| Klub za obuku pasa Leangi Pima - upis u toku | |
|
+9stefana Janchee dusan Lea2006 Dika Medena elmer fudd Andrijana Leangi Pima 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
falkfoto bigl-pronalazac
Broj poruka : 208 Godina : 57 Localisation : Kikinda u ravnom Banatu Datum upisa : 05.10.2009
| Naslov: Re: Klub za obuku pasa Leangi Pima - upis u toku Pet Mar 12, 2010 7:41 pm | |
| - Dika ::
- Sve to lepo zvuči, ali ja sam videla kako izgleda trening sa psom. Imamo divnog dresera, koji je sa psom nekoliko puta radio pred nama. Ali svaki put kada ga cimne, onako, iz sve snage, Dika se tri puta okrene u vazduhu, bez preterivanja... Ja nemam srca za to... Zamislite malog bigla vezanog na kanapu dugom 10m, koji bezbrižno njuška i, naravno, ne reaguje na ono što mu se govori. Onda mu dreser kaže DODJI!!! i povuče kanap iz sve snage... Jeste delotvorno, ali meni je bilo žao.
A "cliker" metodu toplo preporučujem. Mi tu spravicu imamo i stvarno daje dobre rezultate. Imate na internetu dosta napisanog o toj metodi. Ono što me oduševljava je što nema NIMALO agresije. Kad pas uradi nešto kako treba, vi samo kliknete, a on to vremenom zapamti i ukapira. cliker metoda je naravno najbolja ako mozete nabaviti cliker. U Kikindi ni ne znaju sta je to. Ako pokusam da im objasnim cudno me pogledaju i nasmeju se. Moze li se kliker naci u BG. Inace lekcije za dresuru se mogu naci na youtubu. | |
|
| |
elmer fudd i'm bigl
Broj poruka : 586 Datum upisa : 10.12.2006
| Naslov: Re: Klub za obuku pasa Leangi Pima - upis u toku Pet Mar 12, 2010 9:12 pm | |
| U Pet Centru bi mogli imati kliker. | |
|
| |
Boky&Tanja bigl-manijak
Broj poruka : 337 Localisation : Ruma Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Klub za obuku pasa Leangi Pima - upis u toku Pet Mar 12, 2010 9:24 pm | |
| Ima u Rumi da se kupi kliker, pa predpostavljam da verovatno, ima i u Beogradu u Pet Centru posto ovi nasi odande donose vecinu robe ! | |
|
| |
Flora bigl-manijak
Broj poruka : 279 Godina : 36 Datum upisa : 11.09.2009
| Naslov: Re: Klub za obuku pasa Leangi Pima - upis u toku Pet Mar 12, 2010 9:28 pm | |
| Nema u pet centru...ja bio pitao pre...pa ima dosta...nisu ni culi za to :S | |
|
| |
Boky&Tanja bigl-manijak
Broj poruka : 337 Localisation : Ruma Datum upisa : 07.09.2008
| Naslov: Re: Klub za obuku pasa Leangi Pima - upis u toku Pet Mar 12, 2010 9:33 pm | |
| Ajde pitacu ovog tipa sto drzi pet shop u Rumi gde je nabavio, pa javljam ! | |
|
| |
stefana bigl-pronalazac
Broj poruka : 197 Godina : 43 Localisation : Beograd Datum upisa : 08.01.2010
| Naslov: Re: Klub za obuku pasa Leangi Pima - upis u toku Sub Mar 13, 2010 12:02 am | |
| Kliker je mala spravica, velicine par cm. Kad je pritisnes, cuje se glasno KLIK. Zadas psu komandu, pa kad uradi dobro, ti pritisnes kliker i das nagradu. Otprilike tako. Mi smo Diku naucili razne stvari sa klikerom, uglavnom da se glupira, premece, donosi, seni, itd.[/quote]
A gde to moze da se nabavi? | |
|
| |
Flora bigl-manijak
Broj poruka : 279 Godina : 36 Datum upisa : 11.09.2009
| Naslov: Re: Klub za obuku pasa Leangi Pima - upis u toku Sub Mar 13, 2010 12:36 am | |
| Evo javice covek kad sazna... | |
|
| |
falkfoto bigl-pronalazac
Broj poruka : 208 Godina : 57 Localisation : Kikinda u ravnom Banatu Datum upisa : 05.10.2009
| |
| |
Nestor bigl-pronalazac
Broj poruka : 230 Localisation : Beograd,Brace Jerkovic Datum upisa : 22.08.2010
| Naslov: Re: Klub za obuku pasa Leangi Pima - upis u toku Čet Nov 11, 2010 2:43 pm | |
| Ja sam za Maju Sparovec cuo od komsinice koja vec neko vreme ide kod nje sa svojim ljubimcem,cak nije ni rasan pas,sto naravno nema veze,a "Malisa",(kako se ljubimac zove), je i odrastao i ona je vrlo zadovoljna i metodom rada i Malisinim ponasanjem. Ne mogu nista da komentarisem jer nisam licno upoznat ali samo prenosim utiske vlasnika koji pohadjaju skolicu i vidim da su svrlo zadovoljni. Majo svaka cast i samo napred....i ja sam siguran da se pas moze mnogo nauciti bez batina i grubosti,iako nas nekada isteraju iz takta ,ali na svu srecu je to jako retko. Sa ljubimcem samo treba da se puno radi i da mu se posveti mnogo paznje i sto je najbitnije ljubavi | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Klub za obuku pasa Leangi Pima - upis u toku | |
| |
|
| |
| Klub za obuku pasa Leangi Pima - upis u toku | |
|