| Lea iz Beograda | |
|
+48Snoopy:) Kaan marina King i Maša Natali Nestor Žaklina Vasica T Bella Zvoncica AleksaBG Gogili Maks(a) naca-faca Dani Monika M&G lucija oto Capo UE tedibi Medena Shiloh Andrijana Aga Aron Bole sa Dorcola Anja.. Joker_Poker MarijaRio snoopy Lea2006 Dolly Rona Aloha Lusi atos Snoopy Gang Srba bgd LuSho Boss Tabasko the Dika jecolinja Niva Ksenija Emanuela Ddans Dream Tim antmari Lino .Marija. 52 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Sub Mar 19, 2011 6:42 pm | |
| Danas je bila Dikina Vera sa ćerkom, baš su se raspilavile sa klempama, nadam se da će postaviti slike i preneti utiske!
Poslednji izmenio Lea2006 dana Sub Mar 19, 2011 7:22 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Sub Mar 19, 2011 6:59 pm | |
| - Lea2006 ::
- Uh, bacila sam kesice, ali sam videla da je Junior tubos za štence sa omega3, kalcijumom i dr. vitaminima, marke se ne sećam, kao debele grisine su, te veličine, pa se izlome!!!!!!
To je Pedigree, po 3 u kesici. | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
Broj poruka : 821 Godina : 43 Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Sub Mar 19, 2011 7:33 pm | |
| | |
|
| |
Dani bigl-pronalazac
Broj poruka : 231 Godina : 51 Localisation : Orom Datum upisa : 24.04.2009
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Ned Mar 20, 2011 12:27 am | |
| kao prvo.... svaka cast mami (mamama) dizem kapu , Vesna.... kako samo imas zivce da ti 7 malih uragana i Lea Non-Stop od 0-24 budu pod nogama ? Mnogo sam ti zavidan da si nasla resenje da budu u stanu... samo kako uspevas da ih drzis tako cisto ? ipak.. ima tu i opasnog mirisa... i "nagazne-mine" i male poplave... i da ne nabrajam gad se izvaljaju... Nasi su nasprom tvojih malisana pravi "divljaci"... mislim sto se cistoce tice, pa recimo i danas kako smo ih sredjivali... u celom stanu su bili krpe na podu i bukvalnu u dlan su nam kakili... ali to je samo 2-3 sata trajalo.... i to je bilo vise nego dosta. Istina... nema lepseg od cistog Biglica, nema na svetu mekse bunde, i sladje rosa-sapice... ali nama sa 2 baby-biglice se skupilo nervoze... a kamoli sa 7+1 !!! Vesna.... zelim tebi i ukucanima sto vise strpljenja i snage da uzivate(izdrzite) jos ovo kratko vreme dok su sa vama... jer kad odu.... ipak ima malo tuge drzim vam fige... | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Ned Mar 20, 2011 1:36 pm | |
| - Dani ::
- kao prvo.... svaka cast mami (mamama)
dizem kapu , Vesna.... kako samo imas zivce da ti 7 malih uragana i Lea Non-Stop od 0-24 budu pod nogama ? Mnogo sam ti zavidan da si nasla resenje da budu u stanu... samo kako uspevas da ih drzis tako cisto ? ipak.. ima tu i opasnog mirisa... i "nagazne-mine" i male poplave... i da ne nabrajam gad se izvaljaju... Nasi su nasprom tvojih malisana pravi "divljaci"... mislim sto se cistoce tice, pa recimo i danas kako smo ih sredjivali... u celom stanu su bili krpe na podu i bukvalnu u dlan su nam kakili... ali to je samo 2-3 sata trajalo.... i to je bilo vise nego dosta. Istina... nema lepseg od cistog Biglica, nema na svetu mekse bunde, i sladje rosa-sapice... ali nama sa 2 baby-biglice se skupilo nervoze... a kamoli sa 7+1 !!! Vesna.... zelim tebi i ukucanima sto vise strpljenja i snage da uzivate(izdrzite) jos ovo kratko vreme dok su sa vama... jer kad odu.... ipak ima malo tuge
drzim vam fige... Uglavnom organizacija čini sve! Piške na peškir /uglavnom/ i to posle spavanja, kake posle jela, dole su pločice, obriše se, a u dnevnoj sobi nekad po tepihu, nikad na parket, tepih će se oprati! Svako jutro su u kadi na tretmanu sirćetom i vodom....čisti su maksimalno i stvarno ne smrde ni oni ni stan! Ludilo od zabave je sa njima, naravno najludje je kad dodju ćerkine drugarice pa ih nosaju i igraju se sa njima, pa deca iz komšiluka im donose crteže koje oni naravno iscepkaju na 1000 komadića....zabava bez prestanka! | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Ned Mar 20, 2011 2:00 pm | |
| Jutrošnji tretman u kadi: prvo je opšte dranje i želja da se iz kade izadje onda odjednom smirenje svi su zaspali osim AKIJA, koji ne prestaje da zavija dok spavaju, "fotograf" se ušunjava... i svi dižu glave-da im ne promakne nešto | |
|
| |
oto bigl-pronalazac
Broj poruka : 220 Datum upisa : 16.03.2011
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Ned Mar 20, 2011 2:04 pm | |
| vi ćete nam, vesna, dosta olakšati stvar time što su navikli na ovu disciplinu... kakav orkestar u kadi! | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Ned Mar 20, 2011 2:05 pm | |
| Divota | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Ned Mar 20, 2011 3:27 pm | |
| [quote="Lea2006" svi su zaspali osim AKIJA, koji ne prestaje da zavija Ajoooooooj,sta li ce nam komsije reci na Akijevo zavijanje,maleni trazi paznju,a? Maza jedna!!! Vidim ja da ce sa njim biti pune ruke posla,igranka bez prestanka Ma neka su oni nama zdravi i da lepo napreduju,sve ostalo je nebitno! Ljubim moju sarenu njuskicu i mamu Leu!!! | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Ned Mar 20, 2011 3:35 pm | |
| | |
|
| |
antmari bigl-manijak
Broj poruka : 350 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Ned Mar 20, 2011 3:46 pm | |
| Bebironi su seceri! Najsmesnije je kad se igraju, luduju i onda ko pokoseni odjednim zaspu | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
Broj poruka : 1346 Godina : 48 Localisation : BG Žarkovo/Cerak Datum upisa : 08.01.2011
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Ned Mar 20, 2011 3:58 pm | |
| predivni su!!! da, kod vesne je sve jako uredno i cisto, lea isto malo pomaze cisteci za malenima.. nema nikakav neugodan miris u stanu, stvarno savrseno odrzavaju sve oko maleckenih.. meni je jako drago sto oni vec sad odrastaju u stanu i sto ce nam ipak biti lakse kad dodju kod nas.. a i vesna zaista radi reda i sto se tice ponasanja tako da bolje nismo mogli ni pozeljeti - jecolinja ::
Aki i Lajka da mogu poleteli bi ludice male.. jako lice jedno na drugo jos uvijek cekamo verine fotke | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Ned Mar 20, 2011 5:25 pm | |
| Ja sam isto oduševljena njihovom organizacijom! Sve je čisto, ljudi i psi opušteni, gosti svakodnevno navraćaju ( ) na kaficu i maženje. Sve funkcioniše besprekorno i deluje lako! Zadivljena sam i čestitam! | |
|
| |
Dani bigl-pronalazac
Broj poruka : 231 Godina : 51 Localisation : Orom Datum upisa : 24.04.2009
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Ned Mar 20, 2011 8:27 pm | |
| - Dolly ::
- Ja sam isto oduševljena njihovom organizacijom! Sve je čisto, ljudi i psi opušteni, gosti svakodnevno navraćaju ( ) na kaficu i maženje. Sve funkcioniše besprekorno i deluje lako! Zadivljena sam i čestitam!
Ma vidi se i na slikama da je sve kao u Apoteci , vidi se da Vesna ulaze mnogo truda... ...ali siguran sam da "samo deluje lako" pravi ste primer... ima sta da ucimo svaka cast... | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
| |
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Ned Mar 20, 2011 8:50 pm | |
| sto su preslatki. smijesni su mi ovi pjegavi, kao da su se umusali s hranom. | |
|
| |
naca-faca bigl-pronalazac
Broj poruka : 170 Godina : 30 Localisation : Novi Beograd Datum upisa : 09.03.2011
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Ned Mar 20, 2011 9:11 pm | |
| jaoo preslatki su... svaki dan ih gledamo, smejemo se i pitamo se kako je sa njih sedmoro u stanu... | |
|
| |
Ddans Dream Tim i'm bigl
Broj poruka : 1666 Godina : 48 Localisation : Beograd Datum upisa : 04.06.2010
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Ned Mar 20, 2011 10:23 pm | |
| Ma bebani su fenomenalni,a ulozen trud je veliki sto se vidi iz prilozenog | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Ned Mar 20, 2011 10:42 pm | |
| Dikina Vera... bas mi se to svidja Okacicemo slike sutra pre podne. Nije mi radio internet preko vikenda, tek sam sad namestila. Stvarno, Vesnin stan je cist i mirisan, sve rasklonjeno. Mi imamo jednog psa, pa se saplicemo o njegove kanape i igrackice... a kod Vesne je sve pod konac. Kucovi su preslatki. Aki se nije odvajao od mene. Prvo mi je grickao pertle na cipelama, pa spavao kod nogu, a onda mi je spavao u krilu... | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Pon Mar 21, 2011 12:47 am | |
| | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Pon Mar 21, 2011 2:10 pm | |
| Izvinjavam se, slike ce biti tek uvece.... | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
Broj poruka : 1346 Godina : 48 Localisation : BG Žarkovo/Cerak Datum upisa : 08.01.2011
| |
| |
Anja.. i'm bigl
Broj poruka : 979 Godina : 27 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 11.02.2011
| |
| |
Maks(a) bigl-njuskalo
Broj poruka : 109 Godina : 37 Localisation : Beograd; Zvezdara Datum upisa : 25.02.2011
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Pon Mar 21, 2011 6:58 pm | |
| Mnogo slatki štenci kada ih vidim na slikama ovako na gomili poželim da imam dva tri Bigla Aki je naj naj najlepši | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Lea iz Beograda Pon Mar 21, 2011 7:08 pm | |
| - Tabasko the Dika ::
- Izvinjavam se, slike ce biti tek uvece....
Dikina Vera, smrklo se! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Lea iz Beograda | |
| |
|
| |
| Lea iz Beograda | |
|