| Neophodne stvari ? | |
|
+24tedibi FLAFI lucija Niva Tabasko the Dika Vasica T Aćim Emanuela Srba bgd Gogili Bunny's Nightmare Ksenija elmer fudd Andrijana Janchee Luna dusan Dolly Dika Lea2006 Ivana luce Lino Mirka 28 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Emanuela i'm bigl
Broj poruka : 1346 Godina : 48 Localisation : BG Žarkovo/Cerak Datum upisa : 08.01.2011
| Naslov: Re: Neophodne stvari ? Ned Feb 27, 2011 12:10 am | |
| nama prvi dan u bg-u, al vec imamo karticu clana pet centar kluba i dobili prvu naljepnicu za popust tvorcica dobila novi kavez.. a za biglicu jos imamo nedoumicu dal odmah nabaviti krejt ili ipak krevetic | |
|
| |
Kaan i'm bigl
Broj poruka : 648 Godina : 28 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.01.2011
| Naslov: Re: Neophodne stvari ? Ned Feb 27, 2011 12:32 am | |
| jel bolje da mu uzmem taj krejt ili da mu ogradim jednu "sobicu" od 2 kvadrata da tu bude kad je sam? | |
|
| |
lucija bigl-njuskalo
Broj poruka : 82 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Neophodne stvari ? Ned Feb 27, 2011 12:41 am | |
| krejt se primarno koristi za transport, ali i kao krevetac/kucica odlicno sluzi obratite paznju na velicinu, da ne biste kupovali veci za koji meses (nisu bas jeftini) za sta god da se odlucite, njemu/njoj ce biti dobro uvek ce naci mesto za spavanje, a kad je sam najvaznije je da ne moze da se ozledi i da ne moze nesto vazno da unisti (u prvo vreme dok se ne navikne na samocu) odluka je vasa | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
Broj poruka : 1346 Godina : 48 Localisation : BG Žarkovo/Cerak Datum upisa : 08.01.2011
| Naslov: Re: Neophodne stvari ? Ned Feb 27, 2011 10:46 pm | |
| hvala lucija | |
|
| |
antmari bigl-manijak
Broj poruka : 350 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: Neophodne stvari ? Ned Feb 27, 2011 10:51 pm | |
| - Emanuela ::
- nama prvi dan u bg-u, al vec imamo karticu clana pet centar kluba i dobili prvu naljepnicu za popust
tvorcica dobila novi kavez.. a za biglicu jos imamo nedoumicu dal odmah nabaviti krejt ili ipak krevetic Ema, dobro nam dosla!!!!! | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
| Naslov: Re: Neophodne stvari ? Ned Feb 27, 2011 10:59 pm | |
| hehe tnx! isla sam jucer malo u izvidnicu, direktno s puta uskoro cemo u jedan ozbiljan shoping, pare su spremne .. necemo pretjerivati, al cu si dati gusta | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Re: Neophodne stvari ? Ned Feb 27, 2011 11:57 pm | |
| Najbitnije je da se naoružate strpljenjem i da u početku "očistite "prostoriju u kojoj će boraviti.Pod čišćenjem podrazumevam da sklonite sve što se može sloniti da nebi bilo izgrickano ili progutano. Mi smo Vasi u početku ograničili kretanje na samo jednu sobu i odatle sve sitnice spakovali u kutiju. Posebno obratite pažnju na kablove koji mogu biti izgriženi i vrlo opasni za klemposa. Dobrodošli i puno sreće sa novim ljubimcem. | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
| Naslov: Re: Neophodne stvari ? Pon Feb 28, 2011 12:31 am | |
| hvala leini nam bas danas rekli za kablice, tako da cemo staviti kanalice svaki savjet nam super dodje da se sto bolje pripremimo sva sreca pa imamo tvoricu koja sve zivo krade pa vec sklanjamo stvari | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Re: Neophodne stvari ? Pon Feb 28, 2011 12:41 am | |
| Sad će te dobiti još jednog velikog "lopova" Obožavaju da "ukradu" to im je glavna zanimacija. Ja sam čak doživeo da sednem na stolicu i da ovaj mali izvlači stvari iz džepa na pantalonama. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Neophodne stvari ? | |
| |
|
| |
| Neophodne stvari ? | |
|