| Felix iz Uzica | |
|
+48snoopy Žaklina naca-faca Dani jecolinja Shiloh tedibi Anja.. Emanuela .Marija. Snoopy Gang Tabasko the Dika MarijaRio Hektor Bole sa Dorcola Boss Niche Aćim luce Ilarion Beagles Srba bgd Aga Aron falkfoto CvijaTheLegend mini FLAFI Gogili bikerchina LuSho Vasica T soffijov Dika Joker_Poker Ddans Dream Tim klokkende Ksenija stefani Andrijana Capo UE Boky&Tanja Lino Medena Niva Lea2006 jok.mi Dolly Zvoncica Monika 52 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Sre Okt 06, 2010 4:53 pm | |
| Slatko malo chedo.....bas mi je drago sto mu je bolje Felixu od Serene i Gileta | |
|
| |
soffijov bigl-manijak
Broj poruka : 255 Godina : 44 Localisation : Beograd Datum upisa : 08.08.2010
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Sre Okt 06, 2010 5:11 pm | |
| Bato bas si porastao Puuno te pozdravljamo i ljubimo Drago nam je da ti je bolje,uskoro ces biti onaj stari zivahan biglic!!!! | |
|
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Čet Okt 07, 2010 9:09 pm | |
| - Dika ::
- Cime ga hranite posle ove bolesti?
Hranimo ga granulama. Odbio je dijetalnu hranu cim smo mu je I put ponudili. Danas smo izasli pet minuta ispred zgrade. Odmah je stigao da skoci na nekoliko prolaznika, da jurca i da njuska okolo. A posle toga odmah bezi u svoje cebence. Za ovu sliku sam ga jedva ubedila. Znate...moj pas se ne odaziva na 'Dodji!' nego na 'Uzmi!' To je zato sto je izdresiran da mu postavimo posudu sa hranom, kazemo mu 'sedi' i 'ne' i on ceka dok mu ne kazemo 'uzmi!' | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Čet Okt 07, 2010 9:23 pm | |
| Vasa se odaziva na ime i na dođi ali uredno sedne i fiksira pogledom dok ne dobije nagradu. U stanju je da sedi po par minuta sa facom " ja došo daj hranu ......daj daj daj" | |
|
| |
Monika i'm bigl
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Čet Okt 07, 2010 9:37 pm | |
| Ja Felicija zovem,a on me tupo gleda(zna sta treba,ali se pravi lud ). Ali ako ga zovem iz druge sobe ili sa nekog mesta gde me ne vidi uvek ce doci. Nije mi jasan. Evo slicica sa pocetka oporavka. Sada je bolje nego tada. Sada je reper
Poslednji izmenio Monika dana Čet Okt 07, 2010 9:49 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Čet Okt 07, 2010 9:47 pm | |
| Monika oni su strašno radoznali on mora da vidi šta se dešava po svaku cenu. Mi smo imali skoro neke radove u stanu pa smo mu ograničili kretanje na dve sobe. Hteo je da rikne samo da vidi i da onjuši šta se tamo dešava. P.S. Avatar sa HipHop fekijem je fenomenalan | |
|
| |
Ilarion Beagles bigl-pronalazac
Broj poruka : 169 Godina : 49 Localisation : Vrbas Datum upisa : 18.05.2009
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Čet Okt 07, 2010 10:10 pm | |
| Lek za tvrdoglavost kod bigla zove se - hrana. | |
|
| |
jok.mi i'm bigl
Broj poruka : 1098 Localisation : Kovin Datum upisa : 20.06.2008
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Čet Okt 07, 2010 10:42 pm | |
| - Monika ::
Hranimo ga granulama. Odbio je dijetalnu hranu cim smo mu je I put ponudili.
Ne znam šta podrazumevaš pod "dijetalnom hranom", ali više dnevnih obroka sa mlevenim mesom (pilećim ili goveđim, konjskim, samo ne sirovo svinjsko), barenim povrćem (šargarepa, tikvice, pirinač i sl.), jogurtom, mladim sirom, tunjevina, riba uopšte, bez kostiju, jedno živo jaje nedeljno- sve su to hranjive namernice koje će mu pomoći da povrati snagu i ojača. Ne zaboravi da on sada raste, razvija organizam, izgrađuje kostur. Posavetuj se sa veterinarom u vezi vitamina, možda čak i neke vitaminske inekcije. Kalcijum ne trba ni da ti spominjem - obavezno, i da nije bio bolestan, do 14 meseci! Ako možeš da nabaviš svežu surutku- to je bomba. Puna kalcijuma i razvija muskulaturu. Ljubi nam Fekija Banditi | |
|
| |
Monika i'm bigl
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Čet Okt 07, 2010 10:56 pm | |
| Hvala na savetima! Na to sam mislila. Pirinac, sargarepa i te stvari-ne pada mu na pamet. Jogurt-gurao je serpu samo da ne gleda jogurt. Zivo jaje cemo probati, ali nisam sigurna da li ce hteti. Kalcijum i vitamine cemo nabaviti. Samo jos malo da mu se organizam navikne na hranu. Sir jos nismo probali, videcemo kako ce mu se svideti. Belo meso nije hteo, samo je hteo kozicu od pileta. Jos jednom, hvala! Felix sve kao slab. Mali je lukav! Ojacao je i moze da se popne na krevet,ali se folira da bi ga mi popeli i kad ne vidimo pokusava da se popne na sto da krade. Foleri su to. | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Čet Okt 07, 2010 11:18 pm | |
| Mi smo našeg starog staforda posle teške operacije iz mrtvih vratili mlevenom konjetinom i mladim sirom. Dika je počeo da jede mlevenu konjetinu sa 6 meseci. Njegov prvi obrok konjetine nikad neću zaboraviti, jer je puštao takve plikavce posle večere, suze su nam svima išle. Možda da se Fekiju malo ustali želudac, pa i on da počne sa konjetinom... A žumance može i bareno da se ubaci u hranu. | |
|
| |
Monika i'm bigl
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Pet Okt 08, 2010 10:18 pm | |
| Zivo jaje nema teorije da proba. Sada ima novu tehniku da nam kaze kada nesto nece-pocne da gura njuskom posudu kao da zeli da je prevrne i tako ide po celoj prostoriji. Otkrili smo da je Feki dobar pas cuvar. Neki dan je neko zvonio na vrata,a on rezao i lajao. Posle svakog lajanja se malo zakasljao. Pa je bilo ovako: AV! Khmkhmkhm! AV! khmkhm! Cim je ozdravio dobio je neki kasalj. I izgleda da mu slajm iritira zeludac pa zato povraca. Dobija Ranisan za lakse varenje. | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Pet Okt 08, 2010 10:44 pm | |
| što vas je nešto poterao maler. Srećko nikako da se stabilizuje. posavetujte se sa vetom možda da mu date neku vitaminsku inekciju da mu malo pripomognete oko oporavka. | |
|
| |
Monika i'm bigl
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Pet Okt 08, 2010 11:42 pm | |
| Dobijao je vitaminske inekcije do pre neki dan. Mislim da se poboljsava. Jutros se ispovracao po meni | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Sub Okt 09, 2010 12:07 am | |
| Pomešaj mu žumance sa jogurtom, to će sigurno hteti. Ogiju tako dajem. | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Sub Okt 09, 2010 7:04 am | |
| Kad je moja kokerka, Dina, bila iscrpljena, nakon porođaja, vet je rekao da joj dam žumance i mleko sa malo meda.
Poslednji izmenio Dolly dana Sub Okt 09, 2010 12:50 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Sub Okt 09, 2010 12:03 pm | |
| | |
|
| |
Monika i'm bigl
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Sub Okt 09, 2010 4:03 pm | |
| | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Sub Okt 09, 2010 5:51 pm | |
| Uzivkaju svo troje. Drago mi je da je Feliks prebrodio sve nevolje | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Sub Okt 09, 2010 8:29 pm | |
| Kakvo divno trobojno prasence.Ovo dvoje nemogu zajedno Vasa hoće stalno da njuška Cicu i hoće da se igra sa njom a Cica beži od njega i gunjđa. Može da padne slikanje samo ako Vasa spava pa spustimo Cicu pored njega. | |
|
| |
Monika i'm bigl
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Sub Okt 09, 2010 9:23 pm | |
| Hhahaha imamo trobojnog psa i trobojno prase!!! Ma Fele je ceo dan jurio prase i udarao ga sapama, a ono bezalo. tek se smirio posle nekoliko sati. | |
|
| |
stefani bigl-manijak
Broj poruka : 325 Datum upisa : 30.06.2010
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Sub Okt 09, 2010 9:44 pm | |
| auuuu jest ovo lijepo vidjeti,samo ovo prasence nebi kod Tine dugo grickalo.Tina bi ga sa sigurnošću mljac mljac,neznam zašto ali Tina je prava lovilica. | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Sub Okt 09, 2010 9:49 pm | |
| Isto potpuno. Prase je jutros dobilo list peršuna Vasa je u jednom trenutku skočio uhvati za drškicu i oteo Cici pola peršuna.Pojeo ga je u slast kao da je nešto najslađe. | |
|
| |
Monika i'm bigl
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Sub Okt 09, 2010 10:31 pm | |
| Uuuu nije ni Fele bas dobar. I on krade hranu,pa cak i semenke! Snimicu ga pa cu staviti na yt pa da vidite sta radi prasetu. Nego ga mi povucemo da Gica ne zavrsi u jednom zalogaju. Laje, skace, udara sapom....On nema predstavu da je neko slab. Jednom je u parku umalo zgnjecio stence retrivera, pa cuvamo prase. Ja za Fekija kazem 'Zgodan ali nezgodan!' | |
|
| |
Ilarion Beagles bigl-pronalazac
Broj poruka : 169 Godina : 49 Localisation : Vrbas Datum upisa : 18.05.2009
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Sub Okt 09, 2010 11:45 pm | |
| Bogami bi ja prasetu uplatio životno osiguranje. | |
|
| |
Monika i'm bigl
| Naslov: Re: Felix iz Uzica Sub Okt 09, 2010 11:59 pm | |
| | |