| Biglijada Septembar 18.09.2011 | |
|
+12MarijaRio Tabasko the Dika Nestor Smoky Anja.. jecolinja Dolly King i Maša Aris Lea2006 snoopy Ddans Dream Tim 16 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Moka bigl-pronalazac
Broj poruka : 174 Godina : 34 Datum upisa : 21.07.2011
| Naslov: Re: Biglijada Septembar 18.09.2011 Pet Avg 19, 2011 3:09 pm | |
| - Dolly ::
- Moka ::
- I mi verovatno nećemo imati prevoz 18-og, a došli bismo...
Ako ti ne smeta da se ti i Moka gurate sa Doli na zadnjem sedištu malog auta, možete sa nama! Ne smeta naravno, Moka nije nešto oduševljena vožnjom, možda bude mirnija uz Doli. Hvala vam, podelićemo troškove! Još nešto sam htela da pitam, što se tiče participacije za roštilj. Ja ne jedem meso, pa sam mislila da napravim vegetarijanske pljeskavičice za sebe, a i za ostale da probaju, pa to da ponesem. Samo da vidim koliko se očekuje ljudi, da može svako da proba po jednu. Šta mislite? | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Biglijada Septembar 18.09.2011 Pet Avg 19, 2011 4:41 pm | |
| - Moka ::
- Dolly ::
- Moka ::
- I mi verovatno nećemo imati prevoz 18-og, a došli bismo...
Ako ti ne smeta da se ti i Moka gurate sa Doli na zadnjem sedištu malog auta, možete sa nama! Ne smeta naravno, Moka nije nešto oduševljena vožnjom, možda bude mirnija uz Doli. Hvala vam, podelićemo troškove!
Još nešto sam htela da pitam, što se tiče participacije za roštilj. Ja ne jedem meso, pa sam mislila da napravim vegetarijanske pljeskavičice za sebe, a i za ostale da probaju, pa to da ponesem. Samo da vidim koliko se očekuje ljudi, da može svako da proba po jednu. Šta mislite? Što se tiče participacije, videćemo sa organizatorima šta je uključeno u cenu, pa bi tebi trebalo odbiti troškove hrane. Prošli put su nam u cenu uključili poklon iznenađanja, a to su bile majice Tvoje pljeskavice svakako treba probati. Pogledaj malo pod Klub temu Biglijada 2011. Tu negde piše i koliko nas je bilo. | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Biglijada Septembar 18.09.2011 Pet Avg 19, 2011 4:59 pm | |
| Bice nas dosta, da se ti ne bi mucila, napravi nekoliko, pa cemo da podelimo i probamo. | |
|
| |
Ddans Dream Tim i'm bigl
Broj poruka : 1666 Godina : 48 Localisation : Beograd Datum upisa : 04.06.2010
| Naslov: Re: Biglijada Septembar 18.09.2011 Pet Avg 19, 2011 5:39 pm | |
| sto se tice prosle biglijade razmisljali smo i o vegetarijancima tako da je za njih bila spremljena pastrmka na zaru.....prosli put su bile majce ovoga puta najverovatnije nece biti takvih iznenadjenja pa je predlog da kontizacija bude 500din po osobi i isto ko i prosli put da se pice ponese svako za sebe...dali je to ok. znaci rostilj neogranicen kao i prosli put-rostilj majstor Aca i sav prateci materjal i sitnice koje idu uz to | |
|
| |
Smoky bigl-njuskalo
Broj poruka : 107 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 28.03.2011
| |
| |
Ddans Dream Tim i'm bigl
Broj poruka : 1666 Godina : 48 Localisation : Beograd Datum upisa : 04.06.2010
| |
| |
Moka bigl-pronalazac
Broj poruka : 174 Godina : 34 Datum upisa : 21.07.2011
| Naslov: Re: Biglijada Septembar 18.09.2011 Sub Avg 20, 2011 12:14 am | |
| Šteta što neće biti majica... A što se tiče pljeskavičica, napraviću dosta manjih, nije mi teško. Ne jedem ni ribu, tako da zbog mene ne morate da se mučite, ali svakako biće ljudi koji bi to voleli. Vi organizatori najbolje znate pa uradite kako mislite da treba. Jedva čekamo, Moka se skoro potpuno oslobodila sa psima, tako da će biti divljanja na biglijadi. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Biglijada Septembar 18.09.2011 | |
| |
|
| |
| Biglijada Septembar 18.09.2011 | |
|