| Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina | |
|
+59Nefertiti kassia - Vito - Tanja_K - Stitch - Sarah Lee Simply Royal bari91 iboki Cofilence Snoopy:) Niche naca-faca Limbo & Mimi KASPER Bole sa Dorcola Nestor marina Medena mini Nemi Atos-BOBI Mirka Kaan Zvoncica Micka Lazović Aloha Lusi BiGi-bigl Nina mandarina jecolinja Mylo in Zoya iz Ormoža Aris vito Capo UE Rona stefani Lino Konan acahaski Ddans Dream Tim MarijaRio Anja.. tedibi soffijov Emanuela Natali Dolly Monika Niva Gogili Lea2006 .Marija. Ksenija King i Maša Vasica T snoopy Snoopy Gang Tabasko the Dika Ilarion Beagles 63 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sub Maj 19, 2012 8:15 am | |
| | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
Broj poruka : 1253 Localisation : Kovin Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sub Maj 19, 2012 12:18 pm | |
| Oduševljava me nivo profesionalnosti inostranih odgajivača! Evo upitnika koji treba da popune potencijalni kupci štenaca iz odgajivačnice biglova iz Njujorka http://www.beowulfkennel.com/Posle slanja upitnika, odgajivač ih poziva da obave telefonski razgovor, pa potencijalni vlasnici šteneta dolaze u posetu u odgajivačnicu, posle čega obe strane ponovo razmišljaju da li će kupiti/prodati štene Name:
City & State:
Email Address (please copy/paste to insure accuracy):
Phone Number :
Type of dwelling (house, apt. mobile home, etc):
Do you own, rent or other (please elaborate)?
Do you or have you ever owned a dog? If so, when and what breed(s)?
What is your perception of the Beagle and what attracted you to this breed?
What type of temperament are you looking for?
What plans do you have for exercising a Beagle? Please give detailed description.
Is any part of your yard fenced? Please describe size and construction of fence.
Where will the dog be kept when home alone or when you are unable to supervise?
Will you be using a tie - out or cable trolley system?
How will your Beagle be spending his or her day and night? Where? With whom? etc.
Please describe the members of your household including their ages and typical schedules (work & school hours, etc).
Is anyone in your household (including service persons) allergic or fearful of dogs?
Who is this dog for and what are the reasons for wanting one?
Please cite the books and/or sources you have utilized in your research of this breed.
Please add any information you think would be helpful.
Would you be willing to accept a home inspection by Beowulf Kennel? | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sub Maj 19, 2012 4:12 pm | |
| ...da ne bude zabune! Sjajno!
| |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sub Maj 19, 2012 6:12 pm | |
| Detaljno, nema šta ! Kod nas ima relativno malo biglova, plašim se da bi ih bilo još manje kad bi odgajivači bili ovako posvećeni, mada apsolutno podržavam ovakav način kupovine/prodaje. | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sub Maj 19, 2012 6:31 pm | |
| Treba da ih bude onoliko koliko ima odgovornih i normalnih ljudi koji su spremni da posvete vreme , trud i ljubav svom psu . Više volim da jednom nedeljno sretnem/vidim lepo odnegovanog psa nego da ih imam mmnogooooo a da se o njima ne vodi računa . Svi smo videli prošle godine obrijanog bigla "jer se mnogo linja " Svi smo svedoci koliko ima predebelih pasa ,jer se ne šetaju dovoljno ......... Podržavam iz sve snage ovaj pristup ,pa makar se broj sporo uvećavao ali da se zna da imaju pristojne uslove i dostojnu negu . NISU SVI SPOSOBNI /POGODNI DA IMAJU PSA (MAČKU ,HRČKA............) | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
Broj poruka : 1137 Localisation : Kać Datum upisa : 03.01.2011
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sub Maj 19, 2012 8:33 pm | |
| Apsolutno podrzavam takav odgoj, odnosno takvu prodaju pasa mislim da bi bilo super da se takav nacin kupovine/prodaje pasa uvede i kod nas. Mada mislim da smo mi daleko od ovoga Na koji nacin ste dosli do ovga, mislim, da li stize pojacanje? | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sub Maj 19, 2012 10:53 pm | |
| Ovo je idealno. Ja većinu ovakvih pitanja postavljam potencijalnim vlasnicima naših ušonja (sigurna sam da to rade Ivana i Miša), ali desi se da vam ljudi pričaju jedno a kasnije se dešavaju neke druge stvari. Na sreću za sve se nađe rešenje, naravno u korist klemponja | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sub Maj 19, 2012 10:56 pm | |
| Ne, Đorđe, dosta je bilo pojačanja Samo sam malo gledala/učila šta rade drugi | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sre Maj 30, 2012 1:37 pm | |
| | |
|
| |
Aris i'm bigl
Broj poruka : 477 Datum upisa : 23.05.2011
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sre Maj 30, 2012 2:05 pm | |
| O kako je samo zategnut sad, u svom punom sjaju.... Nas lepi Sulejman Suki.... | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| |
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sre Maj 30, 2012 4:21 pm | |
| Djole | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sre Maj 30, 2012 6:01 pm | |
| Meni je lep u svakom izdanju ovaj Sulejman Osvajač! | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Sre Maj 30, 2012 7:54 pm | |
| Prosto se podmladio | |
|
| |
Niche bigl-manijak
Broj poruka : 442 Datum upisa : 08.09.2010
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Čet Maj 31, 2012 12:33 am | |
| - Vasica T ::
- T Svi smo videli prošle godine obrijanog bigla "jer se mnogo linja "
Vesna, Milane, gde ste, bre, to videli? | |
|
| |
Aris i'm bigl
Broj poruka : 477 Datum upisa : 23.05.2011
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Čet Maj 31, 2012 10:05 am | |
| - Niche ::
- Vasica T ::
- T Svi smo videli prošle godine obrijanog bigla "jer se mnogo linja "
Vesna, Milane, gde ste, bre, to videli? Na Tasu prosle godine, i mi smo videli, kad je bilo okupljanje. Mukica, obrijan, boje mu bledunjave, mi se pitali zasto, kad ono dlaka par milimetara, a rep ko prutic... | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Čet Maj 31, 2012 11:23 am | |
| Čim je doterao liniju, odmah su pohitale dame Tako tata Đole najavljuje dva legla u avgustu. Jedno u Kovinu... sa Oksom od Progara (Kim Kurovske Sedlo + Heksa od Progara) i jedno u Moskvi sa Dar Shah Odetta (Hotshot Xandrina + Dar Shah Beata) | |
|
| |
Natali i'm bigl
Broj poruka : 1744 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 10.05.2011
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Čet Maj 31, 2012 11:50 am | |
| | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Čet Maj 31, 2012 1:08 pm | |
| Znaš li Đole-Sulejmane koliko žena imaš? A tek dece...! | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Čet Maj 31, 2012 1:50 pm | |
| I mi smo pre neki dan videli na Savi jednu devojku koja seta potpuno obrijanog bigla, kaze, sad smo mirni bar mesec dana:((
| |
|
| |
snoopy i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Čet Maj 31, 2012 5:28 pm | |
| Banditi svaka vam čast i puno sreće u budućim planovima za unapređenje rase | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Čet Maj 31, 2012 9:08 pm | |
| - Tabasko the Dika ::
- I mi smo pre neki dan videli na Savi jednu devojku koja seta potpuno obrijanog bigla, kaze, sad smo mirni bar mesec dana:((
"Samo su dve stvari beskonačne ,svemir i ljudska glupost . Mada za svemir baš nisam siguran" Albert Ajnštajn Sultan Đole menja pravila igre . Do sad se pitalo "ko su mu roditelji " a sad će izgleda glavno pitanje ,kad sretneš malog bigla biti "jel Đoletov" Iskreno se nadamo još kojoj COPY/PASTE generaciji pošto su ovi dosadašnji predivni . POZZ M | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
Broj poruka : 1137 Localisation : Kać Datum upisa : 03.01.2011
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Čet Maj 31, 2012 9:59 pm | |
| Svaka čast Djole! Baš ovih dana pricamo kako bismo mogli kupiti jos jednog bigla(zenku) u toku sledece godine. I sve mi se cini da ce to biti Djoletova ćerkica | |
|
| |
.Marija. i'm bigl
Broj poruka : 952 Godina : 29 Datum upisa : 17.01.2011
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Čet Maj 31, 2012 10:19 pm | |
| | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina Pet Jun 01, 2012 12:16 am | |
| Malo bolje da predstavimo našu novu snajkicu: ime joj je Dar Shah Odetta (Hotshot Xandrina + Dar Shah Beata) i živi u Moskvi 5 meseci tokom godine, a 7 meseci u Jaroslavu. Dedovi po ženskoj liniji su Dialynne krvne linije, a po muškoj liniji su Daragoj. Mlada šampionka Rusije, Šampionka Rusije, Modavije, Ukrajine, Estonije, Klupska šampionka Rusije i šampionka Francuske 2011. Mnogostruka BIG i BIS. Nadamo se da će kombinacija sa našim Đoletom koji je takođe višestruki šampion dati veoma kvalitetne štence i da ćemo u skorijoj budućnosti imati još po neku posetiteljku iz Rusije. Svi smo se trudili da gošćama priredimo ugodan boravak kod nas u Kovinu. Najviše se Đole trudio da ostavi dobar utisak. Rezultate očekujemo krajem jula meseca. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina | |
| |
|
| |
| Nando, Djole, Oksa i Stella iz Kovina | |
|