| Nestor | |
|
+38.Marija. Natali LuSho MarijaRio jecolinja Emanuela Mylo in Zoya iz Ormoža Snoopy Gang Shiloh soffijov Tabasko the Dika atos Bole sa Dorcola Boss Aćim Srba bgd Andrijana Lino jok.mi Niche olja76 Lea2006 Dika FLAFI Ddans Dream Tim Rona Boky&Tanja Gogili Nemi Ksenija Niva Vasica T Capo UE DP falkfoto Dolly Monika Nestor 42 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Nestor bigl-pronalazac
Broj poruka : 230 Localisation : Beograd,Brace Jerkovic Datum upisa : 22.08.2010
| Naslov: Re: Nestor Čet Sep 09, 2010 10:47 pm | |
| E Vasice nije nas bilo jedno vreme ali mi smo uvek za druzenje,mada mislim da ce za vikend biti kisa....ugrabicemo lepo vreme jos pa se okupljamo | |
|
| |
Nestor bigl-pronalazac
Broj poruka : 230 Localisation : Beograd,Brace Jerkovic Datum upisa : 22.08.2010
| Naslov: Re: Nestor Pet Sep 10, 2010 11:54 pm | |
| Zar ne licimo....hahhahahhaha | |
|
| |
Nestor bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Nestor Pon Sep 13, 2010 10:10 pm | |
| Pozdrav svima,evo nas posle nekoliko dana,ali nismo dangubili..... pa da se pohvalimo naucili smo mnogo toga...kao prvo ne piskimo vise u kuci,onda ne placem kad ostanem sam,a pored toga naucili smo "sedi" i "donesi"...sto vrlo rado radimo. U nedelju smo bili na redovnoj trecoj vakcini sa sestrom mrvicom i........ma sta da vam kazem...nismo imali mira ni sekunde,ali bar smo se lepo izjurcali i izigrali. Sve u svemu sve je ok i ne zamerite ako nas nema cesto a evo i par novih slika: autoportret volim i ja da gledam TV i jedan veliki mah-mah za sve moje prijatelje na forumu | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
Broj poruka : 1098 Localisation : Kovin Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Nestor Pon Sep 13, 2010 11:04 pm | |
| od Bandita | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Nestor Uto Sep 14, 2010 11:45 am | |
| Kakva mala šlihtara! Mnogo le sladak. | |
|
| |
Nestor bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Nestor Uto Sep 14, 2010 6:03 pm | |
| Evo i par slika iz parka kad smo se jurcali sa jednim slatkim maltezerom,ali slikano je preko telefona pa ne zamerite ako su slike malo losije..... malo smo se prvo sacovali a onda je krenuo haos od jurnjave a onda je krenuslo njuskanje po parku sve dok nismo nasli nesto interesantno e posle mnogo trcanja se bas umorio vidi se po jeziku pre polaska kuci morao je da isprati drugara sve dok ga je video eto kad stignemo postavicemo jos slika ali sa fotoaparata....ovo je bilo na brzaka....pozdrav | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Re: Nestor Uto Sep 14, 2010 6:20 pm | |
| zar je moguće umoriti bigla !! Mi ovog blentu šetamo po sat i duže i on dođe kući i počne da divlja. | |
|
| |
Nestor bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Nestor Uto Sep 14, 2010 8:35 pm | |
| Ma i ja sam mislio da nije moguce....na ovoj slici gde sedi sa isplazenim jezikom je bas bio umoran jer je trcao za maltezerom celih pola sata bez stajanja....a maltezer ko na struju ne staje,ne znam samo odakle mu tolika energija za trcanje.....i veruj mi jedva je dosao kuci...hahahhahaha Inace i Nestor je isti, kolika god da je setnja isto se u kuci razigra kad se vrati iz setnje pa onda ode da spava | |
|
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Nestor Ned Sep 19, 2010 2:02 pm | |
| pozdrav lijepom Nestoru od Lina | |
|
| |
Nestor bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Nestor Uto Sep 21, 2010 6:14 pm | |
| Pozdrav drustvo.....pa da se pohvalimo..... DANAS SMO PRVI PUT DIGLI NOGU KAD SMO PISKILI....hahahahhaha,e jeste bio smesan. Inace kod nas je sve OK....bas lepo napredujemo....cak i Nestor ostaje sam kod kuce i verujte da za sada jos nista nije unistio...mala pametnica.Malo nam je bila frka u pocetku ali i mi se polako opustamo sto se toga tice,mada cini mi se da sa njima nema previse opustanja E Lino pozdrav veliki i tebi...nismo cesto tu jer ne stizemo ali nadam se da se ne ljutis sto otpozdravljamo sa mlim zakasnjenjem....ali nikad nije kasno | |
|
| |
Nestor bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Nestor Uto Sep 21, 2010 6:16 pm | |
| A da da ne zaboravim.....Nestorovoj braci i sestrama iz N legla cestitamo prvih 4 meseca pa nek su nam svi zivi i zdravi i veseli | |
|
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: Nestor Uto Sep 21, 2010 7:28 pm | |
| Srecno 4 meseca! | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Nestor Uto Sep 21, 2010 7:55 pm | |
| Hvala Nestore. Možda nisi primetio ali i mi smo se danas pohvalili sa dizanjem noge. Vidi se da su braća. Situacija je slična i kod nas ,nema većih problema da ostane sam. Jedino što sa zadovoljtvom tamani su čarape sve ostalo je bezbedno. Pozdrav bratu Nestoru i njegovim ljudima. | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Nestor Pet Sep 24, 2010 10:27 pm | |
| Nora i Vasa se druže sutra na Kališu (15 h Kod Cvete Zuzorić) Ako možete biće nam drago da i vas vidimo . Možda nam se pridruži i Ivana . Pozdrav
| |
|
| |
Niche bigl-manijak
Broj poruka : 442 Datum upisa : 08.09.2010
| Naslov: Re: Nestor Sub Sep 25, 2010 5:50 pm | |
| - Vasica T ::
- Hvala Nestore. Možda nisi primetio ali i mi smo se danas pohvalili sa dizanjem noge. Vidi se da su braća. Situacija je slična i kod nas ,nema većih problema da ostane sam. Jedino što sa zadovoljtvom tamani su čarape sve ostalo je bezbedno. Pozdrav bratu Nestoru i njegovim ljudima.
Mi ipak sve kablove iscupamo iz stekera kad podjemo od kuce ili na spavanje. Carape su nam desetkovane. | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Nestor Ned Sep 26, 2010 11:12 am | |
| Čarape šta to beše Čini mi se da smo ih mi imali dok ovaj gremlin nije došao | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Nestor Ned Sep 26, 2010 12:23 pm | |
| | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Nestor Ned Sep 26, 2010 1:59 pm | |
| | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Nestor Uto Sep 28, 2010 3:47 pm | |
| Vasa predlaže porodično druženje u subotu na kališu.Dali ste raspoloženi i u mogućnosti da dovedete Nestora. | |
|
| |
Nestor bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Nestor Sre Sep 29, 2010 12:03 am | |
| Vaso....zao nam je ali ja nisam bio u subotu u Beogradu pa nismo mogli da dodjemo ali bice opet prilike...videli smo fotke i snimke i vidimo da ste se super proveli. Inace mi u komsiluku imamo jednog biglica Becu,koji je od Nestora mladji 10 dana i imamo par slika kako se svakodnevno igraju pa evo da vidite: e ovako se igraju trule kobile ko ce prvi do nagradice u nedostatku kanapa dobro je i drvo za nadvlacenje | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Nestor Sre Sep 29, 2010 12:16 am | |
| Njemu je super ima sltalno društvo za ludorije. Poslednja poruka se odnosi na narednu subotu 02 10 Niče je načelno potvrdio dolazak,čekamo vesti od Nore.Vi ako ste u mogućnosti svratite. Poslaćemo kontakte na MP. Povedite i druga ako je raspoložen. | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Nestor Sre Sep 29, 2010 12:34 pm | |
| Ala se vi iz N legla lepo družite... | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Nestor Sre Sep 29, 2010 12:50 pm | |
| - Dika ::
- Ala se vi iz N legla lepo družite...
Pa trudimo se da se mališani ne zaborave a uz to i lepo izdivljaju. Slike koje napravimo sada bić najdraže (ceo život se vraćate njima sa posebnim osećanjima) pa se trudimo da ih ima što više. Nećemo se naljutiti ako se na sledećem druženju pojavi i VIP iz T legla. Deca vole da se druže sa gluncima. Mi smo otvoreni za sve drugare. | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Nestor Sre Sep 29, 2010 2:22 pm | |
| - Vasica T ::
- Dika ::
- Ala se vi iz N legla lepo družite...
Pa trudimo se da se mališani ne zaborave a uz to i lepo izdivljaju. Slike koje napravimo sada bić najdraže (ceo život se vraćate njima sa posebnim osećanjima) pa se trudimo da ih ima što više. Nećemo se naljutiti ako se na sledećem druženju pojavi i VIP iz T legla. Deca vole da se druže sa gluncima. Mi smo otvoreni za sve drugare. VIP iz T legla bi voleo da dodje na neko druženje sa mlađom rodbinom... to bi bilo super! Inače, svašta sebi dozvoljava taj glumac. Juče je, dok je bio sam, oborio moj jastuk koji držim pod glavom dok gledam TV. Srušio ga je na patos i valjao se po njemu, jastuk je sav bio u dlakama kad sam došla. Selebriti Dika je dobio po guzici urolanom novinom. Kad me vidi da rolam novinu, beži kao da ga jurim s bejzbol palicom | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Nestor Sre Sep 29, 2010 8:07 pm | |
| Uvaženi gospodine Diko vaša mlađa braća Vasa i Niche imaji načelni dogovor u subotu u 15 h ispred paviljona Cvjeta Zuzorić. Nora prilagođava gazdine obaveze da bi i ona mogla da prisustvuje, jedino neznamo ništa za Nestora. Vaša VIP njuška je dobrošla ako imate vremena. Izgleda da je rešio da demantuje tračeve da je prerušeni labrador, pa ko svaki normalan Bigl rešio da i on napravi neku zvrčku. P.S. Zvali smo mamu i tati , čekamo odgovor. kontakte šaljemo na mp | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Nestor | |
| |
|
| |
| Nestor | |
|