moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zvoncica iz Mladenovca

Ići dole 
+40
Aloha Lusi
Rona
Aga Aron
falkfoto
lili
leo-kosutnjak
mknaumoski
LuSho
Shiloh
Vuk
jok.mi
Boky&Tanja
Sara <3 Bigl
olja76
Luna
filip
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Dora
Mirka
elmer fudd
mala kuca
Meda
Lea2006
Niva
Lino
Joker_Poker
batdavaldi
Bigl Bole
luce
Ksenija
Dolly
Janchee
Dika
Zvoncica
Medena
Lilu The Great
tatjana
Andrijana
milena
Bunny's Nightmare
44 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37  Sledeći
AutorPoruka
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyUto Nov 04, 2008 2:39 am

Hvala za divnu fotku Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

Broj poruka : 1011
Godina : 49
Datum upisa : 12.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyUto Nov 04, 2008 5:12 pm

Pas koji je na slikama sa Zvoncicom je Lord nemacki kratkodlaki pticar koji pravi mnogo problema svom gazdi jer se iz lova uvek vrati bez njega,obicno se pridruzi drugim psima koji su taj dan u lovu pa ga ovi vrate vlasniku sutradan,sa Zvoncicom se odlicno slaze,a i meni koristi jer njihovih pola sata jurcanja mnogo vise izmore Zvoncicu nego mojih sat i po setnje. Izvinjavam se na kvalitetu slika,sa telefona su (2MP),pozz svima....
Nazad na vrh Ići dole
Mirka
bigl-manijak
bigl-manijak
Mirka

Broj poruka : 436
Godina : 46
Datum upisa : 26.08.2008

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyUto Nov 04, 2008 9:46 pm

Ovde cu da ponovim pitanje ako se desi da ne vidite na mom topicu.
Mi smo često u vašem kraju, ako ste za mozemo na neko vikend druzenje na Kosmaju ?
Nazad na vrh Ići dole
Dora
novajlija
novajlija
Dora

Broj poruka : 22
Datum upisa : 11.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyUto Nov 04, 2008 11:24 pm

Hajde Zvoncice porasti pa da se druzimo na takmicenjima! bounce
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptySre Nov 05, 2008 8:29 pm

Dora ::
Hajde Zvoncice porasti pa da se druzimo na takmicenjima! bounce
Super mozemo da se druzimo na takmicenjima a i na nekoj biglijadi,pozz nasoj starijoj drugarici. aa aa aa
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyČet Nov 06, 2008 11:16 pm

Zvoncice pa ti si bas porasla! Vau! I blago tebi kad imas drugara za igru.
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptySre Nov 12, 2008 12:42 am

Šta se dešava sa mojom drugaricom, nema vas dugo. Pozdrav lepotici fff
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptySre Nov 12, 2008 9:40 am

Niva ::
Šta se dešava sa mojom drugaricom, nema vas dugo. Pozdrav lepotici fff
Nista se posebno i ne desava osim sto upoznajemo nove kuce za druzenje pa se lepo izmorimo i bolje spavamo, najvise se igra sa Lordom onim pticarom sto je na slikama, a potrudicu se da je slikam i sa drugim kucama. Pozz fff fff fff
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyČet Nov 13, 2008 7:19 pm

Dobro je kad nema nekih novih nestašluka, znači rastemo i postajemo bolji.I Niva trenutno uživa isprižila se na trosedu i spavka, sreća naša te je lepo vreme pa se izmori jurcajući po dvorištu. Puno pozdrava drugarici Sleep top gun fff
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptySub Nov 15, 2008 10:06 am

Dobro je kad nema nekih novih nestašluka, znači rastemo i postajemo bolji.I Niva trenutno uživa isprižila se na trosedu i spavka, sreća naša te je lepo vreme pa se izmori jurcajući po dvorištu. Puno pozdrava drugarici Sleep top gun fff
Nestasluka nema jer u dvoristu vise nema cveca(ili je sklonjeno zbog hladnoce ili je unisteno),ali mislim da ima prvo teranje,pa cu sada na forumu da procitam malo o tome,jer mi je ovo prva zenka(imali smo u prethodnih 30 godina 6 muzijaka).Inace Zvoncica zivi u ogromnom boxu(pravljen je za dve doge) pa nema nestasluka u kuci.Pozz fff fff fff
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyPet Nov 21, 2008 3:19 pm

Bravo za Zvončicu postaje prava cura pa sad verovatno mora u izolaciju, a mislim da i nas to čeka uskoro. puno pozdrava najlepšoj drugarici od Nive. queen cmok fff fff fff
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyPet Nov 21, 2008 8:03 pm

Bravo za Zvončicu postaje prava cura pa sad verovatno mora u izolaciju, a mislim da i nas to čeka uskoro. puno pozdrava najlepšoj drugarici od Nive. queen cmok fff fff fff
Po dvoristu se lepo izjuri koliko god je to moguce,ali i mnogo je pospana ovih dana,pa ostatak vremena drema.Od kada sam primetio krvave tragove po boksu proslo je 9 dana,prosto mi je zao sto ne moze da izadje iz dvorista ovih dana jer smo navikli da setamo po dva sata,jos desetak dana ako sam dobro citao instrukcije sa foruma o teranju pa cemo opet u akciju. dasdas dasdas dasdas
Nazad na vrh Ići dole
elmer fudd
i'm bigl
i'm bigl
elmer fudd

Broj poruka : 586
Datum upisa : 10.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyPet Nov 21, 2008 8:10 pm

Računajte ipak još koji dan više. U pravilu se kujice tjeraju 21 dan, ali znam neke koje su parene 19, pa čak i 25. dan affraid .
Nazad na vrh Ići dole
http://www.elmerfudds.hr
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptySub Nov 22, 2008 4:41 pm

elmer fudd ::
Računajte ipak još koji dan više. U pravilu se kujice tjeraju 21 dan, ali znam neke koje su parene 19, pa čak i 25. dan affraid .
Vodicemo racuna,hvala na savetu.
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyNed Nov 23, 2008 7:51 pm

Danas smo iskoristili suncan dan u Mladenovcu pa smo se igrali u dvoristu,nasa drugarica Niva(Raske) ce da nam postavi kasnije par slika koje nisu bas najbolje jer su slikane mobilnim,inace mislim da je 11-ti dan teranja pa smo i dalje u karantinu. Danas smo se merili 38cm visoki i 13.5kg teski i nevidjeo nestasni. Dok sam ja danas cistio boks ona je iskoristila da izgricka stiropor na najsitnije komade pa je bilo kao da je pao sneg(to nisam snimio jer sam bio besan pa se nisam setio),inace to je onaj tvrdi stiropor koji je zastita u transportu za tehnicku robu(tacnije frizider).Tako je nama zabavno svaki dan.........
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyPon Nov 24, 2008 1:35 am

Evo novih slika naše drugarice
Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 2yzmosn
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyPon Nov 24, 2008 1:49 am

A sada druga poza
Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 330tves
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyPon Nov 24, 2008 1:52 am

A ovo je dremka na suncu
Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 358xfmp
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyPon Nov 24, 2008 2:06 am

Zvončica nam je sada lepa devojka, meni se slatka na drugoj slici.Puno pzdrava od drugarice fff fff fff
Nazad na vrh Ići dole
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

Broj poruka : 2058
Godina : 37
Datum upisa : 02.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyPon Nov 24, 2008 2:09 am

Vauuuuuuuuuu!!! Zvonićica je postala fatalna mlada biglica!!! Predviđam joj mnogo udvarača!!! Wink
Nazad na vrh Ići dole
https://	http://www.facebook.com/andrijana.miletic
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyPon Nov 24, 2008 11:02 am

Andrijana ::
Vauuuuuuuuuu!!! Zvonićica je postala fatalna mlada biglica!!! Predviđam joj mnogo udvarača!!! Wink
Posto je i Zvonce poreklom iz Csavargo odgajivacne linije kao i vecina nasih biglica izbor udvaraca je mali ali i do tada ima puno vremena,tek nam je 9 meseci. Jedino za sta je postala fatalna biglica je cvece sto meni i nije tako bitno ali zenski deo porodice nema za to razumevanja. Pozz od nestasna Zvoncice tr
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyPon Nov 24, 2008 12:43 pm

Baš je slatka!
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyPon Nov 24, 2008 5:54 pm

Ma pustite cveće sve se to iznova posadi, dajte neka slatkiš uživa, naša Niva je prekopala celu baštu ali kad vidim kakvo je to uživanje za nju zaboravim na cvetne lepote. Na proleće sejemo travu pa neka uživa, valjda je neće prekopati. Pozdrav top gun bounce fff
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptyPon Nov 24, 2008 6:15 pm

Ma pustite cveće sve se to iznova posadi, dajte neka slatkiš uživa, naša Niva je prekopala celu baštu ali kad vidim kakvo je to uživanje za nju zaboravim na cvetne lepote. Na proleće sejemo travu pa neka uživa, valjda je neće prekopati. Pozdrav top gun bounce fff

top gun top gun top gun
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 EmptySub Nov 29, 2008 2:22 pm

Dugo vas nema, šta radi Zvončica i kako podnosi zimu? Puno fff i cmok od drugarice.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 14 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zvoncica iz Mladenovca
Nazad na vrh 
Strana 14 od 37Idi na stranu : Prethodni  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 25 ... 37  Sledeći
 Similar topics
-
» Zvoncica iz Mladenovca

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: