| Moka iz Beograda (Vračar) | |
|
+34Konan vito Joker_Poker Atos-BOBI Mirka Kaan Lino King i Maša Lea2006 LuSho jecolinja Monika BEKI (djolana) Niche Capo UE Ddans Dream Tim Dolly Aris .Marija. KASPER Emanuela Ksenija Ilarion Beagles Niva snoopy falkfoto Anja.. Snoopy Gang Tabasko the Dika Lena i Sonja Vasica T Natali Vili sa Vracara Moka 38 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Moka bigl-pronalazac
Broj poruka : 174 Godina : 34 Datum upisa : 21.07.2011
| |
| |
Capo UE i'm bigl
Broj poruka : 942 Godina : 46 Localisation : Uzice Datum upisa : 08.06.2010
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Pet Avg 05, 2011 12:54 am | |
| Jao, preslatka je ....pravi mali slatkis...a ova fotografija "komatozno stanje" fenomenalna... | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Pet Avg 05, 2011 1:25 am | |
| Slatkis maleni | |
|
| |
LuSho bigl-manijak
Broj poruka : 362 Godina : 28 Localisation : Zagreb Datum upisa : 14.10.2009
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Pet Avg 05, 2011 1:30 am | |
| preemedena je! | |
|
| |
.Marija. i'm bigl
Broj poruka : 952 Godina : 29 Datum upisa : 17.01.2011
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Pet Avg 05, 2011 10:10 am | |
| Mnogo je lepa! A jeste, mnogo su smesni tako kad zagrizu usnu | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Pet Avg 05, 2011 7:14 pm | |
| Lutka! Gde ćete da šetate kad krenete napolje? | |
|
| |
Moka bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Pet Avg 05, 2011 8:01 pm | |
| - Lea2006 ::
- Lutka! Gde ćete da šetate kad krenete napolje?
Lutka na slikama, ovako đavolče! Mi smo između Čuburskog i Karađorđevog parka, pa ćemo je za početak verovatno voditi tu dok ne bude mogla da ide dalje, a kad se malo navikne onda planiram i da je dovodim na Taš koji nam je na 15-20 minuta hoda, da bismo probali kako se ponaša kad je pustimo... Gle vi šetate Leu? | |
|
| |
Moka bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Pet Avg 05, 2011 8:14 pm | |
| Inače, Moka je danas iskakila jednu glistu, smučio mi se život kad sam to videla... Čistili smo je pre 3 dana, pa verovatno sad tek izbacuje. Takođe, primetila sam da ima neke 2-3 "bubuljice" na ledjima i na glavi isto, ne vide se ovako od dlake, ali se kad joj baš detaljno ispipam krzno osete se pod prstima ("pregled" dok spava naravno, inače samo rvanje )... Zvala sam veterinara i kaže da sačekamo dok ne krene napolje, da nije hitno da je sad dovodimo, a ako primetimo da se širi onda pregled. Jel imao neko sličan problem? | |
|
| |
Kaan i'm bigl
Broj poruka : 648 Godina : 28 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.01.2011
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Pet Avg 05, 2011 9:14 pm | |
| Kaan je isto iskakio jednom bas mnogo ovih http://en.wikipedia.org/wiki/Toxocara_canisvaljda nisu opasne za psa, a kod ljudi mogu izazvati sezce probleme, pa je najbolje prati ruke posle biol kakvog dodira, barem je meni tako vet operprucio ova poza zec mi je jako poznata | |
|
| |
Niche bigl-manijak
Broj poruka : 442 Datum upisa : 08.09.2010
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Sub Avg 06, 2011 2:24 am | |
| - Moka ::
- Inače, Moka je danas iskakila jednu glistu, smučio mi se život kad sam to videla... Čistili smo je pre 3 dana, pa verovatno sad tek izbacuje.
Takođe, primetila sam da ima neke 2-3 "bubuljice" na ledjima i na glavi isto, ne vide se ovako od dlake, ali se kad joj baš detaljno ispipam krzno osete se pod prstima ("pregled" dok spava naravno, inače samo rvanje )... Zvala sam veterinara i kaže da sačekamo dok ne krene napolje, da nije hitno da je sad dovodimo, a ako primetimo da se širi onda pregled. Jel imao neko sličan problem? Niche je imao jednu bradavicu zimus ispod koze, negde na glavici. Ista kao ljudska bradavica. Negde smo na psecim forumima nasli da je to zbog pada imuniteta i da mu dajemo srebrnu vodu (kupuje se u apoteci) kao i da njome mazemo bradavicu. Postovali smo to neko vreme i u hranu mu dodavali po kasicicu srebrne vode i malo kvasili bradavicu. Brzo je proslo, ali ne znam da li samo od sebe ili od kure vodom.
Poslednji izmenio Niche dana Pon Avg 08, 2011 10:45 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Sub Avg 06, 2011 11:15 am | |
| Da, treba prati ruke ako je Toksorara, ali nije nista strasno. | |
|
| |
Moka bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Sub Avg 06, 2011 6:53 pm | |
| Hvala na savetima! Da, mislim da je Toxocara u pitanju... danas sam opet videla, mislim da je bitno da se ne pomeraju, jer to znači da je lek delovao. A malo smo se svi sad istripovali za to što se prenosi na ljude jer je ljubimo kao ludi. Čistili smo je 2 dana pred vakcinu jer su nam pomerili vakcinu sa 12. na 10. nedelju, pa nismo stigli da bude nedelju dana pred vakcinaciju, jel to umanjuje efikasnost vakcine? Ovi sa Veterinarskog su nam rekli kao ma nema veze... | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Sub Avg 06, 2011 7:09 pm | |
| na zadnjoj slici izgleda kao razocarano sto nije nista nasla u dzepu | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
Broj poruka : 436 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 26.08.2008
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Ned Avg 07, 2011 11:35 am | |
| Ja sam valjda najpozvanija da se javim an temu glista jer sam imala citavu igranku sa mojim Lakom i glistama. Da ne prepricavam ni moje iskustvo ni strahove od prelaska na ljude svratite na Lakinu temu pa citajte kao realiti je Ukratko...cistcenje pasa je apsolutni prioritet i nevidjeno je vazno KAKO se cisti tj da s etaj posao obavi pravilo. Veterinari se ne slazu oko toga sta je pravilo al evo mi Laku vec godinama cistimo po principu sad tabeleta(dozirana prema kilazi) pa za 12, 13 ili 14 dana opet tableta. Ja sam izabarala da to bude 13ti dan srecan mi broj i toga se pridrzavam. Sledece ciscenje ide 3 meseca od prve doze drontala tj prvog ciscenja. Ovo drugo mu dodje kao revakcina. Pranje ruku je apsolutni prioritet kao i prestanak ljubljenja sa psom znam znam tesko vam al je to dobro za vas a Moki nece nedostajati. Skoro sam se smejala ....dete mi je jelo tresnje i iskakilo neke crvice nesvareno. Ja uspanicena zovem dr kaze to su gliste...zovem naseg veterinara kaze on vodi sad racuna nemoj da mi Laka sad od nje dobije gliste ubicu te Tako da ni mi nismo bezbedni za njih vise. Na kraju nisu bile gliste al se ja jos smejem tom njegovom komentaru. Pozdrav i uzivajte sa Mokom prelepa je. | |
|
| |
Moka bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Ned Avg 07, 2011 3:36 pm | |
| - Mirka ::
- Ja sam valjda najpozvanija da se javim an temu glista jer sam imala citavu igranku sa mojim Lakom i glistama. Da ne prepricavam ni moje iskustvo ni strahove od prelaska na ljude svratite na Lakinu temu pa citajte kao realiti je
Ukratko...cistcenje pasa je apsolutni prioritet i nevidjeno je vazno KAKO se cisti tj da s etaj posao obavi pravilo. Veterinari se ne slazu oko toga sta je pravilo al evo mi Laku vec godinama cistimo po principu sad tabeleta(dozirana prema kilazi) pa za 12, 13 ili 14 dana opet tableta. Ja sam izabarala da to bude 13ti dan srecan mi broj i toga se pridrzavam.
Sledece ciscenje ide 3 meseca od prve doze drontala tj prvog ciscenja. Ovo drugo mu dodje kao revakcina.
Pranje ruku je apsolutni prioritet kao i prestanak ljubljenja sa psom znam znam tesko vam al je to dobro za vas a Moki nece nedostajati.
Skoro sam se smejala ....dete mi je jelo tresnje i iskakilo neke crvice nesvareno. Ja uspanicena zovem dr kaze to su gliste...zovem naseg veterinara kaze on vodi sad racuna nemoj da mi Laka sad od nje dobije gliste ubicu te
Tako da ni mi nismo bezbedni za njih vise. Na kraju nisu bile gliste al se ja jos smejem tom njegovom komentaru.
Pozdrav i uzivajte sa Mokom prelepa je. Hvala na savetima, čitala sam na Lakinoj temi o borbi sa glistama, užasne su stvarno... Sa prethodnim psom nikad nisam imala problema sa tim, čistili smo je ja mislim malo ređe, ne na 3 meseca, ali nikad nisam videla da iskaki gliste, baš je gadno. Pritom svaki put kad ja vidim dok vrši nuždu, pojave se gliste, ostali ukućani ih nisu ni videli, znaju glupe gliste koga najviše nerviraju. A veterinar vam je super! | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Pon Avg 08, 2011 10:35 am | |
| I mi se cistimo na 3 meseca, prva doza, pa onda za 2 nedelje druga doza... tako nam je receno na pocetku i tako stalno radimo. | |
|
| |
Moka bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Čet Avg 11, 2011 6:05 pm | |
| | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Čet Avg 11, 2011 7:05 pm | |
| bravo za prvu šetnju Moko | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Čet Avg 11, 2011 9:41 pm | |
| Sad dolazi tvojih pet minuta! Srećno u spoljnom svetu! | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
Broj poruka : 1137 Localisation : Kać Datum upisa : 03.01.2011
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Čet Avg 11, 2011 10:03 pm | |
| Moka je prelepa! Druga i peta su mi naj (mislim na fotografije)
Poslednji izmenio *beagle* dana Čet Avg 11, 2011 10:23 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Čet Avg 11, 2011 10:20 pm | |
| Slatka je a mnogo ih volim sanjive | |
|
| |
Niche bigl-manijak
Broj poruka : 442 Datum upisa : 08.09.2010
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Pet Avg 12, 2011 12:48 am | |
| Moka je preslatka. | |
|
| |
Natali i'm bigl
Broj poruka : 1744 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 10.05.2011
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Pet Avg 12, 2011 9:41 am | |
| | |
|
| |
Moka bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Pet Avg 12, 2011 11:54 am | |
| Hvala vam drugari, danas idemo na Taš da upoznamo neke od naše biglovske sorte, valjda nećemo biti mnogo stidljivi... | |
|
| |
Moka bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) Sub Avg 13, 2011 1:00 pm | |
| Bili smo na druženju, upoznali smo Doli, Leu, Vasu, Laiku, Lavu i Akija! Moka se plašila, ali se ipak malo oslobodila, a danas je u Karađorđevom parku stekla i prvog drugara, malog vestija od 4 meseca, baš su se lepo igrali. Evo malo fotki od juče sa Taša: Penjem se Lavinoj gazdarici u krila. I tu mi je baš lepo! Svi su me gnjavili, a meni je bilo lepo, dok god sam na sigurnom (na klupi)! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Moka iz Beograda (Vračar) | |
| |
|
| |
| Moka iz Beograda (Vračar) | |
|