| LIMBO iz Obrenovca | |
|
+42Edi Zemunac Zvoncica Micka Lazović MarijaRio Nina mandarina AleksaBG Aris soffijov Moka Monika Kaan Capo UE Natali LuSho Anja.. Ilarion Beagles Snoopy Gang Srba bgd King i Maša Rona dusan Niche Bella atos Ddans Dream Tim oto Shiloh Lino Boss Tabasko the Dika .Marija. antmari Ksenija Niva Vasica T Lea2006 naca-faca jecolinja Emanuela Dolly Gogili snoopy 46 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
oto bigl-pronalazac
Broj poruka : 220 Datum upisa : 16.03.2011
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Avg 09, 2011 10:42 pm | |
| srećan rođiš, limbo! čestitamo na dobrim ocenama, tek sad smo se vratili na forum posle mnogo vremena i morskih talasa. išli smo i do taša, moramo nekad da se sretnemo. | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Avg 09, 2011 10:52 pm | |
| Jedva čekamo, valjda ćemo se uklopiti u neko druženje | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
Broj poruka : 821 Godina : 43 Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Avg 09, 2011 11:15 pm | |
| Bato sampione nas,srecan ti polurodjendan!!! Stasali smo i postali prave deckonje!!!! Moramo pod hitno da organizujemo neko druzenje....ja sam te se bas pozeleo! Pozdravi puno Eminu i Igora,pa se, nadam se,vidimo uskoro! Ljubi te tvoj bata Aki | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| |
| |
jecolinja i'm bigl
Broj poruka : 821 Godina : 43 Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Sre Avg 10, 2011 4:33 pm | |
| | |
|
| |
snoopy i'm bigl
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Avg 16, 2011 12:50 pm | |
| Evo konačno da vam ispričamo kako smo se proveli na Zlatiboru Smeštaj je bio sasvim korektan (apartman, više kao neki studio u prizemlju i veeeeliko dvorište, doduše slabo ograđeno) i što je najbitnije - ljubimci su dobrodošli Prepodne šetnja po centru i okolnim brdašcima, a popodne mali odmor pa pravac UE na druženje u park Limbo je bio predobar, pravi mali gospodin (na tatu). Bilo je dosta pasa na Zlatoboru ali zna se ko je bio glavna atrakcija, čak smo ga "iznajmili" jednoj porodici sa tri devojčice da se slikaju sa njim Šlag na torti je bio silazak u Užice svako veče i jurnjava sa drugarima po parku i Đetini. Limbo je dva puta na istom mestu upao "greškom" u vodu, ali mu nije smetalo da nastavi da maltretira Capa koji je mnooooogo dobar i lep bigl Upoznali smo i Felixa i Tinu i još mnogo lepih pasa i njihove vlasnike. Sve u svemu jedna super ekipa Omiljena klupica pored jezera Limbov anđeo čuvar Argus (Limbo se malo posvađao poslednje veče sa Džesijem i dobio mali gric za uvce, i sigurno se požalio Argusu koji je sutradan sa Zlatibora otišao u park da porazgovara sa Džesijem o detaljima ) Kao kod kuće Konji su mu bili vrlo interesantni, prvo je bio u čudu, a onda je rešio da se svađa sa njima, hoće da juri za fijakerom, baš su ga nervirali, a možda ih je pomešao sa dogom pa mu nije bilo jasno zašto neće da se igraju sa njim Šetnja do spomenika i na pola puta neko čudno drvo Krećemo u park na jurcanje. Inače, vlasnici pasa u UE, a i u drugim gradovima, bi mogli da pokrenu peticiju da se naprave namenske površine kao na Tašu. Prisustvovali smo jedno veče "pretnjama" o prijavi jer, zaboga, psi šetaju bez povoca i korpe Večita borba između "dobra i zla" Capo, Limbo, Deni (labrador) i Zuru (ridžbek) u jurnjavi. Deni je "najluđi" labrador kojeg smo upoznali. Roni, skače u vodu (prijavićemo ga za skakanje u dalj prvom prilikom ), juri patke po Đetini, ... Deni: "Pravim se da sam ljut " , Limbo: "Znam vidim da si namignuo " Šetnja po centru. Jedan dan smo "overili" plato i to ispred štanda sa kuvanim kukuruzima ali ništa strašno u odnosu na nemar i nekulturu ljudskih posetilaca koji neumoljivo zagađuju i prljaju okolinu svojim otpatcima Malo poziramo dok čekamo Anu i Capa da nam se pridruže Gde si ti Capo, dokle da te čekam, znam da sam juče zakasnio ali rekao si da se ne ljutiš Evooooo iiiiiih, jupiii, žurka počinje Džesi (labrador mix), Kuki (haski) i Felix naš drugar bigl Ovaj plićak na Vodicama mi više odgovara od Đetine, toplija je voda i nema gde da se "upadne" Capo dođi, ja baš i ne volim vodu Capo - dasa bez mane, biglice čuvajte se Gledaj Limbo, sad će Capo da ti pokaže kako se pije voda sa česme Osmatram sa Mećavnika, baš je lepo ovde, sve od drveta i šareno kao da gledam neki Kusturicin film Imamo puno slika ali njih ćemo na "fejs" pa gledajte do mile volje. Super smo se proveli, odmorili, družili i uživali. | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Avg 16, 2011 1:15 pm | |
| Divne slike, vidi se da ste uzivali, posebno Limbonja | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Avg 16, 2011 2:05 pm | |
| Lep i divno ispunjen izlet i za vas i za Limbonju. Milo mi je da ste se upoznali i družili sa našim užičkim prijateljima sa foruma. Pozdrav i njima! | |
|
| |
snoopy i'm bigl
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Avg 16, 2011 2:18 pm | |
| Evo i linka za FB album (prijatelji prijatelja) pa mislim da će svi uspeti da vide kako nam je lepo bilo FB album | |
|
| |
King i Maša i'm bigl
Broj poruka : 1137 Localisation : Kać Datum upisa : 03.01.2011
| |
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Avg 16, 2011 4:31 pm | |
| Uz svaku sliku neka super pricica. Zao mi je sto nismo bili tu kada je tek dosao. Mnogo nam se svideo Limbo! Sav je on u nekom svom fazonu. Pa se penje po klupi, onda pazljivo prilazi i fino uzima keks! I ima super sminku oko ociju, kao Lea! | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Avg 16, 2011 4:34 pm | |
| Sto je sladak na prvoj slici - koliki su mu klempusi | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
Broj poruka : 942 Godina : 46 Localisation : Uzice Datum upisa : 08.06.2010
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Sre Avg 17, 2011 12:31 am | |
| EEEE drugari, slike su super....Nemojte toliko da hvalite Capa ima skroz da se uobrazi...i nama je bilo fenomenalno i Limbo nam je uneo malo zivosi u svakodnevnu monotoniju, jedva cekamo novo druzenje!!! | |
|
| |
snoopy i'm bigl
| |
| |
Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Pet Avg 19, 2011 3:37 pm | |
| Kakav dasa! Bas uziva,sa pravim ljudima | |
|
| |
snoopy i'm bigl
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Sub Avg 20, 2011 2:07 pm | |
| Mi smo izgleda zakačili onaj glupi kašalj Sinoć se baš lepo namučio, a danas kako tako. Idemo kod veta na pregled (možda i nije onaj virus)! | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Sub Avg 20, 2011 2:29 pm | |
| Nadamo se da je prolazno i da ce biti dobro | |
|
| |
snoopy i'm bigl
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Sub Avg 20, 2011 4:10 pm | |
| Pluća su OK, nema temperature, oči bistre, grlo super, definitivno virus pa ćemo da pratimo. Složili smo se da odložimo antibiotike, pa ako u ponedeljak bude slabije jeo odosmo na boc, boc Za sad je sve super osim povremenog kašlja, jede super i raspoložen je, nadam se da će tako i ostati. | |
|
| |
Ddans Dream Tim i'm bigl
Broj poruka : 1666 Godina : 48 Localisation : Beograd Datum upisa : 04.06.2010
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Sub Avg 20, 2011 4:26 pm | |
| Ma bice Limbo ok,,,ljubi ga Ugrinovacki klan | |
|
| |
snoopy i'm bigl
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Sub Avg 20, 2011 4:34 pm | |
| Hvala klanu Baš nas je poteralo, prijavili se za izložbu, a zarazni smo | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Pon Avg 22, 2011 12:40 pm | |
| Ozdravice sinak za izlozbu | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
Broj poruka : 1346 Godina : 48 Localisation : BG Žarkovo/Cerak Datum upisa : 08.01.2011
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Pon Avg 22, 2011 1:54 pm | |
| kako braco danas? | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Pon Avg 22, 2011 2:40 pm | |
| Mi se izvinjavamo sto smo tek sada videli da je mali drugar zakacio kasalj....A pominjasmo ga kada ste bili ovde ...Ne brinite brzo ce to proci i Limbac ce biti spreman za izlozbu...Nadam se da mu je bolje? | |
|
| |
snoopy i'm bigl
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Pon Avg 22, 2011 9:09 pm | |
| Hvala svima na lepim rečima Limbo je danas OK, i ispostavilo se da je dobra odluka da ga ne "bodemo" odmah sa antibioticima jer se izgleda izborio sam sa virusom. Prevarili smo ga da pije čaj i med (naravno prelili smo granule, aždaja mala klopu ne odbija) i mislim da mu je to malo podmazalo grlo naročito uveče. Valjda neće da zarazi nekog na izložbi u nedelju Odosmo da vežbamo | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Avg 23, 2011 12:40 pm | |
| E bravo Limbonja.... ljube te drugari iz Uzica!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca | |
| |
|