| Kaan sa Starog Ceraka | |
|
+34MarijaRio Gogili Dragiša Atos-BOBI Konan vito Ddans Dream Tim tedibi Lino Ceda - Charlie Moka Bella Natali Vasica T Srba bgd dusan Snoopy Gang Niche Lea2006 wujke jecolinja Monika Emanuela Tabasko the Dika .Marija. Ksenija Capo UE Aris King i Maša snoopy Niva Anja.. Dolly Kaan 38 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 03, 2012 10:42 am | |
| Sretan rođendan! Predivni su oni i kao veliki, al koliko god ih gledam ne mogu vjerovat kako su bili preslatki kao mali | |
|
| |
Kaan i'm bigl
Broj poruka : 648 Godina : 28 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.01.2011
| |
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Uto Jul 03, 2012 5:00 pm | |
| Sretan rodjendan...bas lepa tortica | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sub Jul 21, 2012 9:36 pm | |
| Mislim da opet imam mali problem sa Kaanom, radi se o ocima citav dan zmirka, onda se malo poboljsa i bude sve normalno, pa opet pocne. Cini mi se da mu desno oko pravi veci problem. Mnogo vise ima suzica na oba oka. Ne znam da li mu je alergija ili mu se jednostavno spava jer ovih dana imamo prave setnje. Skroz su mu se donji kapci spustili, a na tom desnom je i gornji i donji. Jel imao neko nesto slicno? | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sub Jul 21, 2012 10:12 pm | |
| - Kaan ::
- Mislim da opet imam mali problem sa Kaanom, radi se o ocima citav dan zmirka, onda se malo poboljsa i bude sve normalno, pa opet pocne. Cini mi se da mu desno oko pravi veci problem. Mnogo vise ima suzica na oba oka. Ne znam da li mu je alergija ili mu se jednostavno spava jer ovih dana imamo prave setnje. Skroz su mu se donji kapci spustili, a na tom desnom je i gornji i donji. Jel imao neko nesto slicno?
Šta god da je, možeš mu ispirati fiziološkim rastvorom, ili sterilnim 3% acidi borici. Ako mu se sutra ne smiri, idi kod veta, jer i ako je alergija, treba da mu pomogne na neki način. Nadam se da će biti dobro! | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Sre Jul 25, 2012 7:47 pm | |
| sve mu se normalizovalo, samo od sebe, izgleda da je bio samo umoran | |
|
| |
Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 29, 2012 2:07 am | |
| Kako je Kaan? ljubim ga puno | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 29, 2012 11:41 am | |
| Ma Kaan vragolan, upravo vadi lopticu koja mu se zavukla pod krevet hocu da ga naucim da da sapu, a ne znam kako sta radi Klea? | |
|
| |
Snoopy:) i'm bigl
Broj poruka : 762 Godina : 25 Localisation : Podgorica Datum upisa : 07.06.2012
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 29, 2012 11:53 am | |
- hocu da ga naucim da da sapu, a ne znam kako
Prvo mu kazes sjedi.Onda mu uzmes sapu i das malo keksa ili granula.To ponovis nekoliko puta i govoris daj sapu.Nakon nekog vremena stavis ruku i kazes daj sapu i Kaan ce ti je vjerovatno dati(kako nece dat sapu za granule) i kad ti da "nakljucas" ga keksicima i lijepim rijecima i milovanjem. Nadam se da ce ti posluziti moj savjet ! | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
Broj poruka : 253 Localisation : Banovo brdo Datum upisa : 18.06.2012
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 29, 2012 12:09 pm | |
| | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 29, 2012 12:41 pm | |
| Ma kada mu uzmem sapu, sedeo ne sedeo, on je izvlaci, i ako najneznije krenem. Ako sedi onda ustane, ako stoji onda bezi, uopste to ne voli pa cemo morati na produzeni kurs | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 29, 2012 1:01 pm | |
| Pa kad mu je uzmes, tacnije dok mu drzis sapu tada mu daj nagradu, znaci sapa- uzmes - das nagradu. Drzi sapu ako treba, ne verujem da ce smetati kad bude video da ima nagrada. | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 29, 2012 1:19 pm | |
| A što mora da daje šapu?! | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| |
| |
Cofilence bigl-manijak
| |
| |
Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Ned Jul 29, 2012 3:48 pm | |
| | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Jul 30, 2012 2:08 pm | |
| juce sam poceo da radim u HTML i tako je Kaan dobio svoj sajt, malo je smesan, ali za prvi put meni super. mozete ga pogledati ovde | |
|
| |
Cofilence bigl-manijak
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Jul 30, 2012 2:21 pm | |
| Za prvi put je odlicno, samo napred, pozdrav! | |
|
| |
Snoopy:) i'm bigl
Broj poruka : 762 Godina : 25 Localisation : Podgorica Datum upisa : 07.06.2012
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Jul 30, 2012 3:34 pm | |
| Odlican sajt !E,da-Evox je Snoopiju djed tako da je Kaan Snoopiju stric !Evox je bas vrijedan !Kaan i Snoopy imaju iste boje,bas lice ! | |
|
| |
Lino i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Jul 30, 2012 4:24 pm | |
- Ma kada mu uzmem sapu, sedeo ne sedeo, on je izvlaci, i ako najneznije krenem. Ako sedi onda ustane, ako stoji onda bezi, uopste to ne voli pa cemo morati na produzeni kurs
neovisno da li sjedi ili ne, uzmi neku hranu koju obozava i to kad je extra gladan, zatvori je u saku i ponudi mu je tako. On bi tad trebao pocet njuskat zatvorenu saku i lizat je il nesto slicno, kako nece moc doc do hrane uz pomoc njuske, dignut ce sapu i pocet te grebat po saci. Cim te takne sapom po saci, otvori je i daj mu da pojede hranu. Nakon par puta, uvedi komandu "daj sapu". Brzo ce skuzit da "daj sapu" znaci da te mora taknut sapom. | |
|
| |
Lino i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Jul 30, 2012 4:26 pm | |
- juce sam poceo da radim u HTML i tako je Kaan dobio svoj sajt, malo je smesan, ali za prvi put meni super. mozete ga pogledati ovde
Bravo! p.s. u cem si radio? ja sam nabavila Dreamweaver al ne znam od kud da krenem. Imas neki zgodan tutorial ili literaturu za pocetnike? | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Jul 30, 2012 4:48 pm | |
| - Lino ::
- Kaan ::
- juce sam poceo da radim u HTML i tako je Kaan dobio svoj sajt, malo je smesan, ali za prvi put meni super. mozete ga pogledati ovde
Bravo! p.s. u cem si radio? ja sam nabavila Dreamweaver al ne znam od kud da krenem. Imas neki zgodan tutorial ili literaturu za pocetnike? U dreamweaver-u sam CS6 (sa pirate bay skinut). Nesto sam jos kao manji radio preko neke knjige i shvatio da nema vajde, ono bi mogao svako da uradi kada ti je vec sve dato. Smislis sta zelis da napravis, izaberes html na ulazu, okrenes na designe (gornji levi ugao) i kucas sta hoces. Upravo se mucim kako da pomerim prezentaciju. Bitno je da se upoznas sa okruzenjem i sama pohvatas neke opcije, to mnogo vise ostane, zato i nisam neki tutorial koristio sad. Srecno i gde god zapnes, samo kucaj na google, sve su ljudi vec pravili srecno | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Jul 30, 2012 4:48 pm | |
| - Lino ::
- Ma kada mu uzmem sapu, sedeo ne sedeo, on je izvlaci, i ako najneznije krenem. Ako sedi onda ustane, ako stoji onda bezi, uopste to ne voli pa cemo morati na produzeni kurs
neovisno da li sjedi ili ne, uzmi neku hranu koju obozava i to kad je extra gladan, zatvori je u saku i ponudi mu je tako. On bi tad trebao pocet njuskat zatvorenu saku i lizat je il nesto slicno, kako nece moc doc do hrane uz pomoc njuske, dignut ce sapu i pocet te grebat po saci. Cim te takne sapom po saci, otvori je i daj mu da pojede hranu. Nakon par puta, uvedi komandu "daj sapu". Brzo ce skuzit da "daj sapu" znaci da te mora taknut sapom. pokusacu, hvala | |
|
| |
Natali i'm bigl
Broj poruka : 1744 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 10.05.2011
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Jul 30, 2012 5:01 pm | |
- Lino ::
Bravo! p.s. u cem si radio? ja sam nabavila Dreamweaver al ne znam od kud da krenem. Imas neki zgodan tutorial ili literaturu za pocetnike? U dreamweaver-u sam CS6 (sa pirate bay skinut). Nesto sam jos kao manji radio preko neke knjige i shvatio da nema vajde, ono bi mogao svako da uradi kada ti je vec sve dato. Smislis sta zelis da napravis, izaberes html na ulazu, okrenes na designe (gornji levi ugao) i kucas sta hoces. Upravo se mucim kako da pomerim prezentaciju. Bitno je da se upoznas sa okruzenjem i sama pohvatas neke opcije, to mnogo vise ostane, zato i nisam neki tutorial koristio sad. Srecno i gde god zapnes, samo kucaj na google, sve su ljudi vec pravili srecno Bravo za sajt! I Rafin sajt je u pripremi - jos uvek nije do kraja popunen, trenutno radim na tome www.beagle-rafa.com P.S. Uvek je bolje da odgledas neki kurs- ima dostaaaa korisnih stvarcica. | |
|
| |
Kaan i'm bigl
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka Pon Jul 30, 2012 5:07 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka | |
| |
|