| Tabasko the Dika | |
|
+55Micka Lazović Konan Tina fina stefani Medena Aris Kaan Moka Mylo in Zoya iz Ormoža King i Maša BEKI (djolana) Rona tedibi dusan Ilarion Beagles Natali luce Bella Mirka soffijov Gogili mini snoopy Shiloh jecolinja Nestor Anja.. Zvoncica Capo UE Niche lili Ddans Dream Tim Joker_Poker lucija Bole sa Dorcola antmari Lino Boss FLAFI LuSho Hektor .Marija. Emanuela atos Monika Niva Snoopy Gang Ksenija Andrijana Lea2006 MarijaRio Vasica T Srba bgd Dolly Tabasko the Dika 59 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Sre Maj 25, 2011 1:45 pm | |
| Mica moja, nek što brže sve to prođe! Ljubimo ga jako! | |
|
| |
Snoopy Gang i'm bigl
Broj poruka : 1253 Localisation : Kovin Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Sre Maj 25, 2011 1:45 pm | |
| A da možda Dika nije alergičan na medikament koji mu je dat prvi put kod veterinara kad su sumljali u ujed zaraženog krpelja. Da li ste i tu opciju razmatrali? Verovatno je moguće raditi i test na alergene Dike kao kod ljudi. Zman da se razni testovi krvi pasa mogu raditi i u laboratorijama za ljude samo im treba naglasiti da je u pitanju uzorak krvi psa. Vera nam je drago da se Dika oporavlja, a mogao bi svratiti i do nas malo da se nadiše čistog kovinskog vazduha. Pozdrav
Poslednji izmenio Snoopy Gang dana Sre Maj 25, 2011 1:47 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Emanuela i'm bigl
Broj poruka : 1346 Godina : 48 Localisation : BG Žarkovo/Cerak Datum upisa : 08.01.2011
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Sre Maj 25, 2011 1:46 pm | |
| jaoooo ljubimo tatu puno! nadamo se da ce brzo proci! | |
|
| |
Natali i'm bigl
Broj poruka : 1744 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 10.05.2011
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Sre Maj 25, 2011 1:46 pm | |
| Jau misu mali..!!!!! Zelim ti brz oporavak!!! Ljubite ga puno da sto pre prodje | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Sre Maj 25, 2011 1:50 pm | |
| Pa mi smo odmah pomislili da je alergija na taj lek koji je dobio, medjutim na Veterinarskom nam kažu da bi ta reakcija bila mnogo brža, a ne tek posle 12h, kao i da nije uobičajeno da se na taj lek tako reaguje... mada nam je rečeno da kad se to daje preventivno (Imizol), daje se duplo jača doza nego kad se već ispolje simptomi bolesti??
Ja sam noćas odlepila, celu noć sam mu držala ruku na stomaku, da osetim kako diše, bojala sam se da se ne uguši... | |
|
| |
Ilarion Beagles bigl-pronalazac
Broj poruka : 169 Godina : 49 Localisation : Vrbas Datum upisa : 18.05.2009
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Sre Maj 25, 2011 1:56 pm | |
| Nadamo se da će se brzo oporaviti. Mnogo pozdrava za našeg ljubimca Diku! | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Sre Maj 25, 2011 2:01 pm | |
| Duša, ne mogu ni da zamislim kako je izgledao u najgoroj fazi! Meni je i ovo strašno. Šta je sa vašim stalnim veterinarom? Ako ne prođe brzo, idite kod Novaka. Super su ekipa i odlično opremljena klinika. | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Sre Maj 25, 2011 2:05 pm | |
| Ne daj se Diko! Biće to dobro, videćete, meni liči na alergiju na ubod nekog insekta! Mislimo na vas i šaljemo pozitivnu energiju | |
|
| |
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Sre Maj 25, 2011 2:15 pm | |
| Dikin veterinar otvara tek u 16h, a ja nisam htela jutros da ga uznemiravam kad već radi ambulanta na Veterinarskom. Danas ću i njemu da se javim. | |
|
| |
snoopy i'm bigl
Broj poruka : 1445 Godina : 51 Localisation : Obrenovac Datum upisa : 25.01.2011
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Sre Maj 25, 2011 2:33 pm | |
| Ne daj se Diko legendo | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
Broj poruka : 821 Godina : 43 Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Sre Maj 25, 2011 4:00 pm | |
| Jao kako mi je krivo. Tek sam sad videla sta se sve desava sa tatom Dikom. Bas mi je zao i mogu da zamislim na kakvim ste mukama i koliko ste se prestravili. Stvarno se nadam da su otoci poceli da spadaju i da ce Dika pregurati ovaj krizan period i ubrzo biti onaj stari. I meni iskreno,sa doktorske strane,najvise lici na alergijsku reakciju i da mu se to organizam brani. Natekle su mu limfne zlezde,sto znaci da se imuni sistem bori protiv necega,ili infekcije ili alergije....zato su mu i kapci nateceni,posto se limfa nakuplja tu najvise...kao i kod ljudi. Verujem da ce sve to proci vrlo brzo. Ljubimo puno naseg taticu i cekamo lepe vesti! | |
|
| |
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Sre Maj 25, 2011 4:31 pm | |
| A kako da znam da li je alergija ili infekcija? Da vadimo krv ako danas ne prodje? | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Sre Maj 25, 2011 4:52 pm | |
| Jadnicak ... ozdravi nam Diko sto pre | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Sre Maj 25, 2011 6:26 pm | |
| - Tabasko the Dika ::
- A kako da znam da li je alergija ili infekcija? Da vadimo krv ako danas ne prodje?
Pa mozda bi tako najbolje utvrdili....ako je alergija bice poviseni eozinofili (vrsta belih krvnih zrnaca),a ako je infekcija neutrofili ili limfociti (takodje leukociti),zavisno da li je virusna ili bakterijska. Opet vam kazem gledam to iz doktorske perspektive,tako je kod ljudi,ali mislim da je isto i sa psima. U zavisnosti od toga da li je infekcija ili alergija razlikuju se i lekovi. Infekcije lecimo antibioticima,a alergije kortikosteroidima....mozda malo i da sacekate da vidite kako reaguje na datu terapiju....da li se otoci smanjuju,da li lakse dise??? To sto ima otezano disanje mi je jos jedan od znakova alergije,suzavaju se vazdusni putevi kao reakcija na strane aleregene. Pitajte Vaseg veta obavezno i javite nam sta se desava sa tatom Dikom. Ljubimo ga puno puno | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| |
| |
antmari bigl-manijak
Broj poruka : 350 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Sre Maj 25, 2011 8:12 pm | |
| Drzi se dragi tata i nek ti to (sta god da je) brzo prodje! Ljubi te cera Lava Vera, jel ima nekih novosti, jeste bili kod vaseg veta? | |
|
| |
dusan i'm bigl
Broj poruka : 715 Godina : 43 Datum upisa : 05.03.2007
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Sre Maj 25, 2011 8:56 pm | |
| Uh taj lek protiv zaraznih krpelja je uzasno jak i mislim da urnise jetru. Stela je uz taj lek dobila i lek za jetru da pije 5 dana. | |
|
| |
Ddans Dream Tim i'm bigl
Broj poruka : 1666 Godina : 48 Localisation : Beograd Datum upisa : 04.06.2010
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Sre Maj 25, 2011 10:54 pm | |
| [quote="Snoopy Gang"]mogao bi svratiti i do nas malo da se nadiše čistog kovinskog vazduh DIKOOOOO bices ti dobro proci ce te sve to,a sto se tice svezeg vazduha ajde u komsiluk kod Kaje blize ti je nogo Kovin | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Čet Maj 26, 2011 12:50 am | |
| Kako je Dika? | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Čet Maj 26, 2011 1:31 am | |
| - Lea2006 ::
- Kako je Dika?
I ja brinem ali verujem da ce Dika prebroditi ovo, drzimo palceve. | |
|
| |
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Čet Maj 26, 2011 3:00 am | |
| Dika je bolje, otok je malo splasnuo i rekla bih da lakse dise. Lepo je jeo veceras i ja se nadam da ce sutra da bude jos bolje.
Danas popodne smo pricali sa nasim veterinarom, on je, kao i ovi sa Veterinarskog, smatrao da ova reakcija nikako nije na lek protiv krpelja, jer je usledila posle 12h, nego da je ubod insekta, ili nesto iz trave. Predlozio je da dovedemo Diku da mu intravenozno da jos kortizona, kalcijuma i jos nesto, medjutim, posto smo primetili da je Diki malo bolje, odlucili smo da ga ne traumiramo i ne bodemo bez preke potrebe, a pogotovo da mu ne dajemo dodatne kolicine lekova ako to bas nije neophodno.
Sto se tice leka protiv krpelja, stvarno je katastrofalno jak. Nije nam vet dao nista drugo uz to.
Zahvaljujem se svima na brizi i interesovanju, pozdrav od Dike, cujemo se sutra! | |
|
| |
Ddans Dream Tim i'm bigl
Broj poruka : 1666 Godina : 48 Localisation : Beograd Datum upisa : 04.06.2010
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Čet Maj 26, 2011 7:37 am | |
| Diko samo napred bice sve OK,verujem da si vec danas onaj stari....ljubi te Kaja | |
|
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Čet Maj 26, 2011 8:53 am | |
| jadni Dika sto ga je snaslo, al bitno da se oporavlja. saljemo mu da sto prije bude onaj stari | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Čet Maj 26, 2011 9:22 am | |
| Au, Vera, sinoć sam se baš brinula šta se dešava, pošto se dugo nisi javljala! Dobro je da se stanje poboljšava i da dobro jede, lutka naša. Ljubi ga u naše ime! | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
| Naslov: Re: Tabasko the Dika Čet Maj 26, 2011 9:30 am | |
| Drago nam je da je tatici bolje i da ce se ubrzo u potpunosti oporaviti!!! Ljubi ga sinak Aki | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tabasko the Dika | |
| |
|
| |
| Tabasko the Dika | |
|