moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Kaan sa Starog Ceraka

Ići dole 
+34
MarijaRio
Gogili
Dragiša
Atos-BOBI
Konan
vito
Ddans Dream Tim
tedibi
Lino
Ceda - Charlie
Moka
Bella
Natali
Vasica T
Srba bgd
dusan
Snoopy Gang
Niche
Lea2006
wujke
jecolinja
Monika
Emanuela
Tabasko the Dika
.Marija.
Ksenija
Capo UE
Aris
King i Maša
snoopy
Niva
Anja..
Dolly
Kaan
38 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35  Sledeći
AutorPoruka
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

Broj poruka : 648
Godina : 28
Datum upisa : 31.01.2011

Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 Empty
PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptySre Mar 21, 2012 4:35 pm

planiram da kupam Kaana veceras prvi put onim samponom protiv buva, da bih mu onda kasnije stavio ampulicu protiv krpelja. E sad, kako to uraditi, jel razblazujem ovaj sampon pa ga onda polivam ili kako vec? Smile
Nazad na vrh Ići dole
http://www.zuber.mycpanel.rs/Kaan%20bigl/
snoopy
i'm bigl
i'm bigl
snoopy

Broj poruka : 1445
Godina : 51
Datum upisa : 25.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptySre Mar 21, 2012 5:28 pm

Zar ne piše negde, mora da ima neko uputstvo.
Mi smo nekada koristili neki preparat koji se razmuti u 1L vode, i onda se utrlja celo telo i pusti se da se osuši.
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptySre Mar 21, 2012 5:47 pm

ma pise, ali na nemackom Sad glupost, pokusacu da protumacim scratch
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptySre Mar 21, 2012 6:20 pm

Kaan ::
planiram da kupam Kaana veceras prvi put onim samponom protiv buva, da bih mu onda kasnije stavio ampulicu protiv krpelja. E sad, kako to uraditi, jel razblazujem ovaj sampon pa ga onda polivam ili kako vec? Smile

Ako na njemu piše da je šampon, koristi se normalno kao za ljude šampon protiv peruti, a ako je samo tretman za buve, razblažuje se u nekom odnosu i onda ti je neophodan prevod! Šta su ti rekli kada si kupovao?
Nazad na vrh Ići dole
tedibi
bigl-manijak
bigl-manijak
tedibi

Broj poruka : 366
Godina : 41
Datum upisa : 09.04.2007

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptyČet Mar 22, 2012 1:24 am

Bilo koji sampon obavezno razblazi sa vodom,o tome vise moze Dusan,ali ide malo sampona na puno vode i nikako sam sampon na psa.
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptyČet Mar 22, 2012 5:32 pm

uspesno okupan, hvala Smile beli se ko sneg Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Niche
bigl-manijak
bigl-manijak
Niche

Broj poruka : 442
Datum upisa : 08.09.2010

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptyPet Mar 23, 2012 2:23 am

Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptyUto Apr 10, 2012 11:12 pm

Niche ::
Rolling Eyes

:DD

Kaan je juce i danas bio prava zvezda i za svaku je pohvalu trgtr . Bili smo na Kosutnjaku i zamislite, sve vreme je bio pusten (i dok smo setali i dok smo kampovali). Odusevio me je koliko je lepo slusao. Cak smo i preko ulice isli bez povoca i super je proslo, jednom je i zamakao da ga nisam video, samo sam ga jednom pozvao i odmah se stvorio pored mene, seo i cekao nagradu. Shvatio sam da je poenta u OBILNIM nagradama (istrosili smo 3 kutijice za granule). Sreli smo i Vuka Draskovica sa svojim vucjakom (ako taj pas nema preko 100kg nema niko), komentar je bio samo:'Skloni ga pirat '. Jedino sto me brine su konji. Ne znam zasto ali Kaan toliko kidise da ih ponjusi, hvala bogu pa je tada nekako bio vezan na povratku kuci. Jel ima neko iskustva sa konjima? Da li da mu dajem da pridje? Smile ja sam i dalje pod utiskom, zaboravio sam da napisem i pozovem nakog biglica na malo jurnjave u sumi, ako je neko zaintresovan... Kaan vas sve pozdravlja dasdas dasdas dasdas
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptyUto Apr 10, 2012 11:53 pm

Bravo Kaan! Pa neka neko kaže da su ušonje neposlušne.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Tabasko the Dika
i'm bigl
i'm bigl
Tabasko the Dika

Broj poruka : 2926
Datum upisa : 02.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptySre Apr 11, 2012 11:11 am

Konji... moj stari staford je jednom, mozda je imao godinu dana, bio u setnji sa mojim tatom i tad je prvi put video konja. Ukopao se, a onda je tako skocio prema konju da je mom tati bukvalno izmaklo tlo ispod nogu. Tako ga je povukao da je geknuo na ledja, siroti covek Shocked

A Dika je imao iskustvo ne sa konjem, nego sa magarcem, kad je imao 10 meseci. Lajao je kao lud i neverovatnom brzinom pravio krugove oko magarca na bezbednoj udaljenosti od par metara Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptySre Apr 11, 2012 11:26 am

e pa Kaan isto tako, bas se ukopao, a onda poceo da vuce kao konj Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Vasica T
i'm bigl
i'm bigl
Vasica T

Broj poruka : 1527
Datum upisa : 07.08.2010

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptySre Apr 11, 2012 11:31 am

Naš Vasa se toliko plaši konja da kad ga vidi odmah podvije rep i počne da beži glavom bez obzira. Posle se sve vreme okreće da vidi da li je pobegao tom strašnom stvoru Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptySre Apr 11, 2012 1:06 pm

Doli se razvuče k'o glista...glava napred i laje, a guza vuče u rikverc. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptySre Apr 11, 2012 1:31 pm

Vasica T ::
Naš Vasa se toliko plaši konja da kad ga vidi odmah podvije rep i počne da beži glavom bez obzira. Posle se sve vreme okreće da vidi da li je pobegao tom strašnom stvoru Very Happy

smeh Odkud zna možda ga prati.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Niche
bigl-manijak
bigl-manijak
Niche

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptyNed Apr 22, 2012 9:37 pm

Kako ste, narode? Nema vas odavno. Hocete li na biglijadu?
Nazad na vrh Ići dole
MarijaRio
bigl-manijak
bigl-manijak
MarijaRio

Broj poruka : 393
Datum upisa : 18.11.2009

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptyNed Apr 22, 2012 10:01 pm

Niche ::
Rolling Eyes

:DD

Kaan je juce i danas bio prava zvezda i za svaku je pohvalu trgtr . Bili smo na Kosutnjaku i zamislite, sve vreme je bio pusten (i dok smo setali i dok smo kampovali). Odusevio me je koliko je lepo slusao. Cak smo i preko ulice isli bez povoca i super je proslo, jednom je i zamakao da ga nisam video, samo sam ga jednom pozvao i odmah se stvorio pored mene, seo i cekao nagradu. Shvatio sam da je poenta u OBILNIM nagradama (istrosili smo 3 kutijice za granule). Sreli smo i Vuka Draskovica sa svojim vucjakom (ako taj pas nema preko 100kg nema niko), komentar je bio samo:'Skloni ga pirat '. Jedino sto me brine su konji. Ne znam zasto ali Kaan toliko kidise da ih ponjusi, hvala bogu pa je tada nekako bio vezan na povratku kuci. Jel ima neko iskustva sa konjima? Da li da mu dajem da pridje? Smile ja sam i dalje pod utiskom, zaboravio sam da napisem i pozovem nakog biglica na malo jurnjave u sumi, ako je neko zaintresovan... Kaan vas sve pozdravlja dasdas dasdas dasdas

Mi smo u Kosutnjaku i Rio ludi kad vidi konja, ako je pusten juri oko njega, laje, divlja i ja poludim posto nece da se odvoji od njega. Srecom pa su ljudi i konji uvek super i samo mu se smeju Smile
View My Video
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptyNed Apr 22, 2012 11:32 pm

hahahahah isti su, ustreme se na njega i hoce sve da pokidaju. Nznm kako da im pridjem, imam neku ideju da odem na hipodrom da se tamo malo socijalizuje (imam neku profesorku fizike koja tako vodi na hipodrom xD)
Nazad na vrh Ići dole
Niche
bigl-manijak
bigl-manijak
Niche

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptyPon Apr 23, 2012 10:22 pm

Divan je Kaanov novi avatar.
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptyPon Apr 23, 2012 10:55 pm

hvala Smile sav je tako, kako da kazem, bangav Very Happy inace Jovana ga je slikala kako lezi na krevetu, i drzi prednju sapu na njenoj nozi kao da je prislonio lakat onako smesno, sve to uz onaj pogled Very Happy kao, sta ti mene gledas Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

Broj poruka : 1390
Godina : 29
Datum upisa : 17.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptySre Apr 25, 2012 4:27 pm

AHhaha odlican je avatar! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptySre Maj 02, 2012 10:56 pm

hvala Smile primetio sam da je Kaanu danas bilo prevruce i u kuci, kako vi resavate to? Kako ih rashladjujete?
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptySre Maj 02, 2012 11:10 pm

hvala Smile primetio sam da je Kaanu danas bilo prevruce i u kuci, kako vi resavate to? Kako ih rashladjujete?

sami se oni rashladjuju-dahtanjem!
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptySre Maj 02, 2012 11:11 pm

ma znam da se rashladjuju dahtanjem, nego nisam navikao da ne svrlja po stanu Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Kaan
i'm bigl
i'm bigl
Kaan

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptyPet Maj 04, 2012 1:48 am

ljudi jel moze neko da mi objasni ko je u tom Bigl Klub Srbiji. Opet je neko prozivanje na BK i uopste mi nije jasno...
Nazad na vrh Ići dole
snoopy
i'm bigl
i'm bigl
snoopy

Broj poruka : 1445
Godina : 51
Datum upisa : 25.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 EmptyPet Maj 04, 2012 9:44 am

Ma bez veze je cela ta priča!
Prozivanja će uvek biti i to ničemu ne vodi. Kad bude neko okupljanje i rešite da dođete, neko od starijih članova će vam "uživo" objasniti. Nemojte da insistirate na "javnom" objašnjenju jer će opet početi prepucavanje i ubeđivanje a taman smo se odmorili od svakakvih komentara!
fff
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Kaan sa Starog Ceraka   Kaan sa Starog Ceraka - Page 30 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Kaan sa Starog Ceraka
Nazad na vrh 
Strana 30 od 35Idi na stranu : Prethodni  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35  Sledeći
 Similar topics
-
» Nora sa Ceraka-Bgd
» Lallo sa Ceraka

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: