moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Lava iz Borce

Ići dole 
+30
AleksaBG
Snoopy Gang
Moka
Konan
Natali
King i Maša
Anja..
Lino
Boss
soffijov
Tabasko the Dika
Capo UE
Niva
Vasica T
naca-faca
Emanuela
Ddans Dream Tim
oto
snoopy
Gogili
.Marija.
Monika
Ksenija
Dolly
Bella
jecolinja
LuSho
atos
Lea2006
antmari
34 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Sledeći
AutorPoruka
Boss
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Boss

Broj poruka : 200
Godina : 33
Datum upisa : 11.11.2010

Lava iz Borce - Page 4 Empty
PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyPon Apr 11, 2011 4:37 pm

Spavalice mala srecno ti 2 meseca sa zakasnjenjem I love you
Nazad na vrh Ići dole
snoopy
i'm bigl
i'm bigl
snoopy

Broj poruka : 1445
Godina : 51
Datum upisa : 25.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyPon Apr 11, 2011 5:29 pm

Seka nam je prelepa, a i neustrasiva (delfin je tri puta veci od nje) Smile
Slicice su super, Lava i Limbo kao blizanci, bas mnogo lice cmok
Nazad na vrh Ići dole
antmari
bigl-manijak
bigl-manijak
antmari

Broj poruka : 350
Godina : 42
Datum upisa : 30.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyPon Apr 11, 2011 5:32 pm

Hvala na cestitkama!

Danas sam isla u setnju! Tacnije, nosila me Marija u rancu. Rolling Eyes

Bilo je bas zanimljivo. Malo sam njuskala vazduh, gledala u automobile, mazila se s prolaznicima - sve u svemu, jedava cekam da idem opet asdasdasda
Nazad na vrh Ići dole
antmari
bigl-manijak
bigl-manijak
antmari

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyPon Apr 11, 2011 5:34 pm

snoopy ::
Seka nam je prelepa, a i neustrasiva (delfin je tri puta veci od nje) Smile
Slicice su super, Lava i Limbo kao blizanci, bas mnogo lice cmok

Skoro ista sara! To sam primetila kad sam prvi put isla kod Vesne da ih vidim. Pravi bata i seka cheers
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyPon Apr 11, 2011 5:39 pm

antmari ::
Hvala na cestitkama!

Bilo je bas zanimljivo. Malo sam njuskala vazduh, gledala u automobile, mazila se s prolaznicima - sve u svemu, jedava cekam da idem opet asdasdasda

dobro se ti provodiš, nema šta, samo čekam da te vidim sa Marijom na TV-u u njenoj emisiji, pa da svi popadamo! affraid
Nazad na vrh Ići dole
antmari
bigl-manijak
bigl-manijak
antmari

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyPon Apr 11, 2011 5:47 pm

Lea2006 ::
Hvala na cestitkama!

dobro se ti provodiš, nema šta, samo čekam da te vidim sa Marijom na TV-u u njenoj emisiji, pa da svi popadamo! affraid

...zamisli da uradim jedne najave sa njom u narucju, ali da se pravim kao da se nista cudno nije pojavilo u kadru... smeh smeh smeh ... ili u duhu emisije da uradimo temu "Koliko kosta popravka stana i kupovina novog namestaja, ako se zeznete i ostavite vase stene bigla samo u kuci?" kafa
Nazad na vrh Ići dole
oto
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
oto

Broj poruka : 220
Datum upisa : 16.03.2011

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyPon Apr 11, 2011 6:39 pm

rado ću pozajmiti ovog šmin-kera otoa za najavu.
uhvatila me ana raca za izvesnu fensi-šmensi TV anketu "šta se nosi ovog proleća", gde sam ja kao iz topa ispalila: "biglovi su apsolutni hit ovog proleća!"
Nazad na vrh Ići dole
jecolinja
i'm bigl
i'm bigl
jecolinja

Broj poruka : 821
Godina : 43

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyPon Apr 11, 2011 7:12 pm

Ja glasam da se Lava pojavi u emisiji bas kao sto je Marija zamislila. Bio bi to pravi hit,verujem da bi imala tone materijala za jednu emisiju od najmanje 3 sata....

Glasajte za novu maskotu b92- biglicu LAVU hehe cheers
Nazad na vrh Ići dole
Emanuela
i'm bigl
i'm bigl
Emanuela

Broj poruka : 1346
Godina : 48
Datum upisa : 08.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyPon Apr 11, 2011 9:04 pm

cheers
bravo na setnjici!! cmok
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyUto Apr 12, 2011 12:41 am

oto ::
uhvatila me ana raca za izvesnu fensi-šmensi TV anketu "šta se nosi ovog proleća", gde sam ja kao iz topa ispalila: "biglovi su apsolutni hit ovog proleća!"

top gun
Nazad na vrh Ići dole
jecolinja
i'm bigl
i'm bigl
jecolinja

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyUto Apr 12, 2011 11:24 am

Lea2006 ::
oto ::

top gun

E neka si joj rekla lol! dobar dan
Nazad na vrh Ići dole
antmari
bigl-manijak
bigl-manijak
antmari

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyUto Apr 12, 2011 12:59 pm

Mozemo i majice da stampamo ! Smile "BIGLOVI SU HIT OVE SEZONE" Smile
Nazad na vrh Ići dole
Tabasko the Dika
i'm bigl
i'm bigl
Tabasko the Dika

Broj poruka : 2926
Datum upisa : 02.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyUto Apr 12, 2011 1:37 pm

A da b92 napravi specijal o biglovima...msm, imaju jednog iskusnog glumca Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
oto
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
oto

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyUto Apr 12, 2011 2:19 pm

Tabasko the Dika ::
A da b92 napravi specijal o biglovima...msm, imaju jednog iskusnog glumca Embarassed

a tata ima iskustva sa glumom?
pošto je ovaj naš šmin-ker našao malo farbe dok se farbao čamac u dvorištu, i dodao malo crne boje iznad oka. sve mislim, da mu nije to od tata dike, ta želja za transformacijom?!
Nazad na vrh Ići dole
Tabasko the Dika
i'm bigl
i'm bigl
Tabasko the Dika

Broj poruka : 2926
Datum upisa : 02.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyUto Apr 12, 2011 2:59 pm

Tata je glumio u komunalno-akcionim filmovima na Studiu B, kao gledalac-reporter Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
oto
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
oto

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyUto Apr 12, 2011 3:29 pm

bravo!
sad ćemo morati da ih angažujemo za neke akcione filmove, mislim da je podmladak spreman! pirat
Nazad na vrh Ići dole
antmari
bigl-manijak
bigl-manijak
antmari

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyUto Apr 12, 2011 5:18 pm

E pa, tata Dika onda vec ima iskustva! Samo jos i decu da ubacimo u filmsku industriju Smile Kad osmislim pricu, nemoj neko da je reko da nece da glumi dasdas
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyUto Apr 12, 2011 10:13 pm

Toliko glumaca na ovom forumu mogao bi da padne dugometrazni filmcic fff
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
antmari
bigl-manijak
bigl-manijak
antmari

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptySre Apr 13, 2011 1:19 pm

Ma, moze i reality show! dasdas dasdas dasdas

Nego, moram da priznam da je jutros konacno Lavina volja nadjacala moju malenkost i da je gospodjica zavrsila u mom krevetu Suspect Uhvatila je trenutak moje slabosti i zelje za snom i uvukla se pod pokrivac ko prava! Odhrkala je jos dva sata Sleep
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptySre Apr 13, 2011 1:21 pm

Ma, moze i reality show! dasdas dasdas dasdas

Nego, moram da priznam da je jutros konacno Lavina volja nadjacala moju malenkost i da je gospodjica zavrsila u mom krevetu Suspect Uhvatila je trenutak moje slabosti i zelje za snom i uvukla se pod pokrivac ko prava! Odhrkala je jos dva sata Sleep

e tako to obično biva i onda se naspavaš kao čovek cheers
Nazad na vrh Ići dole
Emanuela
i'm bigl
i'm bigl
Emanuela

Broj poruka : 1346
Godina : 48
Datum upisa : 08.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptySre Apr 13, 2011 1:26 pm

jeeeee, bravo za lavu dasdas
mora da je srecica jaaaako uzivala aa
Nazad na vrh Ići dole
oto
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
oto

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptySre Apr 13, 2011 1:32 pm

uh, a ja već treću noć odbijam otoa. bila sam ga navikla na taj pobednički ulazak u krevet, a onda shvatila da će đavo odneti šalu... peksinoć stavila njegov krevetić pored, oh, kakva je to teška borba bila!!! noćas je već bio daleko dobroćudniji i privikao se da spava pored. naravno, povremeno pokuša da me obrlati, ali se sada trudim da više ne pokleknem.
Nazad na vrh Ići dole
antmari
bigl-manijak
bigl-manijak
antmari

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyČet Apr 14, 2011 4:41 pm

Ja ne mogu da se oduprem, jer obozavam ujutru s njom da se mazim Smile Znas kako insistira da stavi svoji glavu pored moje i da se onda tako malo gnjezdi po krevetu aa Kad jos malo poraste, osecam da nece ni da me pita da uskoci u krevet Suspect
Nazad na vrh Ići dole
jecolinja
i'm bigl
i'm bigl
jecolinja

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyČet Apr 14, 2011 8:44 pm

Ja ne mogu da se oduprem, jer obozavam ujutru s njom da se mazim Smile Znas kako insistira da stavi svoji glavu pored moje i da se onda tako malo gnjezdi po krevetu aa Kad jos malo poraste, osecam da nece ni da me pita da uskoci u krevet Suspect

E Maro vidim ja ko je gazda u kuci kod vas. Mi Akiju ne damo u nas spavaci krevet jos uvek....previse je mali da se popne...za sada. Ali trosed u dnevnoj sobi je njegov...tu ima svu slobodu cheers
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 EmptyČet Apr 14, 2011 10:17 pm

Ništa slađe od bigla kad se ušuška u krevetu!
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 4 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Lava iz Borce
Nazad na vrh 
Strana 4 od 15Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Sledeći
 Similar topics
-
» Bianca Kockica iz Borce