moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Tabasko the Dika

Ići dole 
+55
Micka Lazović
Konan
Tina fina
stefani
Medena
Aris
Kaan
Moka
Mylo in Zoya iz Ormoža
King i Maša
BEKI (djolana)
Rona
tedibi
dusan
Ilarion Beagles
Natali
luce
Bella
Mirka
soffijov
Gogili
mini
snoopy
Shiloh
jecolinja
Nestor
Anja..
Zvoncica
Capo UE
Niche
lili
Ddans Dream Tim
Joker_Poker
lucija
Bole sa Dorcola
antmari
Lino
Boss
FLAFI
LuSho
Hektor
.Marija.
Emanuela
atos
Monika
Niva
Snoopy Gang
Ksenija
Andrijana
Lea2006
MarijaRio
Vasica T
Srba bgd
Dolly
Tabasko the Dika
59 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30  Sledeći
AutorPoruka
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

Tabasko the Dika   - Page 12 Empty
PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptySre Maj 25, 2011 1:45 pm

Mica moja, nek što brže sve to prođe! Ljubimo ga jako! cmok
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Snoopy Gang
i'm bigl
i'm bigl
Snoopy Gang

Broj poruka : 1253
Datum upisa : 02.02.2011

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptySre Maj 25, 2011 1:45 pm

A da možda Dika nije alergičan na medikament koji mu je dat prvi put kod veterinara kad su sumljali u ujed zaraženog krpelja. Da li ste i tu opciju razmatrali? Verovatno je moguće raditi i test na alergene Dike kao kod ljudi. Zman da se razni testovi krvi pasa mogu raditi i u laboratorijama za ljude samo im treba naglasiti da je u pitanju uzorak krvi psa.
Vera nam je drago da se Dika oporavlja, a mogao bi svratiti i do nas malo da se nadiše čistog kovinskog vazduha.
Pozdrav fff

Poslednji izmenio Snoopy Gang dana Sre Maj 25, 2011 1:47 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://www.snoopygang.com
Emanuela
i'm bigl
i'm bigl
Emanuela

Broj poruka : 1346
Godina : 48
Datum upisa : 08.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptySre Maj 25, 2011 1:46 pm

jaoooo Sad

ljubimo tatu puno!

nadamo se da ce brzo proci! cmok
Nazad na vrh Ići dole
Natali
i'm bigl
i'm bigl
Natali

Broj poruka : 1744
Godina : 46
Datum upisa : 10.05.2011

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptySre Maj 25, 2011 1:46 pm

Jau misu mali..!!!!! Zelim ti brz oporavak!!!
Ljubite ga puno da sto pre prodje cmok
Nazad na vrh Ići dole
http://www.beagle-rafa.com
Tabasko the Dika
i'm bigl
i'm bigl
Tabasko the Dika

Broj poruka : 2926

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptySre Maj 25, 2011 1:50 pm

Pa mi smo odmah pomislili da je alergija na taj lek koji je dobio, medjutim na Veterinarskom nam kažu da bi ta reakcija bila mnogo brža, a ne tek posle 12h, kao i da nije uobičajeno da se na taj lek tako reaguje... mada nam je rečeno da kad se to daje preventivno (Imizol), daje se duplo jača doza nego kad se već ispolje simptomi bolesti??

Ja sam noćas odlepila, celu noć sam mu držala ruku na stomaku, da osetim kako diše, bojala sam se da se ne uguši...
Nazad na vrh Ići dole
Ilarion Beagles
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Ilarion Beagles

Broj poruka : 169
Godina : 49
Datum upisa : 18.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptySre Maj 25, 2011 1:56 pm

Nadamo se da će se brzo oporaviti. Mnogo pozdrava za našeg ljubimca Diku! uaua
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilarionbeagles.com
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptySre Maj 25, 2011 2:01 pm

Duša, ne mogu ni da zamislim kako je izgledao u najgoroj fazi! Meni je i ovo strašno. Šta je sa vašim stalnim veterinarom? Ako ne prođe brzo, idite kod Novaka. Super su ekipa i odlično opremljena klinika.
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptySre Maj 25, 2011 2:05 pm

Ne daj se Diko! Biće to dobro, videćete, meni liči na alergiju na ubod nekog insekta!
Mislimo na vas i šaljemo pozitivnu energiju sunny
Nazad na vrh Ići dole
Tabasko the Dika
i'm bigl
i'm bigl
Tabasko the Dika

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptySre Maj 25, 2011 2:15 pm

Dikin veterinar otvara tek u 16h, a ja nisam htela jutros da ga uznemiravam kad već radi ambulanta na Veterinarskom. Danas ću i njemu da se javim.
Nazad na vrh Ići dole
snoopy
i'm bigl
i'm bigl
snoopy

Broj poruka : 1445
Godina : 51
Datum upisa : 25.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptySre Maj 25, 2011 2:33 pm

Ne daj se Diko legendo top gun
Nazad na vrh Ići dole
jecolinja
i'm bigl
i'm bigl
jecolinja

Broj poruka : 821
Godina : 43
Datum upisa : 30.01.2011

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptySre Maj 25, 2011 4:00 pm

Jao kako mi je krivo. Tek sam sad videla sta se sve desava sa tatom Dikom. Bas mi je zao i mogu da zamislim na kakvim ste mukama i koliko ste se prestravili.
Stvarno se nadam da su otoci poceli da spadaju i da ce Dika pregurati ovaj krizan period i ubrzo biti onaj stari. I meni iskreno,sa doktorske strane,najvise lici na alergijsku reakciju i da mu se to organizam brani. Natekle su mu limfne zlezde,sto znaci da se imuni sistem bori protiv necega,ili infekcije ili alergije....zato su mu i kapci nateceni,posto se limfa nakuplja tu najvise...kao i kod ljudi.
Verujem da ce sve to proci vrlo brzo.
Ljubimo puno naseg taticu i cekamo lepe vesti! cmok
Nazad na vrh Ići dole
Tabasko the Dika
i'm bigl
i'm bigl
Tabasko the Dika

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptySre Maj 25, 2011 4:31 pm

A kako da znam da li je alergija ili infekcija? Da vadimo krv ako danas ne prodje?
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptySre Maj 25, 2011 4:52 pm

Jadnicak ...
ozdravi nam Diko sto pre
Nazad na vrh Ići dole
jecolinja
i'm bigl
i'm bigl
jecolinja

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptySre Maj 25, 2011 6:26 pm

Tabasko the Dika ::
A kako da znam da li je alergija ili infekcija? Da vadimo krv ako danas ne prodje?

Pa mozda bi tako najbolje utvrdili....ako je alergija bice poviseni eozinofili (vrsta belih krvnih zrnaca),a ako je infekcija neutrofili ili limfociti (takodje leukociti),zavisno da li je virusna ili bakterijska. Opet vam kazem gledam to iz doktorske perspektive,tako je kod ljudi,ali mislim da je isto i sa psima.
U zavisnosti od toga da li je infekcija ili alergija razlikuju se i lekovi. Infekcije lecimo antibioticima,a alergije kortikosteroidima....mozda malo i da sacekate da vidite kako reaguje na datu terapiju....da li se otoci smanjuju,da li lakse dise???
To sto ima otezano disanje mi je jos jedan od znakova alergije,suzavaju se vazdusni putevi kao reakcija na strane aleregene. Pitajte Vaseg veta obavezno i javite nam sta se desava sa tatom Dikom.
Ljubimo ga puno puno cmok
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptySre Maj 25, 2011 6:52 pm

Ljubimo Diku da se sto pre oporavi cmok aa
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
antmari
bigl-manijak
bigl-manijak
antmari

Broj poruka : 350
Godina : 42

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptySre Maj 25, 2011 8:12 pm

Drzi se dragi tata i nek ti to (sta god da je) brzo prodje! Ljubi te cera Lava cmok

Vera, jel ima nekih novosti, jeste bili kod vaseg veta?
Nazad na vrh Ići dole
dusan
i'm bigl
i'm bigl
dusan

Broj poruka : 715
Datum upisa : 05.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptySre Maj 25, 2011 8:56 pm

Uh taj lek protiv zaraznih krpelja je uzasno jak i mislim da urnise jetru. Stela je uz taj lek dobila i lek za jetru da pije 5 dana.
Nazad na vrh Ići dole
Ddans Dream Tim
i'm bigl
i'm bigl
Ddans Dream Tim

Broj poruka : 1666
Datum upisa : 04.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptySre Maj 25, 2011 10:54 pm

[quote="Snoopy Gang"]mogao bi svratiti i do nas malo da se nadiše čistog kovinskog vazduh
DIKOOOOO bices ti dobro proci ce te sve to,a sto se tice svezeg vazduha ajde u komsiluk kod Kaje blize ti je nogo Kovin fff
Nazad na vrh Ići dole
http://biglddans.weebly.com
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptyČet Maj 26, 2011 12:50 am

Kako je Dika? Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptyČet Maj 26, 2011 1:31 am

Lea2006 ::
Kako je Dika? Embarassed

I ja brinem Question ali verujem da ce Dika prebroditi ovo, drzimo palceve.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Tabasko the Dika
i'm bigl
i'm bigl
Tabasko the Dika

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptyČet Maj 26, 2011 3:00 am

Dika je bolje, otok je malo splasnuo i rekla bih da lakse dise. Lepo je jeo veceras i ja se nadam da ce sutra da bude jos bolje.

Danas popodne smo pricali sa nasim veterinarom, on je, kao i ovi sa Veterinarskog, smatrao da ova reakcija nikako nije na lek protiv krpelja, jer je usledila posle 12h, nego da je ubod insekta, ili nesto iz trave. Predlozio je da dovedemo Diku da mu intravenozno da jos kortizona, kalcijuma i jos nesto, medjutim, posto smo primetili da je Diki malo bolje, odlucili smo da ga ne traumiramo i ne bodemo bez preke potrebe, a pogotovo da mu ne dajemo dodatne kolicine lekova ako to bas nije neophodno.

Sto se tice leka protiv krpelja, stvarno je katastrofalno jak. Nije nam vet dao nista drugo uz to.

Zahvaljujem se svima na brizi i interesovanju, pozdrav od Dike, cujemo se sutra!
Nazad na vrh Ići dole
Ddans Dream Tim
i'm bigl
i'm bigl
Ddans Dream Tim

Broj poruka : 1666
Datum upisa : 04.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptyČet Maj 26, 2011 7:37 am

Diko samo napred bice sve OK,verujem da si vec danas onaj stari....ljubi te Kaja
Nazad na vrh Ići dole
http://biglddans.weebly.com
Lino
i'm bigl
i'm bigl
Lino

Broj poruka : 1692
Godina : 32
Datum upisa : 12.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptyČet Maj 26, 2011 8:53 am

jadni Dika sto ga je snaslo, al bitno da se oporavlja.
saljemo mu cmok da sto prije bude onaj stari Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://www.wix.com/linotap/beagle-lino
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptyČet Maj 26, 2011 9:22 am

Au, Vera, sinoć sam se baš brinula šta se dešava, pošto se dugo nisi javljala! Dobro je da se stanje poboljšava i da dobro jede, lutka naša. Ljubi ga u naše ime! tr
Nazad na vrh Ići dole
jecolinja
i'm bigl
i'm bigl
jecolinja

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 EmptyČet Maj 26, 2011 9:30 am

Drago nam je da je tatici bolje i da ce se ubrzo u potpunosti oporaviti!!!
Ljubi ga sinak Aki cmok
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Tabasko the Dika    Tabasko the Dika   - Page 12 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Tabasko the Dika
Nazad na vrh 
Strana 12 od 30Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30  Sledeći
 Similar topics
-
» Dika iz Beograda

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: