| Laka iz Beograda | |
|
+44Moka .Marija. tedibi Tabasko the Dika Aćim Monika Vasica T Ddans Dream Tim MarijaRio marina mknaumoski LuSho Rona Sara <3 Bigl tara jok.mi Dani olja76 Teodor-Tedi iz S.Palanke DP Luna Shiloh luce Zvoncica elmer fudd Niva Dolly dusan Meda Lea2006 bambucha Bunny's Nightmare Ksenija Ivana Lino Lilu The Great milena Dika Joker_Poker tatjana Janchee Andrijana Medena Mirka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Mirka bigl-manijak
Broj poruka : 436 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 26.08.2008
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sub Jan 30, 2010 1:57 pm | |
| Meni neprijatno da se hvalim. Moj suprug je dugo radio na tv, ja jedno vreme, svi najbolji prijatelji su i dalje u tim vodama ...nama to dodje kao svakodnevna stvar ....moje dete koriste kad god im zafali ideja za snimanje , ona je neiscrpni izvor ludosti i voli je kamera pa je super za snimanje iz ocaja Tako je i ovaj prilog nastao ...a Laka se ubacio nepozvan ...toliko se dopao snimatelju da je morao da ga snimi. Eto ...to vam je prica o Nani i Laki i jutarnjem. Al evo obecavam da cu ako bude toga opet javiti | |
|
| |
marina novajlija
Broj poruka : 36 Datum upisa : 11.11.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sub Jan 30, 2010 2:45 pm | |
| Ja sam slucajno videla prilog, bilo je jako rano ujutro, ali to je vreme kad ustajem, popijem malo caja pa sa Lucom u setnju. Tako da sam se odusevila kada sam videla jednu divnu devojcicu koja tako spontano prica, a jos vise biglica, i to dvobojnog i neobicno mirnog u prisustvu nepoznatih ljudim, kamere i tako. Odmah sam pomislila na Laku, ali nisam bila sigurna, medjutim kad su rekli da je devojcici ime Nana, gotovo je bilo, ali sam cekala da to jos neko potvrdi. Recite tamo da ima mnogo ljubitelja biglica, pa da dodju i snime prilog o Laki, svi cemo biti kod TV, narocito ako je tako rano ujutro, jer, bar ja, tad imam najvise vremena. Poljubac glavnim glumcima | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sub Jan 30, 2010 3:06 pm | |
| Šteta što nismo videli, ali svakako postajemo TV zvezde, pozdrav glavnim glumcima | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sub Jan 30, 2010 5:49 pm | |
| Laka zaista jeste tako miran , on je u stanu prakticno nevidljiv. Uopste nije zahtevan sve dok ima nekog ...al cim svi izadju on se pretvara u strasnog lajavca I ima jos jednu foru ...zabranjeno mu je da ulazi kod Nane u sobu ...jer ona drzi igracke po podu njemu na dohvat zuba. I onda kad se neko od nas zaboravi i ne zatvori vrata , on brzinom svetlosti utrci , gricne sta se gricnuti može , a onda u roku od 30 sekundi max , istrci i ide pravo u box ... Sedi tamo i samo sto ne zvizduce ...a mi svi trcino da vidimo sta je pojeo ...i to po pravilu bude ono sto je najnovije od igracaka ... Tako je glocnuo i moj usb koji je virio iz dvd-ja ....ostavio mi zubic i sad imam unikatak usb sa rupicom na sredini | |
|
| |
Zvoncica i'm bigl
Broj poruka : 1011 Godina : 49 Localisation : Mladenovac Datum upisa : 12.05.2008
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sub Jan 30, 2010 6:13 pm | |
| Laka je na mukama,sta ce jadan kada je najzanimljivije ono sto je zabranjeno,a i igracke na podu su tako izazovne!!! | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pet Jun 18, 2010 9:13 am | |
| Mirka!!! Nema vesti o Laki od januara!! | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pet Jun 18, 2010 10:13 am | |
| | |
|
| |
MarijaRio bigl-manijak
Broj poruka : 393 Datum upisa : 18.11.2009
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pet Jun 18, 2010 11:46 am | |
| Da stvarno, cak ste i druzenje u parku zapostavili.... dajte neke slikice | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Jun 21, 2010 3:37 pm | |
| Izvinjavam se drugari , malo sam zapostavila forum, na trenutak mi se ucinilo da nas puno ima pa sam kao htela da vas ne davim onda sam pocela da zaboravljam i eto prodje 6 meseci. Novosti o Laki 1. poceo je da ostaje sam van boxa. prvo sat dva a onda i do 4 . Sad bijemo i 5-ti sat. Iskrena da budem prilicno je dobar nista veliko nije uporopastio. kutije za cipele -prazne , kutiju za alat ( to mu je fetis , kao i tiplovi u njoj ) plastiku od nekih srafcigera - to su mu omiljene stvari za grickanje. Po nekad nesto sa stola makne sto ne sme al nista zaista veliko i hvala mu na tome. Meni je njegovo odrastanje u mnogome olaksalo zivot tek sad vidim koliko sam bila na rubu nervnog sloma sa njim. 2. Potpuno je dobar. Ja tako dobro kuce videla nisam. Mio je , necujan, kad mu se igra donese ti igracku , kad mu se ne igra ne znas gde je . 3. I dalje je samnom u krevetu , tu mu je mesto. Ako ja promenim mesto i on ce zamnom. Ne voli da spava sam i kraj. I dalje spava na jastuku kao da je covek , on je izgleda potpuno umislio da je na dve noge. 4. Super me slusa , setam ga bez povodca , kad smo u parku ide , snjura pa se vrati , stvarno je sjajan. Zovem ga on dodje , zna vec da tad treba i da sedne da ga vezem i ljudi u pakru se cudom cude odkud vaspitan bigl. 5. Muce ga alergije malo malo pa kija. 6. Imali smo jako neprijatnu situaciju sa zenskom pit bula ili je mastif ne znam to ne razlikujem, napala ga je zato sto joj je samo prisao i ujela ga izmedju ociju i donju usnu mu je zakacila bas je bilo gadno . Aj sve to i nekako sredili smo al od tad je postao da izvinete na izrazu - drkos. Laje na kucice , rezi, svadja se , al samo ako je vezan. ako ga pustim onda je ok. U park gde smo izlazili ne smem da ga dovedem stalno je u nekom problemu. Pokacio se sa Bakom, rezao je na Megi , i strasno me nervira sto je tako postao drcan. Pokusacu ovih dana da ga dovedem da vidim jel se malo iskulirao Slabo trci u poslednje vreme kod na su kraju drustva nema a kad setamo on vise hoda nego sto trci i cini mi se da se sad skroz ulenjio. Sta jos ima nov ??? Hmmmm ....razmisljacu dok postavljam slike... | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Jun 21, 2010 3:43 pm | |
| | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Jun 21, 2010 3:46 pm | |
| Dok ja kuckam na kompu nesto on lepo sedne preko puta mene i ceka da mu se postavi vecera Kao da se to podrazumeva. | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| |
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Jun 21, 2010 3:59 pm | |
| Setila sam se sta ima novo. Zakopava koske u zardinjeru sa cvecem. To je novo. Do sad ih je zakopavao u namestaj sad je poceo u cvece. Istina dobio je dobre batine za to pa nadam se nece vise inace mu se crno pise. Obradio je i tuju po malo tamo gde mu je smetala da vidi sa stolice. Inace ako ste mislili da on stoji i spijunira neeeeeeeeee presli ste se ....on ima taktiku nevidjenu za spijunazu .... Lezeci , da se ne umori dasa.. Evo juce iz kola | |
|
| |
Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Jun 21, 2010 4:16 pm | |
| Ljubi ga tata tako blesavog | |
|
| |
MarijaRio bigl-manijak
Broj poruka : 393 Datum upisa : 18.11.2009
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Jun 21, 2010 4:44 pm | |
| - Mirka ::
6. Imali smo jako neprijatnu situaciju sa zenskom pit bula ili je mastif ne znam to ne razlikujem, napala ga je zato sto joj je samo prisao i ujela ga izmedju ociju i donju usnu mu je zakacila bas je bilo gadno . Aj sve to i nekako sredili smo al od tad je postao da izvinete na izrazu - drkos. Laje na kucice , rezi, svadja se , al samo ako je vezan. ako ga pustim onda je ok. U park gde smo izlazili ne smem da ga dovedem stalno je u nekom problemu. Pokacio se sa Bakom, rezao je na Megi , i strasno me nervira sto je tako postao drcan. Pokusacu ovih dana da ga dovedem da vidim jel se malo iskulirao
Slabo trci u poslednje vreme kod na su kraju drustva nema a kad setamo on vise hoda nego sto trci i cini mi se da se sad skroz ulenjio.
Sta jos ima nov ??? Hmmmm ....razmisljacu dok postavljam slike... Da, znam bila sam kad ga je docepala ona gadna Esji, ali ja mislim da ako budete dolazili malo cesce da ce se oni unormaliti ponovo ko pre. Super se igramo i druzimo, imamo sada 5 aktivnih biglova u parku! I mnogo su blesavi! Puno pozdrava od Ria! | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Jun 21, 2010 5:10 pm | |
| Najzad!!! Veliki pozdrav za dobrog Laku i nevaljalu Mirku (zbog zanemarivanja foruma i uskraćivanja nam Lakinih slika i prilika).Lutak jedan, mnogo mi je ozbiljan! A što se koske tiče, pa mora negde da je zakopa, ako ne može da pojede! | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| |
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Jun 21, 2010 6:32 pm | |
| - Rio ::
- [Da, znam bila sam kad ga je docepala ona gadna Esji, ali ja mislim da ako budete dolazili malo cesce da ce se oni unormaliti ponovo ko pre.
Super se igramo i druzimo, imamo sada 5 aktivnih biglova u parku! I mnogo su blesavi!
Puno pozdrava od Ria! Kojih 5 ???? Rio, bobi, meli, Laka i ko je peti ??? Aj dovescu ga ovih dana, muz nece Poslala sam ti pp Jesan nevaljala priznajem , nacisto sam se otudjila od biglovske familije. | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Uto Jun 22, 2010 11:32 am | |
| Lola je peta, ako sam dobro shvatila.
Laka je presladak, kao zuto-beli Bili. I Dika je drcan kad je vezan, tako da ga vise ni ja ne vezujem, osim kad zurim, pa ne mogu da ga cekam da njusi.
Ja volim mastife, kod nas u kraju ima jedan mnogo dobar, nikad nikoga nije pipnuo. Bas mi je zao da je Laka dobio po nosu. Diku je kad je bio mali tako jedna muska pudla ujela za njusku i posle toga sam i ja primetila promenu u ponasanju. Postao je drcniji i oprezniji... tako se, nazalost, uci...
Mnogim ljudima bi trebalo zabraniti da drze pse, jer ne mogu da ih kontrolisu i onda se desavaju takve stvari... | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Uto Jun 22, 2010 6:54 pm | |
| Ta Ejsi koja je Laku dokacila nema koga nije Decko je vodi bez povodca , pustenu , i ona samo redom ujeda. Pri tom je decko a i ostali koji je setaju nevidjeno agresivan tip i bas je mucno sa njim ulaziti u raspravu. A ejsi i dalje seta slobodna . Idem da snjurnem po forumu Lolu , nju ne znam | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Jun 23, 2010 4:28 pm | |
| - Mirka ::
- Decko je vodi bez povodca , pustenu , i ona samo redom ujeda. Pri tom je decko a i ostali koji je setaju nevidjeno agresivan tip i bas je mucno sa njim ulaziti u raspravu. A ejsi i dalje seta slobodna .
Pa moze li biti gora kombinacija... taj pas je takav najvjerovatnije zato sto su mu vlasnici takvi! | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Čet Jun 24, 2010 1:38 am | |
| Mnogo mu je lose na osmatracnici, jadnik | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Čet Jun 24, 2010 5:14 pm | |
| Ma da , tezak zivot biglovski zivi moj siroti pas Laka. I da znate pravo ime ima .... Ni jedno mu drugo ne bi tako leglo | |
|
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Ned Jul 04, 2010 3:14 am | |
| Laka uziva, zivi ko gospodin. fino serviran stol, lezaljka uvijek spremna i prijevoz uvijek na raspolaganju kad god zatreba | |
|
| |
Ddans Dream Tim i'm bigl
Broj poruka : 1666 Godina : 48 Localisation : Beograd Datum upisa : 04.06.2010
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Ned Jul 04, 2010 2:06 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Laka iz Beograda | |
| |
|