moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Lava iz Borce

Ići dole 
+30
AleksaBG
Snoopy Gang
Moka
Konan
Natali
King i Maša
Anja..
Lino
Boss
soffijov
Tabasko the Dika
Capo UE
Niva
Vasica T
naca-faca
Emanuela
Ddans Dream Tim
oto
snoopy
Gogili
.Marija.
Monika
Ksenija
Dolly
Bella
jecolinja
LuSho
atos
Lea2006
antmari
34 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Sledeći
AutorPoruka
jecolinja
i'm bigl
i'm bigl
jecolinja

Broj poruka : 821
Godina : 43
Datum upisa : 30.01.2011

Lava iz Borce - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptySre Apr 20, 2011 2:34 pm

antmari ::
Svi ste dobrodosli kod nas na terasu da pijemo kaficu. Gospodjica ide u subotu da primi revakcinu, pa cemo videti s vetom kad mozemo napolje. Jedva cekamo druzenje lol!

Jeeeeee,jos jedan poziv...bas se radujemo druzenju....javi Marija kako je prosla vakcinica!
Ljubimo lepoticu Lavu puno puno!!!
cmok cmok cmok
Nazad na vrh Ići dole
Capo UE
i'm bigl
i'm bigl
Capo UE

Broj poruka : 942
Godina : 46
Datum upisa : 08.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptySre Apr 20, 2011 2:41 pm

Prediven slike i predivna Lava.... tr
Nazad na vrh Ići dole
Emanuela
i'm bigl
i'm bigl
Emanuela

Broj poruka : 1346
Godina : 48
Datum upisa : 08.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptySre Apr 20, 2011 3:55 pm

Svi ste dobrodosli kod nas na terasu da pijemo kaficu. Gospodjica ide u subotu da primi revakcinu, pa cemo videti s vetom kad mozemo napolje. Jedva cekamo druzenje lol!

kaficu nikad ne odbijam Lava iz Borce - Page 6 Smiley-coffee
Very Happy
mene ludo zanima kako ce braca i seke reagirati jedno na drugo sad kad se malo duze nisu vidjeli Smile
Nazad na vrh Ići dole
Tabasko the Dika
i'm bigl
i'm bigl
Tabasko the Dika

Broj poruka : 2926
Datum upisa : 02.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptySre Apr 20, 2011 4:01 pm

Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptySre Apr 20, 2011 4:22 pm

Emanuela ::

kaficu nikad ne odbijam Lava iz Borce - Page 6 Smiley-coffee
Very Happy
mene ludo zanima kako ce braca i seke reagirati jedno na drugo sad kad se malo duze nisu vidjeli Smile
Neće da se grle i ljube Laughing , biće tu jurnjave , prevrtanja, grickanja... Znamo mi veliki.
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptySre Apr 20, 2011 5:38 pm

ja mislim da će Lava prvo da "prebije" Lajku, a onda Akija, da im se naplati za pretrpljeno maltretiranje kod nas aaa sve u svemu, biće to zabavno videti sunny cmok
Nazad na vrh Ići dole
antmari
bigl-manijak
bigl-manijak
antmari

Broj poruka : 350
Godina : 42

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptyNed Apr 24, 2011 2:03 pm

Lava je juce primila revakcinu cheers Bila je dobra, malo se bunila kod veta sto necu da je spustim na pod da se igra sa dva psa u cekaonici, ali moram da je pohvalim da je sve to lepo izdrzala. A, onda, suprotno ocekivanju da ce malo da kunja kod kuce, totalno je pomahnitala i trcala kroz kucu ceo dan kolo ...i noc...sve do 1:30 Suspect

Izmerila se gospodjica i ustanovili smo da ima 5 kg. pig pig pig

Rekao nam je vet da za deset dana mozemo napolje, sto jedva cekamo bounce bounce bounce
Nazad na vrh Ići dole
Tabasko the Dika
i'm bigl
i'm bigl
Tabasko the Dika

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptyNed Apr 24, 2011 2:16 pm

Masala cerkice, bas si porasla!
Nazad na vrh Ići dole
jecolinja
i'm bigl
i'm bigl
jecolinja

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptyNed Apr 24, 2011 3:49 pm

Lea2006 ::
ja mislim da će Lava prvo da "prebije" Lajku, a onda Akija, da im se naplati za pretrpljeno maltretiranje kod nas aaa sve u svemu, biće to zabavno videti sunny cmok

smeh smeh smeh ....videcemo ko ce izaci kao pobednik smeh smeh smeh
Nazad na vrh Ići dole
jecolinja
i'm bigl
i'm bigl
jecolinja

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptyNed Apr 24, 2011 3:54 pm

Lava je juce primila revakcinu cheers Bila je dobra, malo se bunila kod veta sto necu da je spustim na pod da se igra sa dva psa u cekaonici, ali moram da je pohvalim da je sve to lepo izdrzala. A, onda, suprotno ocekivanju da ce malo da kunja kod kuce, totalno je pomahnitala i trcala kroz kucu ceo dan kolo ...i noc...sve do 1:30 Suspect

Izmerila se gospodjica i ustanovili smo da ima 5 kg. pig pig pig

Rekao nam je vet da za deset dana mozemo napolje, sto jedva cekamo bounce bounce bounce

Cisto da znas seko,da sam i ja nocas ''podivljao'' negde oko ponoci,tako da nista ne brines....nisi sama smeh

Za kilazu svaka cast....nas mrsavko nema jos ni 4kg Crying or Very sad ,ali to ga ne sprecava da luduje po stanu,posebno kad dodju gosti....tad je pravi Evil or Very Mad rok rok rok
Inace,mi 4.maja primamo 3.vakcinu i doca nam je rekao da tek nedelju dana posle te trrece mozemo napolje.....stvarno me nervira to sto nisu usaglaseni.....svakom pricaju drugacije scratch scratch scratch
U svakom slucaju mi napolje tesko da cemo izaci pre 13/14.maja......tako da vam bas zavidimo!

Ljubimo sekicu uaua aa
Nazad na vrh Ići dole
snoopy
i'm bigl
i'm bigl
snoopy

Broj poruka : 1445
Godina : 51
Datum upisa : 25.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptyNed Apr 24, 2011 8:27 pm

Bravo seko, ti ćeš izgleda prva u šetnju od sve dece (u stvari Lora i Raf će možda da nas preteknu sve) Smile
Nazad na vrh Ići dole
antmari
bigl-manijak
bigl-manijak
antmari

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptyPon Apr 25, 2011 3:46 pm

Ovako je Lava provela praznicni vikend:

MALO JUTARNJEG MIROVANJA I RAZMISLJANJA NA TERASI kafa

Lava iz Borce - Page 6 Xopf8o

Lava iz Borce - Page 6 33p6l3q

...A, ONDA I MALO DIVLJANJA NA ISTOJ dasdas

Lava iz Borce - Page 6 Egs5ki

Lava iz Borce - Page 6 2l8e12

...ZATIM, MALO POPODNEVNE DREMKE Sleep

Lava iz Borce - Page 6 14xgc9z

...I NA KRAJU, MALO NA NET, DA ISPRICAM DRUGARIMA KAKO JE PROSLA VAKCINA No

Lava iz Borce - Page 6 21b89wn
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptyPon Apr 25, 2011 4:42 pm

Musavica, lutkica. Tolika je bila Doli kad je došla kod mene. Najslađi period.
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
jecolinja
i'm bigl
i'm bigl
jecolinja

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptyPon Apr 25, 2011 5:09 pm

Dusa pametna,pa i ona zna da pise....super vam je stos sa tom zicom na terasi....i mi cemo tako nesto uraditi sigurno,da moze slobodno da ide sam tamo.

A ova slika gde sedi na cebetu na terasi smeh smeh smeh .....FENOMENALNA POZA! hehe ....bas uziva,vidi se po njoj!

Ljubimo seku Lavu puno puno cmok cmok
Nazad na vrh Ići dole
oto
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
oto

Broj poruka : 220
Datum upisa : 16.03.2011

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptyPon Apr 25, 2011 7:08 pm

o, lepotica i zverčica!
oto je išao juče u svoju prvu šetnju u blizini, nisam mogla da izdržim više. i super je prošlo! uopšte nije bilo problema, išli smo čak zajedno do prodavnice. opet ponovili sinoć, pa danas.... uživancija! naročito je spretan kada jednom vidi put, pa se vraća istim, poznatim mirisom. ide kao odrastao mladić, drži se leve strane, baš je lepo!

i on je bio sav ponosan. ff
Nazad na vrh Ići dole
oto
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
oto

Broj poruka : 220
Datum upisa : 16.03.2011

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptyPon Apr 25, 2011 7:09 pm

lava je, inače, baš velika i lepa devojčica! jedva čekam da se sretnu.
Nazad na vrh Ići dole
Emanuela
i'm bigl
i'm bigl
Emanuela

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptyPon Apr 25, 2011 7:46 pm

lava ima 5 kila Shocked al ce 'srediti' laiku kad se vide smeh

ljubimo sekicu jako jako puno!! cmok
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptyPon Apr 25, 2011 11:06 pm

Lavenzi, kakav piknik na terasi!!!!! cheers Pa poza, pa cepkanje top gun

hehe cmok
Nazad na vrh Ići dole
antmari
bigl-manijak
bigl-manijak
antmari

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptyPet Apr 29, 2011 5:05 pm

Mi sledece nedelje krecemo u setnje dasdas dasdas dasdas Danas smo stavili Frontline i spremne smo!
Nazad na vrh Ići dole
Emanuela
i'm bigl
i'm bigl
Emanuela

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptySub Apr 30, 2011 12:16 am

super seko!
i obavezno se slikaj u prvoj setnji!!! Smile
Nazad na vrh Ići dole
jecolinja
i'm bigl
i'm bigl
jecolinja

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptySub Apr 30, 2011 11:21 am

Mi sledece nedelje krecemo u setnje dasdas dasdas dasdas Danas smo stavili Frontline i spremne smo!

Bravo Lava,stasala si za setnjicu....mi sledece nedelje primamo 3.vakcinicu,pa malo posle izlazimo i mi. Svi smo nestrpljivi,a Akiju bas fali istrcavanje....ne zna sta ce sa sobom od viska energije! dasd bounce bounce bounce
Nazad na vrh Ići dole
Tabasko the Dika
i'm bigl
i'm bigl
Tabasko the Dika

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptyPon Maj 02, 2011 1:08 pm

Velika devojka!
Nazad na vrh Ići dole
antmari
bigl-manijak
bigl-manijak
antmari

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptySre Maj 04, 2011 5:25 pm

Prosetale smo se! Bilo bi i slika da od uzbudjenja nisam zaboravila da ponesem telefon ee
Uglavnom, proslo je lepo. Lava je prvo malo bila u cudu, nekoliko koraka, pa sedne i nece dalje, ali sam je brzo ohrabrila (naravno sargarepicom). Kad smo drugi put prosle istim tim putem, setala se ko matora cheers

Sad jedva cekamo opet lepe dane da skitamo bounce bounce bounce
Nazad na vrh Ići dole
Emanuela
i'm bigl
i'm bigl
Emanuela

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptySre Maj 04, 2011 5:30 pm

super!!!
drugi put ocekujemo slikice aaa

Nazad na vrh Ići dole
jecolinja
i'm bigl
i'm bigl
jecolinja

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 EmptySre Maj 04, 2011 10:32 pm

Emanuela ::
super!!!
drugi put ocekujemo slikice aaa

Obavezno,i Aki krece za par dana,verovatno u subotu,taman da se prolepsa vreme. Primio je danas 3.vakcinu i opet odreagovao,ali brzo je proslo,evo ga skace i igra se! top gun
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Lava iz Borce   Lava iz Borce - Page 6 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Lava iz Borce
Nazad na vrh 
Strana 6 od 15Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Sledeći
 Similar topics
-
» Bianca Kockica iz Borce

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu