| King i Maša | |
|
+37Edi Zemunac Aris Medena vito Konan BiGi-bigl MarijaRio lili simon Lino Kaan Moka Natali Niche Lea2006 Snoopy Gang Boss Shiloh .Marija. Emanuela Vasica T naca-faca Ksenija Anja.. Tabasko the Dika Niva Rona jecolinja falkfoto Monika snoopy Zvoncica Capo UE Ddans Dream Tim Gogili Dolly King i Maša 41 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: King i Maša Sub Jan 28, 2012 2:32 pm | |
| Živela sloboda! King divno izgleda, pogotovo ovako u prirodnom okruženju. | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
Broj poruka : 1137 Localisation : Kać Datum upisa : 03.01.2011
| Naslov: Re: King i Maša Sub Jan 28, 2012 2:53 pm | |
| | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: King i Maša Sub Jan 28, 2012 4:16 pm | |
| Ovo je za njega bio poseban doživljaj. Prelepo je videti ga na ovakvom prostranstvu. Istraživač lepotan | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: King i Maša Sub Jan 28, 2012 8:06 pm | |
| Stvarno je lep, pravi lovac | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
Broj poruka : 1253 Localisation : Kovin Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: King i Maša Sub Jan 28, 2012 11:34 pm | |
| Bravo Đorđe. Vidiš da nije ništa strašno i da je čak sjajno izaći u polje i pustiti Kingoslava da se istrči. Budi oprezan biglići vole da istražuju i mogu se malo zaludeti i krenuti za svojim nosem. Uvek imaj kod sebe nagradice i kad ga pozoveš sebi i on to posluša nagradi ga. Tako ćete steći međusobno poverenje. Dobro je i za njega i za tebe da vas malo produva vetar, lepše ćete posle spavati i učiti. Baš se radujem što ste me poslušali i prošetali atarom. Sutra opet malo, ako ne onda sledeći vikend obavezno. | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
| Naslov: Re: King i Maša Ned Jan 29, 2012 12:57 am | |
| - Snoopy Gang ::
- Bravo Đorđe. Vidiš da nije ništa strašno i da je čak sjajno izaći u polje i pustiti Kingoslava da se istrči. Budi oprezan biglići vole da istražuju i mogu se malo zaludeti i krenuti za svojim nosem. Uvek imaj kod sebe nagradice i kad ga pozoveš sebi i on to posluša nagradi ga. Tako ćete steći međusobno poverenje.
Dobro je i za njega i za tebe da vas malo produva vetar, lepše ćete posle spavati i učiti. Baš se radujem što ste me poslušali i prošetali atarom. Sutra opet malo, ako ne onda sledeći vikend obavezno. I ako sam u početku brinuo kako će se King ponašati, hoće li odlutati i da li će se hteti vratiti, sada vidim šta znači uživati sa psom.Uvek sam imao strah da ga pustim sa povodca, međutim sada ću koristiti ti mogućnost što češće. Vidim da mi Kingosalv veruje i da mi neće pobeći, kada sam ga tek pustio sa povodca on je 10-ak minuta stalno bio pored mene i ako je imao mogućnost da odluta. To me je navelo da više verujem u njega, samim tim smo i on i ja zadovoljniji.Čak mi se činilo da mu je u početku bilo važnije gde sam ja nego da prati trag. Ma šta više da vam pričam, ja sam presrećan... Ićemo i sutra( samo što ćemo ići oko podneva, danas smo išli ujutru, a tada je dosta hladnije ),kao i svakog vikenda ukoliko ne bude kiše... pozdrav | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
| Naslov: Re: King i Maša Ned Jan 29, 2012 12:59 am | |
| - Niva ::
- Ovo je za njega bio poseban doživljaj. Prelepo je videti ga na ovakvom prostranstvu. Istraživač lepotan
Da, zaista je to bio poseban doživljaj kako za njega tako i za mene Obojica smo uživali. za tetku | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
| |
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: King i Maša Ned Jan 29, 2012 10:35 am | |
| Super je King, ova moja mala kad vidi machku kada je setam ruku da mi odvali, zaista ne znam sto toliko mrzi machke pogotovo nase, Gile je posle 2 meseca naucio da ne dira nase mace i sprijateljio se sa njima | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
| Naslov: Re: King i Maša Ned Jan 29, 2012 11:39 am | |
| - Ksenija ::
- Super je King, ova moja mala kad vidi machku kada je setam ruku da mi odvali, zaista ne znam sto toliko mrzi machke pogotovo nase, Gile je posle 2 meseca naucio da ne dira nase mace i sprijateljio se sa njima
King kao i njegova seka ne podnosi mačke. Ni ja ne znam šta je razlog tome, kada smo bili u Kovinu mačka mu u opšte nije smetala, čak nije ni obrćao pažnju na nju, a ovde ih ne podnosi U šetnji takođe vuče kada ugleda mačku ili drugog psa Ako se dvoumite da li da je pustite negde na istrčavanje, svakako to uradite. Verujem da ona kao i King neće nigde odlutati. Ja sam imao strah oko puštanja sa povodca i nisam ni pomislio da ću to ikada uradti, a sada jedva čekam momenat za to Naravno nikada ga neću puštati na ulici blizu puta, ali zato ćemo svakog vikenda da ga vodimo u atar na istrčavanje Mišo (ili Ivana, ne znam sa kim sam pričao ) hvala što ste me ubedili da ovo uradim | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
Broj poruka : 1346 Godina : 48 Localisation : BG Žarkovo/Cerak Datum upisa : 08.01.2011
| Naslov: Re: King i Maša Ned Jan 29, 2012 2:19 pm | |
| super! bravo!! | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
| Naslov: Re: King i Maša Ned Jan 29, 2012 3:44 pm | |
| Sada smo se vratili iz današnje šetnje, pa evo par sličica [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: King i Maša Ned Jan 29, 2012 5:12 pm | |
| Sad kad ste se opustili biće tu i nekog zekana. Pevaćeš ko Rafa "kad sam bio mlađan lovac ja" | |
|
| |
.Marija. i'm bigl
Broj poruka : 952 Godina : 29 Datum upisa : 17.01.2011
| Naslov: Re: King i Maša Ned Jan 29, 2012 5:45 pm | |
| Joj, takve setnje su najvece uzivanje, i za nas i za biglonje | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
Broj poruka : 1253 Localisation : Kovin Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: King i Maša Ned Jan 29, 2012 10:22 pm | |
| Eto Djordje sada si se uverio da su biglovi najsrećniji kad su slobodni u polju. To je njihovo prirodno okruženje, njihova sredina, kao ribe u vodi. Samo uvek oprez, ipak bigl je to! | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
| |
| |
King i Maša i'm bigl
| Naslov: Re: King i Maša Pon Jan 30, 2012 8:51 pm | |
| - Snoopy Gang ::
- Eto Djordje sada si se uverio da su biglovi najsrećniji kad su slobodni u polju. To je njihovo prirodno okruženje, njihova sredina, kao ribe u vodi. Samo uvek oprez, ipak bigl je to!
Jeste, zaista su najsrećniji u polju Opreza nikad dosta u subotu nije bilo ni jednog zekana, međutim u nedelju ih je bilo baš dosta, što me je malo uplašilo da Kingoslav ne bi odlutao. Moram priznati da ih jeste osetio i udaljio se par puta od nas, ali se svaki put vratio Jedva čekam vikend da ponovo idemo | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
| Naslov: Re: King i Maša Sub Feb 04, 2012 1:34 pm | |
| Evo i od nas malo snežnih sličica [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] još malo pa će poleteti [img] [/img] Lara [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: King i Maša Sub Feb 04, 2012 1:59 pm | |
| Super slika...ova poslednja! Psi su vam divni, a sneg je prava inspiracija za jurnjavu. Ja ne mogu da prepoznam moju Doli, samo što ne poleti! | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
| Naslov: Re: King i Maša Sub Feb 04, 2012 2:04 pm | |
| - Dolly ::
- Super slika...ova poslednja! Psi su vam divni, a sneg je prava inspiracija za jurnjavu. Ja ne mogu da prepoznam moju Doli, samo što ne poleti!
Hvala! za Dolly | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: King i Maša Sub Feb 04, 2012 3:00 pm | |
| Super slike ...psi nam bas uzivaju da jure po snegu | |
|
| |
Gogili i'm bigl
Broj poruka : 892 Godina : 38 Localisation : Beograd Datum upisa : 23.04.2009
| Naslov: Re: King i Maša Sub Feb 04, 2012 3:44 pm | |
| | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: King i Maša Sub Feb 04, 2012 11:52 pm | |
| Super igranjac u društvu! Sa kim se King bolje slaže, sa vučjakom ili Larom?Kako uopšte funkcioniše ta trojka? | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
| Naslov: Re: King i Maša Ned Feb 05, 2012 10:46 am | |
| - Lea2006 ::
- Super igranjac u društvu! Sa kim se King bolje slaže, sa vučjakom ili Larom?Kako uopšte funkcioniše ta trojka?
Kingiša se bolje slaže sa Larom, mada i sa Reksom se on dobro slaže.Ali primećujem da kako King raste situacija izmedju njih (Kinga i Reksa) je napetija. Njih dvojica se povremeno malo pokače, ali mi to odmah prekidamo ali to su sitnice. Odnosno, nikada se oni nisu izujedali, ali reže ponekad jedan na drugog. Sve u svemu, odnos izmedju njih je dobar. Kao sto sam rekao sa Larom se slaze odlicno,a sa Reksom malko lošije | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
| Naslov: Re: King i Maša Ned Feb 05, 2012 1:13 pm | |
| Taman ja napišem kako se njih dvojica nikada nisu izujedali i izadjem da ih pustim da trčkaraju po dvorištu.I dogodise upravo to. Rex je Kingu napravio rupica na uvcetu Tako da sada možemo i mindjusu da mu stavimo mažem mu ranicu flogocid mašću i nadam se da se ovako nešto neće ponoviti... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: King i Maša | |
| |
|
| |
| King i Maša | |
|