moj bigl
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
moj bigl

bigl

PrijemPrijem  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

Medena iz Subotice

Ići dole 
+41
zoe
falkfoto
leo-kosutnjak
stefana
mknaumoski
MarijaRio
Aćim
Ari
Shiloh
LuSho
Vuk
Boky&Tanja
Sara <3 Bigl
jok.mi
dunja
Dani
olja76
Teodor-Tedi iz S.Palanke
DP
Marli
Luna
elmer fudd
Niva
Meda
Bunny's Nightmare
Lilu The Great
Lino
Lea2006
Dika
batdavaldi
Dolly
Medena
Janchee
luce
Eli
Zvoncica
Ksenija
Andrijana
milena
Joker_Poker
tatjana
45 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 37  Sledeći
AutorPoruka
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

Broj poruka : 3081
Datum upisa : 25.07.2007

Medena iz Subotice - Page 7 Empty
PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyNed Sep 07, 2008 10:59 pm

Ovako se Meda danas suncala na terasi:
Medena iz Subotice - Page 7 Dsc04989fl7
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyNed Sep 07, 2008 11:01 pm

A poslije joj je bilo vruce pa se sakrila u kuci:
Medena iz Subotice - Page 7 Dsc04986tn7
Nazad na vrh Ići dole
tatjana
i'm bigl
i'm bigl
tatjana

Broj poruka : 720
Datum upisa : 08.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyPon Sep 08, 2008 9:18 am

tr vidi se da je pocrnela! Very Happy Wink
Nazad na vrh Ići dole
Joker_Poker
i'm bigl
i'm bigl
Joker_Poker

Broj poruka : 732
Datum upisa : 05.06.2008

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyPon Sep 08, 2008 9:48 am

Uživa Meda na suncu tr
Nazad na vrh Ići dole
Janchee
i'm bigl
i'm bigl
Janchee

Broj poruka : 1621
Godina : 42
Datum upisa : 06.12.2006

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyPon Sep 08, 2008 10:24 am

Gospođica bi da osunča i prednji deo, da se boja poravna Laughing Cool

Nisam smela fotke da pokazujem Zigiju, posebno ova na leđima tr Provokativna Laughing
Nazad na vrh Ići dole
http://www.centar-telos.com
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyPon Sep 08, 2008 10:52 am

Janchee ::
Nisam smela fotke da pokazujem Zigiju, posebno ova na leđima tr Provokativna Laughing
Ups sad se stidimo Embarassed Wink
Nazad na vrh Ići dole
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyPon Sep 08, 2008 11:01 am

Ni ja Diki...
Nazad na vrh Ići dole
milena
i'm bigl
i'm bigl
milena

Broj poruka : 658
Datum upisa : 14.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyPon Sep 08, 2008 2:44 pm

tr
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

Broj poruka : 4244
Datum upisa : 16.03.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyPon Sep 08, 2008 3:42 pm

Baš je porasla-MAŠALA tr
Nazad na vrh Ići dole
Lilu The Great
bigl-manijak
bigl-manijak
Lilu The Great

Broj poruka : 439
Godina : 37
Datum upisa : 13.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyPon Sep 08, 2008 3:49 pm

Slike su super,ali molila bih vas za jednu fotku gde joj se vide oci!
Unapred zahvalna
Isidora!
tr
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/liluthegreat
Lino
i'm bigl
i'm bigl
Lino

Broj poruka : 1692
Godina : 32
Datum upisa : 12.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyPon Sep 08, 2008 4:37 pm

aa
Nazad na vrh Ići dole
http://www.wix.com/linotap/beagle-lino
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyPon Sep 08, 2008 6:41 pm

Sunca stomacic, princezica jedna
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyPon Sep 08, 2008 9:26 pm

NEMANJA&CILE ::
Slike su super,ali molila bih vas za jednu fotku gde joj se vide oci!
Unapred zahvalna
Isidora!
tr
Sad bas nemam, ali prvom sljedecom prilikom uradicemo neki session samo za tebe! Smile
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyPon Sep 08, 2008 9:39 pm

Moram vam se na nesto pozaliti. Ova je nasa Meda i ranije bila nestasko, ali sada... Otprilike svaki dan moj razgovor sa muzem pocinje sa pitanjem "sta je Meda danas napravila"... Opet je izgrebala vrata auta Ivanovog brata koji je bio parkiran u dvoristu. Izblatila je i izgrizla sjedalice sa stolica u trpezariji, koje tu stoje vec godinu dana ali jednog dana su joj zasmetale. Polomila je saksiju a kaktus se sav rasuo. Penje se na sto na terasi. Krade Ivanu cipele, alat, jede krpice i spuzvice za pranje sudja, ma sta god dohvati. Naucila je skakati na brave i otvarati ih, pa ulazi u sobe gdje joj nije dopusteno. Tu nije kraj liste, ali necu vise da vas gnjavim. Nema nimalo srama, i kad nesto skrivi bjezi u dvoriste, a ako je Ivan u ljutnji pojuri ona juri kao vjetar i nema sanse da je uhvati. Pravi je djavo! Evil or Very Mad

Drugi problem je Ivan definisao kao "pas autista". Meda stvarno ne zna pokazati osjecanja. Ja nju toliko pozelim, a ona se uopste ne obraduje kad me vidi, maltene kao da nisam nikuda ni isla! Niti ima obicaj da dodje da se mazi i umiljava. Takva je i sa drugima. Nema kod nje nimalo psece odanosti, poslusnosti, i sta sve vec navodno ide uz pse - ona je teski individualac i hedonista. Ako ces se igrati sa njom - moze, ako ces je hraniti - moze, ali nista drugo nju ne zanima! No
Nazad na vrh Ići dole
luce
i'm bigl
i'm bigl
luce

Broj poruka : 1584
Godina : 42
Datum upisa : 06.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyPon Sep 08, 2008 10:33 pm

jao procice to! i ja sam mislila da Luca ne voli da se mazi, a onda sam provalila da obozava zestoko ceskanje vrata!
sad sam pustila nokte i najbolje smo drugarice!

prva godina je najteza, druga vec nekako, a posle - milina Smile
Nazad na vrh Ići dole
Dolly
i'm bigl
i'm bigl
Dolly

Broj poruka : 5492
Datum upisa : 01.11.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyUto Sep 09, 2008 12:06 pm

Dolly je, za razliku od Mede, velika maza. Raduje se, cvili, skače i uvija i kada se sa pijace vratim, a moje ćerke budu sve izgrebane od silne radosti, skakanja i poljubaca kad dođu s posla.
Što se tiče nestašluka i pravljenja štete, ne radi ona to tek tako. Samo kad joj je dosadno!!! smeh smeh smeh
Nazad na vrh Ići dole
http://sanja.ivana@sezampro.yu
Lilu The Great
bigl-manijak
bigl-manijak
Lilu The Great

Broj poruka : 439
Godina : 37
Datum upisa : 13.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyUto Sep 09, 2008 2:20 pm

Lilu se smirila, ali sa vremena na vreme nesto iskida ili sakrije, valjda da me podseti da nije potpuno dobra, ali se uglavnom mazi i igra i to ne grubo!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/liluthegreat
Dika
i'm bigl
i'm bigl
Dika

Broj poruka : 4050
Datum upisa : 21.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyUto Sep 09, 2008 3:19 pm

Dika se nekad strasno obraduje, a nekad samo nastavi da spava. Primetili smo da mu je preko dana svejedno kad je sam, ali ne voli kad ga uvece ostavimo - da odemo u bioskop ili negde. Poludi od srece kad nas vidi.

A juče u Titelu, kad sam dosla po njega - ne mogu da kazem da mi se mnogo obradovao - tačno je znao da ga vodim kući, a nije mu se išlo.

Bili mi se sto puta više obradovao. Sve vreme je čučao pored moje stolice ne bih li ga mazila. Ako makar za trenutak prestanem, odmah me bode njuškom u ruku da nastavim! Presladak je! A mojoj Mariji od miline uskoči u krilo da se mazi. Samo što je ne preturi onako veliki. cheers
Nazad na vrh Ići dole
Lino
i'm bigl
i'm bigl
Lino

Broj poruka : 1692
Godina : 32
Datum upisa : 12.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyUto Sep 09, 2008 3:25 pm

Medena ::
Moram vam se na nesto pozaliti. Ova je nasa Meda i ranije bila nestasko, ali sada... Otprilike svaki dan moj razgovor sa muzem pocinje sa pitanjem "sta je Meda danas napravila"... Opet je izgrebala vrata auta Ivanovog brata koji je bio parkiran u dvoristu. Izblatila je i izgrizla sjedalice sa stolica u trpezariji, koje tu stoje vec godinu dana ali jednog dana su joj zasmetale. Polomila je saksiju a kaktus se sav rasuo. Penje se na sto na terasi. Krade Ivanu cipele, alat, jede krpice i spuzvice za pranje sudja, ma sta god dohvati. Naucila je skakati na brave i otvarati ih, pa ulazi u sobe gdje joj nije dopusteno. Tu nije kraj liste, ali necu vise da vas gnjavim. Nema nimalo srama, i kad nesto skrivi bjezi u dvoriste, a ako je Ivan u ljutnji pojuri ona juri kao vjetar i nema sanse da je uhvati. Pravi je djavo! Evil or Very Mad

Drugi problem je Ivan definisao kao "pas autista". Meda stvarno ne zna pokazati osjecanja. Ja nju toliko pozelim, a ona se uopste ne obraduje kad me vidi, maltene kao da nisam nikuda ni isla! Niti ima obicaj da dodje da se mazi i umiljava. Takva je i sa drugima. Nema kod nje nimalo psece odanosti, poslusnosti, i sta sve vec navodno ide uz pse - ona je teski individualac i hedonista. Ako ces se igrati sa njom - moze, ako ces je hraniti - moze, ali nista drugo nju ne zanima! No
Ma i Lino je takav, ali meni je to tako normalno za biglove. Dobro ovo su unistavanjem stvari je stvar odgoja, Lino to vise ne radi u tolikoj mjeri, ali svejedno barem jednom mjesecno nesto unisti. Ovo da je samostalna i hedonista mi je nekako logicno, ipak je bigl gonic koji dosta toga radi samostalno i na svoju ruku. Sto se tice mazenja to je najvjerojatnije stvar karaktera, ni Lino nije prevelika maza, ali voli kad ga se ponekad poceska po trbuhu.
cmok
Nazad na vrh Ići dole
http://www.wix.com/linotap/beagle-lino
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyUto Sep 09, 2008 10:45 pm

Eh proci ce valjda i taj pubertet. Mislim da sa kradjama i unistavanjem mozda skrece paznju na sebe - sad ipak nema njene glavne sluskinje (tj. mene) a Ivan se ne da tek tako zavitlavati. A mazne zone mozda tek treba da otkrijemo - mozda ima nade. Razz
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptySre Sep 10, 2008 12:51 am

Ti "nestašluci" su sigurno još uvek pubertet, jer po Lei znam da je prestala da izigrava termita baš posle trećeg teranja, a to je bilo sa 18 meseci, tako da vas utešim da će ta faza proći i biće vam neobično kad čujete takva dešavanja kod drugih!!! A što se prirode tiče, pa jednostavno je takva, dovoljna sama sebi i baš je briga, uživa onako kako ona hoće! Ma Meda je lik! queen
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyPon Sep 22, 2008 8:50 pm

Ovako nam prolaze dani: cekamo udvarace na kibic fensteru, ali njih niotkuda! Sad

Medena iz Subotice - Page 7 Snapshot20080922194624ri7
Nazad na vrh Ići dole
Medena
i'm bigl
i'm bigl
Medena

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyPon Sep 22, 2008 8:55 pm

Bilo mi je mrsko nositi fotoaparat za vikend pa sam Medu slikala mobilnim, ali barem da vidite u kako sjetnom raspolozenju joj prolazi ovo tjeranje. Wink

Medena iz Subotice - Page 7 Image0111lk3

Divno smo se naigrale za vikend - bas sam je pozeljela!! I love you I love you I love you
A njeno iskazivanje radosti je to sto je stalno pokusavala da mi se popne na glavu - kakva ljubav!! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Ksenija
i'm bigl
i'm bigl
Ksenija

Broj poruka : 3425
Godina : 49
Datum upisa : 02.05.2007

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyPon Sep 22, 2008 9:17 pm

Kakav tuzan pogled...eh ti udvaraci mrsko im ic po hladnom vremenu
Nazad na vrh Ići dole
Lea2006
i'm bigl
i'm bigl
Lea2006

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 EmptyPon Sep 22, 2008 9:40 pm

Medo, prošetaj malo po "korzou" -da im zamiriše, a tek onda sedi na prozor i čekaj Romea smeh smeh
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Medena iz Subotice   Medena iz Subotice - Page 7 Empty

Nazad na vrh Ići dole

Medena iz Subotice
Nazad na vrh 
Strana 7 od 37Idi na stranu : Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 22 ... 37  Sledeći
 Similar topics
-
» Medena iz Subotice
» Medena sa Zvezdare