moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Felix iz Uzica

Ići dole 
+48
snoopy
Žaklina
naca-faca
Dani
jecolinja
Shiloh
tedibi
Anja..
Emanuela
.Marija.
Snoopy Gang
Tabasko the Dika
MarijaRio
Hektor
Bole sa Dorcola
Boss
Niche
Aćim
luce
Ilarion Beagles
Srba bgd
Aga Aron
falkfoto
CvijaTheLegend
mini
FLAFI
Gogili
bikerchina
LuSho
Vasica T
soffijov
Dika
Joker_Poker
Ddans Dream Tim
klokkende
Ksenija
stefani
Andrijana
Capo UE
Boky&Tanja
Lino
Medena
Niva
Lea2006
jok.mi
Dolly
Zvoncica
Monika
52 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

Felix iz Uzica - Page 8 Empty
PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptySre Okt 06, 2010 4:53 pm

Slatko malo chedo.....bas mi je drago sto mu je bolje

Felixu cmok od Serene i Gileta
Nazad na vrh Ići dole
soffijov
bigl-manijak
bigl-manijak
soffijov

Broj poruka : 255
Godina : 44
Datum upisa : 08.08.2010

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptySre Okt 06, 2010 5:11 pm

Bato bas si porastao Very Happy Puuno te pozdravljamo i ljubimo cmok Drago nam je da ti je bolje,uskoro ces biti onaj stari bounce zivahan biglic!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

Broj poruka : 1390
Godina : 29
Datum upisa : 17.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptyČet Okt 07, 2010 9:09 pm

Dika ::
Cime ga hranite posle ove bolesti?

Hranimo ga granulama. Odbio je dijetalnu hranu cim smo mu je I put ponudili.

Danas smo izasli pet minuta ispred zgrade. Odmah je stigao da skoci na nekoliko prolaznika, da jurca i da njuska okolo. A posle toga odmah bezi u svoje cebence. Smile
Za ovu sliku sam ga jedva ubedila. Znate...moj pas se ne odaziva na 'Dodji!' nego na 'Uzmi!' lol! To je zato sto je izdresiran da mu postavimo posudu sa hranom, kazemo mu 'sedi' i 'ne' i on ceka dok mu ne kazemo 'uzmi!'
Nazad na vrh Ići dole
Vasica T
i'm bigl
i'm bigl
Vasica T

Broj poruka : 1527
Datum upisa : 07.08.2010

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptyČet Okt 07, 2010 9:23 pm

Vasa se odaziva na ime i na dođi ali uredno sedne i fiksira pogledom dok ne dobije nagradu. U stanju je da sedi po par minuta sa facom " ja došo daj hranu ......daj daj daj"
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptyČet Okt 07, 2010 9:37 pm

Ja Felicija zovem,a on me tupo gleda(zna sta treba,ali se pravi lud affraid ). Ali ako ga zovem iz druge sobe ili sa nekog mesta gde me ne vidi uvek ce doci. Nije mi jasan. lol!
Evo slicica sa pocetka oporavka. Sada je bolje nego tada.
Sada je reper lol!
Felix iz Uzica - Page 8 2backo
Felix iz Uzica - Page 8 198gzr

Poslednji izmenio Monika dana Čet Okt 07, 2010 9:49 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Vasica T
i'm bigl
i'm bigl
Vasica T

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptyČet Okt 07, 2010 9:47 pm

Monika oni su strašno radoznali on mora da vidi šta se dešava po svaku cenu. Mi smo imali skoro neke radove u stanu pa smo mu ograničili kretanje na dve sobe. Hteo je da rikne samo da vidi i da onjuši šta se tamo dešava.
P.S. Avatar sa HipHop fekijem je fenomenalan df
Nazad na vrh Ići dole
Ilarion Beagles
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Ilarion Beagles

Broj poruka : 169
Datum upisa : 18.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptyČet Okt 07, 2010 10:10 pm

Lek za tvrdoglavost kod bigla zove se - hrana.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilarionbeagles.com
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptyČet Okt 07, 2010 10:42 pm

Monika ::

Hranimo ga granulama. Odbio je dijetalnu hranu cim smo mu je I put ponudili.

Ne znam šta podrazumevaš pod "dijetalnom hranom", ali više dnevnih obroka sa mlevenim mesom (pilećim ili goveđim, konjskim, samo ne sirovo svinjsko), barenim povrćem (šargarepa, tikvice, pirinač i sl.), jogurtom, mladim sirom, tunjevina, riba uopšte, bez kostiju, jedno živo jaje nedeljno- sve su to hranjive namernice koje će mu pomoći da povrati snagu i ojača.
Ne zaboravi da on sada raste, razvija organizam, izgrađuje kostur. Posavetuj se sa veterinarom u vezi vitamina, možda čak i neke vitaminske inekcije. Kalcijum ne trba ni da ti spominjem - obavezno, i da nije bio bolestan, do 14 meseci!
Ako možeš da nabaviš svežu surutku- to je bomba. Puna kalcijuma i razvija muskulaturu.
Ljubi nam Fekija cmok
Banditi fff
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptyČet Okt 07, 2010 10:56 pm

Hvala na savetima!
Na to sam mislila. Pirinac, sargarepa i te stvari-ne pada mu na pamet. Jogurt-gurao je serpu samo da ne gleda jogurt. Zivo jaje cemo probati, ali nisam sigurna da li ce hteti. Kalcijum i vitamine cemo nabaviti. Samo jos malo da mu se organizam navikne na hranu. Sir jos nismo probali, videcemo kako ce mu se svideti. Belo meso nije hteo, samo je hteo kozicu od pileta. scratch Jos jednom, hvala! fff
Felix sve kao slab. Mali je lukav! lol! Ojacao je i moze da se popne na krevet,ali se folira da bi ga mi popeli i kad ne vidimo pokusava da se popne na sto da krade. Foleri su to.
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptyČet Okt 07, 2010 11:18 pm

Mi smo našeg starog staforda posle teške operacije iz mrtvih vratili mlevenom konjetinom i mladim sirom. Dika je počeo da jede mlevenu konjetinu sa 6 meseci. Njegov prvi obrok konjetine nikad neću zaboraviti, jer je puštao takve plikavce posle večere, suze su nam svima išle. Možda da se Fekiju malo ustali želudac, pa i on da počne sa konjetinom... A žumance može i bareno da se ubaci u hranu.
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptyPet Okt 08, 2010 10:18 pm

Zivo jaje nema teorije da proba.
Sada ima novu tehniku da nam kaze kada nesto nece-pocne da gura njuskom posudu kao da zeli da je prevrne i tako ide po celoj prostoriji.
Otkrili smo da je Feki dobar pas cuvar. lol! Neki dan je neko zvonio na vrata,a on rezao i lajao. Posle svakog lajanja se malo zakasljao. Pa je bilo ovako: AV! Khmkhmkhm! AV! khmkhm!
Cim je ozdravio dobio je neki kasalj. I izgleda da mu slajm iritira zeludac pa zato povraca. Dobija Ranisan za lakse varenje.
Nazad na vrh Ići dole
Vasica T
i'm bigl
i'm bigl
Vasica T

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptyPet Okt 08, 2010 10:44 pm

što vas je nešto poterao maler. Srećko nikako da se stabilizuje. posavetujte se sa vetom možda da mu date neku vitaminsku inekciju da mu malo pripomognete oko oporavka.
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptyPet Okt 08, 2010 11:42 pm

Dobijao je vitaminske inekcije do pre neki dan.
Mislim da se poboljsava. Very Happy
Jutros se ispovracao po meni Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

Broj poruka : 2058
Godina : 37
Datum upisa : 02.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptySub Okt 09, 2010 12:07 am

Pomešaj mu žumance sa jogurtom, to će sigurno hteti. Ogiju tako dajem.
Nazad na vrh Ići dole
https://	http://www.facebook.com/andrijana.miletic
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptySub Okt 09, 2010 7:04 am

Kad je moja kokerka, Dina, bila iscrpljena, nakon porođaja, vet je rekao da joj dam žumance i mleko sa malo meda.

Poslednji izmenio Dolly dana Sub Okt 09, 2010 12:50 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptySub Okt 09, 2010 12:03 pm

Kako je Feki?
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptySub Okt 09, 2010 4:03 pm

Ma Feki je super. Divlja, spava laje na morsko prase(snimicu ga), jede k'o provaljen. Very Happy
Samo sto njemu ne pada na pamet da pojede zumance ni jogurt. Videcemo da mu obarimo, pa ako bude hteo. Vise ne kaslje toliko kao pre 5 dana.
Evo ga sad, juri po kuhinji i gleda sta ce ugrabiti, a celo jutro je jeo.
Da vidite malo avantura sa Gicom. Jedva ga je proslo odusevljenje sto je prase pusteno.
Felix iz Uzica - Page 8 34sngoz
Njuskanje. Feki dobije i koji gric po njusci.
Felix iz Uzica - Page 8 2ykfi45

Felix iz Uzica - Page 8 Ctdlg

Felix iz Uzica - Page 8 5zfa81

Felix iz Uzica - Page 8 1zejt09
Oboje legli kod moje sestre. Laughing
Felix iz Uzica - Page 8 5ntzfd
A posle su zaspali. Sleep
Felix iz Uzica - Page 8 2vv6puh
fff
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptySub Okt 09, 2010 5:51 pm

Uzivkaju svo troje. Drago mi je da je Feliks prebrodio sve nevolje cmok
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Vasica T
i'm bigl
i'm bigl
Vasica T

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptySub Okt 09, 2010 8:29 pm

Kakvo divno trobojno prasence.Ovo dvoje nemogu zajedno Vasa hoće stalno da njuška Cicu i hoće da se igra sa njom a Cica beži od njega i gunjđa. Može da padne slikanje samo ako Vasa spava pa spustimo Cicu pored njega.
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptySub Okt 09, 2010 9:23 pm

Hhahaha imamo trobojnog psa i trobojno prase!!! cheers
Ma Fele je ceo dan jurio prase i udarao ga sapama, a ono bezalo. tek se smirio posle nekoliko sati. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
stefani
bigl-manijak
bigl-manijak
stefani

Broj poruka : 325
Datum upisa : 30.06.2010

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptySub Okt 09, 2010 9:44 pm

auuuu jest ovo lijepo vidjeti,samo ovo prasence nebi kod Tine dugo grickalo.Tina bi ga sa sigurnošću mljac mljac,neznam zašto ali Tina je prava lovilica.
Nazad na vrh Ići dole
Vasica T
i'm bigl
i'm bigl
Vasica T

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptySub Okt 09, 2010 9:49 pm

Isto potpuno. Prase je jutros dobilo list peršuna Vasa je u jednom trenutku skočio uhvati za drškicu i oteo Cici pola peršuna.Pojeo ga je u slast kao da je nešto najslađe.
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptySub Okt 09, 2010 10:31 pm

Uuuu nije ni Fele bas dobar. I on krade hranu,pa cak i semenke! Snimicu ga pa cu staviti na yt pa da vidite sta radi prasetu. Nego ga mi povucemo da Gica ne zavrsi u jednom zalogaju. Laje, skace, udara sapom....On nema predstavu da je neko slab. Jednom je u parku umalo zgnjecio stence retrivera, pa cuvamo prase. Very Happy
Ja za Fekija kazem 'Zgodan ali nezgodan!'
Nazad na vrh Ići dole
Ilarion Beagles
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Ilarion Beagles

Broj poruka : 169
Datum upisa : 18.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptySub Okt 09, 2010 11:45 pm

Bogami bi ja prasetu uplatio životno osiguranje.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilarionbeagles.com
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 EmptySub Okt 09, 2010 11:59 pm

Vinogradar ::
Bogami bi ja prasetu uplatio životno osiguranje.
Ahahhaha 'Osigurajte svoje prase u Dunav osiguranju! Pruzamo usluge dozivotnog osiguranja za vase morsko prase. Postupite ispravno-spasite prase od biglovske njuske!'
smeh smeh smeh
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Felix iz Uzica   Felix iz Uzica - Page 8 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Felix iz Uzica
Nazad na vrh 
Strana 8 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Tina iz Uzica
» Capo iz Uzica

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: