| Imena pasa | |
|
+14Snoopy Gang Rona Medena BEKI (djolana) Monika Aćim snoopy Niva Dolly Lino Alexia113 Žaklina Tabasko the Dika Anja.. 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| Naslov: Imena pasa Sre Feb 23, 2011 8:35 pm | |
| Otvorila sam temu,da bih pomogla ljudima koji zele da kupe sebi psa,ali ne znaju kako da ga nazovu.Pisite Vasa omiljena imena za psa.Meni su najlepsa: Za muske pse: Lord Amos Bleki Boni Švrća:jd: Koki Kole Beki Cezar Ari Fleki Niki Ogi Odi Oskar Rex Za zenske pse: Lora Donna Beta Britta Lea Klea Dara [Bubamara ] Kali Hani Tea Vendi Didi<3 Djina Keti Lajka Pegi Tina Lana Lela Ako se setite jos nekih imena,napisite. | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Imena pasa Čet Feb 24, 2011 2:39 pm | |
| Ja imam citav fajl sa biglecim imenima. Iskljucivo su smisljana sa slikom bigla u glavi Neka su napisana po srpski, neka po engleski. Ima kucova na forumu koji su dobili neka od ovih imena... AGA ALFA ARAGORN ARIEL AQUARIUS AFRO ALTA AMADEUS ARAMIS AMOS ATOS ALFI ATAHUALPA BABA BONO BETA BILBO BALOO BAGIRA BRUTUS BOZO BEGBI BARBIE BENITO BART BIG MAMA BEAUREGARD BUSTER BLISS BABYFACE BERLIOZ BRUTUS BIGFOOT BOOM BOOM BOND VENDI VALIANT CASPIAN COLUMBUS CINDERELLA DODO DEE DEE DEDALUS DRAKO DOCK DEBUTANTE DJANGO DUMBLEDORE DIVINE DARLING DZEGER DZOPLIN DZERONIMO ELEKTRA FRODO FANTOM FALCO FIFI LA FOLLE FLASH FOZZIE FAGIN FROU-FROU GOLUM GANDALF GETSBI GRUNF GIMLI GERONIMO HAJDI HAMLET HANIBAL HOMER HAKLBERI HERA HERMIONE HENDRIKS HUVER I JUDGE JOBE JUDE JADE JOPLIN KALIPSO KORA KOZMO KEJTO KALA KAA KLEPTON KALIGULA LEMONI LAFAJET LOLITA LAGO MOGLI MANDRAK MORGANA MAGBET MAGELAN MUFASA MUNCHKIN NEMO NERON NALA NANA NODDY NARNIA OTO ORVEL OTELO OLGA DA POLGA PIPIN POPI PERSIVAL PIPI PONGO PEACH PERDITA POCAHONTAS PHOENIX POM POM QUASIMODO QUASAR QUATRO QUANTUM QUID PRO QUO RINGO RASTA ROBESPJER RAMONE ROQUEFORT SEMVAJS SKARLET SEPTIMUS SOLAR SPAJDER SPAD SUNSHINE SHEEBA SAVANA STORM STRATUS SHERLOCK SIMBA SCARFACE TARZAN TESA TANTOR TIGER LILY TINKER BELL TOULOUSE TOTO ULIX FLINTSTONE HOMER ČAKA ČUBAKA ČAD ŠERLOK WATSON WANNABE WASP WARLORD ZOE ZED | |
|
| |
Žaklina bigl-njuskalo
Broj poruka : 82 Datum upisa : 18.04.2011
| Naslov: Re: Imena pasa Sre Apr 27, 2011 3:08 pm | |
| Pobediću............ Ja sam smislila ime za mog budućeg bigla nikad nećete provaliti...... POBEDA... | |
|
| |
Anja.. i'm bigl
| Naslov: Re: Imena pasa Sre Apr 27, 2011 3:48 pm | |
| Hahaha zanimljivo Moja ce se zvati Hana | |
|
| |
Alexia113 novajlija
Broj poruka : 5 Godina : 26 Datum upisa : 11.10.2011
| Naslov: Re: Imena pasa Uto Okt 11, 2011 1:42 pm | |
| Planiram kupiti bigla oko januara ili februara 2012 god. pa zelim da vas pitam da li je lepse ime Snupi ili Dzeki ? Hvala unapred | |
|
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| |
| |
Alexia113 novajlija
| Naslov: Re: Imena pasa Uto Okt 11, 2011 3:53 pm | |
| Moze neko odgovoriti na moje pitanje iznad ? | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Imena pasa Uto Okt 11, 2011 3:54 pm | |
| - Alex113 ::
- Planiram kupiti bigla oko januara ili februara 2012 god. pa zelim da vas pitam da li je lepse ime Snupi ili Dzeki ? Hvala unapred
Bitno je da se tebi neko ime najviše sviđa, kakvo god bilo! Bigl neće imati ništa protiv! | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| |
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Imena pasa Uto Okt 11, 2011 9:17 pm | |
| Po mom mišljenju, nebitno je kako ćete ga zvati, naučiće da se odaziva svakako. Ako ga i ne nazovete Snoopy, tako će ga zvati sva deca koja prolaze pored vas, hteli vi to ili ne | |
|
| |
Aćim bigl-manijak
Broj poruka : 246 Localisation : Tatooine Datum upisa : 11.10.2009
| Naslov: Re: Imena pasa Sre Okt 12, 2011 9:33 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Imena pasa Sre Okt 12, 2011 10:43 am | |
| Deki, to je Dikin a.k.a. otkad je uleteo u helijumske balone u Surcinu. Daj nesto drugo. | |
|
| |
Anja.. i'm bigl
| Naslov: Re: Imena pasa Sre Okt 12, 2011 12:52 pm | |
| Hana ispade Klea Moralo je na K,pa reko da ne menjam ,kako pise u rodovniku.. A i svidja mi se Klea Jao,helijum,hemija.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Imena pasa Sre Okt 12, 2011 1:59 pm | |
| Humus, hortikultura... | |
|
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: Imena pasa Čet Okt 13, 2011 6:05 pm | |
| @Tabasko The Dika Bas mi se svidjaju. Ima mnogo imena koja su meni bila na spisku za Felixa. Ako (dajj boze) za par godina nabavim bigla, neko od ovih imena ce sigurno biti. I vidim da ima onih iz LOTR i Star Wars-a, Kralja lavova, Tarzana... | |
|
| |
| Naslov: Re: Imena pasa Pet Okt 14, 2011 9:52 am | |
| Sve su strana imena, da se nasi kerofobi ne nalaze uvredjenim ako pored njih prodje pas-imenjak
| |
|
| |
BEKI (djolana) bigl-njuskalo
Broj poruka : 52 Localisation : NBG Datum upisa : 02.06.2011
| Naslov: Re: Imena pasa Sre Nov 16, 2011 12:52 am | |
| A volim sto je kod Anje na spisku Beki u muskoj kategoriji!!!!!! Ali verujte, navikla sam... KOLIKO me je samo ljudi pitalo, zasto Beki, kad je to musko ime Ali meni je to taaaaaaaaaaako zensko!!!!!! I tako nezno i slatko. Ima dosta zenskih likova u knjigama i filmovima sa tim imenom i bilo mi je logicno da je zensko. Osim ako nije prva asocijacija BEKI BEKIC!!!!??? Jer ja jedino njega znam kako musko sa tim imenom, (iako mu je pravo ime Behjuri Behjuric ) | |
|
| |
Alexia113 novajlija
| Naslov: Re: Imena pasa Sub Maj 05, 2012 2:02 pm | |
| Šta mislite o imenu Sparki? ;D | |
|
| |
Lino i'm bigl
| |
| |
Lino i'm bigl
| Naslov: Re: Imena pasa Sub Maj 05, 2012 2:31 pm | |
| - Alexia113 ::
- Šta mislite o imenu Sparki? ;D
simpaticno je. samo pazi se one izreke "Nomen est omen" da ne bi Sparki jurisao kao da je u struju ukljucen | |
|
| |
BEKI (djolana) bigl-njuskalo
Broj poruka : 52 Localisation : NBG Datum upisa : 02.06.2011
| Naslov: Re: Imena pasa Sub Maj 05, 2012 11:40 pm | |
| - Lino ::
- BEKI (djolana) ::
- A volim sto je kod Anje na spisku Beki u muskoj kategoriji!!!!!!
Ali verujte, navikla sam... KOLIKO me je samo ljudi pitalo, zasto Beki, kad je to musko ime Ali meni je to taaaaaaaaaaako zensko!!!!!! I tako nezno i slatko. Ima dosta zenskih likova u knjigama i filmovima sa tim imenom i bilo mi je logicno da je zensko. Osim ako nije prva asocijacija BEKI BEKIC!!!!??? Jer ja jedino njega znam kako musko sa tim imenom, (iako mu je pravo ime Behjuri Behjuric ) joj to s imenima je skroz relativno. jedan muski doberman se zove Kia i zena kaze da je njoj to skroz musko ime. al meni je Beki isto zensko, a kao musko mi moze Beki proc samo ako je neki nadimak za Beks, pa kao od milja Beki. ... moj bratic je svog psa nazvao Ker, jer mu je njegov mali brat reko da ako ikad dobe psa da oce da se zove Ker. Meni je to bilo totalno blesavo na pocetku, al sad mi je skroz fora. haha, zanimljivo - Ker! zvuci dobro ime, kad ne razmisljas o znacenju! A vidis kod mene u kraju bas ima doberman, zenka, koja se zove Kira!!! Ma da, to nema veze imena su sve blesavija... A jos mi je mnogo cool sto se jedan pas iz naseg kraja zove Badi! Bas je ortak! | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Imena pasa Pon Maj 07, 2012 10:30 pm | |
| Od prijateljice brat ima vestija _zenku_ koja se zove Kalman. To je na madjarskom otprilike kao da svojoj zenskoj kuci date ime Milutin. | |
|
| |
Rona i'm bigl
Broj poruka : 507 Godina : 39 Datum upisa : 29.09.2009
| Naslov: Re: Imena pasa Uto Maj 08, 2012 11:48 am | |
| "Ker" je zvanicno naziv za lovackog psa, tako da to u sustini nije uvreda. Kao sto se na engleskom "hound" zove lovacki pas. | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
Broj poruka : 1253 Localisation : Kovin Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Imena pasa Uto Maj 08, 2012 12:44 pm | |
| Naš drugar Atila ima rota koji se zove Uroš | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Imena pasa Uto Maj 08, 2012 1:55 pm | |
| U mom kraju ima i Lazara i Teodora i Milutina i Rodoljuba. Prvi je usvojenik, uličar, a ostalo su retriveri. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Imena pasa | |
| |
|
| |
| Imena pasa | |
|