moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Zvoncica iz Mladenovca

Ići dole 
+40
Aloha Lusi
Rona
Aga Aron
falkfoto
lili
leo-kosutnjak
mknaumoski
LuSho
Shiloh
Vuk
jok.mi
Boky&Tanja
Sara <3 Bigl
olja76
Luna
filip
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Dora
Mirka
elmer fudd
mala kuca
Meda
Lea2006
Niva
Lino
Joker_Poker
batdavaldi
Bigl Bole
luce
Ksenija
Dolly
Janchee
Dika
Zvoncica
Medena
Lilu The Great
tatjana
Andrijana
milena
Bunny's Nightmare
44 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37  Sledeći
AutorPoruka
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

Broj poruka : 658
Datum upisa : 14.04.2008

Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 Empty
PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptySre Jul 16, 2008 5:30 pm

Evo- moj ponos...
Dvobojni biglici i pozadina u tonu- DVOBOJNA Smile

Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 Troboj12
Dvobojke na okupu

Poslednji put izmenio milena dana Sre Jul 16, 2008 6:59 pm, izmenio ukupno 2 puta
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Godina : 42
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptySre Jul 16, 2008 6:37 pm

Mnogo je sltka ova vasa bebica dvobojna tr
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

Broj poruka : 1011
Godina : 49
Datum upisa : 12.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptySre Jul 16, 2008 11:11 pm

Prosto ne mogu da verujem da kod nas ima samo tri bikolora. Kada sam hteo da kupim bigla ja sam trazio trikolora,na Zvoncicu sam naleteo slucajno i to je bila ljubav na prvi pogled. tr uaua uaua
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptySre Jul 16, 2008 11:34 pm

I TO PRAVA! Smile ZVONCICA JE LEPOTICA I I love you MALO!!!
Nazad na vrh Ići dole
Meda
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Meda

Broj poruka : 237
Datum upisa : 12.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptyČet Jul 17, 2008 11:03 am

Mi bi želeli kucu baš baš kao što je Zvončica, bez obzira na pol. Prekrasna je uživamo dok je gledamo.
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptyČet Jul 17, 2008 4:32 pm

pegi ::
Mi bi želeli kucu baš baš kao što je Zvončica, bez obzira na pol. Prekrasna je uživamo dok je gledamo.
Mozda ce kod Ivane u leglu koje se ocekuje biti neka lepa kuca za vas,evo Milena nemoze vise da izdrzi,pa ako se malo strpite sigurno cete na ovom forumu naci nesto za vas. Pozdrav od Zvoncice fff fff fff fff fff
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptyČet Jul 17, 2008 4:36 pm

Zvoncica ::
Mozda ce kod Ivane u leglu koje se ocekuje biti neka lepa kuca za vas,evo Milena nemoze vise da izdrzi,pa ako se malo strpite sigurno cete na ovom forumu naci nesto za vas. Pozdrav od Zvoncice fff fff fff fff fff

Tu je Milena- PRED CILJEM! Jos malo! Smile Smile Smile Smile Smile

Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 Smily_11 za Zvoncicu
Nazad na vrh Ići dole
Meda
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Meda

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptyPet Jul 18, 2008 8:36 am

Već smo u kontaktu i sa Ivanom i sa Milenom, kad god samo trebali malo utehe, odemo na forum pa se lepo nagledamo i načitamo, a sve će to koristiti nadam se.
Puno pozdrava!!![/img]
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptyPet Jul 18, 2008 8:48 am

Već smo u kontaktu i sa Ivanom i sa Milenom, kad god samo trebali malo utehe, odemo na forum pa se lepo nagledamo i načitamo, a sve će to koristiti nadam se.
Puno pozdrava!!![/img]
da li planirate da kupite kucu ili je vec imate? rendeer
Nazad na vrh Ići dole
Meda
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Meda

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptyPet Jul 18, 2008 1:55 pm

Planiramo da je kupimo i to baš od Ivane, ako budemo imali sreće da malenih bude dovoljno. Inače na forumu smo već izvesno vreme pa se utešimo vašim kucama kad je puno teško.
Veliki pozdrav sunny
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptyPet Jul 18, 2008 3:34 pm

Puno pozdrava!!![/img]

Zvoncice!!!! IDI ME VIDI!!!! BRZO!!!
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptyPet Jul 18, 2008 11:37 pm

milena ::
Puno pozdrava!!![/img]

Video i odusevio se ne zna Munja jos sta ga ceka No No No ,mislim da ce Milena da ga ugnjavi samo da joj dodje saka. aa uaua cmok uaua aa
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptySub Jul 19, 2008 3:44 am

Puno pozdrava!!![/img]

Video i odusevio se ne zna Munja jos sta ga ceka No No No ,mislim da ce Milena da ga ugnjavi samo da joj dodje saka. aa uaua cmok uaua aa

ODPRILIKE TAKO Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 50292710 Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 50292710 Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 50292710 Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 50292710 Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 50292710 Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 50292710 Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 50292710
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptySub Jul 19, 2008 8:21 am

Planiramo da je kupimo i to baš od Ivane, ako budemo imali sreće da malenih bude dovoljno. Inače na forumu smo već izvesno vreme pa se utešimo vašim kucama kad je puno teško.
Veliki pozdrav sunny
Ima li sanse da dobijete jednu kucu ili su sve vec rezervisane Question Question Question
Nazad na vrh Ići dole
Meda
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Meda

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptyPon Jul 21, 2008 8:44 am

Izgleda da postoje neke šanse, ali još čekamo. Question Ako danas ne saznam mislim da ću zaplakati kao dete, a ne usuđujem se ni da pomislim o nečemu drugom. Strašno mi je teško kad ih gledam onako slatke i znam da sad tamo neko bira, a ja gledam kako jedno po jedno odlazi. Sad Munja nam je odmah zapao za oko, ali on se najbolje vidi, tako da uopšte ne sumnjam da su apsolutno svi prekrasni.
Iskreno mi bi najviše voleli da liči na Zvončicu I love you ona je zaista posebna. sunny
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptyPon Jul 21, 2008 9:41 am

Izgleda da postoje neke šanse, ali još čekamo. Question Ako danas ne saznam mislim da ću zaplakati kao dete, a ne usuđujem se ni da pomislim o nečemu drugom. Strašno mi je teško kad ih gledam onako slatke i znam da sad tamo neko bira, a ja gledam kako jedno po jedno odlazi. Sad Munja nam je odmah zapao za oko, ali on se najbolje vidi, tako da uopšte ne sumnjam da su apsolutno svi prekrasni.
Iskreno mi bi najviše voleli da liči na Zvončicu I love you ona je zaista posebna. sunny
Ivana, ne budi surova, nađi jedno i za Pegi! Vidiš da će da plače!
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptyPon Jul 21, 2008 12:04 pm

Drago mi je sto ti se svidja Zvoncica ali kada sam je kupovao ona je ostala poslednja jer je jedina bila bikolor, trikolori su odmah prodati,kada su tako mali ne izgledaju bas lepo,tek oko drugog meseca se moze videti kako su to lepe kuce. Evo ovaj moj avtar, tu zvoncica ima dva meseca i neki dan tada sam je kupio. Hocu da ti kzem da se oni menjaju i to brzo,i na trikolorima ovo sto je crno postaje braon tako da oni tek kasnije dobijaju pravi izgled. tr Pozdrav od Zvoncice
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptyUto Jul 22, 2008 2:12 pm

Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 00020110 Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 Shy_gi10 Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 00020110

HVALA! cmok za Vas! Mnogo je lep! Ljubim ga u glavicu
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptyUto Jul 22, 2008 10:46 pm

Milena koliko dana jos do preuzimanja? Da li odbrojavas ?
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptyUto Jul 22, 2008 11:00 pm

Milena koliko dana jos do preuzimanja? Da li odbrojavas ?
Jos cela dva meseca... Iskreno- trudim se da ne razmisljam o tome- jer mi je onda puno teze da cekam... Ivanica mi prica sta radi Misticni Munja, i tako mi je nekako lakse Sad
A JAKO SAM NESTRPLJIVA I UZBUDJENA I JEDVA CEKAM!!!

Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 82472710 Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 82472710 Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 82472710
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptyUto Jul 22, 2008 11:07 pm

Evo dok odbrojavas dane kazi mi kako da sa TickerFactory prebacim onu traku sa Zvoncicinim rodjendanom,ja izaberem tamo sve ali kada treba da prebacim nesto nece.
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptyUto Jul 22, 2008 11:17 pm

SALJEM VAM PP
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptyUto Jul 22, 2008 11:47 pm

proba
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptySre Jul 23, 2008 12:04 am

HA! USPELO JE- CEKA VAS OVO DA VIDITE!!!

cmok ZA ZVONCICU
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 EmptySre Jul 23, 2008 11:01 am

HA! USPELO JE- CEKA VAS OVO DA VIDITE!!!

cmok ZA ZVONCICU
Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 Z_i10 Zvoncicu mgu da slikam samo kada je vezem,jer taj pas nema mira ni sekund. kolo
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Zvoncica iz Mladenovca   Zvoncica iz Mladenovca - Page 8 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Zvoncica iz Mladenovca
Nazad na vrh 
Strana 8 od 37Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37  Sledeći
 Similar topics
-
» Zvoncica iz Mladenovca

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: