| Medena iz Subotice | |
|
+41zoe falkfoto leo-kosutnjak stefana mknaumoski MarijaRio Aćim Ari Shiloh LuSho Vuk Boky&Tanja Sara <3 Bigl jok.mi dunja Dani olja76 Teodor-Tedi iz S.Palanke DP Marli Luna elmer fudd Niva Meda Bunny's Nightmare Lilu The Great Lino Lea2006 Dika batdavaldi Dolly Medena Janchee luce Eli Zvoncica Ksenija Andrijana milena Joker_Poker tatjana 45 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Medena i'm bigl
Broj poruka : 3081 Datum upisa : 25.07.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Ned Sep 07, 2008 10:59 pm | |
| Ovako se Meda danas suncala na terasi: | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Ned Sep 07, 2008 11:01 pm | |
| A poslije joj je bilo vruce pa se sakrila u kuci: | |
|
| |
tatjana i'm bigl
Broj poruka : 720 Localisation : Beograd Datum upisa : 08.04.2008
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Sep 08, 2008 9:18 am | |
| | |
|
| |
Joker_Poker i'm bigl
Broj poruka : 732 Datum upisa : 05.06.2008
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Sep 08, 2008 9:48 am | |
| Uživa Meda na suncu | |
|
| |
Janchee i'm bigl
Broj poruka : 1621 Godina : 42 Localisation : Novi Sad Datum upisa : 06.12.2006
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Sep 08, 2008 10:24 am | |
| Gospođica bi da osunča i prednji deo, da se boja poravna Nisam smela fotke da pokazujem Zigiju, posebno ova na leđima Provokativna | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Sep 08, 2008 10:52 am | |
| | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Sep 08, 2008 11:01 am | |
| | |
|
| |
milena i'm bigl
Broj poruka : 658 Datum upisa : 14.04.2008
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Sep 08, 2008 2:44 pm | |
| | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Sep 08, 2008 3:42 pm | |
| Baš je porasla-MAŠALA | |
|
| |
Lilu The Great bigl-manijak
Broj poruka : 439 Godina : 37 Localisation : NOVI SAD Datum upisa : 13.09.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Sep 08, 2008 3:49 pm | |
| Slike su super,ali molila bih vas za jednu fotku gde joj se vide oci! Unapred zahvalna Isidora! | |
|
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Sep 08, 2008 4:37 pm | |
| | |
|
| |
Ksenija i'm bigl
Broj poruka : 3425 Godina : 49 Localisation : Subotica Datum upisa : 02.05.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Sep 08, 2008 6:41 pm | |
| Sunca stomacic, princezica jedna | |
|
| |
Medena i'm bigl
| |
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Sep 08, 2008 9:39 pm | |
| Moram vam se na nesto pozaliti. Ova je nasa Meda i ranije bila nestasko, ali sada... Otprilike svaki dan moj razgovor sa muzem pocinje sa pitanjem "sta je Meda danas napravila"... Opet je izgrebala vrata auta Ivanovog brata koji je bio parkiran u dvoristu. Izblatila je i izgrizla sjedalice sa stolica u trpezariji, koje tu stoje vec godinu dana ali jednog dana su joj zasmetale. Polomila je saksiju a kaktus se sav rasuo. Penje se na sto na terasi. Krade Ivanu cipele, alat, jede krpice i spuzvice za pranje sudja, ma sta god dohvati. Naucila je skakati na brave i otvarati ih, pa ulazi u sobe gdje joj nije dopusteno. Tu nije kraj liste, ali necu vise da vas gnjavim. Nema nimalo srama, i kad nesto skrivi bjezi u dvoriste, a ako je Ivan u ljutnji pojuri ona juri kao vjetar i nema sanse da je uhvati. Pravi je djavo! Drugi problem je Ivan definisao kao "pas autista". Meda stvarno ne zna pokazati osjecanja. Ja nju toliko pozelim, a ona se uopste ne obraduje kad me vidi, maltene kao da nisam nikuda ni isla! Niti ima obicaj da dodje da se mazi i umiljava. Takva je i sa drugima. Nema kod nje nimalo psece odanosti, poslusnosti, i sta sve vec navodno ide uz pse - ona je teski individualac i hedonista. Ako ces se igrati sa njom - moze, ako ces je hraniti - moze, ali nista drugo nju ne zanima! | |
|
| |
luce i'm bigl
Broj poruka : 1584 Godina : 42 Localisation : Beograd Datum upisa : 06.08.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Sep 08, 2008 10:33 pm | |
| jao procice to! i ja sam mislila da Luca ne voli da se mazi, a onda sam provalila da obozava zestoko ceskanje vrata! sad sam pustila nokte i najbolje smo drugarice! prva godina je najteza, druga vec nekako, a posle - milina | |
|
| |
Dolly i'm bigl
Broj poruka : 5492 Localisation : Beograd Datum upisa : 01.11.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Sep 09, 2008 12:06 pm | |
| | |
|
| |
Lilu The Great bigl-manijak
Broj poruka : 439 Godina : 37 Localisation : NOVI SAD Datum upisa : 13.09.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Sep 09, 2008 2:20 pm | |
| Lilu se smirila, ali sa vremena na vreme nesto iskida ili sakrije, valjda da me podseti da nije potpuno dobra, ali se uglavnom mazi i igra i to ne grubo! | |
|
| |
Dika i'm bigl
Broj poruka : 4050 Datum upisa : 21.12.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Sep 09, 2008 3:19 pm | |
| Dika se nekad strasno obraduje, a nekad samo nastavi da spava. Primetili smo da mu je preko dana svejedno kad je sam, ali ne voli kad ga uvece ostavimo - da odemo u bioskop ili negde. Poludi od srece kad nas vidi. A juče u Titelu, kad sam dosla po njega - ne mogu da kazem da mi se mnogo obradovao - tačno je znao da ga vodim kući, a nije mu se išlo. Bili mi se sto puta više obradovao. Sve vreme je čučao pored moje stolice ne bih li ga mazila. Ako makar za trenutak prestanem, odmah me bode njuškom u ruku da nastavim! Presladak je! A mojoj Mariji od miline uskoči u krilo da se mazi. Samo što je ne preturi onako veliki. | |
|
| |
Lino i'm bigl
Broj poruka : 1692 Godina : 32 Datum upisa : 12.04.2008
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Sep 09, 2008 3:25 pm | |
| - Medena ::
- Moram vam se na nesto pozaliti. Ova je nasa Meda i ranije bila nestasko, ali sada... Otprilike svaki dan moj razgovor sa muzem pocinje sa pitanjem "sta je Meda danas napravila"... Opet je izgrebala vrata auta Ivanovog brata koji je bio parkiran u dvoristu. Izblatila je i izgrizla sjedalice sa stolica u trpezariji, koje tu stoje vec godinu dana ali jednog dana su joj zasmetale. Polomila je saksiju a kaktus se sav rasuo. Penje se na sto na terasi. Krade Ivanu cipele, alat, jede krpice i spuzvice za pranje sudja, ma sta god dohvati. Naucila je skakati na brave i otvarati ih, pa ulazi u sobe gdje joj nije dopusteno. Tu nije kraj liste, ali necu vise da vas gnjavim. Nema nimalo srama, i kad nesto skrivi bjezi u dvoriste, a ako je Ivan u ljutnji pojuri ona juri kao vjetar i nema sanse da je uhvati. Pravi je djavo!
Drugi problem je Ivan definisao kao "pas autista". Meda stvarno ne zna pokazati osjecanja. Ja nju toliko pozelim, a ona se uopste ne obraduje kad me vidi, maltene kao da nisam nikuda ni isla! Niti ima obicaj da dodje da se mazi i umiljava. Takva je i sa drugima. Nema kod nje nimalo psece odanosti, poslusnosti, i sta sve vec navodno ide uz pse - ona je teski individualac i hedonista. Ako ces se igrati sa njom - moze, ako ces je hraniti - moze, ali nista drugo nju ne zanima! Ma i Lino je takav, ali meni je to tako normalno za biglove. Dobro ovo su unistavanjem stvari je stvar odgoja, Lino to vise ne radi u tolikoj mjeri, ali svejedno barem jednom mjesecno nesto unisti. Ovo da je samostalna i hedonista mi je nekako logicno, ipak je bigl gonic koji dosta toga radi samostalno i na svoju ruku. Sto se tice mazenja to je najvjerojatnije stvar karaktera, ni Lino nije prevelika maza, ali voli kad ga se ponekad poceska po trbuhu. | |
|
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Uto Sep 09, 2008 10:45 pm | |
| Eh proci ce valjda i taj pubertet. Mislim da sa kradjama i unistavanjem mozda skrece paznju na sebe - sad ipak nema njene glavne sluskinje (tj. mene) a Ivan se ne da tek tako zavitlavati. A mazne zone mozda tek treba da otkrijemo - mozda ima nade. | |
|
| |
Lea2006 i'm bigl
Broj poruka : 4244 Localisation : Beograd Datum upisa : 16.03.2007
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Sre Sep 10, 2008 12:51 am | |
| Ti "nestašluci" su sigurno još uvek pubertet, jer po Lei znam da je prestala da izigrava termita baš posle trećeg teranja, a to je bilo sa 18 meseci, tako da vas utešim da će ta faza proći i biće vam neobično kad čujete takva dešavanja kod drugih!!! A što se prirode tiče, pa jednostavno je takva, dovoljna sama sebi i baš je briga, uživa onako kako ona hoće! Ma Meda je lik! | |
|
| |
Medena i'm bigl
| |
| |
Medena i'm bigl
| Naslov: Re: Medena iz Subotice Pon Sep 22, 2008 8:55 pm | |
| | |
|
| |