| Laka iz Beograda | |
|
+44Moka .Marija. tedibi Tabasko the Dika Aćim Monika Vasica T Ddans Dream Tim MarijaRio marina mknaumoski LuSho Rona Sara <3 Bigl tara jok.mi Dani olja76 Teodor-Tedi iz S.Palanke DP Luna Shiloh luce Zvoncica elmer fudd Niva Dolly dusan Meda Lea2006 bambucha Bunny's Nightmare Ksenija Ivana Lino Lilu The Great milena Dika Joker_Poker tatjana Janchee Andrijana Medena Mirka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Čet Okt 21, 2010 12:49 pm | |
| | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
Broj poruka : 436 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 26.08.2008
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pet Okt 22, 2010 7:05 pm | |
| Bilo jutros na B92 oko 8.15. Ako ste videli jednu malu bezzubatu sa kikicama ta je moja Jel ide neko na izlozbu 7.11. Ja sad hocu da prijavim Laku l nemam pojma kako se radi ...i strasno me smara sto moram d ga vezbam sve ono . | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pet Okt 22, 2010 11:10 pm | |
| Mi bas sad raspravljamo da li da idemo... van forme smo | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Ned Okt 24, 2010 8:25 pm | |
| Meni je Ivana objadnila sta pas treba da zna al ja i dalje ne kapiram sta treba da uradim, prijavila sam Laku on line al kad ide placanje? I sta mi od papira treba za psa ? Lekarski? Pedigre? Malo me smara vec ideja sta sve treba da uradim | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
Broj poruka : 1098 Localisation : Kovin Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Okt 25, 2010 8:57 am | |
| Pozovi organizatora pa se raspitaj za plaćanje. Neke izložbe dozvoljavaju plaćanje na dan izložbe, ali može da ti se desi da u BG zbog toga pas ne bude u katalogu, odnosno u konkurenciji za takmičenje. Mi prijavu odradimo putem stare dobre pošte pa dokaz o uplati stavimo u koverat zajedno sa prijavom. Od papira ti treba pseći pasoš koji ćeš pokazati na ulazu da iz njega vide da je pas vakcinisan protiv besnila. Sve izložbe zvanično traže i potvrdu o zdravstvenom stanju psa koju izdaje veterinar par dana pre izložbe, ali nismo videli ni na jednoj izložbi da su to tražili na ulazu. Na sajmu je pravilo-jedan pas jedan čovek, svi drugi koji ulaze bez psa plaćaju ulaz! Pedigre ti nije potreban, sve što treba napisali ste u prijavi. Sve ostalo treba Laka da odradi, ti mu samo malo pomažeš Ponesi mu činiju sa vodom, neku igračku i nagradice i to je to! Opusti se i uživaj | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Okt 25, 2010 11:00 am | |
| Ok vakcinisan je namenski sinoc Lekarsko ce dobiti ako idemo na izlozbu. Prijavila sam ga on line. Sad zvala kinoloski kazu da upatnicu treba poslati na njihov faks, sajt... Ujedno sam zvala i Kinolosko drustvo , jedna jako neljubazna teta se javila i rekla mi da do izlozbe ne mogu da dovedem psa na ocenjivanje. Kazem joj nije bitno samo mi kazite kako to funkcionise oan vice na mene. Pominje izlozbu i cuda. I tako smirenim glasom ja njoj kazem da me ne zanima sto ima izlozba nego mi treba informacija ona opet urla imate izlozbu Tako....nadam se da cu stici da uplatim sve sto treba . A jel se placa glupava potvrda o zdravstvenom stanju psa? | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Okt 25, 2010 11:54 am | |
| Da ona se plaća kod veterinara, po njihovom cenovniku (možda 500 din a možda i 1500 din).
| |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Okt 25, 2010 3:32 pm | |
| Hvala na informacijama Nadam se da cu stici da uplatim danas i da se druzimo sedmog. | |
|
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Okt 25, 2010 9:19 pm | |
| Srecno na izlozbi! Da se slikas! | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Uto Okt 26, 2010 11:02 pm | |
| Jel rešiste uplate. Ide li laka na izložbu. | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Uto Okt 26, 2010 11:14 pm | |
| Danas sam bila ceo dan u poslu i nisam stigla da uplatim. U medjuvremenu sam se nesto smorila i odustala od izlozbe. Zao mi Lake al nesto sam naprasno postala teska sama sebi i onda sam donela takvu odluku. Cujem da ce biti u martu opet pa eto aj da se bar do tad spremimo. Suvise sam iskomplikovala u samom startu a to je onda sigurna propast | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Uto Okt 26, 2010 11:36 pm | |
| Pa to je tradicija Beogradske izložbe su uvek u Martu i Novembru. Znači Laka će imati pripremni period pre svog debija. | |
|
| |
Monika i'm bigl
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Uto Okt 26, 2010 11:38 pm | |
| Znaci imace vise vremena da se spremi! I bice lepse vreme. Ja sam pred izlozbu bila toliko nervozna, da sam okolinu udavila. | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Okt 27, 2010 12:14 am | |
| Kod mene je nesto drugo u pitanju. Laku smo kupili od silne zelje da JA imam bigla I uvek sam smatrala da je njegova najveca uloga i funkcija da ga volimo i da nas voli . I sve je to bilo bas tako dok se nisu javili ljudi koji bi da pare svoje devojke sa mojim muskarcicem al deckonja nije ocenjen. I sad ja kao aj da to obavimo cisto parenja radi al sam se danas nesto smorila pri samoj pomisli na to da moramo na izlozbu, osetila sam se kao da sad iskoriscavam psa , ne znam zasto ne umem da objasnim. Komercijalizujem ljubav pa sam se osetila lose. Glupo je znam al eto samo tako mi nesto kvrcnulo i rekla sam neka ceka to do marta . Taman i da malo radimo na tome da ne padnemo kao sa marsa bas na izlozbu. Ja sam poznata kao komplikator jednostavnih stvari tako da ovo pripisite tome | |
|
| |
Monika i'm bigl
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Okt 27, 2010 12:35 am | |
| Mi smo isli samo na izlozbu u okolini. Nismo uopste nesto planirali bog zna sta da ga vadamo, nego se lepo zabavimo. Vazan je provod. A Laka je mnogo lep, ima da pobedi celu VI FCI grupu. | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Okt 27, 2010 12:46 am | |
| Komercijalizacija izgleda mnogo drugačije. Gledajte na izložbe kao na jedno novo iskustvo u vašem suživotu. Laka je mažen,pažen a to što će se pariti (verovatno se neće buniti povodom toga) je samo logičan sled događaja u njegovom životu. Red je da jedan tako lep biglić ostavi potomstvo. Da imate ženku pa je parite svako teranje, da je izrabljujete to bi bila komercijalizacija. Ovako opustite se i uživajte u novim iskustvima. Pozdrav | |
|
| |
Aćim bigl-manijak
Broj poruka : 246 Localisation : Tatooine Datum upisa : 11.10.2009
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Okt 27, 2010 12:59 am | |
| - Mirka ::
-
Glupo je znam
nije | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Okt 27, 2010 9:49 am | |
| | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Okt 27, 2010 10:13 am | |
| Mirka, obavezno dođite na izložbu sa Lakom. I ako odlučite da ga ne prijavite (danas je poslednji dan prijave) dođite sa njim, da se družimo, da osetite atmosferu (ona je specifična na Bg izložbi zbog velike gužve, a zatvorenog prostora), da i vi i pas vidite kako to izgleda. Bićete opušteni jer se ne takmičite, a znaćete šta vas čeka sledeći put. Izložbe su odlično mesto da Laka očijuka sa budućim majkama njegove dece i da bude viđen i bezecovan od istih. A možda se i Laka zaljubi u neku klempavu lepoticu Pozdrav | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Ned Okt 31, 2010 6:22 pm | |
| U sustini hocu. Mada je on prilicno sad izvinte na izrazu al najvose odgovara- nadkran pas. Stalno laje na druge pse i svadja se. Od kad ga je jedna grozna pit bulka iskasapila postao je pravi nadrkanko. Ne znam kako bi on takav onda medju svim tim psima.
To je jeda od razloga sto sam odlucila da ga ne vodim na izlozbu ovaj put.
| |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Ned Okt 31, 2010 10:42 pm | |
| e pa lepo onda vi dajte Laku vamo, kod Luce, ona je isto lepa, pametna, nadrndana i bez titule, zove se na "L" i ima cetiri slova u imenu! | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| |
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Nov 01, 2010 12:24 pm | |
| Mirka, što si se toliko nasekirala oko izložbe? Ako odeš odeš, ako ne, nema veze. Pas može da bude ocenjen i u Savezu. Što se tiče Lakinog temperamenta, ne brini ništa. I Dika se napolju kostreši na mužjake, međutim, na izložbi se to nikad nije desilo. Oni, jadni, toliko budu u frci oko te gužve i milion mirisa, da im i ne pada na pamet da se kače. Bar je to naše iskustvo. Ni mi najverovatnije ne idemo na ovu izložbu jer tačno pada na moj rođendan, ali možemo da se dogovorimo da obavezno zajedno odemo na onu u martu | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Nov 01, 2010 12:38 pm | |
| Taman sam ja donela odluku kad jutros u sanducetu ...voala ...broj ! Laka pas dobio broj za izlozbu. I sad pitam kinoloski kazu moze da se uplati kad god hocete ako imate broj.
Jel da to racunam kao sudbinu ili ?
Idem da zovem muza da mu kazem novosti. | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Nov 01, 2010 1:02 pm | |
| To ti je, Mirka, tzv. duh iz masine | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Laka iz Beograda | |