadnih glista | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Dec 17, 2008 2:09 pm | |
| Zaboravih najbitniju stvar. Srdjan, kad je seta na keju, on je pusti sa povodca, a ona ga sve slusa i ne bezi. Cim joj kaze "Bravo", ona automatski dotrci da dobije nagradu. A kad joj pridje drugo kuce, ona se sakriva iza njega. Prvi put smo je pustilikad smo je oboje setali. Ja nisam bila za to, a Srdjan je insistirao, kao mozemo nas dvoje da je stignemo i uhvatimo. Pa kad je krenula ka ulici, bilo je "Mirjana, trci, hvataj je... ne tamo!!! ovamo!!!"-gospodin diktira pravac (kao navigacioni sistem) a ja trckaram ko blesava da je uhvatim Tako da je ja ne pustam kad sam sama, jer nisam bas sigurna da bi mi se vratila kad bi osetila neki miris. | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| |
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Dec 17, 2008 4:35 pm | |
| Hvala !!! Veliki za Dolly | |
|
| |
Zvoncica i'm bigl
Broj poruka : 1011 Godina : 49 Localisation : Mladenovac Datum upisa : 12.05.2008
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Dec 17, 2008 4:42 pm | |
| U setnju je vodite dok je gladna i onda ponesite neku granulicu ili nesto sto ona voli da jede i kad god dodje kod vas vi joj dajte da gricne po jednu,tako da ce dolazak kod vas za nju znaciti nesto lepo a za bigla nema nista lepse od klope. Pozz od Zvoncice | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Dec 17, 2008 4:51 pm | |
| Hvala na savetu. Mi je vodimo u duzu setnju oko 6, a ruca u 3, tako da je verovatno poprilicno gladna tad. Ne mogu bas da ocenim kad punoogladni, posto bi ona uvek i sve mogla da pojede Sad su mi smesni oni moji postovi od pre: "Lady nece da jede, sta da radim?!" xaxaxaxa Sinoc je po prvi put uzela sendvic iz tanjira, pa je dobila takvu grdnju, da se zavukla ispod kreveta i sedela tamo sat vremena. Inace mi smo do sada ostavljali uvek hranu na stolu, jer nije nikad nista uzimala, al od sad cemo morati vise da pazimo... | |
|
| |
luce i'm bigl
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Dec 17, 2008 5:24 pm | |
| "hrana na stolu, a vi u drugoj sobi" sta to bese? kako ti izgleda? ja se ne secam.... Luca se lepo propne, stavi njusku na sto, gleda sta je najblize rubu, cvrsto zazmuri, jer zna da ce da dobije pljusku, ali ne sklanja se! | |
|
| |
Marli bigl-njuskalo
Broj poruka : 59 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 28.11.2008
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Dec 17, 2008 7:06 pm | |
| - luce ::
- "hrana na stolu, a vi u drugoj sobi" sta to bese? kako ti izgleda? ja se ne secam....
Luca se lepo propne, stavi njusku na sto, gleda sta je najblize rubu, cvrsto zazmuri, jer zna da ce da dobije pljusku, ali ne sklanja se! Luce je bas hrabra | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada | |
| |
|
| |
| Lady iz Novog Sada | |
|