| Capo iz Uzica | |
|
+49Snoopy Gang dusan LuSho Anja.. Ilarion Beagles marina snoopy naca-faca .Marija. Limbo & Mimi Dani jecolinja Shiloh atos Emanuela Tabasko the Dika Hektor Bole sa Dorcola luce Nestor Boss stefani Niche Rona Srba bgd Aćim Ksenija Vasica T bikerchina Sem Gogili soffijov klokkende Monika Joker_Poker Zvoncica Lea2006 Lino MarijaRio Medena mini Dika jok.mi Niva Boky&Tanja Dolly Andrijana Ddans Dream Tim Capo UE 53 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
dusan i'm bigl
Broj poruka : 715 Godina : 43 Datum upisa : 05.03.2007
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Pet Maj 27, 2011 9:56 pm | |
| - Capo UE ::
- Taj nikada ne bezi, ide do kraja...ne napada prvi...ali ako ga neko napadne,ne odustaje,niti podvija rep(osim kada ga napada fizioloski rastvor i Vazemecyn)...zato i dobija rane junacke (sto mene malo nervira)....i pamti kao konj...i svaki put besomucno laje na one pse koji su ga nekada povredili a prodju parkom...ima zelju za osvetom
Znaci nista od druzenja sa Djurom | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
Broj poruka : 942 Godina : 46 Localisation : Uzice Datum upisa : 08.06.2010
| |
| |
dusan i'm bigl
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Pet Maj 27, 2011 10:07 pm | |
| Pa tukli bi se sigurno, a i ovaj tvrdoglav tako da mislim da bi se pre mi predali nego oni. Bas sam sinoc gledao neke stare fotke i prisetio se njegovog iscepanog uveta. Bilo je okupljanje na uscu , svi trce igraju se sve super kad ludak odjednom ugleda pit bula na 100 metara i krene ....... dok sam ja dotrcao uvo stradalo . Srecom je samo uvo. I naravno da smo odmah nasli opravdanje za njegovo delo, branio je svoj copor , kao satro. | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Pet Maj 27, 2011 10:14 pm | |
| Hahahah...tako i ovaj voli da se pravi mangup...evo sada mu je na meti jedan engleski buldog, koga cak i poznaje i nikad mu nista nije uradio, ali Capo u zadnje vreme , ne moze da ga smisli...Kad ga vidi...promeni se odmah...ja moram da ga vezem, a i onda mi tesko da ga savladam...sinoc smo celo vece pokusavali da ih izmirimo..u sustini reklo bi se da bas voli da dominira(cisto da opravda svoje ime)...ali ne brinem se ja za Djuru i njega,mozda bi ga Djuka malo poducio svom iskustvu...jos je Capo mlad i zelen
Poslednji izmenio Capo UE dana Sub Maj 28, 2011 2:21 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
dusan i'm bigl
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Pet Maj 27, 2011 10:27 pm | |
| Ne preostaje nam nista drugo sem da probamo, samo je bitno da nemaju iste zanimacije (citaj interes za istu zenku) ovako bi se sigurno samo ponjusili i svako na svoju stranu. | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Pet Maj 27, 2011 10:33 pm | |
| Valjda i mi uspemo da dodjemo, ako nishta,na sledecu biglijadu...a gospodin ce na tudjem terenu zasigurno biti miran (ili se ja samo nadam) | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Sub Maj 28, 2011 10:59 am | |
| Capo, divne slike! Ali bez flaše i štapa nema provoda | |
|
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Sub Maj 28, 2011 12:23 pm | |
| Kad se vec zove Capo, sto tako da se i ne ponasa. | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Sub Maj 28, 2011 5:43 pm | |
| Anči on je sad u periodu kad je pun snage i samopouzdanja , imaj jaku želju da se postavi kao dominantan mužijak u ekipi. Po ovome što si opisala ima pravo ponašanje dominantnog mužijaka siguran je u sebe i vašu podršku tako da nema odstupanja. Pozitivno je to što nije agresivan da prvi napada ,a te sitne čarke među mižijacima su konstantne. Sve mi ovo govori da ste pravilno radili sa njim, da nije plašljiv i istraumiran već da oseća da ste tu za njega. Što se tiče pamćenja ovaj moj matori je skoro 4 godine vrebao jednog dobermana, dok mu se nije pružila prilika da naplati jedan napad koji je od istog preživeo sa 7 meseci. Rane junačke brzo prođu .
Poz za CAPO DI TUTI CAPI i njegove ljubimce | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Sub Maj 28, 2011 8:38 pm | |
| Hvala Milane na iscrpnim savetima .Drago mi je da cujem jos necije misljenje... Capo je taman zamirio ranu na oku...a jutros je poceo da kaslje,a predvece da kaslje i kao da pokusava nesto da iskaslje, i onda povrati...nesto belo, i sluzavo kao slajm...Ja sam se jako uplasila...veterinar kaze da ga pratim veceras, da je verovatno ili nesto pojeo , ili se nazderao hladne vode ,pa ako mu ne bude bilo bolje, da ga sutra vodim...A ja sam se jako zabrinula, jer kad pocne tako da krklja, imam utisak da ce da se ugusi.... | |
|
| |
dusan i'm bigl
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Sub Maj 28, 2011 8:49 pm | |
| Hladna voda ili se najeo trave , to se cesto desava . | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Sub Maj 28, 2011 9:02 pm | |
| Ne znam ja sam se jako zabrinula, jer se on ne smiruje...smiri se pet minuta, i onda pocne da kaslje i nesto da iskasljava, jako je tuzan i smoren, a ustvari kao da povraca, i povrati to belo ili samo providno,sluzavo... | |
|
| |
dusan i'm bigl
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Sub Maj 28, 2011 9:13 pm | |
| Iz nekog mog iskustva , kad pas povraca treba mu skloniti hranu i vodu , ako nastavi da povraca obratiti se veterinaru. Dr. Zoran kaze da 24h nista ne uzima , moze orosal da mu se da kasnije . Ako nece da ga pije dajte mu na spric. Ali to tek posle nekoliko sati bez icega. | |
|
| |
Ilarion Beagles bigl-pronalazac
Broj poruka : 169 Godina : 49 Localisation : Vrbas Datum upisa : 18.05.2009
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Sub Maj 28, 2011 9:21 pm | |
| Psi namerno jedu travu da bi povratili previše dlake, ako je ima u želudcu. Sad im više otpada dlaka zbog vrućine, pa i to češće rade. To je jedan od mogućih razloga. | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Sub Maj 28, 2011 9:41 pm | |
| - Vinogradar ::
- Psi namerno jedu travu da bi povratili previše dlake, ako je ima u želudcu. Sad im više otpada dlaka zbog vrućine, pa i to češće rade. To je jedan od mogućih razloga.
Sada sam se konsultovala i sa veterinarom iz Kragujevca, kaze da je virusni kasalj i da toga sada ima mnogo,da mu je preslo od nekog psa...a neverovatno da i Capov najbolji drugar Kim ima danas iste simptome... | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Sub Maj 28, 2011 11:32 pm | |
| I u Beogradu vlada virusni kašalj medju kučićima, Leine 2 drugarice su već 3 dana na injekcijama, pa nastavak antibiotici! Mi čekamo i osluškujemo I to što kažete-izbaci nešto belo, baš su takvi i njihovi simptomi, uz opštu kilavost i slab apetit | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Ned Maj 29, 2011 12:22 am | |
| Joj, probajte da cuvate Leicu...ovo je strasno...Capo tugica se taman smiri i zaspi , a onda napad kaslja i povracanje.... | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Ned Maj 29, 2011 10:47 am | |
| Capo zelimo ti brz oporavak | |
|
| |
jecolinja i'm bigl
Broj poruka : 821 Godina : 43 Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Ned Maj 29, 2011 11:52 am | |
| - Lea2006 ::
- I u Beogradu vlada virusni kašalj medju kučićima, Leine 2 drugarice su već 3 dana na injekcijama, pa nastavak antibiotici! Mi čekamo i osluškujemo I to što kažete-izbaci nešto belo, baš su takvi i njihovi simptomi, uz opštu kilavost i slab apetit
Tacno za kasalj,bas je epidemija i nama su rekli da vodimo racuna sa kim se njusi. Nasa labradorka je zaradila i na antibioticima je bila desetak dana,i to 3 razlicita. Bas su joj dali udarnu terapiju,a imala je iste simptome. Sad je bolje! Zelimo Capu brz oporavak a njegovim vlasnicima sto manje brige. Razumem vas skroz i shvatam vasu bojazan,ali sigurna sam da cemo za par dana vec cuti lepe vesti o Capu,da ce biti onaj stari i da ce nastaviti da osvaja livade Zlatibora. Pozdrav od Akija | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Ned Maj 29, 2011 1:21 pm | |
| Evo sada smo stigli od veta...temperaturu nema,zivahan je , ali je zbog tog kaslja primio dve inekcije,vet kaze da bi trebalo da mu bude bolje, i da sutra dodjemo, da vidi da li treba da nastavi sa terapijom...rekla nam je da jede nesto mekano i da mu dam malo caja, mlakog...evo on sada spava, i nadam se da ce biti dobro.... | |
|
| |
antmari bigl-manijak
Broj poruka : 350 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 30.01.2011
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Ned Maj 29, 2011 1:35 pm | |
| Capo, brzo nam se oporavi! Zna Lava da ne bi trebalo da te ljubi dok si bolestan, ali moze ovako u sajber svetu | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Ned Maj 29, 2011 3:14 pm | |
| Sta je, bre, ovo? 2 dana me nema na forumu i svi biglici bolesni??? | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Ned Maj 29, 2011 6:06 pm | |
| Naiđe tako neki period kad psi u parku krenu jedan za drugim da dobijaju iste boljke, uglavnom taj virusni kašalj. Svi se oni stalno njuše i to ne može da se izbegne, ne znaš ti ko nosi virus! Mi smo do sada imali sreće da ga Doli ne zaradi iako se svakodnevno družila sa onima koji kašlju. Ljubite nam klempu i bez brige, brzo će da prođe! | |
|
| |
Capo UE i'm bigl
| Naslov: Re: Capo iz Uzica Ned Maj 29, 2011 7:00 pm | |
| - Dolly ::
- Naiđe tako neki period kad psi u parku krenu jedan za drugim da dobijaju iste boljke, uglavnom taj virusni kašalj. Svi se oni stalno njuše i to ne može da se izbegne, ne znaš ti ko nosi virus! Mi smo do sada imali sreće da ga Doli ne zaradi iako se svakodnevno družila sa onima koji kašlju. Ljubite nam klempu i bez brige, brzo će da prođe!
Vec je mnogo bolje...danas je samo jednom kasljao i izbacio malo slajma i to bas kod veterinara,posle toga je malo kasljucao, ali nije nista izbacivao....jeo je lepo kuvani pirinac i dzigericu ,sada spava...a kaslje jedino kada se malo vise uzbudi... | |
|
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Capo iz Uzica | |
| |
|
| |
| Capo iz Uzica | |