Bigi ♥ novajlija
Broj poruka : 15 Godina : 25 Datum upisa : 04.07.2012
| Naslov: Re: Dresiranje Biglica Sre Jul 04, 2012 9:18 pm | |
| Moj Bigi zna sjedi,lezi,daj jednu šapu i drugu,trenutno ga učim da se okrene što mu dobro ide ,a i napola zna čekaj Jedino me muči to kaj neće mi doć i nema šanse da ga pustim jer me ni tada ne sluša.Puštam ga jedino kada se igra s nekim drugim psom koji sluša. | |
|
Gogili i'm bigl
Broj poruka : 892 Godina : 38 Localisation : Beograd Datum upisa : 23.04.2009
| Naslov: Re: Dresiranje Biglica Sre Jul 04, 2012 10:56 pm | |
| To je najteze, ja mislim Mi smo postepeno Arija poceli da pustamo, kad nema pasa, gde je neka livada, da nije saobracaj blizu. I malo po malo, sada vec bez povoca skoro svuda. Samo budno oko, cim ode dalje od 3 metra, sledi "Ari, polako..." ili malo strožije "Stani". A on ima 3 ipo godine | |
|
ivan_bg pronadjen
Broj poruka : 3 Godina : 52 Localisation : Beograd Datum upisa : 04.05.2015
| Naslov: Re: Dresiranje Biglica Uto Maj 12, 2015 5:33 pm | |
| Koja je, po vašem mišljenju, najbolja strategija za "fuj" napolju? Bongo (tri meseca) je krenuo u svoje prve šetnje i pojeo bi sve živo "Fuj" u kući i radi nekako, ne najbolje (guranje u usta njegovih igračaka, novine za stvaranje buke...), ali se natežemo nekako, napolju - nikako. Uvek završimo sa vađenjem smeća iz usta, valjda veći deo i izvadim, ali ipak... svega ima napolju, nije nimalo bezbedno.... Probao sam oštro, uz viku "fuj", sa hvatanjem za kožu na vratu i podizanjem od zemlje, ali je njemu i dalje lepo i trudi se da pojede sve - i smeće i moje prste... | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Dresiranje Biglica | |
| |
|