| Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina | |
|
+59Nefertiti kassia - Vito - Tanja_K - Stitch - Sarah Lee Simply Royal bari91 iboki Cofilence Snoopy:) Niche naca-faca Limbo & Mimi KASPER Bole sa Dorcola Nestor marina Medena mini Nemi Atos-BOBI Mirka Kaan Zvoncica Micka Lazović Aloha Lusi BiGi-bigl Nina mandarina jecolinja Mylo in Zoya iz Ormoža Aris vito Capo UE Rona stefani Lino Konan acahaski Ddans Dream Tim MarijaRio Anja.. tedibi soffijov Emanuela Natali Dolly Monika Niva Gogili Lea2006 .Marija. Ksenija King i Maša Vasica T snoopy Snoopy Gang Tabasko the Dika Ilarion Beagles 63 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Čet Avg 02, 2012 7:19 pm | |
| Čestitke i za bebe u dalekoj Moskvi, Sulejmane, Sulejmane, ... | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
Broj poruka : 1253 Localisation : Kovin Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pet Avg 03, 2012 1:42 pm | |
| | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
Broj poruka : 1137 Localisation : Kać Datum upisa : 03.01.2011
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pet Avg 03, 2012 2:19 pm | |
| Preslatki su! | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pet Avg 03, 2012 3:59 pm | |
| Sa malim zakašnjenjem čestitamo ! | |
|
| |
Natali i'm bigl
Broj poruka : 1744 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 10.05.2011
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pet Avg 03, 2012 4:00 pm | |
| Prelepi | |
|
| |
Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pet Avg 03, 2012 4:04 pm | |
| malenii | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pet Avg 03, 2012 4:15 pm | |
| Kiflice malene, preslatke su | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pet Avg 03, 2012 4:40 pm | |
| | |
|
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| |
| |
Snoopy:) i'm bigl
Broj poruka : 762 Godina : 25 Localisation : Podgorica Datum upisa : 07.06.2012
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Čet Avg 09, 2012 4:51 pm | |
| Moze li malo slika preslatkih bebana ? | |
|
| |
Niva i'm bigl
| |
| |
King i Maša i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pet Avg 10, 2012 11:40 pm | |
| | |
|
| |
Gogili i'm bigl
Broj poruka : 892 Godina : 38 Localisation : Beograd Datum upisa : 23.04.2009
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sub Avg 11, 2012 1:23 am | |
| Kakvi su medenjaci! Uh, neverovatno koliko su to nezna stvorenja. Ove nase su pocele da hhodaju, kao, hehe, mnogo su smesne onako nestabilne. Samo padaju | |
|
| |
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sub Avg 11, 2012 10:22 am | |
| - Gogili ::
- Kakvi su medenjaci! Uh, neverovatno koliko su to nezna stvorenja. Ove nase su pocele da hhodaju, kao, hehe, mnogo su smesne onako nestabilne. Samo padaju
Stavljajte slike !!!! | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sub Avg 11, 2012 11:13 pm | |
| | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sub Avg 11, 2012 11:23 pm | |
| Bebani baš lepo napreduju prave krofnice, da ih pojedeš koliko su slatki! Pozdrav iz Kaća! | |
|
| |
Niva i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Ned Avg 12, 2012 12:47 am | |
| Kiflice rastu, super su, a i mamica fino izgleda. Matorci su genijalni na kapiji, naročito bata Nandova poza. Poljubac celoj ekipi | |
|
| |
Gogili i'm bigl
Broj poruka : 892 Godina : 38 Localisation : Beograd Datum upisa : 23.04.2009
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Ned Avg 12, 2012 12:18 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Ned Avg 12, 2012 1:23 pm | |
| | |
|
| |
.Marija. i'm bigl
Broj poruka : 952 Godina : 29 Datum upisa : 17.01.2011
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pon Avg 13, 2012 3:18 pm | |
| Divni su svi | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Čet Avg 16, 2012 1:07 pm | |
| Iako sam ateista, nisam mogla da odolim da sa vama podelim ovaj simpatičan i poučan tekst sa sajta Meadowland Beagles, Shirley Irwin.
A Breeder's Prayer by Barbara Browning
Dear Father in Heaven, forgive me for not telling my in-laws I was on my way to a dog show when they called this morning. It's just that I could not endure another lecture on the crimes of a mother "who thinks more of her dogs than her children."
Help me, Father, to convince my husband that just this one more puppy won't be that much trouble. And grant that he doesn't miss the three pairs of socks that the little bundle of fluff chewed up after I brought him home.
Each day help me not to envy another's wins. Guide me to show good grace and true sportsmanship even when an inferior dog goes over mine. And seal my lips that I may never slander another breeder nor pass along rumors and gossip.
Grant that I may, without bloodshed, endure the snide remarks made by the neighbors that it is cheaper to feed a child than a dog. Force me to show compassion and understanding to the novice breeder that thought there was big money in the breeding of puppies and is now stuck with the whole litter. For the sake of those innocent puppies, grant that I be able to help place them in pet homes where they will be loved and cared for. Then, Heavenly Father , grant me the wisdom and insight to educate these novices so that the same thing will not be repeated but also so that the fancy will not lose these interested beginners.
Guide me in my choice of breeding stock. Bless me with the courage to admit the faults in my dogs and deliver me from ever knowingly breeding any dog with hereditary health problems or of inferior quality.
Never let me overlook the welfare of my dogs or forget that the glory of the wins is just a small part of this dog game. Grant that I may never become too busy to develop a personal rapport with each of my dogs. Keep me constantly aware that it is the dogs that are doing the winning. Any glory is theirs, not mine.
At the risk of sounding greedy, I'd appreciate a few weeks without veterinarian bills so that I can pay off the ones I already owe. and, it sure would be great if the dogs would start coating up so I could show them at the specialty.
But, above all, dear Heavenly Father, grant that I may never lose sight of the true aims of breeding and showing dogs. Grant me the forbearance to patiently and tenderly train and care for each and every puppy and the humility to be thankful to those who help me along the way. In short, make me worthy of the love, devotion and loyalty which my dogs so freely and unconditionally give to me, day after day. AMEN.
| |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Čet Avg 16, 2012 1:07 pm | |
| Evo ga i moj skromni prevod
Моlitvа оdgајivаčа Bаrbаrа Brаuningа
Bоžе, оprоsti mi štо nе rеkоh mојој svekrvi dа sаm nа putu kа izlоžbi, kаdа је zvаlа јutrоs. То је sаmо zаtо јеr nisаm mоglа dа izdržim јоš јеdnо prеdаvаnjе о zlоčinimа јеdnе mајkе "kоја misli višе оd svојim psimа nеgо о svојој dеci."
Pоmоzi mi, оčе, dа ubеdim mоg suprugа dа је оvо sаmо јоš јеdnо štеnе i dа nеćе biti tоlikо prоblеmа. I nе dоpusti dа nеstаnu tri pаrа čаrаpа оdmаh pоštо sаm gа dоnеlа kući.
Svаki dаn mi pоmоzi dа nе zаvidim tuđim pоbеdаmа. Vоdi mе dа pоkаžеm naklonost i istinskо spоrtskо pоnаšаnjе čаk i kаdа infеriоrаn pаs pоbеdi mоg. I zаpеčаti mоје usnе dа nikаdа nе оgоvаrајu drugе оdgајivаčе niti prоslеđuјu glаsinа i оgоvаrаnjа.
Dај mi dа, bеz krvоprоlićа, izdržim pоdruglјivе primеdbе kоmšiја dа је јеftiniје nаhrаni dеtе nеgо psа. Dај mi snаgе dа pоkаžеm sаоsеćаnjе i rаzumеvаnjе zа pоčеtnikа оdgајivаčа kојi mislili dа је vеliki nоvаc u uzgојu štеnаdi i sаdа sе zаglаviо sа cеlim lеglоm. Zаrаd tih nеvinih štеnаcа, dај mi snаgе dа pоmоgnеm dа im nаđеmо domove gdе ćе biti vоlјеn i zbrinuti. Zаtim, Nеbеski Оčе, dај mi mudrоst i uvid dа оbrаzuјеm оvе pоčеtnikе, tаkо dа sе istа stvаr nеćе pоnоviti аli i dа pоmоdаrstvо nеćе zаvеsti оvе zаintеrеsоvаnе pоčеtnikе.
Uputi mе u mоm izbоru zа uzgој. Blаgоslоvi mе nа hrаbrоsti dа priznаm grеškе u mојim psimа i izbаvi mе dа nikаdа svеsnо nе gајim psе sа nаslеdnim zdrаvstvеnim prоblеmа ili lоšеg kvаlitеtа.
Nikаdа mi nе dоzvоli dа prеskоčim dоbrоbit mојih pаsа ili zаbоrаvim dа slаvа i pоbеdа је sаmо mаli dео оvе igrе. Pоdаri dа mi nikаdа nе pоstаnеm suvišе zаuzеtа dа rаzviјеm lični оdnоs sа svаkim оd mојih pаsа. Drži mе stаlnо svеsnоm dа su psi ti kојi pоbеđuјu. Svаkа slаvа је njihоv, nе mоја.
I sа rizikоm dа zvučim pоhlеpnо, cеnilа bih nеkоlikо nеdеlја bеz vеtеrinаrskih uslugа, tаkо dа mоgu dа isplаtim оnе kоје sаm vеć duguјеm i, bilо bi sјајnо аkо bi psi pоčеli dа dоbiјајu zimsku dlаku tаkо dа bih mоglа dа ih izvеdеm nа spеciјаlku.
Аli, iznаd svеgа, drаgi Bоžе, dај mi dа nikаdа nе izgubim iz vidа istinskе cilјеvе оplеmеnjivаnjа i izlаgаnjа pаsа. Dаruј mi dа strplјivо i nеžnо izvеdеm i iznеguјеm svаkо štеnе i skrоmnоsti dа budеmо zаhvаlni оnimа kојi mi pоmоgnu nа tоm putu. Ukrаtkо, učini mе dоstојnim lјubаvi, оdаnоsti i lојаlnоsti kојi mојi psi tаkо slоbоdnо i bеzuslоvnо dајu zа mеnе, iz dаnа u dаn. Аmin.
| |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Čet Avg 16, 2012 1:11 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Čet Avg 16, 2012 3:55 pm | |
| ! | |
|
| |
Niva i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Čet Avg 16, 2012 4:34 pm | |
| Prava stvar U mnogočemu prepoznajem sebe ali ovaj detalj - Citat :
- То је sаmо zаtо јеr nisаm mоglа dа izdržim јоš јеdnо prеdаvаnjе о zlоčinimа јеdnе mајkе "kоја misli višе о svојim psimа nеgо о svојој dеci."
deca su mi kupila psa a sada su ljubomorni na nju/njih | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina | |
| |
|
| |
| Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina | |
|