moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Felix iz Uzica

Ići dole 
+48
snoopy
Žaklina
naca-faca
Dani
jecolinja
Shiloh
tedibi
Anja..
Emanuela
.Marija.
Snoopy Gang
Tabasko the Dika
MarijaRio
Hektor
Bole sa Dorcola
Boss
Niche
Aćim
luce
Ilarion Beagles
Srba bgd
Aga Aron
falkfoto
CvijaTheLegend
mini
FLAFI
Gogili
bikerchina
LuSho
Vasica T
soffijov
Dika
Joker_Poker
Ddans Dream Tim
klokkende
Ksenija
stefani
Andrijana
Capo UE
Boky&Tanja
Lino
Medena
Niva
Lea2006
jok.mi
Dolly
Zvoncica
Monika
52 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
stefani
bigl-manijak
bigl-manijak
stefani

Broj poruka : 325
Datum upisa : 30.06.2010

Felix iz Uzica - Page 11 Empty
PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyPon Nov 01, 2010 11:53 pm

Fele je zakon cheers
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

Broj poruka : 1390
Godina : 29
Datum upisa : 17.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyPon Nov 01, 2010 11:56 pm

Hahahha
Hvala svima! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyNed Nov 07, 2010 8:23 pm

Bili smo na izletu. Za Fekija je bilo super sto je izasao na svez vazduh. Jurcao je po ceeeo dan. Isli smo vozom. Bio je prestravljen! Zabio je glavu kao noj iza mojih ledja, zatim prekrio oci usima, a preko usiju stavio sape. Svi smo se smejali ko ludi, Fele je izvirivao kada se malo stisa buka. Pretpostavljam da se uplasio od buke(voz je nenormalno kloparao, bio je nesto pokvaren), ali je bio super opusten u povratku jer je bio neki bolji voz koji ne galami. Mislila sam da ce se kondukteri buniti sto je pas na sedistu, ali su se oni odusevili. Gnjavili su ga, mazili i nisu mu ni pregledali kartu.
Evo slicica.
Felix iz Uzica - Page 11 2ezic5d
lol!
Felix iz Uzica - Page 11 2dsn09y
Igrali smo fudbal.
Felix iz Uzica - Page 11 33yhrid
Cekamo voz.
Felix iz Uzica - Page 11 15ed0zr
I evo povratka. Otisao je iz krajnosti u krajnost. Very Happy
Felix iz Uzica - Page 11 Bjimv7

Poslednji izmenio Monika dana Ned Nov 07, 2010 8:32 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Vasica T
i'm bigl
i'm bigl
Vasica T

Broj poruka : 1527
Datum upisa : 07.08.2010

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyNed Nov 07, 2010 8:28 pm

Čekamo voz nam je NO.1 odličan kadar .Pozdralja vas Vasa sa ekipom.
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyNed Nov 07, 2010 8:33 pm

Haha i nama. Hvala! Pozdravljamo i mi Vasicu i njegovu gardu! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyNed Nov 07, 2010 8:45 pm

Slatki ste oboje dok cekate voz. Fleki je super, mnogo bolje izgleda cmok
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyPon Nov 08, 2010 12:25 pm

Vasica T ::
Čekamo voz nam je NO.1 odličan kadar .Pozdralja vas Vasa sa ekipom.

Ote mi rec iz usta. Slika na peronu je za razglednicu!
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyPon Nov 08, 2010 5:39 pm

Slatka mu je ona bela tufnica kod repa
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyPon Nov 08, 2010 9:40 pm

Hvala! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

Broj poruka : 1011
Datum upisa : 12.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyUto Nov 09, 2010 1:57 pm

Monika ::
Fekijeva kruna-usi! Very Happy
Zanima me vase misljenje, kada da ga odvedem da primi trecu vakcinu i revakcinu, nije je primio, a trebalo je da je primi pre nego sto je dosao kod nas. Da ju je primio ne bi se razboleo. Pitacu i veterinara.
Evo Fekija danas, kako uziva u jesenjem vremenu.
Felix iz Uzica - Page 11 2dkfrsn
Felix iz Uzica - Page 11 23qx79s
Felix iz Uzica - Page 11 1grqro
Felix iz Uzica - Page 11 2nq4gn8
Feliks ne treba da primi trecu vakcinu,jer je kod mene primio petovalentnu vakcinu a kod vas je trebao da primi samo revakcinu,jer se ova daje dva puta a ne tri. Nisam odavno bio na forumu pa sam tek sada video ovo,pozz...
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyUto Nov 09, 2010 2:00 pm

Kada su deca videla slike,odmah su poceli da me grde sto je otisao od nas,mnogo je lep Very Happy .
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyUto Nov 09, 2010 3:09 pm

Pa niste nam rekli da treba da dobije revakcinu. Rekli ste da je ostalo samo protiv besnila i da je sve zavrseno.
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyUto Nov 09, 2010 4:10 pm

Pa niste nam rekli da treba da dobije revakcinu. Rekli ste da je ostalo samo protiv besnila i da je sve zavrseno.
Zato je dobro i za odgajivače i za buduće vlasnike da od odgajivača dobiju pisano uputstvo (tako sam ja dobila za svog prvog psa) o tome šta je dotad jeo i šta bi trebalo u neko naredno bliže vreme, kakve su mu navike, koje je vakcine primio (uz zdravstveni karton, pošto je važno da i naredna bude takva, ili slična), kada treba da primi sledeću i još po koji koristan savet za početnike.
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyUto Nov 09, 2010 4:26 pm

On je moje luce
Nazad na vrh Ići dole
Srba bgd
i'm bigl
i'm bigl
Srba bgd

Broj poruka : 469
Datum upisa : 30.09.2010

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyUto Nov 09, 2010 4:58 pm

Dolly ::
Zato je dobro i za odgajivače i za buduće vlasnike da od odgajivača dobiju pisano uputstvo (tako sam ja dobila za svog prvog psa) o tome šta je dotad jeo i šta bi trebalo u neko naredno bliže vreme, kakve su mu navike, koje je vakcine primio (uz zdravstveni karton, pošto je važno da i naredna bude takva, ili slična), kada treba da primi sledeću i još po koji koristan savet za početnike.

Slazem se.Mi smo dobili ovo:

Felix iz Uzica - Page 11 30wa79k

mada mi smo promenili nesto...tipa tableta za ciscenje mu je bayerov drontal plus a hrana hills ciscenje smo gadjali d abude 7 dana pre vakcine.Ovoj trecoj je promenjen termin jer treba da je primi do 4. meseca starosti pa je prima sad u cetvrtak.Inace ta treca nije obavezna ali je prava imuno bomba i bilo bi pozeljno davati je psu svake godine.Videcu samo kad cemo ga vakcinisati protiv besnila posle 4. meseca starosti ili posle 6. meseca starosti...
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyUto Nov 09, 2010 6:56 pm

Srba bgd ::
Dolly ::

Slazem se.Mi smo dobili ovo:

Felix iz Uzica - Page 11 30wa79k

mada mi smo promenili nesto...tipa tableta za ciscenje mu je bayerov drontal plus a hrana hills ciscenje smo gadjali d abude 7 dana pre vakcine.Ovoj trecoj je promenjen termin jer treba da je primi do 4. meseca starosti pa je prima sad u cetvrtak.Inace ta treca nije obavezna ali je prava imuno bomba i bilo bi pozeljno davati je psu svake godine.Videcu samo kad cemo ga vakcinisati protiv besnila posle 4. meseca starosti ili posle 6. meseca starosti...
Hvala na slici! Saznali smo nekoliko stvari koje su nas zanimale.
Ta treca vakcina je za imunitet? Mora je Feki primiti posto mu je imunitet sigurno los.
Nazad na vrh Ići dole
Capo UE
i'm bigl
i'm bigl
Capo UE

Broj poruka : 942
Godina : 46
Datum upisa : 08.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyUto Nov 09, 2010 11:10 pm

Ufff ,sada ste me malo zbunili sa tim vakcinama scratch
Capo je ostenjen 03.04.2010.
Prvu vakcinu je dobio jos kod odgajivaca 18.05.2010 petovalentnu Vanguard
drugu, 08.06.2010. petovalentnu Vanguard plus i Leptoferm c-1 i
trecu, 30.06.2010. NobivacLEPTO i Nobivac DHP

jos nam je ostala protiv besnila, ali ne znamo kada to da uradimo sa obzirom da nam svi kazu da ne zurimo... scratch scratch
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptySre Nov 10, 2010 11:37 am

Mozda sam sam pomesao sa Stefani scratch cini mi se da je kod nje ostalo da primi revakcinu kod novog vlasnika a da su ostali primili. Procitajte study u knjizici koju ste dobili uz rodovnik treba da budu datumi i nalepnice od vakcina koje je primio pa mi javite fff
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptySre Nov 10, 2010 11:42 am

Capo UE ::

jos nam je ostala protiv besnila, ali ne znamo kada to da uradimo sa obzirom da nam svi kazu da ne zurimo... scratch scratch
Ne zurite sa vakcinom protiv besnila,sto kasnije to bolje,jer nasi psi nemaju gde da se zaraze besnilom,to se inace retko desava (jamari ako ih ujede besna lisica). fff
Nazad na vrh Ići dole
Srba bgd
i'm bigl
i'm bigl
Srba bgd

Broj poruka : 469
Datum upisa : 30.09.2010

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptySre Nov 10, 2010 12:15 pm

Capo UE ::

sto duze sacekate,to bolje.Zakonska regulativa kaze posle 4. meseca.Vi uradite onako kako kaze veterinar ali ja srbi necu pre 6. meseca.
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptySre Nov 10, 2010 3:58 pm

Mislim da su vakcine ok. Veterinarka kaze da je primio ranije prvu vakcinu-pre nego sto je napunio 2 meseca.
Nazad na vrh Ići dole
soffijov
bigl-manijak
bigl-manijak
soffijov

Broj poruka : 255
Godina : 44
Datum upisa : 08.08.2010

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptySre Nov 10, 2010 10:11 pm

Santa je dobila dve vakcine pre nego sto smo je uzeli i to je upisano u knjizici.U Beogradu je primila trecu vakcinu.Jos je nismo vakcinisali protiv besnila iako je
veterinar to preporucio Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyPet Nov 12, 2010 4:57 pm

Mi cemo Fekija protiv besnila malo pre godinu dana.
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyNed Nov 14, 2010 7:15 pm

Evo danasnje setnje kroz sumicu iznad zgrade. Felix se zaletao kao nenormalan , lisce je letelo na sve strane, ali tada nisam ponela aparat. Odmah smo se vratili da ga uzmemo.
https://www.youtube.com/watch?v=Lys9Nyg_fck
I par slika. Smile
Felix iz Uzica - Page 11 Wr10ls
Felix iz Uzica - Page 11 Xodt11
Felix iz Uzica - Page 11 Nexero
Felix iz Uzica - Page 11 2vnqcn8
Felix iz Uzica - Page 11 2qlzsht
Felix iz Uzica - Page 11 118ltht
Felix iz Uzica - Page 11 21jrecw
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 EmptyNed Nov 14, 2010 8:15 pm

Super je, vidi se da uziva cmok
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 11 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Felix iz Uzica
Nazad na vrh 
Strana 11 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Tina iz Uzica
» Capo iz Uzica

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: