| Medena iz Subotice | |
|
+25Ari Lino tatjana Dika marina Dolly elmer fudd Lilu The Great batdavaldi luce Jasna dusan pipi bambucha Andrijana Ksenija Bunny's Nightmare Janchee Jan Lea2006 w33d4 Zobenica Admin nikola2001 Medena 29 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Maj 26, 2008 10:19 am | |
| | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Maj 26, 2008 3:17 pm | |
| Iju, koliko cestitki, koliko tortica! Hvala, drugari. Meda se oporavlja od prezderavanja, miruje, spava, a tomacic polako splasnjava. | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Maj 26, 2008 3:48 pm | |
| | |
|
| |
Lilu The Great bigl-manijak
Broj poruka : 439 Godina : 37 Localisation : NOVI SAD Datum upisa : 13.09.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Maj 26, 2008 7:28 pm | |
| SRECAN RODJENDAN NAJLEPSOJ! | |
|
| |
tatjana i'm bigl
Broj poruka : 720 Localisation : Beograd Datum upisa : 08.04.2008
| |
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Maj 27, 2008 1:15 am | |
| Hvala Lilu drugarice! - tatjana ::
- Medo kako si nam??
Kao i do sada... kapci i dalje oteceni i crveni. Dzaba antibiotici, i sve silne kapi koje dajemo svaki dan... | |
|
| |
Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Maj 27, 2008 2:02 am | |
| - Medena ::
- Hvala Lilu drugarice!
- tatjana ::
- Medo kako si nam??
Kao i do sada... kapci i dalje oteceni i crveni. Dzaba antibiotici, i sve silne kapi koje dajemo svaki dan... A da nije u pitanju ipak neka alergija. Psi,kao i ljudi mogu biti alergicni na polen,a simptomi su slicni. Probajte da joj dajete claritin,jedan dnevno sedam dana. | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| |
| |
tatjana i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Maj 28, 2008 3:00 pm | |
| | |
|
| |
milena i'm bigl
Broj poruka : 658 Datum upisa : 14.04.2008
| |
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pet Maj 30, 2008 2:00 pm | |
| Hvala vam na brizi. Meda je u srijedu bila na pregledu na VF; posto sam bila na putu, mogu samo da vam prenesem sta mi je muz ispricao. Prvo treba naglasiti da je dr Hadzi Milic bio izuzetno ljubazan, Medu su on i studenti pregledali 45 minuta, sto je za nas potpuna novost... i naravno mi smo odusevljeni takvim detaljnim pristupom nasoj maloj pacijentkinji. Ukratko, ne radi se izgleda ni o alergiji ni o trecem kapku, te nece biti potrebna nikakva operacija. Izgleda da Meda ima genetske predispozicije za ocne probleme, plus ima sužene suzne kanale. Ivan je dobio detaljna usmena i pismena uputstva za dalji tretman, ali sve se svodi na to da joj olaksamo teskoce - prevencije i potpunog izljecenja nece biti. | |
|
| |
tatjana i'm bigl
| |
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pet Maj 30, 2008 2:55 pm | |
| - tatjana ::
- Medena ::
- Hvala vam na brizi. Meda je u srijedu bila na pregledu na VF; posto sam bila na putu, mogu samo da vam prenesem sta mi je muz ispricao. Prvo treba naglasiti da je dr Hadzi Milic bio izuzetno ljubazan, Medu su on i studenti pregledali 45 minuta, sto je za nas potpuna novost... i naravno mi smo odusevljeni takvim detaljnim pristupom nasoj maloj pacijentkinji.
Ukratko, ne radi se izgleda ni o alergiji ni o trecem kapku, te nece biti potrebna nikakva operacija. Izgleda da Meda ima genetske predispozicije za ocne probleme, plus ima sužene suzne kanale. Ivan je dobio detaljna usmena i pismena uputstva za dalji tretman, ali sve se svodi na to da joj olaksamo teskoce - prevencije i potpunog izljecenja nece biti. Mica mala ljubim je u to oko! Nisam veterinar, ni skeptik, ali sam optimista. Da sačekamo da prođe proleće, pa da vidimo da joj nije nešto ipak smetalo u vazduhu... | |
|
| |
tatjana i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pet Maj 30, 2008 3:17 pm | |
| - Dika ::
- tatjana ::
- Medena ::
- Hvala vam na brizi. Meda je u srijedu bila na pregledu na VF; posto sam bila na putu, mogu samo da vam prenesem sta mi je muz ispricao. Prvo treba naglasiti da je dr Hadzi Milic bio izuzetno ljubazan, Medu su on i studenti pregledali 45 minuta, sto je za nas potpuna novost... i naravno mi smo odusevljeni takvim detaljnim pristupom nasoj maloj pacijentkinji.
Ukratko, ne radi se izgleda ni o alergiji ni o trecem kapku, te nece biti potrebna nikakva operacija. Izgleda da Meda ima genetske predispozicije za ocne probleme, plus ima sužene suzne kanale. Ivan je dobio detaljna usmena i pismena uputstva za dalji tretman, ali sve se svodi na to da joj olaksamo teskoce - prevencije i potpunog izljecenja nece biti. Mica mala ljubim je u to oko!
Nisam veterinar, ni skeptik, ali sam optimista. Da sačekamo da prođe proleće, pa da vidimo da joj nije nešto ipak smetalo u vazduhu... Mozda su mace u pitanju? | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pet Maj 30, 2008 4:04 pm | |
| | |
|
| |
milena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pet Maj 30, 2008 4:12 pm | |
| - Medena ::
Ukratko, ne radi se izgleda ni o alergiji ni o trecem kapku, te nece biti potrebna nikakva operacija. Izgleda da Meda ima genetske predispozicije za ocne probleme, plus ima sužene suzne kanale. Ivan je dobio detaljna usmena i pismena uputstva za dalji tretman, ali sve se svodi na to da joj olaksamo teskoce - prevencije i potpunog izljecenja nece biti. Postupajte u skladu sa prepisima i objasnjenjima veta... Nadam se da vam je bar sada, kada znate na cemu ste makar malo lakse. za Medu | |
|
| |
tatjana i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pet Maj 30, 2008 4:24 pm | |
| Medo evo mala slika za tebe | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sub Maj 31, 2008 2:01 am | |
| - tatjana ::
- Medo evo mala slika za tebe
Jao, kako je ovo slatko - pa hvala! Proljece je definitivno pogorsalo situaciju - u vazduhu leti sve i svasta, zbog suvog vremena prasine ima na sve strane, i sve to joj ulazi u okice a one same ne mogu da se ociste od toga, i tako zacas dodje do infekcije. Vet je rekao da je za vjestacke suze jos rano, ali da ce vremenom i to doci na red. Meda je inace jako zivnula otkako su prestale injekcije antibiotika, i u tom odusevljenju mi je danas izgrizla mobilni telefon. | |
|
| |
milena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sub Maj 31, 2008 2:04 am | |
| Bar je zivnula, malo za zivahnu Medu | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sub Maj 31, 2008 3:06 am | |
| Dobili smo jos neke slike sa rodjendana. Kakva nepravda! Dok drugi gase njene svjecice... ...sirota Meda cami iza zatvorenih vrata! | |
|
| |
Luna bigl-pronalazac
Broj poruka : 222 Godina : 48 Datum upisa : 12.02.2008
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sub Maj 31, 2008 11:09 am | |
| Pa jel dobila makar parce torte? Ili svecicu da olize? | |
|
| |
tatjana i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sub Maj 31, 2008 11:13 am | |
| Jadnica!! Cak je jos i dobra, a vi joj ne date njenu tortu!! | |