| Neće da jede! | |
|
+13Aris Anja.. Tabasko the Dika King i Maša Niva Natali snoopy Ddans Dream Tim Vasica T Monika Dolly Snoopy Gang Smoky 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Neće da jede! Sre Avg 17, 2011 10:33 am | |
| Ilija, opsti zakljucak na ovom forumu je da su biglovi najrazmazenija rasa pasa na svetu. Ja mislim da je krivica njihova, ne nasa. Sta mi da radimo, kad su oni tako slatki... kako da ne razmazis bigl stene | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Neće da jede! Sre Avg 17, 2011 10:48 am | |
| - Tabasko the Dika ::
- kad su oni tako slatki... kako da ne razmazis bigl stene
Nemoguća misija! | |
|
| |
Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| |
| |
Aris i'm bigl
Broj poruka : 477 Datum upisa : 23.05.2011
| Naslov: Re: Neće da jede! Pon Jun 11, 2012 4:05 pm | |
| Ljudi da li je normalno da tokom ovih vrelih dana moj Aris ima baaas smanjen apetit? Bili smo na Adi dva dana zaredom, kada dodjemo kuci on od umora samo spava i uvece nece da jede, eto od prekjuce uvece nista nije jeo... Nije bolestan zato sto meso i ostalo sto voli ne odbija. naprotiv, ali zato granule stoje.... Jos sam mu kupila one Natural & Deliciouse sa jagnjetinom, imaju baaas veliki procenat mesa, a nema zitarica. | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Neće da jede! Pon Jun 11, 2012 6:07 pm | |
| - Aris ::
- Ljudi da li je normalno da tokom ovih vrelih dana moj Aris ima baaas smanjen apetit? Bili smo na Adi dva dana zaredom, kada dodjemo kuci on od umora samo spava i uvece nece da jede, eto od prekjuce uvece nista nije jeo... Nije bolestan zato sto meso i ostalo sto voli ne odbija. naprotiv, ali zato granule stoje.... Jos sam mu kupila one Natural & Deliciouse sa jagnjetinom, imaju baaas veliki procenat mesa, a nema zitarica.
I Doli mnogo manje jede kad je velika vrućina, ali, ipak obrati pažnju i da li menja ponašanje i pregledaj ga da nema nekog krpelja. Cmokić za našeg lepog pametnjakovića. | |
|
| |
Natali i'm bigl
Broj poruka : 1744 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 10.05.2011
| Naslov: Re: Neće da jede! Pon Jun 11, 2012 9:31 pm | |
| Meni se cini da na Rafu vrucina ne utice sto se tice apetita - kao i uvek stalno gleda gladnim okicama, ali pije vise vode i spava po ceo dan | |
|
| |
.Marija. i'm bigl
Broj poruka : 952 Godina : 29 Datum upisa : 17.01.2011
| Naslov: Re: Neće da jede! Pon Jun 11, 2012 10:24 pm | |
| I Kole isto, pojede on sta god da mu dam, ali to traje jedno pola sata, uzme zalogaj, pa ga mulja po ustima jedno pet minuta, i tako u krug. | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Neće da jede! Pon Jun 11, 2012 10:34 pm | |
| Limbo je prespavao ove vrućine, jeo je normalno ali smo mu davali rano ujutro i kasno uveče kad je prijatnija temperatura. Mislim da je to sve OK, a možda se Aris zaljubio kao Aki | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Neće da jede! Pet Jun 15, 2012 10:45 am | |
| Imam isti komentar kao i Zoka - moguce je da mu je vruce, ali i dobro obrati paznju na krpelje. Nekad oni prodju neopazeno, otpadnu pre nego sto ih vidimo, a od dlake ne moze da se uoci crvenilo, medjutim - ubrzo pocnu promene u ponasanju i to je ono nasta treba da se obrati paznja. Ja Diku samo zagledam. Posto sam mu ove sezone nasla 3 krpelja i pored Front lajna, stavljam mu i Bajerovu ogrlicu kad idemo u prirodu. | |
|
| |
Aris i'm bigl
Broj poruka : 477 Datum upisa : 23.05.2011
| Naslov: Re: Neće da jede! Pet Jun 15, 2012 3:32 pm | |
| Sa krpeljima stvarno nemamo problema, retko kad ga nadjem, a i one sto sam nasla bili su mrtvi ili nisu mogli da se prikace vec su se setali po dlaci. Ja Arisu stavljam neku madjarsku penu Arpalit NEO se zove, predivno mirise, zastita traje mesec dana a boca je tolika da se moze minimum 5 puta staviti. Bas sam zadovoljna. Izgleda da je bila vrucina u pitanju, bio je dosta iscrpljen tih par dana, sada je sve u redu! | |
|
| |
Snoopy:) i'm bigl
Broj poruka : 762 Godina : 25 Localisation : Podgorica Datum upisa : 07.06.2012
| Naslov: Re: Neće da jede! Pet Jun 15, 2012 4:35 pm | |
| | |
|
| |
Aleksandar93 novajlija
Broj poruka : 21 Godina : 31 Datum upisa : 10.10.2013
| Naslov: Re: Neće da jede! Ned Dec 08, 2013 3:58 pm | |
| Cole od jutros nista nije hteo da jede,medjutim dao sam mu parce slanine koju je bukvalno progutao. Po ceo dan samo spava, cas je veso cas nije. I prodje neko vreme kad sve ispovraca (mada je do tad nesto kao kasaljao, kao da je imao slajm) al ispovracao je sve nesto zuto!!?? Primili smo vakcinu protiv besnila i cipovali samo se u cetvrtak pa ne znam dal to ima neke veze sa ovim? Idemo kod vet.veceras, pa reko dal neko ima neki savet, jer sam cuo da se to cipovanje vrsi tek tamo u 6 mesecu! | |
|
| |
tedibi bigl-manijak
Broj poruka : 366 Godina : 41 Localisation : Beograd Datum upisa : 09.04.2007
| Naslov: Re: Neće da jede! Ned Dec 08, 2013 6:40 pm | |
| Nema to veze sa vakcinom... pas sa 4 meseca mora da bude cipovan i vakcinisan protiv besnila, a sama vakcinacija se radi mrtvim vakcinama sto znaci da nema neke nus pojave. A to moze biti zarazni kasalj ili mozda gliste ili jos ko zna... | |
|
| |
Aleksandar93 novajlija
| Naslov: Re: Neće da jede! Ned Dec 08, 2013 7:17 pm | |
| Dobro je, vakcinu otpisujem! Ceo dan nista da pojede, malopre se ispovracao drugi put. Edit: Bili smo kod vet, merio mu je temperaturu i ona je normalna. Kaze da je mozda zbog zubica koji mu rastu, da mu potapam hranu tj to i radim sve vreme al nece ni da lizne. Primio je neke tri inekcije, vitamini neki. Sutra kontrola,inace malopre sam ga pustio napolje trcao je kao da nikad napolju nije bio | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Neće da jede! Pon Dec 09, 2013 2:10 pm | |
| Daj mu malo barene piletine I šargarepe, može I pirinač...možda će prihvatiti. Ako voli jogurt, može I to. | |
|
| |
Aleksandar93 novajlija
| Naslov: Re: Neće da jede! Pon Dec 09, 2013 2:40 pm | |
| Bili na kontroli, opet smo primili tri boce. Granule nije hteo ni da lizne jutros, tek kad sam mu sipao jogurt tad je olizao! Inace danas je veseo! | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
Broj poruka : 1253 Localisation : Kovin Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Neće da jede! Uto Dec 10, 2013 11:18 am | |
| Zokin (Dolly) savet je odličan! Zaboravi na granule, obari mu pirinač, pileće belo meso i šargarepu. Daj mu i supu u koju si bario meso i šargarepu. To će u slast da pojede, mekano je i hranjivo. Pozdrav od Bandita | |
|
| |
Aleksandar93 novajlija
| Naslov: Re: Neće da jede! Uto Dec 10, 2013 11:44 pm | |
| Evo da se javimo, danas smo mnogo bolje! Jedemo sve,trcimo,skacemo, spavamo tako reci mi smo ozdravili! Pozdrav od Coleta! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Neće da jede! | |
| |
|
| |
| Neće da jede! | |
|