PoisonIvy pronadjen
Broj poruka : 2 Datum upisa : 30.04.2018
| Naslov: Poklanjam štene bigla Pon Apr 30, 2018 3:03 pm | |
| Nažalost, zbog porodične situacije moramo da poklonimo naše štene bigla.U pitanju je devojčića, upravo je ušla u 7. mesec. Primila je sve vakcine, uredno čišćena od parazita, hranjena je kvalitetnom hranom, čipovana i ima sve papire što znaci da ukoliko bi novi vlasnik bio voljan može i da je vodi na izložbe. Nas ta opcija nije zanimala ali svakako posedujemo sve papire. Odrastala je u stanu, ali mislim da bi joj kuća sa dvorište, više odgovarala.Ona je vrlo vaspitno, drago, razigrano i umiljato štene ali zahteva konstantnu brigu i šetnje, u ovom uzrastu su 5-6 dnevno. Još uvek je na tri obroka jer nas je tako naš veterinar savetovao. Od početka jede i kuvanu domaću hranu (junetinu, džigericu, ćuretinu, piletinu sa presnim i kuvanim povrćem, pirinač i voće) ali i kvalitetne granule i nikada nije pravila problem oko granula. Ona je divan divan pas, jaaaako umiljata i za kratko vreme je bas zbog svoje miroljubive i mazne prirode postala zvezda kod nas u kraju 😁 Obožava decu i odrastala je sa jednom predivnom devojčicom tako da svakako veće porodice sa decom imaju prednost.Vrlo je društvena sa svim psima, jer je svakodnevno šetana u psećem parku gde se igrala i sa pudlama, mešancima, ali i sa pitovima i stafordima. Uslov je da porodica koja će usvojiti našu devojku bude finansijski stabilna, ima dvorište ili veći stan kao i da ostane sa nama u kontaktu da bismo s vremena na vreme mogli da čujemo kako se adaptirala i kako dalje napreduje. Svakako ja zadržavam pravo kome ćemo je pokloniti jer je to ipak naš pas i mi je uprkos ovoj situaciji volimo. Zainteresovane bih molila da mi se najpre jave u inbox, a kasnije možemo da se čujemo telefonom, razmenimo informacije itd. | |
|
Snoopy Gang i'm bigl
Broj poruka : 1253 Localisation : Kovin Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Poklanjam štene bigla Čet Maj 03, 2018 5:30 pm | |
| Žao mi je što morate da se odreknete svog ljubimca. S obzirom na tekst koji ste napisali, verujem da vodite računa o tome, međutim imam potrebu da Vam ukažem na jednu stvar. Bigl je danas vrlo popularan u Srbiji i velika je potražnj za štencima. S obzirom da poklanjate ženku, molim Vas da posebno obratite pažnju da ne ode u ruke neodgovornih "odgajivača" koji žele na ovaj način da dođu do priplodne kuje, a kasnij ebudu vrlo neodgovorni kada je u pitanju njeno zdravlje i nega. Poznanica je poklanjala kuju i imala je neverovatan broj interesenata dok nije objavila da je kuja sterilisana. Tada se broj poziva neverovatno smanjio - gotovo niko nije zvao. Želim Vam da joj nađete pravi dom. Srećno Ivana | |
|
PoisonIvy pronadjen
Broj poruka : 2 Datum upisa : 30.04.2018
| Naslov: Re: Poklanjam štene bigla Čet Maj 03, 2018 10:09 pm | |
| Uf napisala sam kilometarsku poruku i izbrisala je slučajno. Draga Ivana hvaala puno na lepim rečima, potpuno ste u pravo za sve. Ali mislim da nas je sreća poslužila i brzo smo joj našli novi dom gde će uživati. Imaće veliku kuću sa ogradjenim dvoristem i živeće u pravom čoporu tako da će zasigurrno uživati. Poseldnja dva dana sam preplakala, ali to je nesto sa cim moram sama da se izborim. Mozemo da je posetimo kad god ppozelimo i vec sledeceg vikenda idemo u goste.Bice ona super, u to sam bila potpuno sigurna kad sam je danas videla kako se lepo igra sa drugim psima i uživa | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Poklanjam štene bigla | |
| |
|