| RAFA iz Beograda | |
|
+52mini Simply Royal Joske hazarskirecnik Cofilence Bili Bjanka Snoopy:) Edi Zemunac Medena Zvoncica soffijov BojanaD Micka Lazović naca-faca AgentKodi MarijaRio Nina mandarina jecolinja vito Konan Bella BiGi-bigl Capo UE veljapac Roly tedibi Lino Tabasko the Dika Ddans Dream Tim stefani Atos-BOBI Aris Dolly Emanuela Ceda - Charlie Niche Bole sa Dorcola Monika Niva LuSho Vasica T Gogili snoopy Lea2006 Kaan .Marija. King i Maša Ksenija Snoopy Gang Anja.. Natali 56 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
.Marija. i'm bigl
Broj poruka : 952 Godina : 29 Datum upisa : 17.01.2011
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 11:20 am | |
| Bas mu super stoji kaputic. Kad je meni Kole dosao proslog januara ja sam se isto brinula za te prve setnje, a i ovde kaputic nema gde da se kupi, i on je sa nepuna tri meseca u dvoristu bio po snegu, i jos je tad obozavao, i nista mu nije bilo, pa sad vise ni ne razmisljam o tome. A i cim je zahladnilo, odma' je i aktivniji, po ceo dan trckara okolo, mnogo mu vise prija nego letos dok se izlezavao po kuci. | |
|
| |
Natali i'm bigl
Broj poruka : 1744 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 10.05.2011
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 11:54 am | |
| Ja sam uvek bila protiv odeci za pse.. po meni to je cak malo ruznikavo ako ide veliki pas u nekom kaputu.. smejurija. Rafa seta 3 puta dnevno ujutru u 5:45-6:20 , posle posla oko 16 -18 i pred spavanjem 22-23 ili cak i kasnije. Vecernje setnje su nam uvek po 1.5- 2 sata pa mi bilo zao da se smrzava ipak je bebac. Sledece godine u ovo vreme bice momak za zenidbu pa posle nema vise kabanica i kaputica | |
|
| |
BiGi-bigl bigl-njuskalo
Broj poruka : 106 Localisation : BEOGRAD Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 12:22 pm | |
| slatkis Dzejms Bond vidi i od pozadi | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 1:03 pm | |
| Rafa je jos mali, ali u principu, biglu stvarno ne treba kaput. Medjutim, treba ga obuci (ili kabanicu) po jakoj kisi, cisto da se ne bi mnogo iskvasili. Ali, po snegu mora dobro da se obrati paznja ako se oblaci kaput, jer sneg hoce da zapadne u grudnom delu kaputica i tu se nagomila i onda stvarno mogu da se prehlade. Mi Diki oblacimo ponekad odelce iz cistog fenseraja, pa ga onda skinemo u setnji... | |
|
| |
Konan bigl-pronalazac
Broj poruka : 223 Localisation : Bulbuder.. Zvezdara... Datum upisa : 05.11.2011
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 1:16 pm | |
| Jao rafo kao medenjak si.... Mnogo ti lepo stoji Mi smo isto razmisljali da li Konanu da nabavimo neku jaknicu,ipak je i on jos mali (koliko god veliko izgledao ) nije jos ni 8 meseci napunio... A sobzirom da isto kao Dolly samo juri da smesti dupence pored peci,mislim da ce kad zaveje i kad nam dodje prava zima bice velika razlika u temperaturi... A ako je hladno nama u jaknama,sa salom i kapom... A ne znam... Mozda je i njima hladno... | |
|
| |
Natali i'm bigl
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 1:22 pm | |
| - Tabasko the Dika ::
- Mi Diki oblacimo ponekad odelce iz cistog fenseraja....
Serlok Homs odelce ekstra mu stoji pravi smeker zao mi je sto mu je malo A sto se tice snega, ja vise se ne secam ni sta je to ako ima par dana i to je to Par slicica Ruskih biglica u zimskoj odeci (verujem da je ova prava zimska odeca za sneg) : Slike sam pozajmila od Katerina Mumzhinskaya nadam se da nece da se ljuti...
Poslednji izmenio Natali dana Pet Nov 18, 2011 1:28 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 1:25 pm | |
| Da, ovo je sa dugim rukavima/ili nogavicama (?), tako da sigurno nista ne zapada... | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 2:24 pm | |
| Izgleda da su kao oni dečiji skafanderi. | |
|
| |
Natali i'm bigl
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 2:26 pm | |
| - Dolly ::
- Izgleda da su kao oni dečiji skafanderi.
nije mi jasno kako idu u WC | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 3:41 pm | |
| Prvo fotografije su jako kvalitetne Ovi skafanderi su verovatno neophodni ako živiš negde u Sibiru i sl.. Vidi se da su kvalitetno odrađeni za ekstremne uslove i verovatno je zamisao da ih nose psi koji su veći deo dana u takvim uslovima . Što se tiče određenih potreba ,čini mi se da na ovoj zadnjoj slici može da se vidi otvor na pravom mestu ili je možda senka.
Poslednji izmenio Vasica T dana Pet Nov 18, 2011 3:45 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 3:41 pm | |
| Super izgledaju, kao neki kosmonauti | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 3:47 pm | |
| | |
|
| |
Natali i'm bigl
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 4:10 pm | |
| - Vasica T ::
- Prvo fotografije su jako kvalitetne
devojka koja je slikala- profi fotofraf i dizajner - ima 3 bigla . Malo sam se zeznula kad sam napisala "Ruski biglici" - Ukrajinski su - Citat :
- Ovi skafanderi su verovatno neophodni ako živiš negde u Sibiru i sl..
hehe na Ukr. temp preko zime i do -25 ne treba ti Sibir, tamo jos hladnije do -60 | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 4:38 pm | |
| - snoopy ::
- Super izgledaju, kao neki kosmonauti
e baš tako! | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 4:52 pm | |
| Lepota | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 5:25 pm | |
| Tužba zbog oblačenja pasa FoNet | 16. 01. 2009. - 16:04h | Komentara: 11
Britansko društvo za zaštitu životinja zapretilo je da će tužiti vlasnike pasa koji ruže svoje ljubimce. U društvu kažu da obuvanje čizmica, oblačenje raznih kaputića i stavljanje šešira negativno utiče na pse. Pseća moda je postala unosan posao, a oni koji ga vode sve više podstiču vlasnike pasa da ih oblače. Poznata londonska robna kuća Harods svake godine predstavlja novu modnu kolekciju za pse i organizuje revije poput onih koje organizuju veliki modni kreatori. Britanski zakon o blagostanju životinja pooštren je 2007. godine i dužnost njihovih vlasnika je da im obezbede poštovanje i zadovoljenje svih potreba. "Nijedan pas ne sme da se tretirao kao modni detalj, jer to ponižava životinju", rekao je predstavnik Društva za zaštitu životinja. | |
|
| |
Natali i'm bigl
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 5:33 pm | |
| | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 5:46 pm | |
| Bez šale, htela sam ja da oblačim svoje mezimice kokerke, ali mi je veterinar, u koga sam imala poverenja (Novak), rekao da nikako to ne činim, jer im samo slabim imunitet. Ona mlađa tada je imala 5 meseci, bila je jaka zima i veliki minus, a ona je užasno kašljala. Ipak, poslušala sam ga i sve je prošlo OK, iako su nam šetnje bile prilično duge...od Depoa do Taša, pošto se Vukov park renovirao i bio nedostupan. Više nikada nisam pokušala da ih obučem, ni njih, ni sada Doli i koliko vidim, jedino im smeta zgrudvani led na šapama (kokerke, zbog puno dlake i na donjrm delu šapa) i posoljene ulice, pa Dolici više puta usput brišem, a i mažem nekom masnom bebi kremom, da so manje nagriza. | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| |
| |
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 7:10 pm | |
| 5 o'clock. Tea time? | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 8:02 pm | |
| | |
|
| |
stefani bigl-manijak
Broj poruka : 325 Datum upisa : 30.06.2010
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 8:13 pm | |
- Rafa je jos mali, ali u principu, biglu stvarno ne treba kaput. Medjutim, treba ga obuci (ili kabanicu) po jakoj kisi, cisto da se ne bi mnogo iskvasili. Ali, po snegu mora dobro da se obrati paznja ako se oblaci kaput, jer sneg hoce da zapadne u grudnom delu kaputica i tu se nagomila i onda stvarno mogu da se prehlade. Mi Diki oblacimo ponekad odelce iz cistog fenseraja, pa ga onda skinemo u setnji...
Tina ni po jakoj kiši nije puno mokra.ljetos dok se kupala na Uni,čim izađe dlaka potpuno suha ko perje od patke.Jel to do ishrane ili je nešto drugo u pitanju. Kod Tornjaka je drugačije,oni pokisnu ali samo duža dlaka bude mokra,poddlaka ostaje suha bez obzira koliko dugo kisnuli. | |
|
| |
BiGi-bigl bigl-njuskalo
Broj poruka : 106 Localisation : BEOGRAD Datum upisa : 24.06.2008
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Pet Nov 18, 2011 9:16 pm | |
| ima i bigi kaputic nista specijalno al mu je znacio koliko toliko da se zastiti zimi ili od kise, cak je i gazda popustio sto se tice oblacenja jer bilo je zaista hladno pa mu je sam obukao, retko al ima dana, mislim da mu je jedan kvalitetan sasvim dovoljan za par godina... Samo u svrhu zdravlja nikakva moda sto se nas tice, desilo mi se i na pola setnje da je pokvasio stomak, i tad sam mu skinula al barem je setnja trajala duplo duze i za kraj Bigi voli svoj kaputic | |
|
| |
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Ned Nov 20, 2011 1:16 am | |
| Dika njegov istrpi i kad ga skinemo odusevi se, pa u trk! | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda Ned Nov 20, 2011 1:23 am | |
- Dika njegov istrpi i kad ga skinemo odusevi se, pa u trk!
Šta kaže "spasih se ovog oklopa daj da bežim" | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: RAFA iz Beograda | |
| |
|
| |
| RAFA iz Beograda | |
|