| Oggy iz Beograda | |
|
+33Ivana coka_lena Zvoncica milena tatjana Ari Dika Dolly marina Lilu The Great batdavaldi nikola2001 luce Zobenica Medena dusan elmer fudd Ksenija Bunny's Nightmare pipi Lea2006 Mira Jasna bucki_junior LORA Sara jeca Admin Andrijana bambucha Janchee bucki Jan 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Pet Maj 25, 2007 2:53 pm | |
| Ogiša nam se jazbojeo! Juče mu je skroz natekla njuška. Bio je urnebesan, skroz deformisan. Više je ličio na Bul terijera nego na bigla! Odveli smo ga kod veterinara, oni pretpostavljaju da se uboo na nešto dok je njuškao, ili ga je nešto ujelo. Tamo je dobio bocu za otok, i rekli su nam da dođemo u subotu na kontrolu. Međutim, jutros kada sam ustala videla sam da je povraćao. On je bezbrižno spavao na krevetu, i mislila sam da je sve u redu. Vrlo brzo je došla Mira i tada je ponovo povraćao. Onda smo ga pustili u dvorište, ali on nije trčkarao i njuškao kao obično već je legao i još 2 puta se ispovraćao. Mira se čula sa njegovom veterinarkom koja je rekla da ga odmah dovede. Tamo su mu vadili krv i urin. Jadničak, izboli su mu obe šape, i morali su da ih obriju, pošto nisu mogli da mu nađu venu. Nisu uspeli da izvade dovoljno klrvi za obe analize zato što mu je krv gusta, a i ono što su uspeli da izvade posle par sekundi u epruveti se zgrušalo i to ih je zabrinulo. Pregledali su mu i pankreas. Gurali mu kateter... Dobio je 2 boce, a rezultati stižu večeras. Miri su dali još 2 leka koja treba mi da mu damo u toku dana... Jadničak ne sme da ruča dok ne stignu rezultati. Sav je tužan i izmučen i samo se premešta gde će da legne i da se mazi. Nadamo se da će sve biti u redu... | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Pet Maj 25, 2007 3:17 pm | |
| Obaveštavajte nas o Ogijevom stanju, ma biće sve dobro! Pozdrav od Leee i nas!! | |
|
| |
Mira bigl-njuskalo
Broj poruka : 50 Godina : 35 Localisation : Beograd Datum upisa : 31.03.2007
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Pet Maj 25, 2007 3:26 pm | |
| Tata je zvao nekog drugog veterinara i čini mi se da je i taj veterinar zabrinut i rekao je da mu javimo čim dobijemo rezultate krvi. Ako uopšte izvuku nešto iz onoga. U životu nisam videla onako nešto. Posle par sekundi krv se zgrušala i tečne krvi ili kako god to da nazovem nije bilo. Javićemo čim saznamo nešto više. Sad moram da mu dam jedan lek, a posle i drugi, valjda će mu biti bolje... | |
|
| |
Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Pet Maj 25, 2007 3:29 pm | |
| mica mala. javljajte sta je sa ogisom | |
|
| |
Mira bigl-njuskalo
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Pet Maj 25, 2007 3:30 pm | |
| Bolesni Ogiša pokušava da zaspi... A ovo su ranice od vađenja krvi... | |
|
| |
Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Pet Maj 25, 2007 4:21 pm | |
| Ziggy pozdravlja svog bracu, drzimo palceve da sve bude u redu i da se na najbolji nacin sredi. Veliki kiss za Ogishu, da nam sto pre ozdravi!!!!! | |
|
| |
Mira bigl-njuskalo
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Pet Maj 25, 2007 4:35 pm | |
| Hvala braci i ostalima. Ogiša je upravo popio jedan lekić, pa za pola sata drugi i onda čekamo rezultate krvi. Valjda nije ništa ozbiljno. Sad je već malo živnuo, ali i dalje ne može da zaspi, a oči mu se sklapaju... | |
|
| |
bambucha i'm bigl
Broj poruka : 616 Godina : 46 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 04.12.2006
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Pet Maj 25, 2007 5:02 pm | |
| ajde ozdravi mrcino!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Jasna bigl-pronalazac
Broj poruka : 150 Godina : 51 Datum upisa : 18.03.2007
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Pet Maj 25, 2007 6:09 pm | |
| Lecite ga, ja mislim da je neozbiljno da vam niko od veterinara nista ne kaze, sta se desava u sustin, vec su svi zabrinuti. | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Pet Maj 25, 2007 6:26 pm | |
| drzimo ti fige Serena Gilbert i klinci | |
|
| |
pipi bigl-manijak
Broj poruka : 307 Godina : 41 Localisation : Beograd (NBG) Datum upisa : 29.12.2006
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Pet Maj 25, 2007 7:15 pm | |
| | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Pet Maj 25, 2007 8:28 pm | |
| Hvala svima na podrši! Najbolji ste! Mama je oko 6 svratila do ordinacije da vidi rezultate. Rekli joj biće za pola sata, zvaće nas, i još ih nema... Ccc! | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Pet Maj 25, 2007 8:37 pm | |
| Evo, sada je mama njih zvala! Kažu da ta doktorka koja ga je pregledala nije tu, rezultati su gotovi, ali moramo do ujutru da sačekamo da bi ona videla o čemu se tačno radi. ali oni sumnjaju da mu je uvećan pankreas... Šta god to značilo... Jadničak, ceo dan nije jeo, a to mu najteže pada... a ova kaže da mu ne dajemo ništa do sutra. Pa smo razmišljali da mu mi ipak skuvamo kačamak. Šta vi mislite o tome? | |
|
| |
bucki_junior bigl-njuskalo
Broj poruka : 85 Godina : 37 Localisation : Novi Beograd Datum upisa : 26.03.2007
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Pet Maj 25, 2007 8:39 pm | |
| ajde obavezno recite sta je bilo !! nadam se da ce mu biti bolje Archie i ja vam drzimo palceve ... | |
|
| |
Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Pet Maj 25, 2007 8:51 pm | |
| ja kontam da je bolje da ga ne hranite... da li mozete da izinsistirate da vam daju sto pre istumacene rezultate.... ipak je ovo njihovo ponasanje jako neodgovorno!!!! | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Pet Maj 25, 2007 9:23 pm | |
| Šta ima veze što dr koja ga je pregledala nije tu, ima neko drugi ko pogleda rezultate i kaže vam??? Na osnovu čega je dobio lekove i zašto ne bi jeo laganu hranu ako hoće da jede? Da li se on normalno ponaša ili samo leži i ne mrda??? Konsultujte drugog veterinara, ali moraju da vam izdiktiraju te uvećane analize pankreasa, tj enzime!! | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Pet Maj 25, 2007 10:14 pm | |
| A otkud znam... Ni meni nije jasno zašto ne može neko drugi da ih pogleda. Stvarno su svi neodgovorni! Pritom dobijaju pare da bi ga lečili. On je sada super. U dvorištu je, uživa u večeri! Biće sve ok. Sutra kada dobijemo rezultate, javićemo o čemu se radi. hvala vam još jednom na brizi! | |
|
| |
bucki bigl-pronalazac
Broj poruka : 184 Godina : 43 Datum upisa : 24.12.2006
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Sub Maj 26, 2007 11:54 am | |
| | |
|
| |
Jan bigl-pronalazac
Broj poruka : 214 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.02.2007
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Sub Maj 26, 2007 11:56 am | |
| Super je. Eno ga spava sa Anom. Povuklo mu se ono kod njuške, skroz. Videćemo šta kažu rezultati. Inače se on ponaša skroz normalno. čini mi se da je jedino jako gladan. I ja bih bio.
Hvala Vam svima na brizi. ne brinite biće on OK | |
|
| |
bambucha i'm bigl
Broj poruka : 616 Godina : 46 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 04.12.2006
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Sub Maj 26, 2007 12:01 pm | |
| super, i kalu je deknuo komarac odmah iza njuske, gde nema dlake, pa je sada to svrbi i izasla je kvrzica:) | |
|
| |
elmer fudd i'm bigl
Broj poruka : 586 Datum upisa : 10.12.2006
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Sub Maj 26, 2007 1:08 pm | |
| | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Sub Maj 26, 2007 2:30 pm | |
| Samo da vam javim da je sa Ogišom sve u redu! Malopre smo išli po rezultate i na kontrolu. Malo mu je slabija krvna slika, ali to je ok. Ustvari, mama je preksinoć kuvala meni supu jer sam bolesna, i u jednu kesu je bacila tvrde goveđe kosti, on je to našao i proždrao. Ujutru kada se ispovraćao, i kada sam to skupljala videla sam unutra nešto što mi je ličilo na kamenčiće. Ispostavilo se da su to ustvari te koske, koje je on majmun samo progutao. To mu je iziritiralo creva i želudac i zato je povraćao. Ali pošto mu je to bilo iziritirano, povraćao je više puta. Sada samo mora da jede slabiju hranu i manje porcije. Što mu i onako dobro dođe zbog kilaže! Hvala vam svima još jednom na brizi! Stvarno ste svi pravi prijatelji! | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
| |
| |
Jasna bigl-pronalazac
Broj poruka : 150 Godina : 51 Datum upisa : 18.03.2007
| Naslov: Re: Oggy iz Beograda Sub Maj 26, 2007 2:43 pm | |
| Uraaa! Ogi, monstrume, preplasio si nas | |
|
| |