| Lady iz Novog Sada | |
|
+33Anja.. DP LuSho mknaumoski filip jok.mi leo-kosutnjak Boky&Tanja Teodor-Tedi iz S.Palanke Aćim Luna LADY 2 Zvoncica Marli Shiloh Joker_Poker luce Ivana Dolly Mirka Niva Dika tatjana Janchee Meda Lilu The Great Medena Lino Lea2006 Ksenija Bunny's Nightmare Andrijana Lady 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Lady bigl-pronalazac
Broj poruka : 171 Godina : 39 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 07.10.2008
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Nov 25, 2008 12:46 pm | |
| Evo i mene!!! Glistica smo imali jedno 8 komada bas velikih... fuj, bas gu gadne... A vakcinicu smo dobro podneli, samo je malo pocela da zavija kad su je bocnuli, al je bila pravi junak... Nije bila mirna, naravno, posto ona to nikad nije | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Nov 25, 2008 2:28 pm | |
| Rekao nam je vet da ne idemo napolje jos 10-14 dana. Joooooj, ko ce to docekati.... Citala sam na forumu o biglovima i hladnoci, al mene stvano malo plasi da je prvi put vodim napolje po ovoj hladnoci i kisi... A sto je najgore nama je ustanu, bez preterivanja 25 stepeni, a i u hodniku zgrade ima nekih 18ak sigurno... pa ne znam ni kako jadna da se adaptira kad budemo izlazili. Ono malo sto smo je nosili napolju (od zgrade do kola ili do prodavnice- da ne ostaje sama) sva se jadna tresla. I ne znam sta joj juce bi, al lepo je naucila na svoje mesto gde piski i kaki i uvek je "pogadjala", ali juce je 3 puta kakila u dnevnoj sobi i to na 3 razlicita mesta. Rekla bih da nam se nesto inati, al ne znam sta. 2 dana pre toga je ponovo dobila dozvolu da se popne na krevet i spava sa nama (2 noci za redom), pa umesto da bude bolja... ona se tu glupira... al zanimljivo da je juce ceo dan piskila na meso. Sta vi mislite, sto to radi?? | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Nov 25, 2008 2:36 pm | |
| Ne brini ništa za hladnoću, ona se trese od straha zbog nepoznatog! A za kakenje-pa dešava se, ništa strašno, biće bolje kad krene napolje | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Nov 25, 2008 7:42 pm | |
| | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Uto Nov 25, 2008 11:41 pm | |
| - Lady ::
- Evo i mene!!!
Glistica smo imali jedno 8 komada bas velikih... fuj, bas gu gadne... A vakcinicu smo dobro podneli, samo je malo pocela da zavija kad su je bocnuli, al je bila pravi junak... Nije bila mirna, naravno, posto ona to nikad nije Ja sam ti rekla kad se ostali čiste šta je rekao ovaj vet, ne valja da se pravi tolika pauza, pa gledaj sad da je opet očistiš za 15 dana, nikako ovako dugo da čekaš! Lady od svih nas, posebno od mame | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Nov 26, 2008 10:47 am | |
| | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| |
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Nov 26, 2008 12:44 pm | |
| Možda je vreme da se počne sa kalcijumom , a što se kakenja tiče, možda je gliste teraju, pa teže kontroliše... | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Nov 26, 2008 12:48 pm | |
| Pa jel moguce da ima gliste, u subotu smo radili ciscenje i iskakila je jedno 8 glisti. Zar ne bi trebalo da ih ta tableta ubije sve??!!
Kako vi svojim kucama dajete tabletu za ciscenje? Mi se namucismo sa Lady, na kraju je jedva uzela tako sto smo joj ubaci u kackavalj, pa je pojela. | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Nov 26, 2008 12:49 pm | |
| Lady gradi pravu biglovsku karijeru, nadam se samo da nećete ostati bez zidova dok ona ne poraste! A za gliste ja ne bih čekala 20 dana nikako, već za dve nedelje od dana poslednjeg čišćenja-ne treba se igrati s tim glistama pogotovo što ste već imali veliku pauzu izmedju predhodnih čišćenja A za klopanje kake ima veliki od drage mame, ali i to će proći | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Nov 26, 2008 12:52 pm | |
| - Lady ::
- Pa jel moguce da ima gliste, u subotu smo radili ciscenje i iskakila je jedno 8 glisti. Zar ne bi trebalo da ih ta tableta ubije sve??!!
Kako vi svojim kucama dajete tabletu za ciscenje? Mi se namucismo sa Lady, na kraju je jedva uzela tako sto smo joj ubaci u kackavalj, pa je pojela. Naravno da je moguće, ne da ima žive, nego larve a njima treba 14 dana da postanu "gliste" i zato kažu da je na 15 dana najbolje čišćenje i onda ste mirni! A što se davanja tablete tiče stavi se duboko u glo i drži se glava na gore | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Nov 26, 2008 12:57 pm | |
| e dobro.. onda za 10 dana stavljamo tabletivu duboko u grlo | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Nov 26, 2008 1:09 pm | |
| Mi se svaki put mučimo sa tabletom. Dika nije alav, nikad ne proguta hranu, već temeljno žvaće. Tako da tabletu ne možemo da stavimo niušta - hranu pojede, tabletu pljune. Baš smo se jutros rvali oko toga. Ja mu gurnem tabletu duboko u usta, ondad držim usta i dignem mu glavu. | |
|
| |
Andrijana i'm bigl
Broj poruka : 2058 Godina : 37 Localisation : Beograd Datum upisa : 02.02.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Nov 26, 2008 1:27 pm | |
| Imamo isti problem sa Ogijem. I služimo se istim metodama kao i vi! | |
|
| |
Shiloh i'm bigl
Broj poruka : 579 Datum upisa : 21.11.2008
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Čet Nov 27, 2008 12:47 am | |
| Vidim da ste pricali o kafortanu. To nije cist kalcijum. Da sadrzi kalcijum izmedju ostalih minerala i vitamila, ali sta je kod kalcijuma bitno? VEZIVANJE u tkivu- telu! Cafortan ima fosfor i kalijum koji pomazu u vezivanju kalcijuma- zato je on bolji od obicnog kalcijuma, jer sam kalcijum se nama kako vezati za tkivo, a njima je u razvoju kalcijum najpotrebniji! A uz to ima i druge vitamine i proteine i masti! E sada neki kazu na 1,2 jedna tabletica, drugi na 1,5 kg jedna, a treci pak na 5kg 3 tablete- sto mu dodje na 1,6 kg. Veliki pozdrav i poljubac za Ledy | |
|
| |
Niva i'm bigl
Broj poruka : 4769 Datum upisa : 18.06.2008
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Čet Nov 27, 2008 2:30 am | |
| | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pon Dec 01, 2008 1:15 pm | |
| Evo malo nosvosti i od nas Vodili smo Lady za vikend u kratke setnjice oko zgrade (gde nema drugi pasa), posto je bilo lepo vreme pa da vidimo kako ce se ponasati napolju. I moram je pohvaliti - bila je super. Skrenula sam bila pogled na 2 sekunde kad vidim malu kako zauzima svoju kakecu pozu , ja se odusevila, al reko - pocetnicka sreca sigurno. Kad sutradan ona opet kakila napolju . A juce je piskila. I svoje govance kad je napolju ni da pomirise, to je ne zanima Juri za liscem k'o blesava. To joj je omiljeno. Zanimljivo sto smo bas kratko bili napolju, nije bilo ono kao sat vremena pa je morala u wc, nego na 10ak min, pa me je bas odusevila sto je sve odmah krenula da obavlja napolju Naravno da u setnji vuce gde hoce, al malo i ide pored mene paralelno, tako da povodac zna i da ne bude zategnut stalno. Kuci se uvek odaziva na svoje ima i dodje kad je zovemo... a napolju me kulira, pa tek posle 10tog: "LADY, DODJI" ona se seti pa dodje. Al Srdjana vise slusa nego mene. Izgleda da joj je on dominantniji od mene, zatos to je ja vise mazim i branim kad on oce da je klepi | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pon Dec 01, 2008 2:07 pm | |
| Stvarno savršeno napredujete, sa 2,5 meseca to je fantastično!!!!!! | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pon Dec 01, 2008 2:25 pm | |
| Poceli smo da joj dajemo kalcijum (one 3 tablete dnevno) i neke ultra-mega-giga vitamine (kanadske) Sad kad je samo jedan dan zateknemo kako radi trbusnjake i boksuje I da, kupali smo je juce prvi put - ono bas tusem (bez sampona naravno- samo vodom) i super je podnela. Malko se koprcala, al nije bilo strasno. Vise se nervira kad je cetkamo onom rukavicom, to ne voli. I posle smo je susili fenom trebalo joj je jedno 2-3 min da prestaane da laje na njega i posle je kulirala i uzivala u toplom vetricu u "kosi" i usima Sve u svemu, bio je ovo jedan uzbudljiv vikend i za nju i za nas pun nekih novotarija | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Pon Dec 01, 2008 11:11 pm | |
| Koliko uzbudjenja kod vas! Nadam se da ce Lady sada potpuno da regulise svoj wc, na vase veliko olaksanje!! Mazenje i granulica svaki put kad to obavi napolju isto pomazu! | |
|
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Dec 03, 2008 3:02 pm | |
| Super napredujemo povodom piskenja i kakenja, sad, cim izadje napolje, obavi obe nuzde - jednu za drugom i miri smo, neko vreme. Naravno da se i kuci ubi od piskenja i kakenja. Provalila je da uvek kad piski i kaki dobije nagradu, pa sad ima foru - nalije se vodom, pa na svakih 5 min po malo pisne i sedne da saceka nagradicu Pametnica mala | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| |
| |
Lady bigl-pronalazac
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Dec 03, 2008 3:28 pm | |
| Porasce i bez slika jadna Nikako da je slikamo, posto nemamo fotoaparat , nego ove "fancy" mobilne, koji su super kad hoces da slikas drvece, al jednog bigla koji trckara kao blesav - nikako!!! Al' uzimam aparat za vikend pa cemo da je islikamo Pa odmah kacim slicice | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Dec 03, 2008 4:12 pm | |
| Jedva čekamo | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Lady iz Novog Sada Sre Dec 03, 2008 8:33 pm | |
| | |