| Laka iz Beograda | |
|
+44Moka .Marija. tedibi Tabasko the Dika Aćim Monika Vasica T Ddans Dream Tim MarijaRio marina mknaumoski LuSho Rona Sara <3 Bigl tara jok.mi Dani olja76 Teodor-Tedi iz S.Palanke DP Luna Shiloh luce Zvoncica elmer fudd Niva Dolly dusan Meda Lea2006 bambucha Bunny's Nightmare Ksenija Ivana Lino Lilu The Great milena Dika Joker_Poker tatjana Janchee Andrijana Medena Mirka 48 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pet Nov 28, 2008 12:03 am | |
| - Luna ::
- A mozda je samo probirljiv. Sipajte mu malo jogurta u granule ili neku supicu od onog sto vama ostane od rucka pa time prelijte granule cisto da dobiju neki drugaciji ukus. Luna je na pocetku jela same granule a sad je vec postala izbirljivija. Mada jede ih i sad same kad je bas gladna :-)
I kod nas je ovo svaki put upalilo, ali najvise kad se doda malo tunjevine ili bar koja kap ulja iz tunjevine - to se smaze u sekundu! | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
Broj poruka : 436 Godina : 46 Localisation : Beograd Datum upisa : 26.08.2008
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Dec 15, 2008 5:21 pm | |
| Ova slika ima radni naziv PRONADJITE ULJEZA Dok ja peglam, ULJEZ spava snom pravednika na mom cistom i neopeglanom vešu Inače, dotični je dobro, trend nejedenja se nastavlja, svako vece zato ispljune po jednu zvaku iz usta, ne znam samo gde ih nalazi. Granule su mu nezanimljive sasvim. Prelivamo, zezamo se, nudimo ga ko dete i opet ništa. One jednostavno nije ljubitelj granula. Ako ih natopiš supicom il mu daš bubac to je vec druga pesma. Jogurtom prelivene takodje moze, al suve ama bas nikako. Razmisljam da se sa Royala koji sad jede, predjem na Purinu Pro plan, da probam, kupila sam manje pakovanje za početak al ne ni to ne pali , ni to nece. Zubi mu ispadaju ko ludi nalazimo ih na najrazlicitijim mestima po stanu , i u sta su mu cesto puna krvi, jadnicku. I sto je najvaznije ponovili smo opet Drontal , i nema ništa. Dvoumim se dal da ponovim ponovo za 21 dan il tek za 3 meseca. Eto...toliko od nas ! | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Dec 15, 2008 5:31 pm | |
| bravo! voli cisto i kuvano i spava dok zena radi! ja tu ne vidim nista neobicno - svaki muskarac je takav )) | |
|
| |
Ivana bigl-pronalazac
Broj poruka : 190 Godina : 39 Datum upisa : 07.02.2008
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Dec 15, 2008 7:06 pm | |
| Presladak je, ali Vam je moj savet da mu ne dozvoljavate da se penje po foteljama i krevetu. Time pokazuju svoju dominanciju, i ako postane u svojoj glavi dominantniji od vas ne pise vam se dobro. Kazem to iz licnog iskustva | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Dec 15, 2008 10:58 pm | |
| Ako dva puta nije imao gliste nema potrebe da opet ponavljate pre razmaka od 3 meseca da mu se ne ošteti želudac od tolikog tretmana, to nisu ni malo bezazlene tablete! | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Uto Dec 16, 2008 12:00 am | |
| Sladak je malisa... treba cesce da postavljate slike! | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Uto Dec 16, 2008 5:17 pm | |
| - Ivana ::
- Presladak je, ali Vam je moj savet da mu ne dozvoljavate da se penje po foteljama i krevetu. Time pokazuju svoju dominanciju, i ako postane u svojoj glavi dominantniji od vas ne pise vam se dobro. Kazem to iz licnog iskustva
Doli se penje svuda, a i dalje je mazulja, bez želje za dominacijom. | |
|
| |
Joker_Poker i'm bigl
Broj poruka : 732 Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Uto Dec 16, 2008 5:24 pm | |
| - Dolly ::
- Ivana ::
- Presladak je, ali Vam je moj savet da mu ne dozvoljavate da se penje po foteljama i krevetu. Time pokazuju svoju dominanciju, i ako postane u svojoj glavi dominantniji od vas ne pise vam se dobro. Kazem to iz licnog iskustva
Doli se penje svuda, a i dalje je mazulja, bez želje za dominacijom. Portos također,a tko bi mu odolio kad se sklupča u krilo i prede ko maca . | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Uto Dec 16, 2008 8:15 pm | |
| BIla bi veliki optimista kad bi verovala da sam zabranila penjanje na trosed, il fotelje. Ipak je to bigl Sretne me neka zena pre neki dan u Košutnjaku , i pita me...jel to bigl. Reko : daaaaa, kad ona ni tri ni cetri reče: neka vam je bog u pomoć, pa vi ne znate sta ste kupili . Il je ovo predrasuda il je moj pas izrod al ja ne mislim da je mnogo različitiji od drugih pasa. | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Dec 17, 2008 12:05 am | |
| - Mirka ::
- Sretne me neka zena pre neki dan u Košutnjaku , i pita me...jel to bigl. Reko : daaaaa, kad ona ni tri ni cetri reče: neka vam je bog u pomoć, pa vi ne znate sta ste kupili .
Znate sta, sve i da se salila, meni takav komentar bas i nije na mjestu. | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Dec 17, 2008 1:45 pm | |
| Ljudi su čudo, hoće igračku od kućnog ljubimca, a kad vide da treba puno truda i vaspitavanja kriv im je pas što je "nevaljao"! Pre neki dan Bartonova gazdarica me zove sva u panici, srela je na Bulevaru neku ženu "vrsnog poznavaoca" biglova koja joj je rekla da je posle godinu i nešto dana morala da da bigla jer je bio nemoguć i svašta joj napričala....a da vam ne pričam o pitanjima koja su mi postavljali razni likovi koji su se javljali na oglas-samo je falilo ono "da li stvarno jedu ljude" | |
|
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Dec 17, 2008 4:13 pm | |
| meni se slike nece otvorit, opet Laki | |
|
| |
Zvoncica i'm bigl
Broj poruka : 1011 Godina : 49 Localisation : Mladenovac Datum upisa : 12.05.2008
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Dec 17, 2008 4:36 pm | |
| Ranije sam imao pse iz druge FCI grupe boksera,rota,dogu i mogu vam reci da su mnogo laksi za obuku od bigla. Mislim da bigla od obuke dosta odvlaci njegov prirodni nagon da njuska sve i svasta(pravi gonic),dok su ovi gore navedeni psi selekcionisani da budu sluzbeni psi,ali sve ostalo je isto. Bigl je manjih gabarita pa je lakse se njim putovati i nikada se ne umori u setnji ili igri,ali u sustini za bigla samo treba imati malo vise vremena dok je mali da bi naucio osnovne stvari,a ljudi brzo zive i niko nema vremena da se toliko posveti psu,pa odatle i takvi komentari. Bigl je i mio i lep pas a sada sto je on lovac u dusi,pa niko nije savrsen... | |
|
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Sre Dec 17, 2008 4:47 pm | |
| [quote="Mirka"]Ova slika ima radni naziv PRONADJITE ULJEZA Imali smo i mi istu skrivalicu na 39. strani Dolinog topika! | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Ned Dec 28, 2008 11:43 am | |
| Kod nas nikad nije dosadno. Laka ima novi nadimak - ubica ukrasa ! Jede ih neverovatnom brzinom i dzaba batine dzaba kazne nista on. Ja tvrdoglavijeg psa videla nisam. Pa me još gleda dok ja bijem onim ocima zbunjenim samo sto ne progovori , nije mu jasno sto ga maltim , verovatno se podrazumeva da su ukrasi za jelo. Pored toga počeo je da zakopava stvari po foteljama , pre neki dan sam našla sakrivene čokoladice u foteljama i trosedu a i u boksu. Provalila sam ga , zao mi je sto ne mogu da snimim da vidite kako on to radi. Ima tehniku zakopavanja da se covek provali od smeha . Bio je jako razocaran kad sam ga provalila i povadila mu zalihe slatkisa a ja sam se smejala danima genijalnosti moga psa. Ako ga pustim sa povodca 5 ljudi ga juri po parku ne bi li ga uhvatilo, brz je ko munja nema teroje da ga nahvatamo. Dzabe nagrade , dozivanje , prevare kad on jednostavno ne zeli da bude uhvacen. Svaki dan je neka nova zabava, i nikad sa njim nije dosadno. Al pošto je takav i pošto njopa ukrase od sad je zatvoren kad smo mi napolju . Nije mu pravo al to mu je sto mu je . I da...Royal i dalje ne zeli da jede, mora da bude extremno gladan da bi to smazao, a i tada me sa gnusanjem pogleda svaki put kad jede. Prelivamo mu supom, jogurtom, cime stignemo i jedino tako prolaze. Ako su ciste mogu da stoje 4 dana . Drugari zelim vam svima srecnu novu godinu , puno zdravlja vama , vasim porodicama i biglicima . | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Ned Dec 28, 2008 11:48 am | |
| | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Ned Dec 28, 2008 12:43 pm | |
| Na slici mi izgleda kao da se bas probudio
Laka je presladak | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Ned Dec 28, 2008 12:46 pm | |
| I Dika je nasrtao na jelku prosle zime, zato sto je bio mali. Nikako nismo mogli da ga naucimo, pa smo na kraju jelku popeli na stočić. Ove godine priča je drugačija. Dika je odrastao, dobar, jelka je na patosu, svi ukrasi na mestu.
O tim pričama koje govore o biglovima-monstrumima više ne znam šta bih rekla. Upoznala sam dosta biglova, svi su odreda cice, uključujući i našeg. Pa Ivaninih pet komada - sve cica do cice. Biglovi sa naših okupljanja - cice. Ko su, onda, ti monstrumi? | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Dec 29, 2008 6:49 pm | |
| Neverovatno koliko taj pas voli da spava u mojoj zimskoj jakni. Prosto jedva ceka da je negde nemarno bacim da bi se u nju smestio. I onda brzinom svetlosti zaspi , sve mi se cini juri pre nego li ga izbacim . Danas smo mu kupili njegovu jaknicu bar malko da se ugreje al mu smeta onaj deo koji ide oko repa , pokusavao je da kaki sve vreme kad je to stajalo na repu. Izgleda ga zbunjuje. Skinula sam mu i prestao je da pokusava. Iako jedva cekam da poraste da ne bi vise jeo sve sto stigne opet mi nekako krivo sto ce porasti, neodoljiv mi je ovako mali. Samo sto nije mazan ni malko. A ja bi ga tako rado mazila ceo dan | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| |
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Dec 29, 2008 6:55 pm | |
| Ovako se knta pored jelke Zimska idila ! | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Dec 29, 2008 6:56 pm | |
| Jedna od njegovih uobicajenih poza za spavanjac | |
|
| |
Mirka bigl-manijak
| |
| |
Dolly i'm bigl
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Pon Dec 29, 2008 8:31 pm | |
| | |
|
| |
Zvoncica i'm bigl
Broj poruka : 1011 Godina : 49 Localisation : Mladenovac Datum upisa : 12.05.2008
| Naslov: Re: Laka iz Beograda Uto Dec 30, 2008 9:41 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Laka iz Beograda | |
| |
|
| |
| Laka iz Beograda | |
|