moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Medena iz Subotice

Ići dole 
+25
Ari
Lino
tatjana
Dika
marina
Dolly
elmer fudd
Lilu The Great
batdavaldi
luce
Jasna
dusan
pipi
bambucha
Andrijana
Ksenija
Bunny's Nightmare
Janchee
Jan
Lea2006
w33d4
Zobenica
Admin
nikola2001
Medena
29 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Godina : 42
Datum upisa : 06.08.2007

Medena iz Subotice - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 12:31 am

ima li jos nekih simptoma?
da li jede?
pije vodu?
Nazad na vrh Ići dole
bambucha
i'm bigl
i'm bigl
bambucha

Broj poruka : 616
Godina : 46
Datum upisa : 04.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 12:34 am

najbitnije je da posmatras sve sto ide uz povisenu temeraturu. da li ima nekih promena na njoj. ali bikvalno sve, koza, njsuka, oci, anus , ali buvalno sve.
ja se nadam da ce ta temperatua da splasne brzo, i da nije ista ozbiljno
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 12:37 am

I veterinarka sumnja na tu krpeljsku groznicu. Kod nas nije mogla da je dobije, ali vet kaze mozda je krpelj ubo jos prije nego sto je i dosla kod nas.
Hvala vam na ovim savjetima. Ja sam sad isto surfala naveliko i sto se tice kucne njege strani vet sajtovi samo kazu da im treba davati tekucinu i hranu (kad je vrijeme). Mi joj stalno dajemo tekucine. Evo tek je sad - upravo - sama prvi put ustala i otisla da pije vode danas.
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 12:39 am

i da pazis da li uzima hranu i vodu (da ne bi dehidrirala)
i da li je izbacuje u nekom normalnom roku (da znas da li bubrezi i ostali organi rade dobro)

najvise me nervira kad veterinari ne znaju i ne umeju
dodje mi da pucam!
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 12:41 am

luce ::
ima li jos nekih simptoma?
da li jede?
pije vodu?

Jede i pije ali citav dan moramo da je odnesemo do zdjelica i gurnemo joj njusku unutra. Onda hoce. Jutros sam odmah vidjela da nesto nije u redu jer sam je zvala i spremila joj dorucak a ona nista, ni ne ustaje sa jastucica.
Nije povracala, nema proliv, probava joj je normalna. Totalno je malaksala, krece se samo do wc, vruca je i ubrzano dise.
Nazad na vrh Ići dole
bambucha
i'm bigl
i'm bigl
bambucha

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 12:41 am

ako nesto treba, samo javi, ja cu pitati-nabaviti iz NS
Nazad na vrh Ići dole
bambucha
i'm bigl
i'm bigl
bambucha

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 12:42 am

ako ne bude htela sama da pije, uzmi spric i u usta
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 12:47 am

da nije neki toplotni udar...

mukica mala
jubimo topju nuskicu i zelimo laku noc
Nazad na vrh Ići dole
bambucha
i'm bigl
i'm bigl
bambucha

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 12:50 am

Medena ::
I veterinarka sumnja na tu krpeljsku groznicu. Kod nas nije mogla da je dobije, ali vet kaze mozda je krpelj ubo jos prije nego sto je i dosla kod nas.
Hvala vam na ovim savjetima. Ja sam sad isto surfala naveliko i sto se tice kucne njege strani vet sajtovi samo kazu da im treba davati tekucinu i hranu (kad je vrijeme). Mi joj stalno dajemo tekucine. Evo tek je sad - upravo - sama prvi put ustala i otisla da pije vode danas.

prati kakvu mokracu ima, ako je tamna, onda je to problem, jer se izbacuju propali eritrociti.
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 1:02 am

Za krpeljsku groznicu je inkubacija par dana, tako da ta vet. pojma nema nego nagadja! Po mokraći se naslućuje kao što Bambucha kaže!
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 9:06 am

Jaooj, boze, samo da sve bude ok!!! Nadam se da ce veterinarka moci da bude sigurna u neku dijagnozu!!! Svi mislimo na Medenu i vas!!! Saljemo poljupce i ogromnu podrsku tr
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 10:32 am

nemogu da verujem sta se sve desava, drzimo fige Medeni da ozdravi.
Nazad na vrh Ići dole
Jan
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Jan

Broj poruka : 214
Datum upisa : 01.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 10:33 am

Pridružujem se!

Uz Vas smo.
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 11:02 am

Samo da vam javim da je Mišulence jutros puno bolje! Nije još sva svoja, kako kaže moj muž nije još počela da nas grize, ali razlika je drastična!
Što se mokraće tiče to ne mogu da vidim jer joj je wc u travi ali sinoć se popiškila na vet stolu i činilo se da je mokraća normalne boje.
Danas je opet vodimo tamo i pitaćemo ih šta može da se uradi da se ustanovi pravi razlog bolesti, jer evo ovo sad, i ono od prije deset dana - nisu sasvim isti simptomi ali je malo previše za tako kratak rok. Ne znam da li rade analize krvi i slično. Iskreno rečeno, ja ni u savremenu medicinu i dijagnostiku nemam baš puno povjerenja a ni veterinari izgleda nisu bolji i sve se svodi na neko nagađanje...
Hvala vam svima na podršci, to stvarno puno znači. I love you
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 12:51 pm

sto se tice analize krvi, krv vade veterinari a na analizu se nosi u mega-lab (na kraju radjalca)
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 2:10 pm

Dogovorili smo se upravo sa veterinarkom, sutra cemo je donijeti ujutro da joj uzmu krv za analizu. Revakcinaciju, koja je trebala biti sutra, odlazemo dok ne ozdravimo.
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 2:10 pm

Inace, cula sam da homeopate jako dobro lece pse. Jedna moja prijateljica leci svog psa iskljucivo homeopatski i kaze da su rezultati jako dobri... Mozda i to treba pokusati, nekad???!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 2:12 pm

Meni je svojevremeno homeopatija dosta pomogla, a posto psi ne piju kafu, caj od nane, i slicno, njima bi ta terapija trebala biti dosta laksa. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 9:41 pm

Kuca je danas znatno bolje, mada još ne sasvim dobro - većinom spava, mada hoda bez problema i apetit (tj. alavost) joj se vratila, ali nekako je sva nevesela. Kod nas je baš vruće danas, što joj nimalo ne pomaže. Vidjećemo kako će biti sutra. Tako mala kuca a već se napatila.
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyČet Avg 16, 2007 10:01 pm

Jadnica sladjana... Sve ce to da prodje i ona ce biti velika zdrava devojcica Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyPet Avg 17, 2007 12:52 am

Ja sam se stvarno nadala da ce ona biti bolje do kraja dana ali ništa od toga. Od jutros stagnira, ako joj nije čak i lošije nego jutros. Samo se bezvoljno vuče iz sobe u sobu za mnom, a od njenog pogleda mi se srce steže. Sad
Nazad na vrh Ići dole
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

Broj poruka : 2058
Godina : 37
Datum upisa : 02.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyPet Avg 17, 2007 1:37 am

Jadnica mala. Nadamo se svi da će joj biti bolje.
Nazad na vrh Ići dole
https://	http://www.facebook.com/andrijana.miletic
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyPet Avg 17, 2007 10:18 am

E stvarno ne mogu da verujem!!!! Ljuta sam na tu veterinarku, kako ne zna sta joj je????
Bice Medena OK, samo da se vise utvrdi o cemu je rec i da se krene sa adekvatnom terapijom. U krajnjoj liniji, mozda da se konsultujete sa nekim drugim veterinarom/veterinarkom.
LJubimo je u njene lepe usi, i zelimo brzi oporavak!!!! tr
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyPet Avg 17, 2007 5:29 pm

Kako je Medena? Ima nekih novosti
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 EmptyPet Avg 17, 2007 6:55 pm

Sinoc do cetiri nisam mogla da spavam jer je ona sirota u snu jako tesko disala i stalno krkljala, neki sasvim cudni zvuci! Od jutros je bolje, cak me je gricnula za nogu i malo lajala, sto su kod nje bitni indikatori zdravstvenog stanja! Danas smo zakasnili za analizu krvi, to cemo onda uraditi u ponedeljak, a dobila je trecu injekciju za redom. Sad je spopala ova vrucina pa samo spava.
Sto se tice konsultacija kod drugog veterinara, ovo je ipak Subotica... mi je vodimo kod najboljeg veterinara ovdje, to su nam rekli na vise strana, a alternative i nisu neke.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 6 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Medena iz Subotice
Nazad na vrh 
Strana 6 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Medena sa Zvezdare
» Medena iz Subotice