moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Capo iz Uzica

Ići dole 
+49
Snoopy Gang
dusan
LuSho
Anja..
Ilarion Beagles
marina
snoopy
naca-faca
.Marija.
Limbo & Mimi
Dani
jecolinja
Shiloh
atos
Emanuela
Tabasko the Dika
Hektor
Bole sa Dorcola
luce
Nestor
Boss
stefani
Niche
Rona
Srba bgd
Aćim
Ksenija
Vasica T
bikerchina
Sem
Gogili
soffijov
klokkende
Monika
Joker_Poker
Zvoncica
Lea2006
Lino
MarijaRio
Medena
mini
Dika
jok.mi
Niva
Boky&Tanja
Dolly
Andrijana
Ddans Dream Tim
Capo UE
53 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Capo UE
i'm bigl
i'm bigl
Capo UE

Broj poruka : 942
Godina : 46
Datum upisa : 08.06.2010

Capo iz Uzica - Page 8 Empty
PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyČet Nov 18, 2010 3:08 am

Vec treci put do sada sam primetila da se Capu na ledjima, duz kicme najezi dlaka i stoji kao ciroki.Dva puta je to bilo pri susretu sa nekim drugim psom, bilo da ga poznaje ili ne , a danas kada smo otisli u park(a bili smo sami) poceo je da cvili i laje i dlaka mu se nakostresila.Ubrzo se smirio i nastavio sa njuskanjem i trckanjem,pa me interesuje da li se to desava i vasim psima i zbog cega??? Question
Moram jos reci da Capo uopste nije agresivan!!!
Nazad na vrh Ići dole
Capo UE
i'm bigl
i'm bigl
Capo UE

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyČet Nov 18, 2010 4:44 am

Capo iz Uzica - Page 8 Probac

Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyČet Nov 18, 2010 9:27 am

Oksi se nakostreši dlaka na leđima kada laje na mačku ili nešto što ju je uplašilo, a Steli kada brani kosku od Nanda.
Možda je Capo nešto čuo, namirisao ili mu se samo učinilo da ima nešto pa se nakostrešio.
To ne znači da je agresivan, branio se od nečega što ga je uplašilo.
Nakostreše se kada napadaju ili se brane, da bi, podizanjem dlake, izgledali veći i strašniji. Rade to i drugi psi, mačke, i druge životinje. Čak i neke ptice nakostreše perje u odbrani gnezda od grbljivica da bi izgledale veće i strašnije, da bi oterale neprijatelja.

Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyČet Nov 18, 2010 11:59 am

Dika se nakostresi kad naidje drugi muzjak. To je poceo da radi sa, otprilike, godinu ipo. Dika je bezobrazan i disciplinuje svakog mladjeg muzjaka od sebe na setalistu i na Savi, bez obzira na velicinu. Onako mali, nakostresen, krene da obilazi oko takvog muzjaka, a ovaj se ukipi, valjda zatecen Dikinim bezobrazlukom i arogancijom.

Dika nije agresivan, ali nije ni naivan. Odlican je cuvar. Na placu reaguje na svakoga ko se priblizi i nema teorije da bi nam neko nepozvan dosao a da ga on ne primeti i ne odreaguje. Do sada je oterao nekoliko nezvanih ljudskih gostiju. Nepogresivo razlikuje ljude kojima tu nije mesto i komsije koje su svratile da se upoznamo... instinkt valjda.
Nazad na vrh Ići dole
Capo UE
i'm bigl
i'm bigl
Capo UE

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyČet Nov 18, 2010 1:51 pm

Hvala vam puno na odgovorima, sad mi je lakse...Kako nikada pre nisam imala psa mogla sam samo da naslutim o cemu se radi, a vi ste mi mnogo olaksali!!! top gun
Capo se ponasa slicno kao Dika ali do sada mu se dlaka nije podizala, valjda mora da pokaze da je on tu Capo de tutti capi, a kad malo bolje razmislim,posto smo svaki danu parku, moguce je da je deckonja samo cuva svoju teritoriju....
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyČet Nov 18, 2010 2:26 pm

Capo UE ::
Hvala vam puno na odgovorima, sad mi je lakse...Kako nikada pre nisam imala psa mogla sam samo da naslutim o cemu se radi, a vi ste mi mnogo olaksali!!! top gun
Capo se ponasa slicno kao Dika ali do sada mu se dlaka nije podizala, valjda mora da pokaze da je on tu Capo de tutti capi, a kad malo bolje razmislim,posto smo svaki danu parku, moguce je da je deckonja samo cuva svoju teritoriju....

Apsolutno se o tome radi. On je Capo di tutti capi i cuva svoju teritoriju. Nista drugo. Nisu agresivni, ali su veoma teritorijalni.
Nazad na vrh Ići dole
Capo UE
i'm bigl
i'm bigl
Capo UE

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyČet Nov 18, 2010 3:11 pm

Monika ::
Poslednja slika je prelepa! tr Suma je slicna Boricima gde ja i Feki idemo.
To i jeste ta shuma....Jutros su Capo i Deni bili u setnji do bunkera....tu je jedino bilo sunca bounce
HAhaha ja vidim ista suma. Very Happy Mi svaki dan idemo u osvajanje Borica, ali samo do vrha, tamo pre bunkera jer su gore auti. Mozda vas nekad sretnemo pre proleca.
Moguce je da se sretnemo,ali mi bas retko idemo gore jer je ta shuma mnogo prljavija ima mnogo djubreta, koje i te kako Capu predstavlja izazov, nego suma iznad parka i sam park.
Nazad na vrh Ići dole
Capo UE
i'm bigl
i'm bigl
Capo UE

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyČet Nov 18, 2010 3:15 pm

Dika ::

Apsolutno se o tome radi. On je Capo di tutti capi i cuva svoju teritoriju. Nista drugo. Nisu agresivni, ali su veoma teritorijalni.
Hvala drugaru Diki!
Nazad na vrh Ići dole
Capo UE
i'm bigl
i'm bigl
Capo UE

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyPet Nov 19, 2010 4:19 pm

Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12778

Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12818

Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12819e

Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12822c

Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12832g

Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12884

Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12881g

Poslednji put izmenio Capo UE dana Pet Nov 19, 2010 5:03 pm, izmenio ukupno 2 puta
Nazad na vrh Ići dole
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyPet Nov 19, 2010 4:59 pm

Lepšanović hehe
Šta on ima drugara dobar dan
Ljube ga Banditi i Banditići iz Kovina fff
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyPet Nov 19, 2010 5:26 pm

Kako je sladak na ovoj poslednjoj slici! Medenjak! tr
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

Broj poruka : 1390
Godina : 29
Datum upisa : 17.06.2009

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyPet Nov 19, 2010 5:38 pm

Kako je sladak na poslednjoj slici! hehe
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyPet Nov 19, 2010 7:54 pm

Kakav maneken! top gun
Nazad na vrh Ići dole
Capo UE
i'm bigl
i'm bigl
Capo UE

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyPet Nov 19, 2010 10:33 pm

Ko je onaj strasan baja,Cica mace sto odvaja Very Happy .............
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyNed Nov 21, 2010 2:23 am

Ko je onaj strasan baja,Cica mace sto odvaja Very Happy .............

Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Capo UE
i'm bigl
i'm bigl
Capo UE

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyNed Nov 21, 2010 10:01 pm

Evo Capa u danasnjoj setnji....

Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12886

A onda sam malo skrenuo u pesak...
Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12887

....a onda sam resio da se bas isprljam

Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12904u

Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12899

...zatim mi nista nije smetalo da malo operem svoje sape...
Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12890e

Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12894.th

Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12906

Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12908

Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12921y

...onda sam polako krenuo kuci...
Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12919e

Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12915g

Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12910h

....i kuci...
Capo iz Uzica - Page 8 Sdc12922r

Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyNed Nov 21, 2010 10:03 pm

Eh, tezak zivot biglovski...
Nazad na vrh Ići dole
Capo UE
i'm bigl
i'm bigl
Capo UE

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyNed Nov 21, 2010 10:08 pm

Aha....i onda kazu "pasiji zivot..." Wink

Poslednji izmenio Capo UE dana Ned Nov 21, 2010 10:09 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyNed Nov 21, 2010 10:08 pm

Tezak, tezak, pogotovu na poslednjoj slici. U Capo, pa ti si bio na plazi! Very Happy Kad bude lepo vreme uhvati neku patku.
Nazad na vrh Ići dole
Capo UE
i'm bigl
i'm bigl
Capo UE

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyNed Nov 21, 2010 10:10 pm

Tezak, tezak, pogotovu na poslednjoj slici. U Capo, pa ti si bio na plazi! Very Happy Kad bude lepo vreme uhvati neku patku.

Setalistem od parka do plaze sve je puno patki, ali je navikao na njih, pa ga mnogo i ne interesuju....Danas smo bacali drvo, a on ga je donosio, ili zavuce glavu u vodu i izroni kamen king
Nazad na vrh Ići dole
Niche
bigl-manijak
bigl-manijak
Niche

Broj poruka : 442
Datum upisa : 08.09.2010

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyPon Nov 22, 2010 2:28 pm

Mnogo si lep, Capo, mnogo, mnogo. Pozdravlja te Nice. On jos nije vezbao da lovi patke te, ako bude prilike, da ga malo poucis.
Nazad na vrh Ići dole
Capo UE
i'm bigl
i'm bigl
Capo UE

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptyUto Nov 23, 2010 8:06 pm

Hvala Nice....Nadam se da ce biti prilike da se druzimo i da cu se malo vise zainteresovati za patke, pa da cemo ih zajedno loviti... Very Happy .
Capo je za sada sa carapa, flasa, pairnih maramica i ostalog , jednom sav srecan u parku doneo pacova , a drugi put rep od veverice ee
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptySre Nov 24, 2010 12:22 pm

...pacova affraid ... rep od veverice affraid ... a gde je ostatak veverice?
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptySre Nov 24, 2010 1:28 pm

affraid affraid affraid
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Monika
i'm bigl
i'm bigl
Monika

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 EmptySre Nov 24, 2010 3:12 pm

Dolly ::
affraid affraid affraid
Ahahhahahaha Mozda ga sada vari. lol!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Capo iz Uzica   Capo iz Uzica - Page 8 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Capo iz Uzica
Nazad na vrh 
Strana 8 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Tina iz Uzica
» Felix iz Uzica

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: