moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Medena iz Subotice

Ići dole 
+25
Ari
Lino
tatjana
Dika
marina
Dolly
elmer fudd
Lilu The Great
batdavaldi
luce
Jasna
dusan
pipi
bambucha
Andrijana
Ksenija
Bunny's Nightmare
Janchee
Jan
Lea2006
w33d4
Zobenica
Admin
nikola2001
Medena
29 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći
AutorPoruka
Lino
i'm bigl
i'm bigl
Lino

Broj poruka : 1692
Godina : 32
Datum upisa : 12.04.2008

Medena iz Subotice - Page 37 Empty
PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptyPon Maj 26, 2008 10:19 am

SRETAN RODENDAN!!
dasdas dasdas dasdas
Nazad na vrh Ići dole
http://www.wix.com/linotap/beagle-lino
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptyPon Maj 26, 2008 3:17 pm

Iju, koliko cestitki, koliko tortica! Hvala, drugari. tr
Meda se oporavlja od prezderavanja, miruje, spava, a tomacic polako splasnjava. Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptyPon Maj 26, 2008 3:48 pm

Medena ::
Hvala!
Meda je dobila i otkacene poklone, ali je nesto mrzovoljna pa odbija da se slika sa njima.
Medena iz Subotice - Page 37 Dsc03752da6
Top model više neće da pozira džabe. I ne treba! Baci kosku pa slikaj smeh smeh smeh
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Lilu The Great
bigl-manijak
bigl-manijak
Lilu The Great

Broj poruka : 439
Godina : 37
Datum upisa : 13.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptyPon Maj 26, 2008 7:28 pm

SRECAN RODJENDAN NAJLEPSOJ!

tr
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/liluthegreat
tatjana
i'm bigl
i'm bigl
tatjana

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptyPon Maj 26, 2008 10:25 pm

Medo kako si nam?? Question
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptyUto Maj 27, 2008 1:15 am

Hvala Lilu drugarice!
tatjana ::
Kao i do sada... kapci i dalje oteceni i crveni. Sad
Dzaba antibiotici, i sve silne kapi koje dajemo svaki dan...
Nazad na vrh Ići dole
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

Broj poruka : 1527
Godina : 41
Datum upisa : 16.04.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptyUto Maj 27, 2008 2:02 am

Hvala Lilu drugarice!

A da nije u pitanju ipak neka alergija. Psi,kao i ljudi mogu biti alergicni na polen,a simptomi su slicni.
Probajte da joj dajete claritin,jedan dnevno sedam dana.
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptyUto Maj 27, 2008 11:04 am

Hvala Lilu drugarice!
Moje su kokerke imale problema sa očima, pa su im u vet. ordinaciji Novak uzimali bris iz oja i slali na analizu, pa smo dobili zalno koja je bakterija izazivač i antibiogram sa adekvatnim lekovima za tu vrstu bakterije.
Nazad na vrh Ići dole
tatjana
i'm bigl
i'm bigl
tatjana

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptySre Maj 28, 2008 3:00 pm

Hvala Lilu drugarice!

Sad verujem da ce te proci!kada dolazite u Beograd ili ste vec bili??
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

Broj poruka : 658
Datum upisa : 14.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptySre Maj 28, 2008 6:36 pm

Iskreno se nadam da cete resiti taj problem, i da cete ga resiti trajno!
Medice- ozdravi brzo.
bounce bounce bounce
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptyPet Maj 30, 2008 2:00 pm

Hvala vam na brizi. Meda je u srijedu bila na pregledu na VF; posto sam bila na putu, mogu samo da vam prenesem sta mi je muz ispricao. Prvo treba naglasiti da je dr Hadzi Milic bio izuzetno ljubazan, Medu su on i studenti pregledali 45 minuta, sto je za nas potpuna novost... i naravno mi smo odusevljeni takvim detaljnim pristupom nasoj maloj pacijentkinji.
Ukratko, ne radi se izgleda ni o alergiji ni o trecem kapku, te nece biti potrebna nikakva operacija. Izgleda da Meda ima genetske predispozicije za ocne probleme, plus ima sužene suzne kanale. Ivan je dobio detaljna usmena i pismena uputstva za dalji tretman, ali sve se svodi na to da joj olaksamo teskoce - prevencije i potpunog izljecenja nece biti. No
Nazad na vrh Ići dole
tatjana
i'm bigl
i'm bigl
tatjana

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptyPet Maj 30, 2008 2:12 pm

Hvala vam na brizi. Meda je u srijedu bila na pregledu na VF; posto sam bila na putu, mogu samo da vam prenesem sta mi je muz ispricao. Prvo treba naglasiti da je dr Hadzi Milic bio izuzetno ljubazan, Medu su on i studenti pregledali 45 minuta, sto je za nas potpuna novost... i naravno mi smo odusevljeni takvim detaljnim pristupom nasoj maloj pacijentkinji.
Ukratko, ne radi se izgleda ni o alergiji ni o trecem kapku, te nece biti potrebna nikakva operacija. Izgleda da Meda ima genetske predispozicije za ocne probleme, plus ima sužene suzne kanale. Ivan je dobio detaljna usmena i pismena uputstva za dalji tretman, ali sve se svodi na to da joj olaksamo teskoce - prevencije i potpunog izljecenja nece biti. No

Mica mala ljubim je u to oko! tr
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptyPet Maj 30, 2008 2:55 pm

Nisam veterinar, ni skeptik, ali sam optimista. Da sačekamo da prođe proleće, pa da vidimo da joj nije nešto ipak smetalo u vazduhu...
Nazad na vrh Ići dole
tatjana
i'm bigl
i'm bigl
tatjana

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptyPet Maj 30, 2008 3:17 pm

Dika ::

Nisam veterinar, ni skeptik, ali sam optimista. Da sačekamo da prođe proleće, pa da vidimo da joj nije nešto ipak smetalo u vazduhu...

Mozda su mace u pitanju?
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptyPet Maj 30, 2008 4:04 pm

Meni su kokerke (majka i ćerka) imale taj problem i manjak suza, tzv. "suvo oko", pa je zbog nedovoljnog spiranja dolazilo do infekcija. Veštačke suze HEMODROPS sam im stavljala svakodnevno, do kraja života, a često sam pomoću šprica ispirala i fiziološkim rastvorom. To je važno da ne bi došlo do erozije rožnjače.
Drži se Medo, ljubimo te! cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptyPet Maj 30, 2008 4:12 pm

Postupajte u skladu sa prepisima i objasnjenjima veta... Nadam se da vam je bar sada, kada znate na cemu ste makar malo lakse.

cmok za Medu
Nazad na vrh Ići dole
tatjana
i'm bigl
i'm bigl
tatjana

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptyPet Maj 30, 2008 4:24 pm

Medo evo mala slika za tebe Medena iz Subotice - Page 37 14izbyh
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptySub Maj 31, 2008 2:01 am

Medo evo mala slika za tebe
Jao, kako je ovo slatko - pa hvala! I love you
Proljece je definitivno pogorsalo situaciju - u vazduhu leti sve i svasta, zbog suvog vremena prasine ima na sve strane, i sve to joj ulazi u okice a one same ne mogu da se ociste od toga, i tako zacas dodje do infekcije. Vet je rekao da je za vjestacke suze jos rano, ali da ce vremenom i to doci na red.
Meda je inace jako zivnula otkako su prestale injekcije antibiotika, i u tom odusevljenju mi je danas izgrizla mobilni telefon. Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptySub Maj 31, 2008 2:04 am

Bar je zivnula, I love you malo
cmok za zivahnu Medu
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptySub Maj 31, 2008 3:06 am

Dobili smo jos neke slike sa rodjendana. Kakva nepravda! Dok drugi gase njene svjecice...
Medena iz Subotice - Page 37 Snapshot20080531015731cv4
...sirota Meda cami iza zatvorenih vrata!
Medena iz Subotice - Page 37 Snapshot20080531015943yo3
Nazad na vrh Ići dole
Luna
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Luna

Broj poruka : 222
Godina : 48
Datum upisa : 12.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptySub Maj 31, 2008 11:09 am

Pa jel dobila makar parce torte? Ili svecicu da olize? Smile
Nazad na vrh Ići dole
tatjana
i'm bigl
i'm bigl
tatjana

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptySub Maj 31, 2008 11:13 am

Jadnica!! No Cak je jos i dobra, a vi joj ne date njenu tortu!! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
tatjana
i'm bigl
i'm bigl
tatjana

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptySub Maj 31, 2008 11:14 am

Luna ::
Pa jel dobila makar parce torte? Ili svecicu da olize? Smile

Verovatno je sama maznula kao zvezda dika rostilj!! queen
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Godina : 42
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptySub Maj 31, 2008 11:54 am

Medo, evo tebi jedna torta koju smeš da pojedeš

Medena iz Subotice - Page 37 Dog-bi10

dasdas dasdas dasdas
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
tatjana
i'm bigl
i'm bigl
tatjana

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 EmptySub Maj 31, 2008 10:02 pm

WOW!!!Kakva torta!! lol!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 37 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Medena iz Subotice
Nazad na vrh 
Strana 37 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Medena sa Zvezdare
» Medena iz Subotice

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: