| Laka iz Beograda | |
|
+44Moka .Marija. tedibi Tabasko the Dika Aćim Monika Vasica T Ddans Dream Tim MarijaRio marina mknaumoski LuSho Rona Sara <3 Bigl tara jok.mi Dani olja76 Teodor-Tedi iz S.Palanke DP Luna Shiloh luce Zvoncica elmer fudd Niva Dolly dusan Meda Lea2006 bambucha Bunny's Nightmare Ksenija Ivana Lino Lilu The Great milena Dika Joker_Poker tatjana Janchee Andrijana Medena Mirka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Bunny's Nightmare i'm bigl
Broj poruka : 1527 Godina : 41 Localisation : Beograd-Titel Datum upisa : 16.04.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Ned Sep 28, 2008 11:49 pm | |
| Evo ja da odgovorim umesto Mirke,jer je ona opravdano odsutna.
Laka je super,sjajno se slaze sa novom petogodisnjom drugaricom i naravno vec je uspeo da napravi par sitnih gluposti. | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
Broj poruka : 436 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 26.08.2008
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Sep 29, 2008 1:16 pm | |
| Loše su fotke, jer su slikane u polumraku mobilnim, jer je moj aparat crko bas kad ne treba , al čisto da naslutite kao se Laka adaptirao. Osim što je počeo da laje i da reži i da pravi sitne smicalice , evo kako se oni igraju . A ovako on laje na samog sebe, a ona mu pomaze . https://www.youtube.com/watch?v=y2gjWD1IqWY | |
|
| |
Joker_Poker i'm bigl
Broj poruka : 732 Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Sep 29, 2008 2:25 pm | |
| Ajme predivno nezna se tko je slađi curica ili on . | |
|
| |
tatjana i'm bigl
Broj poruka : 720 Localisation : Beograd Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Sep 29, 2008 4:14 pm | |
| Predivni su oboje!! | |
|
| |
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| |
| |
Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Sep 29, 2008 8:44 pm | |
| Laka je savršen... A njih dvoje su slatki kao med!!!! | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Sep 29, 2008 11:49 pm | |
| | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Sep 29, 2008 11:58 pm | |
| Ljudi uzitak ih je gledati. On kad ga niko ne konstatuje, počne da laje... Nju grize za guzu..i rezi .. A ona ga pita :" sta ti je Lako majke ti?" I kad sam najnervoznija njih dvoje su mi osvezenje.
Nego, kakvo je iskustvo sa front lajnom, jel sme dete da se igra sa psom odmah nakon susenja dlake ili?
I kako je najefikasnije utrljati sprej u kožu? | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Uto Sep 30, 2008 11:02 am | |
| Ne znam za sprej, mi ampulu koristimo i ne sme da se dira po tom delu vrata /jedno 5 cm/ dok se ne osuši! | |
|
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Uto Sep 30, 2008 11:07 am | |
| | |
|
| |
Meda bigl-pronalazac
Broj poruka : 237 Datum upisa : 12.06.2008
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Uto Sep 30, 2008 12:16 pm | |
| Veliki, veliki pozdrav Laki Divna duša mala, kako on slatko spava isto kao brat, ništa dok se ne izvrne na leđa | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Uto Sep 30, 2008 12:42 pm | |
| Nema teorije da ga ne dira. Oni su kao brat i sestra nekako, tako ona i prilazi njemu.
Danas su me njih dvoje probudili . Ona vice iz sveg glasa :"Ne Lako, ne Lako , ne Lako" , a njega ne cujem da mrda. Na kraju ona pocinje da place , ja utrcavam sva cupava i bunovna i nalazim nju kako sedi na podu i plače i njega koji joj sapama stoji na ledjima i vuce je za kikicu pozadi najjace sto moze.
Kad sam dreknula , oboje se ukocise. Nju sam poslala u jedan a njega u drugi ćošak i otisla da legnem. Rekla sam im , necu da vas cujem. Posle je bio mir.
Kad sam se malo razbudila ta mi scena toliko bila smesna da sam se na glas smejala. | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Uto Sep 30, 2008 2:56 pm | |
| - Mirka ::
- Ljudi uzitak ih je gledati.
On kad ga niko ne konstatuje, počne da laje... Nju grize za guzu..i rezi .. A ona ga pita :" sta ti je Lako majke ti?" I kad sam najnervoznija njih dvoje su mi osvezenje.
Nego, kakvo je iskustvo sa front lajnom, jel sme dete da se igra sa psom odmah nakon susenja dlake ili?
I kako je najefikasnije utrljati sprej u kožu? Naš verterinar ga ugrebe u kožu. Tvrdi da se tako najbolje raširi. Posle toga ne sme da pokisne dva dana. A dok se ne osuši taj deo, ne mazimo ga po vratu. | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Uto Sep 30, 2008 10:08 pm | |
| E pa fala na promeni imena .
Sad mi još kažite, do kad grizu ko nenormalni, pošto sa sva pojedena. Ono jes da sam slatka al nisam koska ! | |
|
| |
Medena i'm bigl
| |
| |
dusan i'm bigl
Broj poruka : 715 Godina : 43 Datum upisa : 05.03.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Okt 01, 2008 12:58 am | |
| E nasa mala draga Stelica je danas pregrizla kabl od neta a ima tek 6 meseci , sto znaci da jos grize sve sto stigne. | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Okt 01, 2008 12:26 pm | |
| Grizu solidno dugo, treba im samo odvraćati pažnju igračkama i skloniti neke vredne stvari. Nama je Dika nekoliko puta pregrizao kablove, to je njihov specijalitet. | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Okt 01, 2008 3:41 pm | |
| Nije meni za stvari, to nekako i drzim na oku, ima gomilu igračaka pored mene megalomanke, al ruke ...ruke su mi u problemu.
Danas sam ga vodila na vakcinu, i za 10-15 dana moze napolje. Jedva cekam. Ekspresno je naucio gde se piski al nikako gde se kaki. Imali smo jednu epizodu sa kakenjem , još tresem glavom od nje.
E da , nosim ga danas onako u rukama i nema coveka koji ne kaze da je meden. Nisam znala da ljudi tako odkidaju na male pse. Unela sam ga cak i u bus, i niko nista nije rekao. E ustupili mi i mesto...a to mi se ni sa detetom nije desavalo.
I poceo je da konstatuje golubove...ako sam ga do sad i drzala u ruci sad cu tesko, jer oce da me pokida kad vidi goluba . | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Okt 01, 2008 4:40 pm | |
| Mirka, samo se strpi tih desetak dana dok ne krene napolje, posle je život mnogo lakši! | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Okt 01, 2008 4:58 pm | |
| | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Okt 01, 2008 11:16 pm | |
| Pozdrav Dolice. Hvala , na dobrodošlici.
Danasnje dogodovštine . Ostavim Laku samog kratko , vratim se za sat, a dasa skinuo moju jaknu sa civiluka , ni sama ne znam kako, i lepo je rasirio, kao prostirku i spava u njoj. (Ili na njoj kako vam draze) .
Ja ulazim i gledam ga a on nista, kao da je to sto kunta u mojoj jakni njemu normalno. | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Okt 01, 2008 11:48 pm | |
| - Mirka ::
- Ostavim Laku samog kratko , vratim se za sat, a dasa skinuo moju jaknu sa civiluka , ni sama ne znam kako, i lepo je rasirio, kao prostirku i spava u njoj. (Ili na njoj kako vam draze) . Ja ulazim i gledam ga a on nista, kao da je to sto kunta u mojoj jakni njemu normalno.
To je jako slatko samo pazite! Meni je Meda tako prosle zime svukla kaput sa civiluka i izgrizla mu dugmad - vezene dekoracije. Taman to jedva skrpimo, ostavim kaput na kaucu na minut - i onda mu Meda izgrize kragnu... ne zelim da prepadam nikoga ali njima nemoguce stvari padaju napamet! | |
|
| |
Dika i'm bigl
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Čet Okt 02, 2008 12:46 am | |
| Uh. Zabole me srce, kao da je kaput moj.
A to sa jaknom je bas super. Nista normalnije jednom biglu, nego da skine jaknu sa civiluka i izvali se u istu. Imali smo i mi te epizode, doduse, sa dzemperom. To posle ocistiti od dlaka... | |
|
| |
Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Čet Okt 02, 2008 8:34 am | |
| Dakle, upravo ovo što Medina vlasnica kaže... Oprezno sa njihovim uvaljivanjima u odevne predmete. Kao što je Tanja (Medina vlasnica) ostala bez kaputa, tako sam ja ostala bez moje bundice . Ziggy ju je svukao sa čiviluka i od nje napravio froncle kojima se još dugo posle igrao. To je bila kazna za mene što sam ga ostavila samog u stanu. | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Čet Okt 02, 2008 11:41 am | |
| Blentavi Laka je noćas pojeo celu grafitnu olovku. Budio nas je redom, dok neko nije ustao. A onda je počeo proliv. Kad je to izbacio, on je otisao da spava a mi oci ko u sove. Jedva gledam sad a on opet kunta. Bas ga briga. Moram smisliti nacin da mu se osvetim ! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Laka iz Beograda | |
| |
|
| |
| Laka iz Beograda | |
|