| Megi iz Beograda | |
|
+32Aćim elmer fudd Shiloh LuSho Janchee jok.mi DP Flora Sara <3 Bigl Boky&Tanja snezana Dani Bunny's Nightmare leo-lepotan Ivana Niva Joker_Poker Dika dunja Zvoncica olja76 Meda Lino Teodor-Tedi iz S.Palanke Luna Lea2006 Dolly Medena Ksenija Andrijana luce Vuk 36 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Vuk bigl-manijak
Broj poruka : 288 Godina : 37 Localisation : Novi Beograd Datum upisa : 12.04.2009
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Ned Maj 24, 2009 7:57 pm | |
| - olja76 ::
- Lilly i dalje mnogo zeza sa hranom ali super raste i extra je aktivna pa nam je vet rekao da ne brinemo uopste.Za sledeci vikend ce prvi put izaci i jedva cekamo jer verujem da ce sve biti mnogo lepse i zanimljivije za nju,mozda ce tad i bolje da jede.A luda je skroz,narocito kad nam dodju gosti,poludi skroz,pokusava da se igra sa svima a jednom kad smo je ignorisali otisla je na terasu i unela celu saksiju sa cvecem i sela pored nje,kao da je htela da nam kaze:Ako me ignorisete ja cu vas naterati da me primetite!Razbojnik mali!
Hehehehe! Megi radi slicnu stvar ako zeli da bude u centru paznje - pocne da dira one stvari koje zna da ne sme, i koje zbog toga inace uopste ne dira. i onda kad joj kazemo "NE", onda ljutito pocne da laje, u smislu "ako necete da diram ono sto ne smem, onda obratite paznju na mene"... Mi i dalje nemamo problema sa jelom - mislim da je Megi bila glavna u leglu sto se hrane tice, jer kad treba da jede - to je opste ludilo! Jel' ste davali Lilly voce i povrce? Megi je do sada jela sargarepu i jabuke, ali i tresnje (pametnica izbaci kosticu), a ukrala je i parce banane... Prepricacete nam utiske sa prvog izlaska, jer Megi jos 10-ak dana nece smeti da izlazi... | |
|
| |
olja76 bigl-manijak
Broj poruka : 299 Godina : 48 Localisation : Beograd,Palilula Datum upisa : 03.02.2009
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Pon Maj 25, 2009 10:50 am | |
| Davali smo joj jabuke,prvo se igra sa njom pa je pojede a dusu mi pojede sto se tice hrane ali vet nam kaze da ne brinemo jer je ona neverovatno aktivna,videcemo,mozda ce bolje da jede kad pocne da izlazi. Ljubi Lilly seku! | |
|
| |
Vuk bigl-manijak
Broj poruka : 288 Godina : 37 Localisation : Novi Beograd Datum upisa : 12.04.2009
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Sre Maj 27, 2009 1:34 am | |
| Megi je danas primila revakcinu!!! Za 10-ak dana krecemo u setnje!!! | |
|
| |
olja76 bigl-manijak
Broj poruka : 299 Godina : 48 Localisation : Beograd,Palilula Datum upisa : 03.02.2009
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Pet Maj 29, 2009 12:56 pm | |
| Super!Mi izlazimo sad u nedelju i odlucili smo da napravimo izlet na Avali sa drustvom kako bi se sto vise igrala,ko zna,mozda dobije i neki cevap!!!!a kad budete poceli da izlazite moramo da se nadjemo negde da se seke izigraju. za Megi! | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Pet Maj 29, 2009 1:57 pm | |
| Mozda da preskocite cevap. Bili Ivanin je proslo ili pretproslo leto ukrao pljeskavicu na jednom rostiljanju. Dobio je uzasnu alergijsku reakciju na neke aditive iz mlevenog mesa i jedva ostao ziv. A radi se o odraslom muzjaku, jakom k'o zemlja.
Mozete da ponesete pileca ledja, da ih tamo ispecete na rostilju, pa da joj iscapkate meso da jede. Tako mi Diki radimo. Onda i on misli da je jeo rostilj. | |
|
| |
Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Pet Maj 29, 2009 2:31 pm | |
| - Dika ::
- Mozda da preskocite cevap. Bili Ivanin je proslo ili pretproslo leto ukrao pljeskavicu na jednom rostiljanju. Dobio je uzasnu alergijsku reakciju na neke aditive iz mlevenog mesa i jedva ostao ziv. A radi se o odraslom muzjaku, jakom k'o zemlja.
Tacno. A inace te iste pljeskavice je jelo nas,mislim,20,ukljucujuci i malu decu. Bas je pljeskavicu i oteo devojcici od nekih desetak godina. Nikome osim Biliju nije bilo nista,a ja sam se skoro od njega oprostila. E sad,to sve ne mora da znaci da bi i neki drugi pas odreagovao tako,ali od tada mojim ludacima ne dajem nista osim cistog mesa,nista mleveno. | |
|
| |
Vuk bigl-manijak
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Sub Maj 30, 2009 6:20 pm | |
| - Bunny's Nightmare ::
- Dika ::
- Mozda da preskocite cevap. Bili Ivanin je proslo ili pretproslo leto ukrao pljeskavicu na jednom rostiljanju. Dobio je uzasnu alergijsku reakciju na neke aditive iz mlevenog mesa i jedva ostao ziv. A radi se o odraslom muzjaku, jakom k'o zemlja.
Tacno. A inace te iste pljeskavice je jelo nas,mislim,20,ukljucujuci i malu decu. Bas je pljeskavicu i oteo devojcici od nekih desetak godina.
Nikome osim Biliju nije bilo nista,a ja sam se skoro od njega oprostila.
E sad,to sve ne mora da znaci da bi i neki drugi pas odreagovao tako,ali od tada mojim ludacima ne dajem nista osim cistog mesa,nista mleveno. To je strasno! Dobro je znati takve stvari, jer normalnom coveku to ne bi nikad palo na pamet.... Megi u svakom slucaju nece videti ni M od mlevenog mesa posle ovakve price.... | |
|
| |
Vuk bigl-manijak
| |
| |
Vuk bigl-manijak
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Sub Maj 30, 2009 6:32 pm | |
| | |
|
| |
Vuk bigl-manijak
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Sub Maj 30, 2009 6:37 pm | |
| | |
|
| |
dunja bigl-pronalazac
Broj poruka : 123 Datum upisa : 13.02.2009
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Sub Maj 30, 2009 7:06 pm | |
| Sestro slatka sto si porasla! Pa si lepa!!!! | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Sub Maj 30, 2009 7:55 pm | |
| Slatkis mali lepi.
Megi ima mamin pogled.... | |
|
| |
Vuk bigl-manijak
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Sub Maj 30, 2009 8:25 pm | |
| - Ksenija ::
- Slatkis mali lepi.
Megi ima mamin pogled.... Ima ona i od mame i od tate.... Vrlo cesto lezi kao Gile, sa nogama pozadi... Tj - sve vise sto je starija, videcemo da li ce to da se nastavi i ubuduce... A ima mamine lepe okice... | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Sub Maj 30, 2009 8:32 pm | |
| Liči na Mitu!!! Preslatka je, a i nova slika na avataru je super | |
|
| |
Vuk bigl-manijak
| |
| |
dunja bigl-pronalazac
Broj poruka : 123 Datum upisa : 13.02.2009
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Ned Maj 31, 2009 12:12 am | |
| To je Mitina zenska verzija. Oni su 2 nasminkana banditosa! | |
|
| |
olja76 bigl-manijak
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Uto Jun 02, 2009 1:07 am | |
| Megi je svakim danom sve lepsa i lepsa,prava je princeza!Lilly jedva ceka kad ce da se nadjemo i igramo.Sta nam radi Megi,jel ima nekih novih nestasluka?Nasa mala divljakusa svaki put kad je ostavimo naspravi neki sou!Do sada je izgrizla fotelju,nekoliko starih video kaseta,ali samo omote...spisak se nastavlja!Izvestavacemo!Pravi je | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Uto Jun 02, 2009 11:28 am | |
| Čist amater! Ako budete imali vremena, prelistavajte stranice starih topica, naći ćete svašta! Evo jednog primera (Izvini, Medo, što si to baš ti, ali na to sam prvo naletela)
Za pocetak lista najnovijih Medinih bezobrazluka: - Dan pred polazak na more smo registrovali motor; nekoliko sati kasnije, Meda pojede polisu osiguranja. affraid - Vece pred polazak, krenemo kod kumova, i vec smo bili van Subotice kada nas je nazvao Ivanov brat da javi da je Medena pojela pola kese grafitne masti koju je nasla u garazi. Srecom, dok smo dosli kuci nista joj nije falilo, sve je ispovracala, jedino sto su joj prednje noge bile onako gadno masne i crne pa je usred noci palo neplanirano kupanje. No - Juce smo je vodili na Palic u setnju. Dok smo se vozili, ona je pregrizla povodac, sto smo otkrili tek kad smo stigli, pustili je iz auta, meni rucka od fleksija ostade u ruci a Meda - ode.... Evil or Very Mad | |
|
| |
Dani bigl-pronalazac
Broj poruka : 231 Godina : 51 Localisation : Orom Datum upisa : 24.04.2009
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Uto Jun 02, 2009 12:48 pm | |
| | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Uto Jun 02, 2009 2:01 pm | |
| Meda stvarno ima bisera
A i Dika, koji vazi za dobrog, nije bas tako dobar:
Jednom ja donela zemlju u onim zutim kesama da sadim cvece na terasi. Ostavim par kesa samo za minut, da nesto uzmem. Kad sam dosla, imam sta da vidim. Kese raskupusane u mikronske delice, zemlja svud razbacana po terasi, Dika sav crn oko njuske, razneo zemlju po dnevnoj sobi, a ja tek usisala i sredila... Slikala bih, da nisam momentalno pocela da placem. | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Uto Jun 02, 2009 2:14 pm | |
| | |
|
| |
Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Uto Jun 02, 2009 2:32 pm | |
| - Dika ::
- Meda stvarno ima bisera
Jednom ja donela zemlju u onim zutim kesama da sadim cvece na terasi. Ostavim par kesa samo za minut, da nesto uzmem. Kad sam dosla, imam sta da vidim. Kese raskupusane u mikronske delice, zemlja svud razbacana po terasi, Dika sav crn oko njuske, razneo zemlju po dnevnoj sobi, a ja tek usisala i sredila... Slikala bih, da nisam momentalno pocela da placem. Znam te suze,uglavnom same krenu,bez ikakve najave Tako je i Beba pravila park u kuhinji,samo sto je ona na kraju u sve to i piskila | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Uto Jun 02, 2009 2:45 pm | |
| Ja sam ridala na terasi. A on je bio mali, pa me gleda onim okicama potpuno zacudjeno. Nista mu nije jasno, budali maloj. | |
|
| |
Vuk bigl-manijak
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Uto Jun 02, 2009 5:00 pm | |
| - olja76 ::
- Megi je svakim danom sve lepsa i lepsa,prava je princeza!Lilly jedva ceka kad ce da se nadjemo i igramo.Sta nam radi Megi,jel ima nekih novih nestasluka?Nasa mala divljakusa svaki put kad je ostavimo naspravi neki sou!Do sada je izgrizla fotelju,nekoliko starih video kaseta,ali samo omote...spisak se nastavlja!Izvestavacemo!Pravi je
Jaoj, hvala! Pa najnoviji nestasluci su da je stasala da se popne na sve krevete i trosede u stanu... I to je sad jedan potpuno novi, neotkriveni svet jastuka, jastucica, prekrivaca, marama, kutija, kesica, torbi, kofercica, cveca, sitnih stvarcica svakojakih oblika... Pa je sad postala istrazivac.... Njuska mala... | |
|
| |
Vuk bigl-manijak
| Naslov: Re: Megi iz Beograda Uto Jun 02, 2009 5:04 pm | |
| - Bunny's Nightmare ::
- Dika ::
- Meda stvarno ima bisera
Jednom ja donela zemlju u onim zutim kesama da sadim cvece na terasi. Ostavim par kesa samo za minut, da nesto uzmem. Kad sam dosla, imam sta da vidim. Kese raskupusane u mikronske delice, zemlja svud razbacana po terasi, Dika sav crn oko njuske, razneo zemlju po dnevnoj sobi, a ja tek usisala i sredila... Slikala bih, da nisam momentalno pocela da placem. Znam te suze,uglavnom same krenu,bez ikakve najave
Tako je i Beba pravila park u kuhinji,samo sto je ona na kraju u sve to i piskila Jaoj, kakva su to bigl-posla.... A tek suze ocajnice.... Ma to su sve mali andjelcici, sta vam je... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Megi iz Beograda | |
| |
|
| |
| Megi iz Beograda | |
|