moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Lea iz Beograda

Ići dole 
+48
Snoopy:)
Kaan
marina
King i Maša
Natali
Nestor
Žaklina
Vasica T
Bella
Zvoncica
AleksaBG
Gogili
Maks(a)
naca-faca
Dani
Monika
M&G
lucija
oto
Capo UE
tedibi
Medena
Shiloh
Andrijana
Aga Aron
Bole sa Dorcola
Anja..
Joker_Poker
MarijaRio
snoopy
Lea2006
Dolly
Rona
Aloha Lusi
atos
Snoopy Gang
Srba bgd
LuSho
Boss
Tabasko the Dika
jecolinja
Niva
Ksenija
Emanuela
Ddans Dream Tim
antmari
Lino
.Marija.
52 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 39  Sledeći
AutorPoruka
oto
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
oto

Broj poruka : 220
Datum upisa : 16.03.2011

Lea iz Beograda - Page 25 Empty
PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyUto Apr 05, 2011 1:55 am

hvala!!! study
Nazad na vrh Ići dole
Vasica T
i'm bigl
i'm bigl
Vasica T

Broj poruka : 1527
Datum upisa : 07.08.2010

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyUto Apr 05, 2011 1:58 am

UVEK tu smo da pomognemo koliko možemo i znamo . fff
Nazad na vrh Ići dole
oto
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
oto

Broj poruka : 220
Datum upisa : 16.03.2011

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyUto Apr 05, 2011 2:07 am

I love you
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyUto Apr 05, 2011 10:00 am

Gde su nove slike malog lepotančiča?!
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Boss
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Boss

Broj poruka : 200
Godina : 33
Datum upisa : 11.11.2010

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyUto Apr 05, 2011 12:02 pm

Kako je mama Lea?Jel se vratilo sve u normalu?Poljubac Smile
Nazad na vrh Ići dole
Emanuela
i'm bigl
i'm bigl
Emanuela

Broj poruka : 1346
Godina : 48
Datum upisa : 08.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyUto Apr 05, 2011 12:48 pm

Lea2006 ::
Još nešto, ona je već konsultovala svog veta i on je zakazao vakcinu za 13.april!!!! confused
mi ako budemo imali vremena, idemo danas kod veta pa javim kad ce nama reci Wink

Vasica T ::
stavite u činiju granule i prelite mlakom vodom videćete koliko ća da narast
tako laika papa top gun
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyUto Apr 05, 2011 6:53 pm

[quote="Emanuela"]
Još nešto, ona je već konsultovala svog veta i on je zakazao vakcinu za 13.april!!!! confused

Da, za 13. je zakazana vakcina u Vet centru na Dorćolu, kod njih se prima vakcina na tri nedelje!
Nazad na vrh Ići dole
jecolinja
i'm bigl
i'm bigl
jecolinja

Broj poruka : 821
Godina : 43
Datum upisa : 30.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyUto Apr 05, 2011 7:04 pm

[quote="Lea2006"]
Emanuela ::

Da, za 13. je zakazana vakcina u Vet centru na Dorćolu, kod njih se prima vakcina na tri nedelje!

I nama je vet zakazao za 13.april na osnovu vakcine koju su prvu primili...kaze da se ta daje na 3 nedelje fff
Nazad na vrh Ići dole
Emanuela
i'm bigl
i'm bigl
Emanuela

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyUto Apr 05, 2011 11:22 pm

mi idemo na vakcinu 23. 4. kao sto si nam i rekla (mi idemo kod vet-a koji daje ovdje savjete na forumu)
precizno su je izvagali.. ima 3.05 kg cheers
jako su zadovoljni njenim stanjem i kako djeluje Smile

napravili su klinicki pregled, preslusali su joj pluca, ispregledali kukove, usi, zadah, zlijezde na vratu, zubice...

protiv parazita (glista) su nam dali nekoliko opcija:
tabletice, oni nisu jako zagrijani za to iz dva razloga - zato jer su za pse od 10 kg pa se trebaju trgati po kilazi pa nije precizno i one su djelotvornije kasnije jer je glavna uloga u prevenciji, moguce da dio jajasaca ostane
pa da uzmemo jedan lijek iz apoteke (sto je za djecu), ali smo mi rekli da nam daju sto misle da je najbolje
pa smo dobili 50 mg/kg febendazola uzastopno 3 dana (male granulice u sprici, razvodnjava se vodom pa to popije).. zadah iz ustiju bi trebao nestati za 10-tak dana

.. uglavnom, premrla je tamo od straha, a evo je sad doma divlja jos i sad od srece sto je stigla kuci bounce
Nazad na vrh Ići dole
antmari
bigl-manijak
bigl-manijak
antmari

Broj poruka : 350
Godina : 42

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptySre Apr 06, 2011 3:48 pm

Vesna, smo da ti prenesem hvale mojih ukucana lol! Kazu da nikad nisu videli tako lepo vaspitanu bebu kucu, koja nema ni dva meseca, a vec zna gde se obavlja nuzda! Moja mama te kuje u zvezde tr
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyPet Apr 08, 2011 12:43 am

antmari ::
Vesna, smo da ti prenesem hvale mojih ukucana lol! Kazu da nikad nisu videli tako lepo vaspitanu bebu kucu, koja nema ni dva meseca, a vec zna gde se obavlja nuzda! Moja mama te kuje u zvezde tr

Bilo mi je zadovoljstvo, kratko ali slatko!
Na putu sam, ali budno pratim, doduše kasno uveče, sva dešavanja!
Pozdrav Lavinoj baki!
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyNed Apr 10, 2011 5:57 pm

Leinim i Dikinim, Vesninim i Verinim mazuljcima, čestitamo cela dva meseca i želimo da što pre prođe taj dosadni karantin i da počne uživancija u jurnjavi sa drugarima u parku.
Lea iz Beograda - Page 25 2v16pp5

Nazad na vrh Ići dole
atos
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
atos

Broj poruka : 188
Datum upisa : 08.11.2010

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyNed Apr 10, 2011 11:14 pm

Draga mama Lea, ovi tvoji bebironci mi ulepšavaju svaki novi dan. Prelepi su svi!
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyNed Apr 10, 2011 11:59 pm

Srecan mali rodjendancic preslatkim bebanima fff
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Emanuela
i'm bigl
i'm bigl
Emanuela

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyPon Apr 11, 2011 1:00 pm

lajkica se zahvaljuje Smile

brzo raste i napreduje, a posebno s odusevljenjem otkriva i pokazuje svoje biglovske fore, a gazde zaljubljeni do daske tr
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyPon Apr 11, 2011 1:20 pm

Hvala svima!
Lea je bila sa mojima par dana u vikendici i imala društvo jednog udomljenog kucova, koji inače nju obožava, igraju se divno i sve je prošlo u redu! Kada smo došli po nju, kaže moj tata, onako u šali-ovaj naš Cuki je gospodin za ovu vašu Leu!!!!!! affraid Toliko smo se smejali, naravno Lea je iskopala sve što se iskopati može, pronašla sakrivene koske ko zna od kada, gostila se, brnjicu je uspela da skine, nigde je nismo našli..... Embarassed
Na odlasku, moj tata zabrinuto kaže-ne mogu da verujem da vam parket nikad nije iskopala aaa
Nazad na vrh Ići dole
lucija
bigl-njuskalo
bigl-njuskalo
lucija

Broj poruka : 82
Datum upisa : 02.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyPon Apr 11, 2011 2:14 pm

ju! moja sestra i ja smo dame!
Lea je samo htela da se vrati u formu i treningom povrati liniju nakon porodjaja Smile
Nazad na vrh Ići dole
antmari
bigl-manijak
bigl-manijak
antmari

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyPon Apr 11, 2011 5:19 pm

Mama Lea, ja samo da ti mahnem i da ti kazem da su ovi moji ljudi svaki dan sve bolje dresirani Wink Sve sto hocu, pre ili kasnije ja sprovedem u delo, a kad me grde, ni ja njima ne ostajem duzna - lajem iz sve snage cheers Veeeeliki poljubac!

Tvoje dete Lava

Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyPon Apr 11, 2011 5:34 pm

Mama Lea, ja samo da ti mahnem i da ti kazem da su ovi moji ljudi svaki dan sve bolje dresirani Wink Sve sto hocu, pre ili kasnije ja sprovedem u delo, a kad me grde, ni ja njima ne ostajem duzna - lajem iz sve snage cheers Veeeeliki poljubac!

Tvoje dete Lava

Ko bi rekao da će od onako umiljate Lavenzi postati takva Lavica ee

tr cmok
Nazad na vrh Ići dole
antmari
bigl-manijak
bigl-manijak
antmari

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyPon Apr 11, 2011 5:55 pm

Ma, ona je i dalje maza! Najsrecnija bi bila kada bih mogla ceo dan da je nosim u rukama. Znas kako se usmizli kad je ujutru pustim malo kod mene u krevet, da se pomazimo za dobro jutro! aa Sta radi mama Lea, jel se malo odmorila od materinstva?

p.s. Lava izgleda po nekad sanja da siki mamu...proizvodi isti onaj zvuk i tako pomera ustasca aa
Nazad na vrh Ići dole
jecolinja
i'm bigl
i'm bigl
jecolinja

Broj poruka : 821
Godina : 43

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyPon Apr 11, 2011 7:18 pm

Draga mama Lea i tvoj sinak Aki ti salje veeeeeliki uaua i javljam ti da sam dobro i da se ne brines. Jedem i sto treba i sto ne treba,jos uvek nisam izgrizao ni jedan kabl,jedina steta se primecuje,za sada, na Ivanovoj papuci,ali ko mu je kriv kad je ostavlja svako vece na izvol'te top gun
Nadam se da ne patis vise za nama,brzo ce proci ovaj karantin,pa cemo se i videti uskoro.
Do tada,draga mama,budi mi dobro i ja ti saljem veeeeeeeeeeliki cmok aa
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptySub Apr 16, 2011 10:10 pm

Hoćemo Ralfa!
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptySub Apr 16, 2011 11:10 pm

Dolly ::
Hoćemo Ralfa!

Sutra Vera ide kod njih Laughing
Nazad na vrh Ići dole
antmari
bigl-manijak
bigl-manijak
antmari

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyNed Apr 17, 2011 11:43 am

Mama, mama, naucila sam da sednem!!!!! Naravno, samo kad sam raspolozena kafa

Sta nam radi mama Lea? Jel se dama polako vraca u formu posle porodjaja?
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 EmptyNed Apr 17, 2011 3:07 pm

Mama, mama, naucila sam da sednem!!!!! Naravno, samo kad sam raspolozena kafa

Sta nam radi mama Lea? Jel se dama polako vraca u formu posle porodjaja?

Bravo milice mala, ljubi te mama i mi svi hehe
Vraća se u formu, proleće joj udarilo u glavu!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Lea iz Beograda   Lea iz Beograda - Page 25 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Lea iz Beograda
Nazad na vrh 
Strana 25 od 39Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 39  Sledeći
 Similar topics
-
» Nando, Oksa i Stella iz Kovina
» Ari iz Beograda
» Ema iz Beograda
» Eli iz Beograda
» Ema iz Beograda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: