moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Meda iz Obrenovca

Ići dole 
+19
Dolly
Lino
Medena
Niva
DP
Lea2006
Lilu The Great
Ivana
Ksenija
milena
Andrijana
Joker_Poker
tatjana
Mirka
Dika
Janchee
Zvoncica
Bunny's Nightmare
Meda
23 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeći
AutorPoruka
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Godina : 42
Datum upisa : 06.08.2007

Meda iz Obrenovca - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyPon Dec 08, 2008 2:05 pm

sjajne slike!
bas si ti jedan lep deckic!
Nazad na vrh Ići dole
Lino
i'm bigl
i'm bigl
Lino

Broj poruka : 1692
Godina : 32
Datum upisa : 12.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyPon Dec 08, 2008 2:23 pm

maneken pravi aa
Nazad na vrh Ići dole
http://www.wix.com/linotap/beagle-lino
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyPon Dec 08, 2008 2:39 pm

Srce moje, što je sladak! Još uvek ima roze jastučiće na šapama!
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyPon Dec 08, 2008 4:37 pm

Ugnjavila bih ga tako plišanog!!! tr
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Lilu The Great
bigl-manijak
bigl-manijak
Lilu The Great

Broj poruka : 439
Godina : 37
Datum upisa : 13.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyPon Dec 08, 2008 5:06 pm

Vidim da brinu i o tvom stajlingu! Cool
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/liluthegreat
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyPon Dec 08, 2008 5:07 pm

Slatkis jedan mali fff
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyPon Dec 08, 2008 10:35 pm

Jao kakav je to medenjak, deluje tako nežno i pitomo, a sa pa-pa me oduševio! smeh smeh
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyPon Dec 08, 2008 11:04 pm

Sladak vam je Meda, a tek kabanica! tr
Nazad na vrh Ići dole
Zvoncica
i'm bigl
i'm bigl
Zvoncica

Broj poruka : 1011
Godina : 49
Datum upisa : 12.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyUto Dec 09, 2008 12:37 pm

Lady ::
Pa to sam shvatila... Pa moja kuca nema vise od 5 kila (valjda) zato sam napisla 3 tablete na dan.
Pitajte lepo veterinara da mu da jednom mesecno po inekciju VITOLIGANA i KATOSALA to vam ne kosta vise od 500 dinara i tu se nalaze svi vitamini i minerali ,uz redovnu ishranu sasvim dovoljno. study
Nazad na vrh Ići dole
Andrijana
i'm bigl
i'm bigl
Andrijana

Broj poruka : 2058
Godina : 37
Datum upisa : 02.02.2007

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyUto Dec 09, 2008 4:03 pm

Hehehe, Meda je kao prava plišana igračkica! Divan je!
Nazad na vrh Ići dole
https://	http://www.facebook.com/andrijana.miletic
tatjana
i'm bigl
i'm bigl
tatjana

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyUto Dec 09, 2008 4:46 pm

Predivan je meda! aa
Nazad na vrh Ići dole
Meda
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Meda

Broj poruka : 237
Datum upisa : 12.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyČet Dec 18, 2008 10:23 am

AH, ljudi moji moram vam se izjadati šta nam se desilo u utorak...doživeli smo šok koji će se i te kako pamtiti.
Medu je udario auto... DOBRO JE, a ovako je to bilo....

Osmelim se ja da ga prvi put u šetnjici pustim malo bez povodca..ko velim vreme je.. ja mnogo dramim.. napraviću od njega debilče i tako..., bio je dobar, doduše trčao je kao sumanut, ali se nije previše udaljavao.....i tako.. naiđu dve kuce od kojih je ON ranije kad ih vidi sklanjao guzicu iza mene...kad sad stušti se prema njima kao lud i zaleteše se svo troje u nepoznato....
ja sam trčala za njima i drala se koliko sam mogla (jadan mi moj autoritet)... a on ne konstatuje.... da zlo bude veće to su ulične kuce koje se igraju kad prolaze automobili zalećući se na njih, ali znaju kad treba nazad, a moj ludak sve kopira pa za njima i pravo pod kola, ja mislila gotovo je...jbt udari ga. affraid ... affraid .. affraid
sva sreća da je čovek usporio pa je blentu samo takoreći odgurnuo, mali je zacvileo, prevrnuo se.. pa skočio i kao oparen otrčao...
oduzela sam se, onako šlognuta zaletela sam se za njim..i znate li da je odjurio pravo do kuće i tu me sačekao nekako čudno pokunjen...tu smo se ispipali pa izljubili i ...
eto ..bili smo na pregledu, vet kaže da je samo slabo ugruvan i verovatno prestravljen, ali smo ga posmatrali celu noć i juče dan i hvala bogu dobro je, lepo jede i veseo je...ko da ništa nije bilo, a mi se još tresemo... nadam se samo da je bar nešto naučio
samo ima nešto zanimljivo smrdeo je kao tvorić posle udesa, kao da je od straha izlučio neki nenormalan "miris".
Eto ljudi moji.. ne verujte im NIKAD, ja samo znam da smo mi zauvek završili sa šetnjama bez povodca.
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyČet Dec 18, 2008 10:42 am

Jako je dobro da se sa Medicom sve OK zavrsilo i da se samo malo ugruvao... Ja Zigija vodim iskljucivo na povodcu a pustam ga samo tamo gde znam da je sve onjuskao i da nece biti remetilackih momenata za njega koji bi mogli da mu odvrate paznju. Medjutim, ja njemu ne verujem nikako kada je pusten sa povodca i non stop trckam za njim... Jako se bojim upravo ovog sto si napisala da se desilo. Veliki poljubac za Medu tr uaua
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyČet Dec 18, 2008 11:09 am

I Dolly je bila takva kao mala i za lutalicom odjurila iz parka nasred prometne ulice, srećom bez posledica. Sad je još uvek zanima jurenje mačaka (uličnih), pa je puštam samo u parku.
Što se tiče tog smrada, imala sam iskustvo sa kokerkom koju je napao čopor velikih pasa, poklopio je i cimao da sam mislila da će je rastrgnuti. Srećom, nije bilo vidljivih povreda, ali je jadnica počela nesnosno da smrdi. Kupala sam je dva puta, ali nije pomoglo. Odvela sam je kod veta i on mi je rekao da je to od stresa i da će samo proći. Potrajalo je petnaestak dana.
Medi Srećkoviću veliki cmokić cmok
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyČet Dec 18, 2008 11:36 am

Odlicno da se sve tako zavrsilo i da nije bilo gorih posljedica po malog Medu! Mogu misliti kako ste se nasekirali. pale
Nasa Meda je nesnosna i neposlusna i na povocu a da ne pricam bez njega....
Nazad na vrh Ići dole
Lady
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Lady

Broj poruka : 171
Godina : 39
Datum upisa : 07.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyČet Dec 18, 2008 12:01 pm

Mene zanima jeste li pustali svoje biglove bez povodca kad su bili mali? Posto Lady za sad slusa, juce smo je opet pustili bez povodca i ona lepo trckara i kad joj viknemo vrati se dasdas Pa sad ne znam da li je to zato sto je jos mala, ili mozda zato sto je zima, pa nema raznih miomirisa okolo kao leti (rostilji i sl.)!?
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyČet Dec 18, 2008 1:01 pm

Lady ::
Mene zanima jeste li pustali svoje biglove bez povodca kad su bili mali? Posto Lady za sad slusa, juce smo je opet pustili bez povodca i ona lepo trckara i kad joj viknemo vrati se dasdas Pa sad ne znam da li je to zato sto je jos mala, ili mozda zato sto je zima, pa nema raznih miomirisa okolo kao leti (rostilji i sl.)!?
Mi smo u Bulevaru gde jurcaju i kola i tramvaji i pešaci, tako da je puštanje od prvog dana šetnje bilo samo u parku, s tim što smo, u početku, svi mi u parku prisutni, jurili nju kad treba da se ide kući, a sada ona lepo prati mene.
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyČet Dec 18, 2008 1:13 pm

Medo, dobro si prošao, na sreću!! Ljudi, ne igrajte se i ne puštajte ih sa povoca na prometnim mestima, poštedećete i njih i sebe stresnih situacija! Mi Leu jedino na Adi puštamo i ponekad u mirnim ulicama, ali samo kada nas je dvoje, da bi mogli da je stignemo ee
Nazad na vrh Ići dole
Meda
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Meda

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyČet Dec 18, 2008 2:34 pm

Strašno, još uvek me nešto steže u grudima, i samo bih plakala, ne smem ni da pomislim.......
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyČet Dec 18, 2008 2:52 pm

kuc-kuc! hvala bogu.

ja se u slicnim situacijama toliko proderem, da se i kola zaustavljaju, a ne samo Luca. nije navikla da toliko vristim, pa se ukopa od straha. ali svejedno, nikada nije pustena, osim u parku.
blesavi su previse...
Nazad na vrh Ići dole
Meda
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Meda

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyČet Jan 22, 2009 11:38 am

Ljudi imamo delikatnu situaciju i treba mi pomoć.
Zna li neko nekoga ko izdaje manji stan u Bg-u, a da bi prihvatio bigla sa ostalim članovima, inače Medica ide na dresuru kod Milana krajem februara.
Unapred hvala!
Nazad na vrh Ići dole
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

Broj poruka : 1527
Godina : 41
Datum upisa : 16.04.2007

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyČet Jan 22, 2009 1:02 pm

A sta podrazumevate pod manji stan? Koliki od prilike treba da bude?
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyČet Jan 22, 2009 1:50 pm

bas mi je zao da je do toga doslo. cim cujemo nesto - javljamo!
Nazad na vrh Ići dole
Meda
bigl-pronalazac
bigl-pronalazac
Meda

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyČet Jan 22, 2009 2:30 pm

1,5 ili 2 - soban bi bio ok.
Nazad na vrh Ići dole
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

Broj poruka : 1527
Godina : 41
Datum upisa : 16.04.2007

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 EmptyČet Jan 22, 2009 3:19 pm

Raspitacu se
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Meda iz Obrenovca   Meda iz Obrenovca - Page 7 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Meda iz Obrenovca
Nazad na vrh 
Strana 7 od 11Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeći
 Similar topics
-
» BIGI IZ BEOGRADA
» LIMBO iz Obrenovca

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: