| LIMBO iz Obrenovca | |
|
+42Edi Zemunac Zvoncica Micka Lazović MarijaRio Nina mandarina AleksaBG Aris soffijov Moka Monika Kaan Capo UE Natali LuSho Anja.. Ilarion Beagles Snoopy Gang Srba bgd King i Maša Rona dusan Niche Bella atos Ddans Dream Tim oto Shiloh Lino Boss Tabasko the Dika .Marija. antmari Ksenija Niva Vasica T Lea2006 naca-faca jecolinja Emanuela Dolly Gogili snoopy 46 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
jecolinja i'm bigl
Broj poruka : 821 Godina : 43 Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Pon Apr 18, 2011 10:44 pm | |
| | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Pon Apr 18, 2011 10:45 pm | |
| | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Apr 19, 2011 12:25 am | |
| Baš mi je drago što dolazite na biglijadu, doduše morate bez Limbonje , ali čućete puno korisnih informacija i lepo ćemo se družiti! | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
Broj poruka : 1346 Godina : 48 Localisation : BG Žarkovo/Cerak Datum upisa : 08.01.2011
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Apr 19, 2011 12:26 pm | |
| - snoopy ::
Probali smo i sprej ali ne vredi, smeta mu miris 10-tak minuta, a onda nastavlja po starom.
super sto sam ovo bila procitala, pa joj nisam kupovala sprej mada je bilo u planu.. stol i stolice polako postaju zrtve kupili smo joj veliki drveni uteg u pet centru, kad god krene prema stolu ili stolici, polako je odmaknem i dam drveni uteg, bez problema prihvati, njoj je samo bitno da ima nesto tvrdo i drveno za zvakanje, vec je fino ostavila tragove zubica u ovih 4 dana kako ga ima tako da smo mi rijesili problem sto se tice drvenih stvarcica kabl je jedan pregrizla vec odavno, bili smo kao jako ljuti i vise ne dira (malo ponjuska ) | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Apr 19, 2011 5:30 pm | |
| Stradala je malo jedna stojeća lampa (papirni abažur je proštancovan kao vozna karta ) Uopšte je nije konstatovao dok mu nije zasmetala u prolasku iza trpezarijske vitrine Emina se "opasno naljutila" i bio je savršeno dobar čitavih pola sata, heh. Meni nije toliko bitno za te stvari koje gricka, uvek mogu da se zamene, nego mi je problem što gricka i ruke kad se igramo. Malo mi je frka da mu ne ostane ta navika kasnije. Ako ga grdimo on se svađa i prelazi u "ofanzivu", ne mogu da procenim jel se šali ili misli ozbiljno. | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Apr 19, 2011 5:38 pm | |
| On misli da misli ozbiljno , ali kad shvati da moze zadnjica da mu bude u procepu zbog takvog ponasanja, prestace. Samo treba jos malo da poraste, a vi da ga dosledno grdite za svaki oblik nezeljenog ponasanja - i nagradjujete i neumereno ga hvalite kad je dobar: Jao, Limbo, sto si ti jedna doooooooooobraaaaaaaaaaaaaa kuuuuuuuucaaaaaaaa, piskio si na krpicu, pa ti si jedan mnooooooooooooogoooooooooooooooo dobar maaaali biiiiiiigliiiiiiiiic, koji piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiskiiiiiiiiiiii na krpicuuuuuuuuuuuuuuu i mnoooooogoooooo je dooooobar!!!! Tako nekako | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Apr 19, 2011 6:11 pm | |
| | |
|
| |
antmari bigl-manijak
Broj poruka : 350 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Apr 19, 2011 7:50 pm | |
| I Lava se svadja kad joj nesto nije po volji i najbitnije je da jos uvek uspevam na kraju ja da pobedim! I to grickanje ruku isto voli, mada mislim da se to samo igra. Svejedno joj branim i kao malo jauknem kad zagrize ruku. Odmah je pusti.
Jedini je problem kako ostati ozbiljan i ne smejati se, jer kad je grdim napravi tako smesnu facu da u sebi pucam od smeha! | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Apr 19, 2011 10:40 pm | |
- Stradala je malo jedna stojeća lampa (papirni abažur je proštancovan kao vozna karta )
Uopšte je nije konstatovao dok mu nije zasmetala u prolasku iza trpezarijske vitrine Emina se "opasno naljutila" i bio je savršeno dobar čitavih pola sata, heh. Meni nije toliko bitno za te stvari koje gricka, uvek mogu da se zamene, nego mi je problem što gricka i ruke kad se igramo. Malo mi je frka da mu ne ostane ta navika kasnije. Ako ga grdimo on se svađa i prelazi u "ofanzivu", ne mogu da procenim jel se šali ili misli ozbiljno. Mi smo AKija koliko toliko odvikli od grickanja nasih ruku...naravno kad ga sami cikamo,tu smo mi krivi,on jednostavno prihvata igru. Ali ranije kad se bas zanese i ne reaguje na ostro NE vec tera po svome i dalje grize nase ruke,mi jednostavno odustanemo od igre. Ustanemo naglo i odemo i ignorisemo ga....cvili on malo....ali ga ja ne uzimam dok se ne smiri (sto bi Cezar rekao kad ja hocu,a ne on). E kad ga uzmem tad krece lizanje i slihtanje Tako malo po malo,i on nase ruke vise ne grize....ali za tudje ruke ne garantujem!!! Moje svakodnevno uzvikivanje NE NE NE je stvarno urodilo plodom,ne kad je grizenje samo u pitanju...stvarno je poslusan. Inace taj sprej ne deluje ni na Akija,potpuno ista prica,deluje na 10 minuta i to je to...kine nekoliko puta,ali se posle opet vrati zapocetom poslu | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Apr 19, 2011 10:48 pm | |
| Definitivno nam je lakše kad čujemo iskustva drugih. Hvala na savetima Ova mala aždaja neće da se smiri a ni da se "pokori". Probaćemo malo foru sa "odlaženjem" jer čim je sam počinje da kuka. Inače, kad ga prođe ta furka, predobar je i umiljat (Dr.Jekill and Mr.Hide) | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Apr 19, 2011 10:59 pm | |
- Definitivno nam je lakše kad čujemo iskustva drugih.
Hvala na savetima Ova mala aždaja neće da se smiri a ni da se "pokori". Probaćemo malo foru sa "odlaženjem" jer čim je sam počinje da kuka. Inače, kad ga prođe ta furka, predobar je i umiljat (Dr.Jekill and Mr.Hide) Pa naravno da ce da kuka,bebac je i jos nije po njegovom....ali treba biti jak i izdrzati malo to cviljenje i on ce se brzo smirti,kad vidi da ga ne gledate...e onda ga pozovete i pomazite...kod nas je to stvarno delovalo. Ali da se ne lazemo,radile su i novine...kad pravi sranjce uhvatimo ga i vicemo NE NE NE i udaramo novinicom po parketu...taj zvuk ih mnogo plasi....sad kad uzmemo novinu,da ga samo vidite kako bezi,odmah se sklanja! Poenta je da mu pokazete ko je gazda...isto je bilo i sa onim ''naskakivanjem''...cim krene da naskace na moju ruku,ja ga odgurnem i odustanem od igre,malo cvili,pa se smiri posle...ali poenta je da na moju ruku vise ne naskace. Ali ruka moje sestre je nagrabusila. Inace mislim da je zaljubljen u nju,posto joj se toliko obraduje da to nije normalno....moracu da snimim jednom da i vi vidite. Ajde pisite da vidimo kako napredujete!!! | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Uto Apr 19, 2011 11:43 pm | |
| Nemojte da vam bude žao da oštro i ljutito podviknete, da ga ignorišete i prekinete da se igrate sa njim, da ga isterate u drugu prostoriju kada podivlja i grize vas, jer ako to sada ne iskorenite i ne pokažete granicu, ne možete ni da očekujete ništa bolje kasnije! Ovo što vam kažem deluje možda surovo, ali dok se ne pokaže jak autoritet oni teraju po svome! E, to nikako ne može! Zato, ne žalite ga što je mali, sve što sada uradite daće rezultate, a od vas zavisi kakve! Osećam da mu Igore ti sve puštaš , ali uzdam se u Eminu | |
|
| |
snoopy i'm bigl
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Sre Apr 20, 2011 9:23 am | |
| | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
Broj poruka : 1346 Godina : 48 Localisation : BG Žarkovo/Cerak Datum upisa : 08.01.2011
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Sre Apr 20, 2011 12:40 pm | |
| samo hrabro!! meni se srce slama kad kaznjavam laiku, ali ne ide drugacije, prelomi to u sebi laika gricka ruke samo kad netko dodje pa se jako uzbudi.. inace, kad smo sami, pokusavamo imati smireniju atmosferu, bez tenzija i uzbudjenja, ona ne dolazi u to raspolozenje ludila.. a kad je uhvati faza divljeg igranja, postuje pravila, ako ne, prekidamo igru kad muz dolazi kuci s posla, ne dozvoljava naskakivanje i uzbudjenje (da ne dodje u taj 'svoj film'), ona ga doceka, ali on prodje kraj nje, ona se odmah primiri i sece lagano oko njega, kad se raskomoti, pomazi je i poigra s njom p.s. stalno nas iskusava i nikad nije prosla nekaznjeno za stvari koje ne smije | |
|
| |
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Sre Apr 20, 2011 12:49 pm | |
| Apsolutno tako treba. Treba ih uvek smirivati, nikad in ne treba razgoropadjivati i puckati. | |
|
| |
oto bigl-pronalazac
Broj poruka : 220 Datum upisa : 16.03.2011
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Čet Apr 21, 2011 4:00 pm | |
| eh, koliko je lakše kad se čita i o tuđim iskustvima. ja sam baš pre neki dan pričala sa vesnom, jer je oto došao u fazu totalnog divljaštva po pitanju grickanja (griženja!!!) mojih ruku. a meni, naravno, žao da ga izbacim na terasu, i tortura je bila neizdrživa... po vesninom uputstvu, iduće veče (uveče je divljanje najgore), čim je počeo da nasrće, izbacila sam njegov krevet u hodnik, i zatvorila vrata. nastalo je takvo cijukanje, srce bi slomio i tvrđima od mene!!! međutim, izdržala sam, i vratio se pokoran kao mače. mislim da je taj koncept izolacije (u drastičnim slučajevima bezobrazluka) jako delotvoran. evo, već dva dana je mnogo, mnogo bolji. i čak reaguje na "NE!" danas je, inače, dobio vakcinu, da se pohvalimo, sve je super prošlo. a priznajem, sve više volim tu njihovu svojeglavu ličnost, bez obzira koliko su teški za vaspitavanje. | |
|
| |
snoopy i'm bigl
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Čet Apr 21, 2011 9:18 pm | |
| Nisam stručan po pitanju pseće psihe, tako da prihvatamo svaki savet i sugestiju. Da li je zaigranost, dominacija, tvrdoglavost, višak energije ... ko će ga znati. Ignorisanje im je izgleda najteža kazna, koliko sam mogao da primetim do sada. Definitivno deluje okrutno, ali počinje da deluje | |
|
| |
oto bigl-pronalazac
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Pet Apr 22, 2011 1:11 pm | |
| jao, kako je lep limbo! lepotan sa ogrlicom.
a baš nekako liče braća, vidim te hitre pokrete i uvek spreman nos! mnogo su lepi svi. | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Pet Apr 22, 2011 1:21 pm | |
| Jao pa Limbo zivi u prelepom ambijentu....terasa,dvoriste....milina za jednog malenog psica!!! Ima ljubavi i neznosti na pretek,fenomenalno drustvo....sta vise kucov da pozeli. Mislim da ce uzivati kod vas kao i vi sa njim....stvarno izvrstan dom za Limba! Istrazuj Limbo na suncu....sad ti je vreme prelepo za suncanje!!! Ljubi te bata Aki | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Pet Apr 22, 2011 1:26 pm | |
| Vidi se da je zbunjen, ipak je u krilu najsigurnije ! A kako je reagovao kada je video bokserku ? | |
|
| |
snoopy i'm bigl
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Pet Apr 22, 2011 2:47 pm | |
| Sunce moramo još malo da sačekamo pošto dolazi tek poslepodne na terasu Bokserka laje (doziva nas da se upoznamo) a Limbo gleda sa vrha stepeništa. Hteo bi da siđe ali ne sme i onda počinje da joj odgovara lajanjem, ludilo. 2 i po meseca a već zna da priča | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Pet Apr 22, 2011 6:16 pm | |
| Baš vam je lepo. Limbo će da uživa, kada, najzad, dođe i to vreme izlaska iz karantina. | |
|
| |
oto bigl-pronalazac
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Ned Apr 24, 2011 12:51 pm | |
| gledam sad, kako je i limbo lepo našminkan, sad im je baš slična glava! uobraženi manekenčići, a predveče aždajice! ne znam kako je sa limbom, ali oto je najluđi uveče - tu kreće neki adrenalinski skok od koga kuče postaje zver! | |
|
| |
snoopy i'm bigl
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Ned Apr 24, 2011 1:13 pm | |
| - oto ::
- ...ne znam kako je sa limbom, ali oto je najluđi uveče - tu kreće neki adrenalinski skok od koga kuče postaje zver!
Godzila ! | |
|
| |
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca Ned Apr 24, 2011 2:01 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: LIMBO iz Obrenovca | |
| |