| Rona/Bg | |
|
+50Snoopy:) snoopy King i Maša jecolinja Emanuela dusan soffijov Tabasko the Dika tedibi Niche Capo UE Srba bgd Monika Vasica T Gogili Ddans Dream Tim Ilarion Beagles Aga Aron lili filip aries64 mknaumoski Shiloh ivanika Ari Adi MarijaRio luce Lino Janchee Andrijana Aćim LuSho Lea2006 Flora Teodor-Tedi iz S.Palanke Zvoncica Niva DP Sara <3 Bigl Medena Dika Bugi olja76 jok.mi Ksenija Boky&Tanja Dolly Bunny's Nightmare Rona 54 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ari bigl-pronalazac
Broj poruka : 167 Godina : 41 Localisation : Beograd Datum upisa : 24.02.2008
| Naslov: Re: Rona/Bg Pet Jan 28, 2011 2:03 pm | |
| Takvih slucajeva ima dosta,trebao bi mi ceo dan da nabrajam,ali jedno znam sa takvim vlasnicima se ne vredi raspravljati. kod nas u kraju ima par muzjaka sa kojima se Ari ne gotivi i jednostavno se okrenes i na drugu stranu,sta drugo da radim Arija je pre desetak dana napao staford ima ranu na ledjima,ostavio ga covek lepo bez povodca bez korpe ispred kladionice dok popunjava tiket , ja sa 53kg i nogom koja je jos rovita jer sam lomila,ne mogu besnog staforda da sklonim sa svog psa koji ga drzi u ustima,dimitrije ga gura za grudi ja ga vucem za rep i zadnje sape i on i dalje ne pusta,da ne pricam sto sam pala i povredila koleno na istoj nozi i na zemlji ga gurala od arija,i ko zna koliko bi to trajalo da vlasnik nije dosao i pesnicama udarao svog psa u grudi kako bi mu izbio vazduh a ima i slucajeva da se psi potuku,pa se posle svega i vlasnici pobiju,to mi pa tek nije jasno
| |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Rona/Bg Pet Jan 28, 2011 4:23 pm | |
| Ovaj veliki pas je predivan, raspitaću se i ja. A tih kretena sa agresivnim psima ima koliko hoces. Moramo da shvatimo da ima puno duševnih bolesnika koji su potpuno van kontrole, a, nažalost, neki od njih imaju pse. Pa još kad imaju opasne pse, eto problema. | |
|
| |
Rona i'm bigl
Broj poruka : 507 Godina : 39 Datum upisa : 29.09.2009
| Naslov: Re: Rona/Bg Pet Jan 28, 2011 6:49 pm | |
| Diko u pravu si, sada razmisljam da ne krene da mi se sveti zbog toga sto je "licnost njenog psa povredjena"... @Ari Pa vi ste se svi polomili oko tog psa, a on je verovatno odsetao dalje opusteno... Covece kako mrzim te opustene vlasnike pasa koji hoce da napadaju A sve sto treba da urade je da vezu psa, jel to zaista toliko komplikovano!? | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
Broj poruka : 1527 Localisation : Beograd Datum upisa : 07.08.2010
| Naslov: Re: Rona/Bg Pet Jan 28, 2011 7:47 pm | |
| Moje mišljenje je da nema opasnih pasa .Ima opasnih ljudi koji nikako nebi smeli da imaju psa nijedne rase. Pa Cezar Milan za pomoćnika ima Pit Bull-a . To što neka Frustrirana budala leči komplekse nabavljanjem psa ,koga forsira da bude agresivan je drugi problem. Psi rasa Staford Pit bull Bull terijer ... se štancuju i bez ikakvog kriterijuma prodaju svakom ko ima pare da ih plati. Neretko ljudi neznaju šta uzimaju i u početku propuštaju priliku da socijalizuju psa . Veliki broj klinaca kupuje ove rase da bi bili "opasni " ali to već nje problem za ovaj forum. Anika u Pet Centru može da se nabavi PEPER sprej. Znam da zvuči grubo ali mnogo je bezbolnije od razdvajanja "zaraćenih strana". | |
|
| |
Monika i'm bigl
Broj poruka : 1390 Godina : 29 Localisation : Uzice Datum upisa : 17.06.2009
| Naslov: Re: Rona/Bg Pet Jan 28, 2011 9:40 pm | |
| - Vasica T ::
- Moje mišljenje je da nema opasnih pasa .Ima opasnih ljudi koji nikako nebi smeli da imaju psa nijedne rase. Pa Cezar Milan za pomoćnika ima Pit Bull-a . To što neka Frustrirana budala leči komplekse nabavljanjem psa ,koga forsira da bude agresivan je drugi problem. Psi rasa Staford Pit bull Bull terijer ... se štancuju i bez ikakvog kriterijuma prodaju svakom ko ima pare da ih plati. Neretko ljudi neznaju šta uzimaju i u početku propuštaju priliku da socijalizuju psa . Veliki broj klinaca kupuje ove rase da bi bili "opasni " ali to već nje problem za ovaj forum. Anika u Pet Centru može da se nabavi PEPER sprej. Znam da zvuči grubo ali mnogo je bezbolnije od razdvajanja "zaraćenih strana".
Potpuno se slazem! Pa, ti imas staforda i znas da nije opasan. To sto 99% ljudi kupuje dobermane, rotvajlere, pit bulove, staforde i ostale da bi ispali neke opasne face je stvarno glupo. Posto ljudi ne mogu ovako da ih postuju oni pomisle "Aj' sad ja kupim dobermana i ne moze mi niko nista." Psi nisu agresivni, vlasnici ih tome uce. Ima i onih ajde manje dobre naravi, ali je to sve vecinom greska vlasnika. | |
|
| |
Rona i'm bigl
| Naslov: Re: Rona/Bg Pet Jan 28, 2011 10:03 pm | |
| - Vasica T ::
- Moje mišljenje je da nema opasnih pasa .Ima opasnih ljudi koji nikako nebi smeli da imaju psa nijedne rase. Pa Cezar Milan za pomoćnika ima Pit Bull-a . To što neka Frustrirana budala leči komplekse nabavljanjem psa ,koga forsira da bude agresivan je drugi problem. Psi rasa Staford Pit bull Bull terijer ... se štancuju i bez ikakvog kriterijuma prodaju svakom ko ima pare da ih plati. Neretko ljudi neznaju šta uzimaju i u početku propuštaju priliku da socijalizuju psa . Veliki broj klinaca kupuje ove rase da bi bili "opasni " ali to već nje problem za ovaj forum. Anika u Pet Centru može da se nabavi PEPER sprej. Znam da zvuči grubo ali mnogo je bezbolnije od razdvajanja "zaraćenih strana".
Slazem se, poznajem ljude koji imaju staforde i ti psi su uvek pod kontrolom. Znaju sta su uzeli, obozavaju ih, ali ih nikad ne pustaju da rade sta im se hoce. A sa boldovanim se slazem 110%. Vidis skroz sam zaboravila na taj peper sprej! Odlicna ideja, nabavljam ga sto pre! | |
|
| |
Rona i'm bigl
| Naslov: Re: Rona/Bg Sub Jan 29, 2011 1:26 pm | |
| | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Rona/Bg Sub Jan 29, 2011 1:31 pm | |
| | |
|
| |
Srba bgd i'm bigl
Broj poruka : 469 Datum upisa : 30.09.2010
| Naslov: Re: Rona/Bg Sub Jan 29, 2011 1:42 pm | |
| Medenjaci praviiiiiiiiii!!! | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Rona/Bg Sub Jan 29, 2011 2:05 pm | |
| Koliko mogu da vidim Rona je protiv udomljavanja Žuće. | |
|
| |
Rona i'm bigl
| Naslov: Re: Rona/Bg Sub Jan 29, 2011 2:34 pm | |
| Ona se sa njim samo igra i mazi, a kad joj kazem da mora i da ga proseta i nahrani, onda smisli milion izgovora. | |
|
| |
Vasica T i'm bigl
| Naslov: Re: Rona/Bg Sub Jan 29, 2011 2:50 pm | |
| Pa može joj se kad nije ALFA . Te odgoverne dužnosti prepušta ALFI | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Rona/Bg Sub Jan 29, 2011 6:45 pm | |
| Mnogo je lep pas, liči na ridžbeka. | |
|
| |
Ddans Dream Tim i'm bigl
Broj poruka : 1666 Godina : 48 Localisation : Beograd Datum upisa : 04.06.2010
| Naslov: Re: Rona/Bg Ned Jan 30, 2011 6:27 pm | |
| pozdrav za RONU od KAJE,sto se tice opasnih pasa nema ih.nema psa koji se rodio sa time da hoce da ujeda i napada,pas koji je rodjen kao opasan ne postoji niti ce ikada postojati.Postoje opasni vlasnici pasa koji su ih takvim napravilim,vidi kakav mu je pas saznaces kakav je covek.Imao sam pit bula,dobermana,rota i svi su bili maze ali prave maze,i znam mnogo takozvanih opasnih pasa koji su prave male maze.Najgore od svega je opasan vlasnik od psa mozes da se odbranis ali od njega vrlo tesko. | |
|
| |
Ddans Dream Tim i'm bigl
| Naslov: Re: Rona/Bg Čet Feb 17, 2011 8:40 pm | |
| Gde nam je drugarica nema je...pozdrav od KAJE | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Rona/Bg Pet Feb 18, 2011 1:23 am | |
| Zaista, niste nam javili sta je bilo sa Zucom? | |
|
| |
Rona i'm bigl
| Naslov: Re: Rona/Bg Pet Feb 18, 2011 6:01 pm | |
| Hvala sto mislite na nas Zuconi je i dalje kod nas, udomljavanje velikih pasa uvek ide malo teze, pa treba vremena da se nadje pravi udomitelj. Par ljudi me je zvalo, ali nista konkretno. Inace imali smo jos jedan susret sa pitushom koja ga je napala prosli put, Zuca je jedva uspeo da umakne jer naravno nije bila vezana. Meni je stvarno neverovatno koliko ljudi mogu da budu bezobrazni i nevaspitani. Kad sam prisla zeni i pitala je zasto to radi, ona po meni osula pretnje i psovke. Zaista neverovatno... U svakom slucaju vise se tu ne setamo, sto je sigurno-sigurno je. On je i dalje jedna velika dobrica, mislim da je zimogrozljiv, posto kad je napolju bas hladno jedva ceka da se vratimo kuci, i uvek prvi ulece u zgradu i stan. Rona i Tedi ga bas vole, a i Macankovic se opustio pored njega. Inace prijavila sam Ronu za izlozbu sad u martu, pa cemo ici, osim ako u medjuvremenu ne udje u teranje. U tom slucaju cemo Tedi i ja ici da navijamo za drugare I evo za kraj slicica Puno pozdrava drugarima! | |
|
| |
Ddans Dream Tim i'm bigl
| Naslov: Re: Rona/Bg Pet Feb 18, 2011 6:50 pm | |
| Drago mi je sto cemo se videti na CACIBU samo mi moramo bez KAJE jer ce biti pri kraju teranja pa da nebi pravili probleme momcima | |
|
| |
Rona i'm bigl
| Naslov: Re: Rona/Bg Sub Feb 26, 2011 6:45 pm | |
| Drugar Zuconi nam je danas otisao u novi dom Zivece sa jos dve malene zenkice, ponekim macankovicem i jatom golubova, jer mu se vlasnici bave golubarstvom Dakle jedan srecan pocetak nove price za Zuconija. Hvala svima koji su nam nesebicno pomogli da se i ovaj smeker udomi. Puno pozdrava drugarima! | |
|
| |
tedibi bigl-manijak
Broj poruka : 366 Godina : 41 Localisation : Beograd Datum upisa : 09.04.2007
| Naslov: Re: Rona/Bg Sub Feb 26, 2011 6:52 pm | |
| Posebno se obradujem kada veliki pas pa jos i mesanac nadje dom | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Rona/Bg Sub Feb 26, 2011 7:05 pm | |
| Lepo, ali će sigurno nedostajati Roni. | |
|
| |
Tabasko the Dika i'm bigl
Broj poruka : 2926 Datum upisa : 02.02.2011
| Naslov: Re: Rona/Bg Sub Feb 26, 2011 7:34 pm | |
| | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Rona/Bg Sub Feb 26, 2011 9:43 pm | |
| Bravo za vas trud oko prihvatanja i udomljavanja Zuce, njemu zelimo dug i lep zivot u novom domu | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Rona/Bg Ned Feb 27, 2011 11:19 am | |
| Bas mi je drago za Zucu | |
|
| |
Rona i'm bigl
| Naslov: Re: Rona/Bg Ned Feb 27, 2011 2:43 pm | |
| - Dolly ::
- Lepo, ali će sigurno nedostajati Roni.
Da, nedostajace joj partner in crime, sa kim ce sad da kopa po djubretu i laje u duetu... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Rona/Bg | |
| |
|
| |
| Rona/Bg | |
|