| Rona/Bg | |
|
+50Snoopy:) snoopy King i Maša jecolinja Emanuela dusan soffijov Tabasko the Dika tedibi Niche Capo UE Srba bgd Monika Vasica T Gogili Ddans Dream Tim Ilarion Beagles Aga Aron lili filip aries64 mknaumoski Shiloh ivanika Ari Adi MarijaRio luce Lino Janchee Andrijana Aćim LuSho Lea2006 Flora Teodor-Tedi iz S.Palanke Zvoncica Niva DP Sara <3 Bigl Medena Dika Bugi olja76 jok.mi Ksenija Boky&Tanja Dolly Bunny's Nightmare Rona 54 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Rona i'm bigl
Broj poruka : 507 Godina : 39 Datum upisa : 29.09.2009
| Naslov: Re: Rona/Bg Ned Dec 06, 2009 1:35 pm | |
| Hahaha, dobra fora Nemamo vise problema sa hranom, nasla sam neke granule za stenad koje hoce i Tedi da jede, tako da su oboje obezbedjeni. Rona postaje sve zivahnija, nocas mi je napravila haos od sobe, srusila je kutiju u kojoj stoje stvarcice za pse, makaze, cetka, cesalj, i suvi sampon kome je izgrickala dno bocice i rasula svuda. Srecom nije napravila veliku rupu pa nije mnogo izaslo. Napolju obozava da se igra sa drugim psima, ali prethodno mora da se posteno izlaje na nepoznate pse. Ima neverovatan karakter, kad prolazimo pored dvorista iz kojih laju psi na nas ona obavezno uzvraca istom merom, a sinoc je lajala na tri ulicna psa, prilicno velika, koji nisu opasni ali su dosadni, kad nas vide, da budem precizna Tedija kad vide, pocnu da laju i idu za nama. Ona je stala i lajala na njih dok nisu prestali i razisli se. Neverovatan pas... | |
|
| |
Aćim bigl-manijak
Broj poruka : 246 Localisation : Tatooine Datum upisa : 11.10.2009
| Naslov: Re: Rona/Bg Ned Dec 06, 2009 1:37 pm | |
| hmm... sto mi to sa lajanjem nesto poznato | |
|
| |
Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Rona/Bg Ned Dec 06, 2009 1:49 pm | |
| Ljubi je mama aspida Beba | |
|
| |
Rona i'm bigl
| Naslov: Re: Rona/Bg Ned Dec 06, 2009 8:43 pm | |
| Ljubimo i mi nju! Ince jos uvek smo do guse u njenim pisancima, danas smo se setali pola sata, i kad smo se vratili malo se igrala sa Tedijem i hop na dvosed (ovaj na kojem njih dvoje spavaju) i ladno se popiski. E onda je dobila malo po guzi i bilo je vikanja, ali ne znam kako da je naucim barem da obavlja nuzdu na jednom mestu. Ostao nam je tepih samo u dnevnoj sobi a ona se sad dva puta ispiskila po njemu za manje od 20 minuta. Ima li neko neku ideju, predlog, bilo sta, ja vise ne znam sta cu. | |
|
| |
MarijaRio bigl-manijak
Broj poruka : 393 Datum upisa : 18.11.2009
| Naslov: Re: Rona/Bg Ned Dec 06, 2009 11:00 pm | |
| Rio ima tri meseca i prilicno su mu se dopale one pelene za pod (iz pet centra), uglavnom piski na njih + na sve to kad krenete u stenju ponesi joj vodu u flasici pa joj daj dok je napolju tako da ona ubrzo mora da se ispiski dok je jos napolju(ovo pali ako ste u stenji min 45. min)
P.S. slatka je kao med! | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Rona/Bg Ned Dec 06, 2009 11:06 pm | |
| - Rona ::
- Ljubimo i mi nju!
Ince jos uvek smo do guse u njenim pisancima, danas smo se setali pola sata, i kad smo se vratili malo se igrala sa Tedijem i hop na dvosed (ovaj na kojem njih dvoje spavaju) i ladno se popiski. E onda je dobila malo po guzi i bilo je vikanja, ali ne znam kako da je naucim barem da obavlja nuzdu na jednom mestu. Ostao nam je tepih samo u dnevnoj sobi a ona se sad dva puta ispiskila po njemu za manje od 20 minuta. Ima li neko neku ideju, predlog, bilo sta, ja vise ne znam sta cu. Pohvalite je i nagradite kada obavi gde treba, a naljutite se, i eventualno je kaznite izbacivanjem na terasu kada obavlja nuždu po kući! Samo budite strogi i dosledni kad radi ono što ne sme! | |
|
| |
Rona i'm bigl
| Naslov: Re: Rona/Bg Pon Dec 07, 2009 3:07 pm | |
| - Rio ::
- Rio ima tri meseca i prilicno su mu se dopale one pelene za pod (iz pet centra), uglavnom piski na njih + na sve to kad krenete u stenju ponesi joj vodu u flasici pa joj daj dok je napolju tako da ona ubrzo mora da se ispiski dok je jos napolju(ovo pali ako ste u stenji min 45. min)
P.S. slatka je kao med! Hoce da obavlja kompletnu nuzdu napolju, ali je problem u tome sto je obavlja i svuda po stanu. Kakenje jos nije problem, jer se izmet pokupi, obrise i to je to, nego sto piski gde stigne, na svoju i Tedijevu prostirku, na njihov dvosed, na tepih, u kupatilu, kuhinji, po mom krevetu...mislim da apsolutno nema mesta gde se nije popiskila. Imali smo te pelene, na njih se popiski jednom dnevno a jos pedeset puta svuda okolo. Poceli smo sa ostrim tonom kada se popiski tamo gde ne sme, ali je za sada to uopste ne sprecava da dodje opet iako malo podvije repic i zna da je pogresila. | |
|
| |
MarijaRio bigl-manijak
| Naslov: Re: Rona/Bg Pon Dec 07, 2009 3:15 pm | |
| - Rona ::
- Rio ::
- Rio ima tri meseca i prilicno su mu se dopale one pelene za pod (iz pet centra), uglavnom piski na njih + na sve to kad krenete u stenju ponesi joj vodu u flasici pa joj daj dok je napolju tako da ona ubrzo mora da se ispiski dok je jos napolju(ovo pali ako ste u stenji min 45. min)
P.S. slatka je kao med! Hoce da obavlja kompletnu nuzdu napolju, ali je problem u tome sto je obavlja i svuda po stanu. Kakenje jos nije problem, jer se izmet pokupi, obrise i to je to, nego sto piski gde stigne, na svoju i Tedijevu prostirku, na njihov dvosed, na tepih, u kupatilu, kuhinji, po mom krevetu...mislim da apsolutno nema mesta gde se nije popiskila. Imali smo te pelene, na njih se popiski jednom dnevno a jos pedeset puta svuda okolo.
Poceli smo sa ostrim tonom kada se popiski tamo gde ne sme, ali je za sada to uopste ne sprecava da dodje opet iako malo podvije repic i zna da je pogresila. Dusa mala opasna, sve ona zna.. Tcno mozda pokusava da ostavi svoj trag a ne da joj sve mirise na Tedija .Rio nece napolju da piski nego vuce ka kuci kad mu se pripiski A kad je ljut ili nije nesto po njegovom zapiski malo nesto sto zna da ne treba i odmah pobegne (npr. kad je sam 2,3 sata u sobi gde je inace i gde mu stoje i pelene i sve ostalo njegovo, kako otvorim vrata on istrci popiski se u hodnik i pobegne) Ne znam sta da ti kazem, pokusavam da ih skapiram al vidim da su razliciti i da imaju neku svoju pricu | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| |
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Rona/Bg Pon Dec 07, 2009 10:08 pm | |
| - Lea2006 ::
- Rona ::
- Ljubimo i mi nju!
Ince jos uvek smo do guse u njenim pisancima, danas smo se setali pola sata, i kad smo se vratili malo se igrala sa Tedijem i hop na dvosed (ovaj na kojem njih dvoje spavaju) i ladno se popiski. E onda je dobila malo po guzi i bilo je vikanja, ali ne znam kako da je naucim barem da obavlja nuzdu na jednom mestu. Ostao nam je tepih samo u dnevnoj sobi a ona se sad dva puta ispiskila po njemu za manje od 20 minuta. Ima li neko neku ideju, predlog, bilo sta, ja vise ne znam sta cu. Pohvalite je i nagradite kada obavi gde treba, a naljutite se, i eventualno je kaznite izbacivanjem na terasu kada obavlja nuždu po kući! Samo budite strogi i dosledni kad radi ono što ne sme! Vec smo ovo negde pisali. Mi smo Diku iznosili na terasu milion puta dnevno, a moj muz je spavao sa njim u dnevnoj sobi jedno nedelju ili dve, ne secam se, pa ga je i nocu iznosio... Vrlo brzo je naucio da to radi na terasi na novinama, ali je posle trebalo malo vise da nauci da vise ne treba na terasi, nego napolju... Ko ne plati na mostu, plati na cupriji... | |
|
| |
Adi novajlija
Broj poruka : 35 Datum upisa : 25.11.2009
| Naslov: Re: Rona/Bg Uto Dec 08, 2009 1:28 am | |
| Pozdrav sestri iz Sarajeva
Snoopy | |
|
| |
Rona i'm bigl
| Naslov: Re: Rona/Bg Sre Dec 09, 2009 7:44 pm | |
| I dalje se preganjamo oko vrsenja nuzde, a ova kisa nam samo odmaze. Rona ne voli ovakvo vreme, hladno joj je, pa mozemo samo malo da se prosetamo u toku dana, a uvece nam se drustvo brzo razbezi pa se ni ne izigra posteno. Istrikan joj je dzemperak za prave zimske dane, da nam se ne prehladi. Ova slika je od pre mesec dana, taman kad je napunila 3 meseca A ova je od skora 11. puni 4 meseca, a sad u nedelju idemo na izlozbu da se vidimo sa familijom | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Rona/Bg Sre Dec 09, 2009 9:42 pm | |
| Nije što nam je rod, ali prava je lutkica! | |
|
| |
Aćim bigl-manijak
| Naslov: Re: Rona/Bg Sre Dec 09, 2009 11:43 pm | |
| /\ /\ slazemo se... | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Rona/Bg Čet Dec 10, 2009 12:26 am | |
| Ja bih da vidim taj dzemperak. Pojupcic slatkoj Roni | |
|
| |
Ari bigl-pronalazac
Broj poruka : 167 Godina : 41 Localisation : Beograd Datum upisa : 24.02.2008
| Naslov: Re: Rona/Bg Čet Dec 10, 2009 3:37 am | |
| Stvarno je secer mali! Kakva je situacija u coporu sada ,jel i dalje dobija popravno vaspitne od macankovica? Ari redovno dobije koju cusku od macke kada pretera . | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Rona/Bg Čet Dec 10, 2009 12:14 pm | |
| | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Rona/Bg Čet Dec 10, 2009 5:25 pm | |
| | |
|
| |
Rona i'm bigl
| Naslov: Re: Rona/Bg Čet Dec 10, 2009 7:19 pm | |
| Hvala svima na komlimentima Medena dzemperak ce uskoro biti na slikama, vrlo je jednostavan samo je stvar u koncu koji je pomesan sa vunom tako da bi trebalo da se malo svetluca Naravno mislim da ce samo prvog dana izgledati pristojno, cim bude krenula u setnje od svetlucanja nece ostati nista Ari - sad se njih dvoje igraju, jurcaju se po stanu i rekla bih da im je bas zabavno. Dobija i dalje povremeno cuske od njega ali se uopste ne uzbudjuje zbog toga. Mala zver... | |
|
| |
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Rona/Bg Čet Dec 10, 2009 7:55 pm | |
| Mogla bi da pocnes malo ostrije da je vaspitavas,jer to piskenje po kuci vise nije zato sto je mala beba vec je bezobrazluk. Nemoj joj dozvoliti da ona tebe vaspita. | |
|
| |
Rona i'm bigl
| Naslov: Re: Rona/Bg Pet Dec 11, 2009 4:01 pm | |
| Pocela je da dobija novinama po guzi kad se popiski tamo gde ne treba. Nazalost ovo budjavo vreme nam uopste ne ide u korist, em ne mozemo dugo da budemo napolju em dok se ja obucem ona se upiski. Evo dzemperak je zavrsen, Rona nije bas bila odusevljena kad ga je obukla ali mislim da ce joj prijati kad temperatura ode u minus. Kragnica moze da se malo podize i spusta, u zavisnosti od raspolozenja, jelte Koncic visi jer je dzemperak bio u fazi zavrsavanja kad sam je slikala | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Rona/Bg Pet Dec 11, 2009 4:34 pm | |
| sjajno! savrsen je. pravi damski )) jel' imate nesto iz Bozicne kolekcije? mi znate idemo u goste, pa bismo hteli da ostavimo utisak
Poslednji izmenio luce dana Pet Dec 11, 2009 4:35 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
MarijaRio bigl-manijak
| Naslov: Re: Rona/Bg Pet Dec 11, 2009 4:34 pm | |
| Jao prelep je!!! I tako joj dobro stoji, prava damica! | |
|
| |
Aćim bigl-manijak
| Naslov: Re: Rona/Bg Pet Dec 11, 2009 4:54 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Rona/Bg Pet Dec 11, 2009 5:18 pm | |
| Ja moje kad hocu da smirim obucem i oni sede kao zakucani | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rona/Bg | |
| |
|
| |
| Rona/Bg | |
|