moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Preporuka knjige!!!!

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Godina : 42
Datum upisa : 06.12.2006

Preporuka knjige!!!! Empty
PočaljiNaslov: Preporuka knjige!!!!   Preporuka knjige!!!! EmptyČet Okt 29, 2009 2:14 am

Drage/i forumasi/ce,

zelela sam samo da vam preporucim savrsenu knjigu za nas koji imamo pse za ljubimce, posebno biglove.... Knjiga se zove "koju igru igra vas kucni ljubimac".
Ovo je zapravo jedna od retkih knjiga koje se kod nas mogu naci iz oblasti zoopsihologije. Pisac je Dr Brus Fogl, koji je inace veterinar, i objasnjava vezu izmedju psa i vlasnika jezikom transakcione analize. On se konkretno bavi psiholoskim igrama koje nasi ljubimci igraju sa nama i mi sa njima. Jako jako zanimljivo

Ako idete na Sajam knjiga, ovu knjigu mozete kupiti na standu Psihopolisa.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Godina : 42
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Preporuka knjige!!!!   Preporuka knjige!!!! EmptyČet Okt 29, 2009 4:18 am

sigurna sam da je odlicna knjiga, jer vec imam jednu istog autora i mnogo je volim (the dog owner's manual)
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Preporuka knjige!!!!   Preporuka knjige!!!! EmptyČet Okt 29, 2009 3:47 pm

Hvala na informaciji.
Nazad na vrh Ići dole
Lino
i'm bigl
i'm bigl
Lino

Broj poruka : 1692
Godina : 32
Datum upisa : 12.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Preporuka knjige!!!!   Preporuka knjige!!!! EmptyČet Okt 29, 2009 10:19 pm

mene je sokiralo ono sto sam procitala u jednoj njegovoj knjizi,a to je da ako pas previse njuska da mu se njuska nasprica s parfemom pa ce mu parfem omesti sve ostale mirise i vise nece njuskat! Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
http://www.wix.com/linotap/beagle-lino
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Preporuka knjige!!!!   Preporuka knjige!!!! Empty

Nazad na vrh Ići dole

Preporuka knjige!!!!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Knjige