moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Niva iz Nisa

Ići dole 
+64
jecolinja
soffijov
Anja..
tedibi
Snoopy Gang
Tabasko the Dika
Emanuela
.Marija.
brica
Nestor
stefani
atos
Tina
Aćim
Gogili
Monika
maza
Nemi
Srba bgd
Adi
Ilarion Beagles
Capo UE
Vasica T
CvijaTheLegend
Ddans Dream Tim
Bole sa Dorcola
Mylo in Zoya iz Ormoža
elmer fudd
bikerchina
Lord sa Dedinja
Aloha Lusi
Marley
Dani
mini
Aga Aron
FLAFI
falkfoto
luce
Joker_Poker
Vuk
Andrijana
Boky&Tanja
jok.mi
lili
olja76
DP
Zvoncica
Bunny's Nightmare
LuSho
Lino
filip
Rona
Medena
stefana
Lea2006
Dolly
mknaumoski
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Mirka
Ksenija
MarijaRio
Niva
Shiloh
Dika
68 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći
AutorPoruka
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

Niva iz Nisa - Page 24 Empty
PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyNed Okt 03, 2010 10:41 pm

Nemam reči, u šoku sam, STRAŠNO MI JE ŽAO, ne mogu ni da zamislim kako je vama
Nazad na vrh Ići dole
Aloha Lusi
bigl-njuskalo
bigl-njuskalo
Aloha Lusi

Broj poruka : 113
Datum upisa : 31.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyNed Okt 03, 2010 10:46 pm

ne i ona...strasno...mnogo nam je zao... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Joker_Poker
i'm bigl
i'm bigl
Joker_Poker

Broj poruka : 732
Datum upisa : 05.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyNed Okt 03, 2010 10:47 pm

Jako mi je žao Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ...
Nazad na vrh Ići dole
Lino
i'm bigl
i'm bigl
Lino

Broj poruka : 1692
Godina : 32
Datum upisa : 12.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyNed Okt 03, 2010 10:52 pm

Ajme strasno. ne mogu vjerovati. jako mi je zao. Sad
...drzi te se
Nazad na vrh Ići dole
http://www.wix.com/linotap/beagle-lino
Nemi
bigl-njuskalo
bigl-njuskalo
Nemi

Broj poruka : 45
Godina : 52
Datum upisa : 29.04.2010

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyNed Okt 03, 2010 11:35 pm

Prica je strashna, a epilog josh gori... Bas mi je zao..
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyNed Okt 03, 2010 11:41 pm

Nadala sam se da je Felixovim oporavkom prekinuta serija loših, tužnih, strašnih vesti, ali na moju veliku žalost, nesreća je snašla našu malu Misi, čiju sliku sa mašnicama na divnim ušima, nikada neću zaboraviti! Jako mi je žao i nje i vas što to preživljavate. Sad

Poslednji izmenio Dolly dana Pon Okt 04, 2010 12:20 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyNed Okt 03, 2010 11:58 pm

Hvala vam na razumevanju, Niva je moja prva ljubav ali Misi je bila nesto posebno i strasno smo bile vezane, ja jos uvek ne mogu da verujem da vise nece da mi skoci u krilo, jednostavno bila je moja radost Sad
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
jok.mi
i'm bigl
i'm bigl
jok.mi

Broj poruka : 1098
Datum upisa : 20.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyPon Okt 04, 2010 12:11 am

Sad Ne mogu ni zamisliti koliki je to bol izgubiti tako divno biće, toliko veselo i puno života. Ne mogu ni zamisliti to biće koje sebe naziva ''čovekom'', a koje može uništiti toliku leputu na tako bezobziran i surov način. Milanka ne mogu izgovoriti dovoljno reči utehe koje ti mogu i samo malo ublažiti bol. Tišina je toliko surova i čini nam se da nikad neće nestati. Verujem da ti Niva pruža svu utehu. Ljube vas svi Kovinci i saosećaju sa vama. Sad

Poslednji izmenio jok.mi dana Pon Okt 04, 2010 12:14 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Vasica T
i'm bigl
i'm bigl
Vasica T

Broj poruka : 1527
Datum upisa : 07.08.2010

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyPon Okt 04, 2010 12:14 am

Želeli smo i nadali se da će i ona kao Felix uspeti da prebrodi krizu i da se oporavi. Jako nam je žao zbog svega što ste prošli poslednjih nedelja.Želeli bi da vam uputimo reči utehe ali sve nekako gubi smisao. Držite se Sad
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyPon Okt 04, 2010 12:21 am

Za nekoliko dana izgubili smo dve divne Dikine i Nivine bebice. Mnogo mi je žao Milanke i njene porodice, jer ako iko voli i pazi svoje pse, to su oni. A taj što je ubacio otrov, neka se ne nada ničem dobrom u životu. Karma je čudo. Svakoga iza ćoška sačeka zaslužena kazna.

A ovo luče ćemo da upamtimo sa mašnicama na ušima, baš kako kaže Zoka. I sa onom tufnom na nosu Sad
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyPon Okt 04, 2010 12:55 am

Dika ::
Za nekoliko dana izgubili smo dve divne Dikine i Nivine bebice. Mnogo mi je žao Milanke i njene porodice, jer ako iko voli i pazi svoje pse, to su oni. A taj što je ubacio otrov, neka se ne nada ničem dobrom u životu. Karma je čudo. Svakoga iza ćoška sačeka zaslužena kazna.

A ovo luče ćemo da upamtimo sa mašnicama na ušima, baš kako kaže Zoka. I sa onom tufnom na nosu Sad

Niva iz Nisa - Page 24 Abn61

Niva iz Nisa - Page 24 Ac65vc

Vera je procitala moje misli, nase kuce su samo kada smo kod kuce boravile u dvoristu bez nas, sva ostala kretanja su bila u nasem prisustvu tako da mi je jedina sumnja da joj je dato nesto kroz kapiju, ali se neprestano pitam zasto Question No Sad
Nazad na vrh Ići dole
Vasica T
i'm bigl
i'm bigl
Vasica T

Broj poruka : 1527
Datum upisa : 07.08.2010

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyPon Okt 04, 2010 1:32 am

NIVA"Vera je procitala moje misli, nase kuce su samo kada smo kod kuce boravile u dvoristu bez nas, sva ostala kretanja su bila u nasem prisustvu tako da mi je jedina sumnja da joj je dato nesto kroz kapiju, ali se neprestano pitam zasto" Question No Sad

Teško mi možemo da shvatimo logiku kojom se To (neznam kako drugačije da ga nazovem kad nije ni čovek ni životinja) vodilo kada je učinilo nešto ovako grozno. Samo se nadam da je tačna ona rečenica " Neko to od gore vidi sve" i da će To zadesiti slična ili još gora sudbina.

P.S. Čuvajte Nivu očigledno nekome u bližoj okolimi smetaju psi.
Nazad na vrh Ići dole
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

Broj poruka : 2058
Godina : 37
Datum upisa : 02.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyPon Okt 04, 2010 5:44 am

Niva iz Nisa - Page 24 Opo_pa11
Nazad na vrh Ići dole
https://	http://www.facebook.com/andrijana.miletic
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyPon Okt 04, 2010 8:38 am

O boze bas mi je jako jako zao
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyPon Okt 04, 2010 9:55 am

Čuvajte Nivu, moja prijateljica je imala nesreću da joj se u šetnji zvetdarskom šumom otruju oba psa, majka i ćerka zlatni retriveri, s tim što je majka stradala odmah, a ćerku su, posle mnogo dana lečenja i infuzija, uspeli da spasu, bez posledica. Još se nisu oporavili od šoka!
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Ilarion Beagles
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Ilarion Beagles

Broj poruka : 169
Godina : 49
Datum upisa : 18.05.2009

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyPon Okt 04, 2010 10:26 am

Žao mi je, bila je kao lutka.
Sigurno će vam mnogo nedostajati.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.ilarionbeagles.com
Aga Aron
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Aga Aron

Broj poruka : 150
Datum upisa : 15.11.2009

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyPon Okt 04, 2010 5:36 pm

Neee lutka mala Sad
Nazad na vrh Ići dole
LuSho
bigl-manijak
bigl-manijak
LuSho

Broj poruka : 362
Godina : 28
Datum upisa : 14.10.2009

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyPon Okt 04, 2010 5:38 pm

U šoku sam. Shocked
Misi mi je nekako odmah privukla pažnju i bila mi je najdraže štene u ovom leglu, a sad je više nema. Ne vjerujem. Sad

RIP Misi Niva iz Nisa - Page 24 Smiley-angelic010

Strašno mi je žao. Držite se.
Niva iz Nisa - Page 24 Smiley-angelic017
Nazad na vrh Ići dole
http://julesrules.weebly.com/
Mylo in Zoya iz Ormoža
bigl-njuskalo
bigl-njuskalo
Mylo in Zoya iz Ormoža

Broj poruka : 65
Datum upisa : 06.03.2010

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyPon Okt 04, 2010 7:13 pm

Ne morem verjeti, da smo izgubili še prelepo Misi zelo nam je žal. Tisti ki pa jo je zastrupil pa se naj cvre v peklu.
Sožalje od brata Mylota in družine Čurin.
Nazad na vrh Ići dole
Srba bgd
i'm bigl
i'm bigl
Srba bgd

Broj poruka : 469
Datum upisa : 30.09.2010

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyPon Okt 04, 2010 11:42 pm

Meni je zao da udasrim Srbu srolanim listom novina po glavi kako bi naucio sta znaci NE, ali onome ko je ovo mogao ne da uradi nego d apomisli da uradi bih oci ispoala da ne trepnem...Ja znam da je svaka rec suvisna...ali znajte da potpuno saosecamo sa vasim bolom Sad
Nazad na vrh Ići dole
olja76
bigl-manijak
bigl-manijak
olja76

Broj poruka : 299
Godina : 48
Datum upisa : 03.02.2009

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyUto Okt 05, 2010 4:11 pm

Boze kakvih zlotvora ima!zasto se neko u ovoj drzavi ne pobuni malo i STVARNO kazni ovakve monstrume!!!!!!!!!!!!
Cuvajte nam Nivu!STVARNO NAM JE ZAO!!!!!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
Bole sa Dorcola
bigl-manijak
bigl-manijak
Bole sa Dorcola

Broj poruka : 319
Datum upisa : 21.04.2010

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptyUto Okt 05, 2010 7:01 pm

O drugari, tek smo sad videli vest, mnogo, mnogo nam je zao!
Cuvajte Nivu!

Vole vas sve Bole i familija!
Nazad na vrh Ići dole
maza
pronadjen
pronadjen

Broj poruka : 4
Datum upisa : 13.07.2010

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptySre Okt 06, 2010 3:15 pm

ZNAM DA JE TVOJA TUGA PREVELIKA,zato sam i ja jako tuzna!Prolazila sam i sama nekoliko puta kroz tako strasne stvari! Crying or Very sad Dok gledam njenu sliku mute mi se slova od suza!NE MOGU DA VERUJEM-DUSA MOJA! Sad Ne radi mi telefon pa ne mogu da ti se javim.Pozovi me.
Nazad na vrh Ići dole
maza
pronadjen
pronadjen

Broj poruka : 4
Datum upisa : 13.07.2010

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptySre Okt 06, 2010 3:18 pm

Naravno da me srce boli i za Milorda! Crying or Very sad Znam da znas koliko sam ih volela!!! Crying or Very sad MNOGO SAM,MNOGOOOO TUZNA!ANDJELI NASI!!!! Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 EmptySre Okt 06, 2010 10:17 pm

Hvala svima na razumevanju i utehama ali mnogo je tuzno. Niva se stalno trpa u moje krilo, smirila se, vidim da i ona tuguje. Mnogo mi nedostaje moj mali leteci zvrk Sad
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Niva iz Nisa   Niva iz Nisa - Page 24 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Niva iz Nisa
Nazad na vrh 
Strana 24 od 40Idi na stranu : Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Sledeći
 Similar topics
-
» Niva iz Nisa
» Ogi iz nisa
» Aki iz Nisa
» Maza iz Nisa (ja nisam bigl ali volim visoko drustvance).Poz

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: