moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Lady iz Novog Sada

Ići dole 
+33
Anja..
DP
LuSho
mknaumoski
filip
jok.mi
leo-kosutnjak
Boky&Tanja
Teodor-Tedi iz S.Palanke
Aćim
Luna
LADY 2
Zvoncica
Marli
Shiloh
Joker_Poker
luce
Ivana
Dolly
Mirka
Niva
Dika
tatjana
Janchee
Meda
Lilu The Great
Medena
Lino
Lea2006
Ksenija
Bunny's Nightmare
Andrijana
Lady
37 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Sledeći
AutorPoruka
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

Broj poruka : 171
Godina : 39
Datum upisa : 07.10.2008

Lady iz Novog Sada - Page 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptyUto Nov 25, 2008 12:46 pm

Evo i mene!!!

Glistica smo imali jedno 8 komada bas velikih... fuj, bas gu gadne...
A vakcinicu smo dobro podneli, samo je malo pocela da zavija kad su je bocnuli, al je bila pravi junak... Nije bila mirna, naravno, posto ona to nikad nije Smile
Nazad na vrh Ići dole
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptyUto Nov 25, 2008 2:28 pm

Rekao nam je vet da ne idemo napolje jos 10-14 dana. Joooooj, ko ce to docekati.... Citala sam na forumu o biglovima i hladnoci, al mene stvano malo plasi da je prvi put vodim napolje po ovoj hladnoci i kisi... A sto je najgore nama je ustanu, bez preterivanja 25 stepeni, a i u hodniku zgrade ima nekih 18ak sigurno... pa ne znam ni kako jadna da se adaptira kad budemo izlazili. Ono malo sto smo je nosili napolju (od zgrade do kola ili do prodavnice- da ne ostaje sama) sva se jadna tresla.

I ne znam sta joj juce bi, al lepo je naucila na svoje mesto gde piski i kaki i uvek je "pogadjala", ali juce je 3 puta kakila u dnevnoj sobi i to na 3 razlicita mesta. Rekla bih da nam se nesto inati, al ne znam sta. 2 dana pre toga je ponovo dobila dozvolu da se popne na krevet i spava sa nama (2 noci za redom), pa umesto da bude bolja... ona se tu glupira... al zanimljivo da je juce ceo dan piskila na meso.

Sta vi mislite, sto to radi?? fff
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptyUto Nov 25, 2008 2:36 pm

Ne brini ništa za hladnoću, ona se trese od straha zbog nepoznatog! A za kakenje-pa dešava se, ništa strašno, biće bolje kad krene napolje tr
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptyUto Nov 25, 2008 7:42 pm

DIVAN TI JE NOVI AVATAR tr tr tr
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptyUto Nov 25, 2008 11:41 pm

Lady ::
Evo i mene!!!

Glistica smo imali jedno 8 komada bas velikih... fuj, bas gu gadne...
A vakcinicu smo dobro podneli, samo je malo pocela da zavija kad su je bocnuli, al je bila pravi junak... Nije bila mirna, naravno, posto ona to nikad nije Smile

Ja sam ti rekla kad se ostali čiste šta je rekao ovaj vet, ne valja da se pravi tolika pauza, pa gledaj sad da je opet očistiš za 15 dana, nikako ovako dugo da čekaš! cmok Lady od svih nas, posebno od mame tr
Nazad na vrh Ići dole
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptySre Nov 26, 2008 10:47 am

Lea2006 ::
DIVAN TI JE NOVI AVATAR tr tr tr

Hvala tr
Nazad na vrh Ići dole
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptySre Nov 26, 2008 11:16 am

Rekao nam je veterinar da je ponovo cistimo za nekih 20tak dana. Nama je nezgodno sto to moramo vikendom da uradimo, kad smo ceo dan sa njom.

Nisam vam se pohvalila da smo je merili pre nekih nedelju dana i da je imala 5 kg 200g. Mislim da je to taman za manekensku karijeru... samo jos to kakenje da sredimo, da nas ne iznenadi na pisti Very Happy Very Happy

Sinoc je uspela i zid da pojede affraid affraid Citala sam da je nekome kuca pojela spanski zid, al sta im je zanimljiv ovaj obican, starno ne znam.. Juce je i naucila da se sama popne na krevet - videla zenska da mi necemo da je podizemo, pa shvatila da mora da se snadje. Tako da sad spava sa nama.. i tako mene u sred noci budi neko mljackanje.. prvo sam se prepala da se nije opet iskakila na krevet, pa sad jos i jede.. kad ono- njoj se valjda nije spavalo,pa odlucila da gricne malo, i to bas zid.. Shocked Shocked
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptySre Nov 26, 2008 12:44 pm

Možda je vreme da se počne sa kalcijumom top gun , a što se kakenja tiče, možda je gliste teraju, pa teže kontroliše...
Nazad na vrh Ići dole
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptySre Nov 26, 2008 12:48 pm

Pa jel moguce da ima gliste, u subotu smo radili ciscenje i iskakila je jedno 8 glisti. Zar ne bi trebalo da ih ta tableta ubije sve??!!

Kako vi svojim kucama dajete tabletu za ciscenje? Mi se namucismo sa Lady, na kraju je jedva uzela tako sto smo joj ubaci u kackavalj, pa je pojela.
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptySre Nov 26, 2008 12:49 pm

Lady gradi pravu biglovsku karijeru, nadam se samo da nećete ostati bez zidova dok ona ne poraste! A za gliste ja ne bih čekala 20 dana nikako, već za dve nedelje od dana poslednjeg čišćenja-ne treba se igrati s tim glistama pogotovo što ste već imali veliku pauzu izmedju predhodnih čišćenja Embarassed
A za klopanje kake ima veliki cmok od drage mame, ali i to će proći aaa
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptySre Nov 26, 2008 12:52 pm

Lady ::
Pa jel moguce da ima gliste, u subotu smo radili ciscenje i iskakila je jedno 8 glisti. Zar ne bi trebalo da ih ta tableta ubije sve??!!

Kako vi svojim kucama dajete tabletu za ciscenje? Mi se namucismo sa Lady, na kraju je jedva uzela tako sto smo joj ubaci u kackavalj, pa je pojela.
Naravno da je moguće, ne da ima žive, nego larve a njima treba 14 dana da postanu "gliste" i zato kažu da je na 15 dana najbolje čišćenje i onda ste mirni! A što se davanja tablete tiče stavi se duboko u glo i drži se glava na gore affraid
Nazad na vrh Ići dole
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptySre Nov 26, 2008 12:57 pm

e dobro.. onda za 10 dana stavljamo tabletivu duboko u grlo Sad
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptySre Nov 26, 2008 1:09 pm

Mi se svaki put mučimo sa tabletom. Dika nije alav, nikad ne proguta hranu, već temeljno žvaće. Tako da tabletu ne možemo da stavimo niušta - hranu pojede, tabletu pljune. Baš smo se jutros rvali oko toga. Ja mu gurnem tabletu duboko u usta, ondad držim usta i dignem mu glavu.
Nazad na vrh Ići dole
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

Broj poruka : 2058
Godina : 37
Datum upisa : 02.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptySre Nov 26, 2008 1:27 pm

Imamo isti problem sa Ogijem. I služimo se istim metodama kao i vi! Wink
Nazad na vrh Ići dole
https://	http://www.facebook.com/andrijana.miletic
Shiloh
i'm bigl
i'm bigl
Shiloh

Broj poruka : 579
Datum upisa : 21.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptyČet Nov 27, 2008 12:47 am

Vidim da ste pricali o kafortanu. To nije cist kalcijum. Da sadrzi kalcijum izmedju ostalih minerala i vitamila, ali sta je kod kalcijuma bitno? VEZIVANJE u tkivu- telu! Cafortan ima fosfor i kalijum koji pomazu u vezivanju kalcijuma- zato je on bolji od obicnog kalcijuma, jer sam kalcijum se nama kako vezati za tkivo, a njima je u razvoju kalcijum najpotrebniji! A uz to ima i druge vitamine i proteine i masti!
E sada neki kazu na 1,2 jedna tabletica, drugi na 1,5 kg jedna, a treci pak na 5kg 3 tablete- sto mu dodje na 1,6 kg.
Veliki pozdrav i poljubac za Ledy
Nazad na vrh Ići dole
Niva
i'm bigl
i'm bigl
Niva

Broj poruka : 4769
Datum upisa : 18.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptyČet Nov 27, 2008 2:30 am

Pozdrav za Lady, predivna sličica za avatar. fff fff fff
Nazad na vrh Ići dole
http://www.nivaodprogara.weebly.com
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptyPon Dec 01, 2008 1:15 pm

Evo malo nosvosti i od nas Very Happy

Vodili smo Lady za vikend u kratke setnjice oko zgrade (gde nema drugi pasa), posto je bilo lepo vreme pa da vidimo kako ce se ponasati napolju. I moram je pohvaliti - bila je super. Skrenula sam bila pogled na 2 sekunde kad vidim malu kako zauzima svoju kakecu pozu dasdas, ja se odusevila, al reko - pocetnicka sreca sigurno. Kad sutradan ona opet kakila napolju aa . A juce je piskila. I svoje govance kad je napolju ni da pomirise, to je ne zanima Smile Juri za liscem k'o blesava. To joj je omiljeno. Zanimljivo sto smo bas kratko bili napolju, nije bilo ono kao sat vremena pa je morala u wc, nego na 10ak min, pa me je bas odusevila sto je sve odmah krenula da obavlja napolju Smile

Naravno da u setnji vuce gde hoce, al malo i ide pored mene paralelno, tako da povodac zna i da ne bude zategnut stalno. Kuci se uvek odaziva na svoje ima i dodje kad je zovemo... a napolju me kulira, pa tek posle 10tog: "LADY, DODJI" ona se seti pa dodje. Al Srdjana vise slusa nego mene. Izgleda da joj je on dominantniji od mene, zatos to je ja vise mazim i branim kad on oce da je klepi Smile
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptyPon Dec 01, 2008 2:07 pm

Stvarno savršeno napredujete, sa 2,5 meseca to je fantastično!!!!!! df
Nazad na vrh Ići dole
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptyPon Dec 01, 2008 2:25 pm

Poceli smo da joj dajemo kalcijum (one 3 tablete dnevno) i neke ultra-mega-giga vitamine (kanadske) Smile Sad kad je samo jedan dan zateknemo kako radi trbusnjake i boksuje Very Happy

I da, kupali smo je juce prvi put - ono bas tusem (bez sampona naravno- samo vodom) i super je podnela. Malko se koprcala, al nije bilo strasno. Vise se nervira kad je cetkamo onom rukavicom, to ne voli. I posle smo je susili fenom dasdas trebalo joj je jedno 2-3 min da prestaane da laje na njega i posle je kulirala i uzivala u toplom vetricu u "kosi" i usima Very Happy

Sve u svemu, bio je ovo jedan uzbudljiv vikend i za nju i za nas pun nekih novotarija Smile
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptyPon Dec 01, 2008 11:11 pm

Koliko uzbudjenja kod vas! Nadam se da ce Lady sada potpuno da regulise svoj wc, na vase veliko olaksanje!! top gun
Mazenje i granulica svaki put kad to obavi napolju isto pomazu!
Nazad na vrh Ići dole
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptySre Dec 03, 2008 3:02 pm

Super napredujemo povodom piskenja i kakenja, sad, cim izadje napolje, obavi obe nuzde - jednu za drugom i miri smo, neko vreme. Naravno da se i kuci ubi od piskenja i kakenja. Provalila je da uvek kad piski i kaki dobije nagradu, pa sad ima foru - nalije se vodom, pa na svakih 5 min po malo pisne i sedne da saceka nagradicu smeh Pametnica mala aa
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptySre Dec 03, 2008 3:26 pm

Lutka mala! cmok A gde su nove slike? Porašće bez nas!Lady iz Novog Sada - Page 5 Nonoxx2
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptySre Dec 03, 2008 3:28 pm

Porasce i bez slika jadna Sad Nikako da je slikamo, posto nemamo fotoaparat Sad, nego ove "fancy" mobilne, koji su super kad hoces da slikas drvece, al jednog bigla koji trckara kao blesav - nikako!!! Laughing Laughing

Al' uzimam aparat za vikend pa cemo da je islikamo Smile Pa odmah kacim slicice Smile
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptySre Dec 03, 2008 4:12 pm

Jedva čekamo tr
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 EmptySre Dec 03, 2008 8:33 pm

I mi
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Lady iz Novog Sada   Lady iz Novog Sada - Page 5 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Lady iz Novog Sada
Nazad na vrh 
Strana 5 od 17Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Sledeći
 Similar topics
-
» Ema iz Novog Sada
» Shapa iy Novog Sada
» Fluk iz Novog Sada
» Boss iz Novog Sada
» ~Klea iz Novog Sada~

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: