| Laika iz Beograda | |
|
+49Micka Lazović soffijov Nina mandarina dusan Atos-BOBI Konan AleksaBG tedibi Kaan Joker_Poker Moka Ddans Dream Tim Snoopy Gang Ivana_Eli King i Maša Aris Ilarion Beagles Natali MarijaRio Žaklina oto Anja.. Capo UE Monika Boss Zvoncica Niva mini snoopy Gogili atos Bole sa Dorcola Dani LuSho Niche .Marija. Ksenija naca-faca Lino jecolinja lucija antmari Dolly Maks(a) Tabasko the Dika Bella Vasica T Lea2006 Emanuela 53 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Emanuela i'm bigl
Broj poruka : 1346 Godina : 48 Localisation : BG Žarkovo/Cerak Datum upisa : 08.01.2011
| Naslov: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 11:06 am | |
| zovem se Laika Limonchik mama mi je Lea (Vectra), a tata Dika (Tabasko).. oboje s foruma prvo saljemo pusu mami, tati, sekama i bracama pa da vam malo ispricamo kako je sve teklo od jucer... u autu je bilo uzbudljivo, silom je htjela gledati kroz prozor, a pajkilo joj se pa nije znala sto bi prije... to je bio zivi smijeh dosli smo kuci i ponjuskali sobicu i onda smo se par sati igrali.. najomiljenija je teniska loptica i plisani psic kojeg natezem 100 na sat onda smo isli na upoznavanje s feretkom.. feretka je umrla od straha, primirila se i nije mrdala, a laika je lajala na nju ali iz straha, jer je lajala i kretala se unatrag.. onda smo ju ohrabrili da je ne bude strah, ali da ne smije lajati na nju.. laika jako dobro za sada reagira na upozorenja tako da nakon toga vise nije niti jednom zalajala papali smo savrseno, pojela je cijelu vecernju porciju papice.. na poslastice ne obraca paznju malo je dremnula na pola sata oko pola 10, ali na spavanac je isla u 11 koliko god je do sad glumila da je glavna, jako trazi paznju i dodir, prevelika maza piski na peskiric redovno, a i obavila je dvije vece nuzdice po noci se budila tri puta, u 2, pola 4 i u 6.. popila malo vodice, piskila i dosla svaki put do mog jastuka da me probudi da ju pomazim prije spavanja.. uzmem ju u krilo i odemo sjesti na dvosjed, minutu je pomazim i odvedem u box na njen jastucic, bez problema odseta nakon toga unutra i zaspi hrce inace, stalno se pokusava popeti na krevet ili dvosjed, ali za sada ne popustamo! teskim srcem! ujutro smo s ostalim ukucanima popili kavu i poigrali se, jako lijepo prihvaca sve u kuci, sa svima se obozava igrati jako nas sve prati, ispreplice nam se medju nogama, sve vidi i sve cuje.. obozava najvise svoju (nasu) sobu i kupaonu vjezbali smo i ostanak u zatvorenom boxu na 5 minuta, jako smo plakali, skoro pa smo krenuli i zavijati, malo sam ju primirila, nagovorila ju da se stisa i da sjedne, pustila je van i nagradila uspjela sam jutros drzati u krilu i feretku i lajkicu zajedno, jos se malo boje jedna druge, ali se ne napadaju, nego leze jedna pored druge evo je sad opet hrce pa sam stigla malo za komp da napisem mali izvjestaj! zahvaljujemo se Vesni i cijeloj njenoj obitelji na njihovom ulozenom trudu i ljubavi!!! | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| |
| |
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 11:37 am | |
| Sjajno koliko vidim sve protiče u najboljem redu. Što se tiče Feretke nemojte ih forsirati najbole je da se oni sami postepeno zbliže.Pre Vase smo imali smo Dalmatinca i morsko prase. U početku je prase bilo istraumirano veličinom svog cimera da bi kroz mesec -dva završili zajedno na krevetu. Dešavalo se čak da se prse popne na dalmatinca koji spava i tu leškari. Želimo vam ponoooo lepih trenutaka sa vašom Laikicom.
Poz Vasa i njegovi ljudi | |
|
| |
Bella bigl-njuskalo
Broj poruka : 85 Godina : 48 Localisation : Šabac Datum upisa : 14.04.2010
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 12:03 pm | |
| Gospodjice Laika, Mnogo ste zgodni, predvidjam vam svetlu budućnost, i mnogo uzdaha sa muške strane! Pozdrav!! | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 12:17 pm | |
| Tatina ćerka! | |
|
| |
Maks(a) bigl-njuskalo
Broj poruka : 109 Godina : 37 Localisation : Beograd; Zvezdara Datum upisa : 25.02.2011
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 12:24 pm | |
| Sad počinje uživanje jedva čekam još sličica mnogo je slatka | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
Broj poruka : 1346 Godina : 48 Localisation : BG Žarkovo/Cerak Datum upisa : 08.01.2011
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 12:34 pm | |
| hvala vam svima joj, nikako da dohvatim fotic, stalno nesto s njom izvodim, al morat cu napraviti neki mali photo session @vasa.. hvala na savjetu, mene je vec jako zadovoljilo to sto se ne napadaju, pa cemo laganini dalje @bella.. uz buduce muske, trenutno ima nase uzdahe.. nevjerojatan osjecaj kad ti netko po noci hrce, pa te nekoliko puta budi, a tvoja jedina reakcija: ajme, kako je ona predivna! e da, ima fetis na paketice maramica, primi ga i nosi po cijelom stanu, a pogotovo voli sa mnom brisati pod | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 1:40 pm | |
| Luče maleno, biće ona dobra kuca! I Dolly je volela papirne maramice, ali da ih iscepka, da od njih napravi konfete.
Poslednji izmenio Dolly dana Pet Apr 01, 2011 2:52 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
antmari bigl-manijak
Broj poruka : 350 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 1:47 pm | |
| Dobrodosla mala dusice u tvoj novi copor! | |
|
| |
lucija bigl-njuskalo
Broj poruka : 82 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 1:54 pm | |
| bravo, bravo! bio je to uzbudljiv prvi dan! Luca i danas dzepari u potrazi za maramicama da ih isitni i popljucka svuda po kuci... Bozicni ugodjaj | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
Broj poruka : 821 Godina : 43 Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 2:06 pm | |
| Dobrodosla lepotice u svoje novo gnezdo. Imas divne gazde i ne sumnjam da ces uzivati. Ljubi te puno tvoj bata Aki i Jeca | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 2:42 pm | |
| Još jedan ljubitelj papirnih maramica se javlja. Izgleda da je to jedan od najčešćih fetiša uz čarape . Pravo ludilo nastaje kad otkriju da je rolna toalet papira zgodna za igru -konfete po celoj kući Što se hrkanja tiče normalna pojava ali najluđi su kad počnu da laju u snu to je tek šou. | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 2:54 pm | |
| Meni je najslađe kad sanja nešto lepo, pa dok spava, maše repom i udara o pod iz sve snage. | |
|
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 3:09 pm | |
| ima jako zanimljivog prijatelja. ...Laika je prava dobrica kad tako slusa vlasnike | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 3:51 pm | |
| fala na lijepim rijecima ooo super!!! ekipa fetishista!! mi jos uvijek nismo napredovali da komadamo, za sad ih jos upakirane nanasa i gnjavi zubicima, al vjerujem da ce se ubrzo usavrsiti je poslusna je jedino jos muku mucimo s nasim krevetom, to je prava mukica, cvili i pruza sapice samo da je primimo unutra, a mi zlocesti pa necemo saljemo sliku mami lei da sam dobra kci kako su me ucili.. osim upakiranih obicnih maramica, volim i upakirane vlazne maramice.. gazdarica danas kupila i one papirnate rucnike, vjerojatno ce mi se i to svidjeti.. stalno volim biti po rukama i u krilu.. upravo vec satima spava, bit ce tulum popodne | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 4:13 pm | |
| Neće, videćeš, kada ustane oko 4, ručaće, igranjac pola sata, pa opet spavanjac bar 2 sata! Najburnije je rano jutro i taj period do 10, pola 11! | |
|
| |
naca-faca bigl-pronalazac
Broj poruka : 170 Godina : 30 Localisation : Novi Beograd Datum upisa : 09.03.2011
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 4:26 pm | |
| jaoo preslatka jeee!!! Mali savet kada krenete na spavanje.. Dobro je izmorite i spavace celu noc.. Tako mi sa Nalom.. ne cuje se do 6.. pozz svima!! | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
Broj poruka : 821 Godina : 43 Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 4:29 pm | |
| | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 4:33 pm | |
| za veceras smo joj pripremili laser - Lea2006 ::
- Neće, videćeš, kada ustane oko 4, ručaće, igranjac pola sata, pa opet spavanjac bar 2 sata! Najburnije je rano jutro i taj period do 10, pola 11!
a srecica! daa, bacala se za igrackama jutros, letjela s usima po hodniku | |
|
| |
naca-faca bigl-pronalazac
Broj poruka : 170 Godina : 30 Localisation : Novi Beograd Datum upisa : 09.03.2011
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 4:34 pm | |
| | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 4:59 pm | |
| | |
|
| |
.Marija. i'm bigl
Broj poruka : 952 Godina : 29 Datum upisa : 17.01.2011
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 5:44 pm | |
| Dobrodosla Laikice | |
|
| |
Niche bigl-manijak
Broj poruka : 442 Datum upisa : 08.09.2010
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 7:56 pm | |
| | |
|
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 8:43 pm | |
| slatkica pazite samo da ne odgrize komad paketa od maramica da ne bi bilo komplikacija. | |
|
| |
LuSho bigl-manijak
Broj poruka : 362 Godina : 28 Localisation : Zagreb Datum upisa : 14.10.2009
| Naslov: Re: Laika iz Beograda Pet Apr 01, 2011 11:20 pm | |
| Dobro naam došli! Laika je preslatka. P.S. Inače, Shorty Laiki dođe ko neki tetak.
Poslednji izmenio LuSho dana Pet Apr 01, 2011 11:30 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Laika iz Beograda | |
| |
|
| |
| Laika iz Beograda | |
|