| Stefani Bihać | |
|
+35dusan Konan vito Gogili Natali snoopy .Marija. Emanuela jecolinja Snoopy Gang Shiloh FLAFI Tabasko the Dika Capo UE Andrijana Vasica T Srba bgd Lea2006 soffijov Monika LuSho Aćim Boky&Tanja luce Niva Lino Ddans Dream Tim Zvoncica Dolly Ksenija Medena Dika jok.mi MarijaRio stefani 39 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: Stefani Bihać Sub Okt 30, 2010 12:43 am | |
| I kad Tina poraste. Ima da bude festa! Meni, tj. mog dede se epanjel breton zvao Atila | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Re: Stefani Bihać Sub Okt 30, 2010 12:48 am | |
| Divni psi . Ubcujte njihove zajedničke slike jako nas zanima kako izgleda njihova igra. Devojčica izgleda odlično. | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Stefani Bihać Sub Okt 30, 2010 1:54 am | |
| Tek sam sad skontala prvu sliku na kojoj se vidi samo vrh repa | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Stefani Bihać Sub Okt 30, 2010 11:49 am | |
| Imate čudnu kombinaciju divnih pasa! Zavrteće im se u glavi od malog, prelepog zvrka, Tine! | |
|
| |
stefani bigl-manijak
Broj poruka : 325 Datum upisa : 30.06.2010
| Naslov: Re: Stefani Bihać Sre Nov 03, 2010 9:51 pm | |
| | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Stefani Bihać Sre Nov 03, 2010 10:04 pm | |
| Ovo je božanstveno! Srećni psi nesputani na ovolikom prostranstvu! Zavidimo vam! Uživala sam dok sam ih gledala! Divni su! | |
|
| |
stefani bigl-manijak
| Naslov: Re: Stefani Bihać Sre Nov 03, 2010 10:08 pm | |
| ovo je još kad su mirni tojest u predvečerje.jutarnji izleti na preko 100 hektara neograđene površine(odmah iza kuće) su mnogo luđi.jedini problem predstavljaju psi lutalice jer anna i atila štite tinu i ludi su kada se približe drugi psi sa zlom namjerom. | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Stefani Bihać Sre Nov 03, 2010 10:34 pm | |
| Divan video! Na 2:15, Tina izlece kao metak iz donjeg levog coska. Tornjaci su prelepi! Nisam nikad pre videla ove pse (pre nego ste ih predstavili na ovom forumu), stvarno su divni. Je li Atila onaj sa vise crnih sara? | |
|
| |
stefani bigl-manijak
| Naslov: A Sre Nov 03, 2010 10:43 pm | |
| - Dika ::
- Divan video! Na 2:15, Tina izlece kao metak iz donjeg levog coska. Tornjaci su prelepi! Nisam nikad pre videla ove pse (pre nego ste ih predstavili na ovom forumu), stvarno su divni. Je li Atila onaj sa vise crnih sara?
Tina je na videu kao glumac koji glumi dvije uloge u istom filmu,jer je brza i svugdje je ima. Tornjaci su isto nešto posebno,nešto št je teško riječima opisati.Volimo pse to se neda skriti ali tornjaci su pored naše Tine nešto što treba razumjeti,njih niko nemože dresirati,imaju jak karakter,osjećajni su,pažljivi.....imaju sve ljudske vrline,ali nijedne ljudske mane nemajuto ih čini posebnim.... Da Atila je ovaj sa više crnih šara,imaju sad 8 mjeseci i puno je veći od svoje sestre,ali je ona puno brža i gracioznija. | |
|
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| |
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Stefani Bihać Sre Nov 03, 2010 11:43 pm | |
| Hvala na ovom lepom klipu .Što reče Dolly ,zavidimo vam na otvorenom prostoru i slobodi koju psi imaju. Kolika je očekivana visina i težina tornjaka koliko će biti krupniji od nje u punoj snazi. Stavljajte još njihovih zajedničkih klipova kad stignete. Pozdrav. | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Stefani Bihać Čet Nov 04, 2010 5:45 pm | |
| Super vam je video i meni se svidjaju tornjaci , posebno mi se svidja to sto ma koliko su tornjaci veci od Tine predivni su i nezni sa njom | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Stefani Bihać Čet Nov 04, 2010 6:42 pm | |
| - Ksenija ::
- Super vam je video i meni se svidjaju tornjaci , posebno mi se svidja to sto ma koliko su tornjaci veci od Tine predivni su i nezni sa njom
Da, baš su nežni, to je prava reč. Kao da je ona njihova usvojena ćerkica koju mnogo vole ... | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Stefani Bihać Čet Nov 04, 2010 11:36 pm | |
| Predivno, uzivala sam gledajuci snimak. Tina je prelepa i pravi zvrk, pa ona umori tornjake. Imaju predivan prostor za istrcavanje, zaista uzivaju. | |
|
| |
stefani bigl-manijak
| Naslov: Re: Stefani Bihać Pet Nov 05, 2010 12:18 am | |
| - Vasica T ::
- Hvala na ovom lepom klipu .Što reče Dolly ,zavidimo vam na otvorenom prostoru i slobodi koju psi imaju. Kolika je očekivana visina i težina tornjaka koliko će biti krupniji od nje u punoj snazi.
Stavljajte još njihovih zajedničkih klipova kad stignete. Pozdrav. Visina kod mužjaka Tornjaka doseže i do 72cm u grebenu,težina i do 80kg.Tako da će višestruko biti veći i teži od Tine ali Tina je za njih sestra i prihvatili su je kao svoju i štite je maximalno,čak mislim da bi za nju i krv dali jer nedaju nijednom psu da joj se približi.jučer se pokušao jedan beskućni HASKI približiti ali su ga Anna i Atila poprašili sa livade kao da je vjetar.Svaki pokušaj napada od strane haskija bi završio kobno iako imaju samo po 8 mjeseci. | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Stefani Bihać Pet Nov 05, 2010 12:39 am | |
| Hvala na informaciji. Imao sam prilike da vidim uživo "nešto" zašta je čovek tvrdio da je Bosanski Tornjak ali to nije izgledalo upola kao ova dva vaša "šteneta" a imalo je 3 godine. Ovo su stvarno respektabilni psi. Jesu li skloni vezivanju za samo jednu osobu kao Šarplaninci i Kavkaski ovčari ili su druželjubivi. | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Stefani Bihać Pet Nov 05, 2010 1:42 am | |
| Priznajem, Tornjaci su me oduševili. Malo je reći oduševili! Divni psi. Sviđa mi se sve u vezi njih, od izgleda, pa do svega što ste o njima rekli. Još me zanima koja je njihova namena. Da li su ovčari ili sam ja skroz omanula? Veliki pozdrav vama i vašim divnim psima! | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Stefani Bihać Pet Nov 05, 2010 12:57 pm | |
| Neverovatno da su još uvek bebe... izrašće u džinove. Kakva zanimljiva kombinacija, oni i Tina... | |
|
| |
stefani bigl-manijak
| Naslov: Re: Stefani Bihać Pet Nov 05, 2010 10:03 pm | |
| - Vasica T ::
- Hvala na informaciji. Imao sam prilike da vidim uživo "nešto" zašta je čovek tvrdio da je Bosanski Tornjak ali to nije izgledalo upola kao ova dva vaša "šteneta" a imalo je 3 godine. Ovo su stvarno respektabilni psi. Jesu li skloni vezivanju za samo jednu osobu kao Šarplaninci i Kavkaski ovčari ili su druželjubivi.
Kao što rekoh,Tornjak se nedopušta dresirati,ima zato isuviše jak karakter.Odan je i pouzdan čuvar,vjerujem da prihvaća i drugog vlasnika ali kao i uvjek prvi vlasnik ostavlja duboke tragove kod tih pasa.Ja lično nikad nebih prihvatio odraslog Tornjaka jer mi nedostaje veza od malih nogu.njegove navike,mane vrline itd... Jako su druželjubivi,recimo kada sam ja u dvorištu i kada prilazi neko strani,oni nedaju glas od sebe jer meni prepuštaju odgovornost.Kada se neko približava dvorištu a ja nisam tu,onda je ALARM.Tada nepoznaju nikog. | |
|
| |
stefani bigl-manijak
| Naslov: Re: Stefani Bihać Pet Nov 05, 2010 10:09 pm | |
| - Andrijana ::
- Priznajem, Tornjaci su me oduševili. Malo je reći oduševili! Divni psi. Sviđa mi se sve u vezi njih, od izgleda, pa do svega što ste o njima rekli. Još me zanima koja je njihova namena. Da li su ovčari ili sam ja skroz omanula?
Veliki pozdrav vama i vašim divnim psima! Da oni su ovčari,jako skromni psi premda su dosta krupni.Jedu sve što se u prirodi nađe,drijenci,šljive,kruške itd...Za stado ovaca ili imanje su spremni život dati.Tornjak je inače defanzivan pas, u usporedbi sa Šarplanincem koji je jako ofanzivan,Tornjak se neda od vuka isprovocirati i ne napušta stado nego ga brani na ivici "tora"(zato tornjak). Mnogi kažu da je kombinacija Tornjaka i Šarplaninca idealna za stado jer imaju tako duplu zaštitu.Obje rase me faciniraju. | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Stefani Bihać Pet Nov 05, 2010 11:04 pm | |
| Nisam mislio na nabavku odraslog psa. Šarplaninac i Kavkaz poštuju i slušaju jednog gazdu (ALFU) ostale ukućane tolerišu,braniće ih ako su ugroženi ,ali ih smatraju sebi ravnima. Oni nad njima nemaju moć komandovanja( ni blizu koliko Alfa koga oni priznaju) U pravu ste što se tiče ofanzivnosti ali ni oni se ne udaljavaju više od 20 metara od stada. Ako imate potrebu za zaštitom mozda i kavkaz nebi bio loš u kombinaciji sa njima. | |
|
| |
Zvoncica i'm bigl
Broj poruka : 1011 Godina : 49 Localisation : Mladenovac Datum upisa : 12.05.2008
| Naslov: Re: Stefani Bihać Uto Nov 09, 2010 2:22 pm | |
| | |
|
| |
stefani bigl-manijak
| Naslov: Re: Stefani Bihać Sub Nov 20, 2010 10:21 pm | |
| | |
|
| |
LuSho bigl-manijak
Broj poruka : 362 Godina : 28 Localisation : Zagreb Datum upisa : 14.10.2009