moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Medena iz Subotice

Ići dole 
+41
zoe
falkfoto
leo-kosutnjak
stefana
mknaumoski
MarijaRio
Aćim
Ari
Shiloh
LuSho
Vuk
Boky&Tanja
Sara <3 Bigl
jok.mi
dunja
Dani
olja76
Teodor-Tedi iz S.Palanke
DP
Marli
Luna
elmer fudd
Niva
Meda
Bunny's Nightmare
Lilu The Great
Lino
Lea2006
Dika
batdavaldi
Dolly
Medena
Janchee
luce
Eli
Zvoncica
Ksenija
Andrijana
milena
Joker_Poker
tatjana
45 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37  Sledeći
AutorPoruka
Bunny's Nightmare
i'm bigl
i'm bigl
Bunny's Nightmare

Broj poruka : 1527
Godina : 41
Datum upisa : 16.04.2007

Medena iz Subotice - Page 9 Empty
PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyUto Sep 30, 2008 12:26 am

Vec vidim Medu u akciji,poput ovog bigla
https://www.youtube.com/watch?v=VnBjQDeZPag&feature=related
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Godina : 42
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyUto Sep 30, 2008 1:27 am

e da nisam videla, ne bih verovala!!!
ovo samo biglu moze da padne napamet!!!

E PA MEDINI RODITELJI - BE AFRAID, BE VERY AFRAID!!!
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyUto Sep 30, 2008 8:37 am

Ivana, ovaj klip koji si postavila je zaista neverovatan. Bilo je napeto gledati kao kao triler Laughing
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
Joker_Poker
i'm bigl
i'm bigl
Joker_Poker

Broj poruka : 732
Datum upisa : 05.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyUto Sep 30, 2008 9:21 am

bili 2 ::

Znala sam da su sposobni za svašta ali ovo affraid . Sad me strah hoću li ga pronaći kad se vratim doma Suspect .

Poslednji izmenio Joker_Poker dana Uto Sep 30, 2008 8:45 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyUto Sep 30, 2008 4:28 pm

mozda je u srodstvu sa Serenom smeh
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyUto Sep 30, 2008 6:31 pm

Ovaj bigl iz filma bi mogao da bude instruktor agilitija ostalim rasama smeh smeh
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyUto Sep 30, 2008 10:04 pm

Pa ovo je fantasticno!! A jeste primijetili, kada bigl skoci na zemlju, kako biglici u kavezu pocnu mahati repovima? Smile
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptySre Okt 01, 2008 12:40 pm

Ovo je stvarno neverovatno! I onda kažu biglovi glupi! Pa ne da nisu glupi, nego su i fenomenalno lukavi i vešti! Živeli biglovi!
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyPet Okt 03, 2008 11:43 pm

Eh, da Meda zna sta sam joj sve kupila danas na izlozbi... a i dobili smo svasta, hemijske, znackice, naljepnice, hrane, grickalica... ali glavna stvar - nagrada koju sam izvukla na Pedigree standu: strava kutija! I to sa biglicem!!
Medena iz Subotice - Page 9 Dsc05180wv6
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptySub Okt 04, 2008 12:56 am

Još samo da je napunite koskama, pa ima zašto i da se obraduje smeh
Nazad na vrh Ići dole
tatjana
i'm bigl
i'm bigl
tatjana

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyNed Okt 19, 2008 9:47 pm

Jel ima nekih novih slika od mede?
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyNed Okt 19, 2008 10:32 pm

Pa nema bas, ali bice iza sljedeceg vikenda! Do tada, evo kako Meda putuje: Medena iz Subotice - Page 9 Snapshot20081019212723eu5
Nazad na vrh Ići dole
tatjana
i'm bigl
i'm bigl
tatjana

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyNed Okt 19, 2008 10:57 pm

smeh Uzivancija. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyNed Okt 19, 2008 11:19 pm

Carski, na pijedestalu queen
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyNed Okt 19, 2008 11:52 pm

Stvarno carski izgleda queen
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyPon Okt 20, 2008 12:18 am

Samo da se zna da Ziggy nije jedini koji stvara glavobolju svojim vlasnicima:
Zadnji vikend u Subotici, uvece, Ivan na poslu, ja radim po kuci, Mede nema tu ali je kidnula u dvoriste cim sam ukljucila usisivac (mrzi ga od malena) i pretpostavljam da je tamo, njuska, ko zna sta radi. Poslije nekog vremena, zvoni neko na vrata - prvi komsija - pita me, "Komsinice, gdje Vam je pas???"... Sledila sam se. Pogledam mu iza ledja, a nasa Meda na ulici!!! Valjda se iskrala kad je Ivanov brat izvozio auto iz dvorista, bio je vec mrak a on je nije vidio. Onda se tako smucala po ulici, i neko je vidio i pozvonio kod nasih komsija, misleci da je u pitanju njihov baset, i tako su je komsije dovele nazad. Ja sam se frapirala... samo sam je zgrabila i unijela na rukama u kucu. Bilo mi je jako tesko, razmisljala sam sta bi bilo da taj neko nije pozvao nase komsije... mogla se izgubiti da je nikad vise ne vidimo... ulica na kojoj je nasa kuca je stvarno grozno prometna... Koja budala od kera!! Pa ona nikad toj kapiji ni ne pridje, barem smo je to naucili od malena, zasto se tad iskrala pojma nemam.
Sve u svemu, strasno, i sta da radi covjek sa njima tako blesavima. Janchee, shvatam te sasvim!
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyPon Okt 20, 2008 8:57 am

Moj zaključak na osnovu iskustva sa Zigijem, ali i slušajući ostale vlasnike biglova, jeste da ne postoji dovoljan oprez koji se mora imati kad su oni u pitanju. Ljudi misle da sam ja luda, da sam previše vezana za njega, da nenormalno pazim gde je i šta je, ali samo ja i ostali vlasnici ovako neposlušnih i hiperaktivnih biglova mogu da razumeju kroz šta mi prolazimo. Njihova radoznalost nema kraja.... Ja kada sam sa Zigijem u bilo kojem super ograđenom dvorištu znam da on može da nađe i najmanju rupu i da šmugne. Ili ako se otvore vrata od kapije, prva stvar koju će da uradi je da izleti na ulicau, baš kao što je i Meda uradila. On je to napravio nekoliko puta. Čak je jednom šmugnuo Željku iz stana, iz zgrade i izašao napolje pa su ga isto tako komšije dovele. Željko nije imao pojma da njega nema u stanu.... Oni indukuju neverovatnu anksioznost svojim vlasnicima...
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyUto Okt 21, 2008 5:06 pm

Danas je Ivan nesto radio u garazi - sve dok masina u jednom momentu nije stala a Meda pocela da urlice! Blenta je pregrizla kabl i pukla je struja, srecom ne jako. Valjda ce je barem ovo nauciti pameti! Evil or Very Mad
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyUto Okt 21, 2008 5:38 pm

Medena ::
Danas je Ivan nesto radio u garazi - sve dok masina u jednom momentu nije stala a Meda pocela da urlice! Blenta je pregrizla kabl i pukla je struja, srecom ne jako. Valjda ce je barem ovo nauciti pameti! Evil or Very Mad
Imam utisak da često imaju mnogo više sreće nego pameti. Dobro da je tako!!! cmok da ne boli
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyUto Okt 21, 2008 5:39 pm

Evo Sereni ce biti skoro dve godine kako ju je moja mama ostavila na ulici a ja jos i dan danas proveram da li su moji biglici u dvoristu kada mama ili tata isprate goste ili odu ili dodju od nekud....
Nazad na vrh Ići dole
Lilu The Great
bigl-manijak
bigl-manijak
Lilu The Great

Broj poruka : 439
Godina : 37
Datum upisa : 13.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptyUto Okt 21, 2008 11:06 pm

Uh,Medena, nadam se da si dobro! Meni je najgore kad parkiram kola u dvoriste pa moram sirom da otvorim kapiju, zovem celu delegaciju da dezuraju da blenta slucajno ne opazi nesto napolju pa ne izleti!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/liluthegreat
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptySre Okt 22, 2008 12:03 am

Joooj Medooo, stvarno si adrenalin push-upper, bas kao i tvoj drugar Ziggy affraid
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptySre Okt 22, 2008 12:42 am

Hvala na brizi, Meda je dobro - definitivno ima vise srece no pameti!! Cim je dosla sebi odmah je pocela da laje na kabl. Very Happy
Inace masina je bila pozajmljena. pale
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptySre Okt 22, 2008 10:45 am

Medena ::
Hvala na brizi, Meda je dobro - definitivno ima vise srece no pameti!! Cim je dosla sebi odmah je pocela da laje na kabl. Very Happy
Inace masina je bila pozajmljena. pale
Neka je nama Meda živa i zdrava, a kabl može da se zameni! fff
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 EmptySre Okt 22, 2008 11:34 am

Fascinirana sam Medinom pozom u kolima, a kabl... jaoj.
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 9 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Medena iz Subotice
Nazad na vrh 
Strana 9 od 37Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 37  Sledeći
 Similar topics
-
» Medena iz Subotice
» Medena sa Zvezdare
» Medena iz Subotice

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
moj bigl :: biglovi :: snoopy-
Skoči na: